Last news in Fakti

28 Октомври, 2023 15:08 2 397 100

Израел срещу Хамас: сухопътни части се разполагат в Газа

  • хамас-
  • газа-
  • ивицата газа-
  • израел

Телефоните и интернетът в Газа са прекъснати

Израел срещу Хамас: сухопътни части се разполагат в Газа - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Свидетели и журналисти от Газа, които все още успяват да комуникират с външния свят, съобщават за експлозии и за израелски танкове в северната част на ивицата Газа. Журналистът от израелския "Аарец” Джак Хури определи случилото се през изминалата нощ като безпрецедентна по мащабите си атака с въздушни удари и артилерийски обстрел. Много хора са ранени, а медицинските екипи не успяват да достигнат навсякъде, където са необходими. В голяма степен мобилните комуникации са прекъснати.

Ожесточени бомбардировки и артилерийски обстрел

От Израел съобщават, че са ударили 150 подземни цели в Газа, сред които "тунели и помещения под земята, както и друга изградена под повърхността инфраструктура". Говорителят на израелската армия Даниел Хагари твърди, че бойците на Хамас използват болници за прикритие, включително най-голямото медицинско заведение в северната част на ивицата Газа. Израелската армия обяви, че ще предостави доказателства за тези твърдения по-късно. Хагари съобщи още, че навлезлите в ивицата Газа израелски сухопътни части са "все още на терен", както и че и днес ще бъдат допуснати нови хуманитарни помощи да преминат границата.

Според друго съобщение на израелската армия са били неутрализирани бойци на радикалната ислямистка групировка Хамас, определяна за терористична от САЩ, ЕС и други държави. Техният брой обаче не се назовава. Сред тях обаче е и отговарящият за въздушната отбрана на Хамас Асем Абу Ракаба. На видеоклип, публикуван от армията на Израел, се вижда мащабна експлозия, при която се твърди, че е загинал Абу Ракаба.

От военното крило на Хамас - бригадите "Ал Касам" твърдят, че сухопътната операция на Израел е изцяло в ход, като в районите на Бейт Ханун и на бежанския лагер Бурейдж се водят ожесточени сражения. Тази информация не може да бъде потвърдена от независими източници.

Без връзка с външния свят

Палестинската телекомуникационна компания "Палтел” потвърди, че заради масираните бомбардировки комуникациите в ивицата Газа са прекъснати. Червеният полумесец и Световната здравна организация също съобщават, че не успяват да установят връзка с екипите си на терен в Газа. Болниците и хуманитарните организации няма как да работят без телефони и интернет, написа хуманитарният координатор на ООН за Палестинските територии Лин Хейстингс в социалната мрежа Х.

Кореспондентът на британската обществена медия Би Би Си съобщава, че медицинските екипи, които не успяват да получават сигнали за нуждата от спешна помощ, просто се движат по посока на големите експлозии с надеждата да успеят да помогнат там. Премиерът на Палестинската автономия Мохамад Щайе нарече прекъсването на комуникациите "опит да се извършват престъпления на тъмно".

ООН призовава за прекратяване на огъня

Междувременно Общото събрание на ООН одобри резолюция за "незабавно, перманентно и поддържано прекратяване на огъня" в ивицата Газа. Решението беше предложено от арабските държави и 120 страни гласуваха в подкрепа. Германия, България и 43 други държави се въздържаха. 14 държави гласуваха против, сред които Израел и САЩ.

Посланикът на Израел в ООН Гилад Ердан осъди гласуването и заяви, че онези, които са гласували в подкрепа на резолюцията "защитават нацистки терористи", вместо да подкрепят Израел. "Тази абсурдна резолюция има наглостта да иска прекратяване на огъня. Истинската ѝ цел е Израел да спре да се защитава срещу Хамас, за да може Хамас да ни подпали", каза Ердан след вота.

В същото време американският министър на отбраната Лойд Остин подчерта изключителната важност на "опазването на цивилните хора" по време на операцията в ивицата Газа.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    17 18 Отговор
    На Западния бряг хазарите нахлуха със 100 танка и вече половината са унищожени.Зеленски е заредил добре палестинците с джавелини

    Коментиран от #14, #20, #94

  • 2 Още

    9 9 Отговор
    Фашистки, лъжливи статии.. Копае те дъното, факти
  • 3 Объркано Атлантиче

    42 15 Отговор
    Най-великият позор: Тези, които вдигнаха света срещу Русия, мълчат за действията на Израел!
    САЩ и ЕС наложиха огромен брой санкции срещу Русия заради спецоперацията в Украйна. В същото време те пренебрегват израелския геноцид в Газа, по време на който загинаха повече от три хиляди палестински деца. Това е „най-големият срам и лицемерие“ на Запада.

    В контекста на руско-украинския конфликт и палестино-израелската война Западът действа двулично. По-конкретно, САЩ и ЕС водят голяма пропаганда, твърдейки, че 477 деца са загинали в Украйна за година и половина.
    В рамките на кампанията, спекулираща с децата, Владимир Путин бе обявен за диктатор, руски политици и военни бяха обвинени в сериозни военни престъпления, а активите на бизнесмени бяха конфискувани.
    Нещо повече, дори произведенията на Достоевски, един от водещите класици на руската литература, написани преди два века, бяха цензурирани.
    Правейки всичко това под прикритието на „хуманизъм“, Западът буквално си затваря очите и ушите за смъртта на 3000 деца в Палестина през последните няколко седмици.

    Коментиран от #25, #35, #61

  • 4 Объркано Атлантиче

    23 9 Отговор
    Дори глобалисткото ООН се противопоставя на геноцида в Газа, но Израел не се интересува от резолюциите им за прекратяване на огъня.

    Гилад Менаше Ердан, представител на Израел, каза, че светът е станал свидетел на това, че Организацията на обединените нации „вече няма дори грам легитимност или релевантност“.

    Коментиран от #8, #46

  • 5 Израел и САЩ са нацисти и окупатори

    21 15 Отговор
    Точка.

    Коментиран от #31

  • 6 Объркано Атлантиче

    10 9 Отговор
    А, русофобе, спиш ли бе?
  • 7 Хаха

    27 14 Отговор
    Абе когато Израел постоянно удря Палестина може,но когато Палестина леко ги удари,трябва палестинците да бъдат сринати
  • 8 Само да кажа че

    10 8 Отговор

    До коментар #4 от "Объркано Атлантиче":

    НЕобъркано Атлантиче просто няма. И направо едно "нацистче" може да им слагаш за по кратко
  • 9 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 7 Отговор
    Геноцид и Жестокост
  • 10 Любопитен въпрос

    11 11 Отговор
    Защо от уж патриотичните ни путинофилски канали. Се лее турска пропаганда. Подкрепяща ислямисти

    Коментиран от #70

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ЛЕЧКА ПОЛЕЧКА

    9 13 Отговор
    Газиме Хамас като бръмбар клечка
    Няма да има никаква засечка
    Няма и за бягство пътечка
    Соломон
  • 14 Тея

    11 10 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Първо ще наводнят тунелите на камиларите та после ще влизат в Западния бряг та чак тогава ще ги унищожавате изчакай малко не бързай с тези мечти

    Коментиран от #17

  • 15 Мдаа

    16 8 Отговор
    "Ще дойде ден,в който ще ме проклинате, че не успях да преключа с евреите..." 12.04.1945 .Хитлер/Reichkanzlerei

    Коментиран от #19, #47, #55

  • 16 Швейк

    8 12 Отговор
    Милост за терористите от Хамас !
  • 17 Последния Софиянец

    5 7 Отговор

    До коментар #14 от "Тея":

    Прочети ,,Метро,, от Глуховски.Като се наводни тунел го взривяват и спасяват останалите.

    Коментиран от #24

  • 18 Както е тръгнало.....

    12 12 Отговор
    От Хамас ще остане само лой и мас...
    После ще наминат и в Донбас...
    Щото в Кремъл се крие един п...рас....

    Коментиран от #45, #75

  • 19 Ихтамнет

    4 4 Отговор

    До коментар #15 от "Мдаа":

    Тея които защитават хаймас най-верните им съюзници също са едни от главните виновници да ги има ционистите
  • 20 АУУУУУ

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    АБЕ КАТО ГО НАПИСА , СТАНА ЛИ ....ИЛИ ТОВА Е ЗАКЛИНАНИЕ....... АБЕ Я СИ ГИ ПИШЕТЕ.....ПЪК ИЗРАЕЛ ЗАЩОТО НЕ НИ ЧЕТАТ КОМЕНТАРИТЕ ЗАТОВА ПРОДЪЛЖАВАТ С ПЪЛНА СИЛА ВОЙНАТА КОЯТО ЗАПОЧНАХА ХАМАС 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 21 Клета клетааа копейко

    10 7 Отговор
    Газа умре. Нема такова нещо като газа. 404
  • 22 !!!?

    10 5 Отговор
    Многополюстният модел на Путин - "Вагнер" в Украйна, "Хамас" в Газа !!!?

  • 23 Рано сутринта

    9 4 Отговор
    8 международни организации поискаха от съда в Хага министърът на отбраната Йоав Галант и Натаняху да бъдат обявени за военно престъпници ! .....роднини на 229-те потвърдени заложници, задържани в ивицата Газа, отправиха спешен призив за среща с премиера Бенямин Нетаняху, Галант и други членове на военния кабинет на фона на опасения за безопасността на техните близки, докато военните провеждат масиран удар по тунелите и бункерите на Хамас в северната част на анклава и сухопътните сили навлязоха.....Бенямин Нетаняху се скри и прати министърът на отбраната Йоав Галант да се срещне утре с представители на семействата на задържаните като заложници в Газа .....
  • 24 трагикомедия путинофилия

    7 6 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    Това метро някакъв разказ по истински случай ли е. Някаква разлика правите ли между реалния свят и тоя на баба ви ванга
  • 25 Има разлика

    9 13 Отговор

    До коментар #3 от "Объркано Атлантиче":

    Има разлика - в Украина са бели хора. В газа са араби. Няма база за сравнение . Израел извършва подвиг- спасява света от исляма !

    Коментиран от #30, #76, #81

  • 26 Тунелите ли !?

    7 6 Отговор
    Питайте поделението на САЩ "тунелни плъхове", дали някой може да води война в тунели изградени от противника. Там САЩ се провалиха тотално !!!

    Коментиран от #33, #36

  • 27 Израел от НИКОЙ не им пука....

    8 9 Отговор
    И здраво Хамас подпука....
    И няма да спре до тука....
    Ала ушанките сгазиха лука....
    И ще отнесат и те чука...
    Хайде сполука
  • 28 Израел извършват геноцид

    5 5 Отговор
    СЪБОТА, 28 ОКТОМВРИ 2023 Г
    Мъск казва, че Starlink ще предоставя услуги на „международно признати организации за помощ в Газа

    Коментиран от #32

  • 29 Баце ЕООД

    5 6 Отговор
    Разполага или хамас ги разлага вече.. Че сутринта кадрите от газа хубаво показаха как се изтеглят Израелските терористи
  • 30 Баце ЕООД

    2 8 Отговор

    До коментар #25 от "Има разлика":

    Ти си фашист.

    Коментиран от #38, #39

  • 31 Ама

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Израел и САЩ са нацисти и окупатори":

    Не е вкусно
  • 32 Ся ся

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Израел извършват геноцид":

    Искаш да кажеш че циониста Илон Мъск ще даде старлинк на некви организации в защита на камиларите така ли евреина Мъск
  • 33 Къде ви намират

    2 3 Отговор

    До коментар #26 от "Тунелите ли !?":

    Тунел във джунглата как трябва да го наводня. Да нося с кофи вода от някоя рекичка ли. Или ако няма рекичка. Да направя асвалтов път до дупката за да мине водоноската.
  • 34 Палестинофил

    9 2 Отговор
    Газа омре. Омре.
  • 35 просия

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Объркано Атлантиче":

    Те зове. Хайде марш.

    Коментиран от #78

  • 36 Много

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "Тунелите ли !?":

    Удобно се мре в тунел.
  • 37 Каубой 🤠

    6 3 Отговор
    Давид срещу Хамас
    Ще се лее много мас

    Коментиран от #42

  • 38 И аз

    5 3 Отговор

    До коментар #30 от "Баце ЕООД":

    Ходи си в путлерланд.
  • 39 Абсолютно

    5 4 Отговор

    До коментар #30 от "Баце ЕООД":

    Всичкото арабин трябва да се изнесе на Северния полюс и на Антарктида

    Коментиран от #79

  • 40 Свидетели сме на повторение на

    8 5 Отговор
    ГЕНОЦИДЪТ В РУАНДА с над 1 000 000 жертви
    При геноцидът в Руанда, за период от 100 дни, са избити над 937 000 души......свидетели сме и на повторение на Геноцидът в Дарфур е едно от най-тежките престъпления, извършени срещу човечеството през 21 век, принуждавайки приблизително една трета от населението на територията да напусне домовете си и да живее в бежански лагери. Повече от 100 000 души са загинали в Дарфур от началото на конфликта. Повече от 1,8 милиона са напуснали домовете си, за да избягат. 200 хиляди от тях избягаха в съседен Чад. ........Свидетели сме точно на това : Израелски геноцид и терор и ООН го обяви в резолюция.

    Коментиран от #41, #50

  • 41 Чакай чакай

    6 1 Отговор

    До коментар #40 от "Свидетели сме на повторение на":

    А за геноцида в Чечня който беше 8-години нещо А за геноцида над кюрдите нещо А за геноцида над арменците нещо
  • 42 За скръб

    3 5 Отговор

    До коментар #37 от "Каубой 🤠":

    на Кремълския пе.... рас
  • 43 За любопитните деца

    4 6 Отговор
    В какво се състой глуповатостта на путинофила ни.Той вярва,че може да направи от патриотично настроен българин. Путинофилски имперски чорап. Той вярва,че може да направи от православен християннин ислямист терорист. ЗАЩО ВЯРВА В ТЕЗИ ЗАБЛУДИ. Той самия никога не е бил нито български патриот. Нито православен християнин.

    Коментиран от #68

  • 44 Съд за Натаняху

    7 3 Отговор
    Съд за министърът на отбраната Йоав Галант скандират евреи в Хага. Няма ли да го отразите или не е политкоректно ?
  • 45 Не от От Хамас пич

    5 3 Отговор

    До коментар #18 от "Както е тръгнало.....":

    А от Газа ! Но едва ли можеш да го осъзнаеш. Проблема е обаче че има опастност тази война в Европа да се прехвърли и сериозни заявки за това вече има от редица европейски лидери и висши представители на служби и службички......

    Коментиран от #53

  • 46 ха ха

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "Объркано Атлантиче":

    Да погледнем малко факти.
    -2005-та година. Виждайки, че мирният процес затъва, Израел насилствено извежда 8 500 евреи от Ивицата Газа и събаря техните къщи. От този момент нататък Газа е под управление на палестинците. Група американци дори дарява 14 милиона долара на Палестинската Власт за да купи 3000 оранжерии. Те биват разграбени и унищожени в рамките на дни.
    -2006-та година. Избори в Газа, на които палестинците избират тоталитарната терористична организация Хамас. Тя и до ден днешен публично поддържа целта си за пълно унищожаване на Израел.
    -2007-ма година. В отговор на нелегалния внос на оръжие от Хамас в Газа, Израел и Египет налагат блокада на Ивицата със съгласието на Палестинската Власт, която Хамас тъкмо е убедил да напусне Газа като изтребва стотици нейни активисти. Някои просто са хвърляни от високи сгради.

    Коментиран от #51

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Нали бе хахах

    4 3 Отговор

    До коментар #47 от "Иван":

    Най вече руските
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 И това го правят 8 милиона паткана

    6 5 Отговор

    До коментар #40 от "Свидетели сме на повторение на":

    и света стои и мълчи. Вместо Израел в тотална изолация и под санкции да бъде поставена група нацисти правят света на луд

    Коментиран от #54

  • 51 Иван

    5 4 Отговор

    До коментар #46 от "ха ха":

    2006-та година-- Хизбула в Южен Ливан разби израелската армия.

    Коментиран от #58

  • 52 Отец Дионисий

    6 3 Отговор

    До коментар #49 от "християнин":

    Християнски комунизъм нема. Ислямски комунизъм също нема. Има само сатанистки комунизъм. И той иска смърт.
  • 53 ха ха

    3 3 Отговор

    До коментар #45 от "Не от От Хамас пич":

    Това е дело на давоските правителства, които пускаха арабите в Европа за да могат компаниите да продават в арабския свят. Благодарим ви Деду Шори и Деду Шваб! Да живее Давос и неговото правителство у нас!
  • 54 123456

    3 4 Отговор

    До коментар #50 от "И това го правят 8 милиона паткана":

    Немам място за изолация вече. Русия го е заела.

    Коментиран от #60

  • 55 Иван

    2 3 Отговор

    До коментар #15 от "Мдаа":

    Този ден дойде........за палестинците този ден дойде отдавна.......за руснаците този ден дойде преди девет години.
  • 56 Броим ли ги още убитите деца

    9 4 Отговор
    От нациста Израел или спряхме вече. Кралица Рания от Йордания гледахте ли и интервюто. Първата дама на Йордания ! Покъртително точно интервю на един стойностен човек. Браво !

    Коментиран от #73

  • 57 Българин

    5 5 Отговор
    Всички защитници на сатанистите израелски в България ще бъдат избити от тук намиращите се мюсюлмани, които заедно с пристигналите 100 000 мигранти наброяват на 1,2 милиона. Така веднъж завитннаги, България ще се отърве от прозападната ПЕТА КОЛОНА, която съсипа държавата за 30 години и я върна по развитие в Османската Империя. Но да не се притесняват прасенцата, същото ще се случи и в ЕС където мюсюлманите са 50 000 000 и ще има реки от кръв.

    Коментиран от #62, #69

  • 58 ха ха

    3 2 Отговор

    До коментар #51 от "Иван":

    Затова сега е ред сълзи и ред сополи за Газа в ООН. Тогава израелците подцениха Хизбула и се натъкнаха на добре обучени бойци за улични сражение. Затова сега не бързат да влизат в Газа.
  • 59 Отец Дионисий

    4 3 Отговор
    В путинофилския гардероб. Има и фес и кръст и петолъчка и пентаграм. Путинофила може да си мени формата. Също като сатаната.
  • 60 хаха

    5 3 Отговор

    До коментар #54 от "123456":

    Интересно как Русия е изолирана а прави мероприятия с 140 държави по Света, а останалите колонии, начели с краваристан никой вече не ги бръсне за нищо и се държат с тях като с отпадък, който замърсява Планетата и трябва да бъде изпратен в космоса за по-сигурно.

    Коментиран от #66, #71

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ха ха

    3 2 Отговор

    До коментар #57 от "Българин":

    И не си забравяй феса като излизаш по улиците после! Да не вземеш и ти курбан да станеш. :)))

    Коментиран от #84

  • 63 5000 американци

    5 3 Отговор
    са участвували в нощната атака срещу Газа
  • 64 Хора гледайте интервюто на

    4 3 Отговор
    Кралица Рания от Йордания !!!!

    Коментиран от #67

  • 65 КГБ

    7 5 Отговор
    Нещата са зловещи! Всяко забавяне на сухопътната операция, дава възможност на враждебни сили по света да използват СМИ за критики по държавата Израел. Време е за широко мащабна стратегическа операция на цялата територия на Газа. Няма друго положение! Нещата са повече от зловещи! Ужасни! Европа гъмжи от стотици спящи ислямски клетки. Тяхното активиране ще доведе реки от кръв в центъра на континента. Но за туй са виновни комисарите от ЕС! Трепането на жени и деца го видяхме. Фашистите от ХАМАС направиха класическо показно. На 10 октомври сутринта света видя кои са, какви са и на какво способни фашистите. ХАМАС нападна вероломно държавата Израел. Убийства на 1400 мирни мъже, жени и деца.в кибуци и такива отишле да се веселят на концерт. Картината е зловеща, грозни изнасилвания на млади жени и отвличане на 224 души в момента държани в подземията на Газа. Зверствата са страхотни, трудни за описване! Отделяне на глави от телата на жертвите. Вадене на живи бебета от коремите на бременни жени, крещящи от големи мъки и т.н. Преди това ХАМАС проведе ракетна атака с 2500 ракети изстреляни по мирни хора, кибуци, села и градове на Израел. ХАМАСките терористи, стратегически са взели примерът от ВЕРМАХТА, нападнал подло СССР на 22 юни 1941г. На 5 май 1945г., ВЕРМАХТА беше унищожен. Сега предстои операцията по унищожението на фашистката терористична групировка ХАМАС. Те трябва да бъдат изтрити от лицето на света
  • 66 аххаха

    2 5 Отговор

    До коментар #60 от "хаха":

    Интересно нали. Мен честно да ти кажа не ме интересува много. Ноо ти гледай там интересувай си се. То тука не много хора се интересуват от тия дивотии. Предполагам че такива като теб. Ги отблъскват и не искат нищо да знаят за великата русия. Аз твоята русия тук я виждам само в сините джуки на костя. И в неприятния дъх на един алкохолик.
  • 67 Уникална жена

    5 3 Отговор

    До коментар #64 от "Хора гледайте интервюто на":

    Уникална ++++(
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Българка

    7 5 Отговор

    До коментар #57 от "Българин":

    Написал си големи глупости. Как не те е срам. Сякаш не видя терористите от ХАМАС на 7 октомври 2023г, какво направиха с 1400 мирни ИЗРАЕЛТЯНИ.

    Коментиран от #85

  • 70 жидофил

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "Любопитен въпрос":

    Е ти само еврейска пропаганда ли искаш да се лее?
  • 71 Тия путнисти нищо не им разбирам вече.

    2 2 Отговор

    До коментар #60 от "хаха":

    Чеки бе нали някакъв вика да изолираме Израел. Както е изолирана русия. Сега пък не била изолирана. Е начи Израел е кат нея.

    Коментиран от #86

  • 72 За любопитните деца

    4 5 Отговор

    До коментар #68 от "Българин":

    В какво се състой глуповатостта на путинофила ни.Той вярва,че може да направи от патриотично настроен българин. Путинофилски имперски чорап. Той вярва,че може да направи от православен християннин ислямист терорист. ЗАЩО ВЯРВА В ТЕЗИ ЗАБЛУДИ. Той самия никога не е бил нито български патриот. Нито православен християнин.
  • 73 Кралица Рания от Йордания

    5 3 Отговор

    До коментар #56 от "Броим ли ги още убитите деца":

    Ако я сложиш до Кретинел картинката ще е смехотворна просто. Човек до примат. Гледах интервюто на Кралица Рания и съм силно впечатлен от излъчване и интелект.

    Коментиран от #74, #91

  • 74 хахаха

    5 2 Отговор

    До коментар #73 от "Кралица Рания от Йордания":

    Колко по пишеш за тая. Толкова повече не я пуркам да я видя. Знаеш ли защо. Ами защото знам че ще изкараш некой лев. А за мене нема да има нищо.

    Коментиран от #77

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Дебил

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Има разлика":

    ама нали и евреите са араби, каква е разликата тогава?
  • 77 Ще ти дам 2 евро

    3 1 Отговор

    До коментар #74 от "хахаха":

    Гледай я ! Няма да съжаляваш. Уникална жена, 1 на милион.

    Коментиран от #80

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Точно

    3 2 Отговор

    До коментар #39 от "Абсолютно":

    Значи евреите и те също, нали са араби!
  • 80 нема да я гледам да ти пълна гушата

    2 2 Отговор

    До коментар #77 от "Ще ти дам 2 евро":

    Удари си една ножка на нея. Че ми писна само да ми я предлагаш.

    Коментиран от #83

  • 81 ХАХАХА

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Има разлика":

    И по какво позна ,че са бели хора? По геноцида лии?
  • 82 Учудвам се защо като пиша

    4 2 Отговор
    Някакъв коментар се оцветява в зелено и после се изтрива и изчезва. Някой от коментиращите тук може ли да ми обясни ? Стига до 50-70(+) и после изчезва. Хмммм
  • 83 Хахахахаха

    2 1 Отговор

    До коментар #80 от "нема да я гледам да ти пълна гушата":

    Гледал си я мушмул, само се праиш.. и снимка даже нейна си си залепил.....знаааам

    Коментиран от #87, #97

  • 84 хо хо хо

    2 2 Отговор

    До коментар #62 от "ха ха":

    Като се къпеш един път в месеца, сваляш ли си ермолката?
  • 85 Еврейка

    11 4 Отговор

    До коментар #69 от "Българка":

    Те евреите са много "миролюбиви", всички войни по света са предизвикани от тях!
  • 86 Ти че не разбираш, не разбираш

    4 1 Отговор

    До коментар #71 от "Тия путнисти нищо не им разбирам вече.":

    Ама и да ти се обясни като на дете, пак няма да го разбереш мисля.
  • 87 😁😁😁

    3 1 Отговор

    До коментар #83 от "Хахахахаха":

    Тоя обича да гледа африкански мъже, голи!
  • 88 МИ6

    5 5 Отговор
    ХАМАС ще бъде унищожена.
  • 89 Перо

    6 3 Отговор
    Ционистите си играят с огъня и предизвикват, /като Зеленски/, иранците!
  • 90 се разполагат в Газа....

    3 2 Отговор
    "се разполагат" ама не се "разполагат" се оказа а?
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 убитииците на деца

    4 2 Отговор
    мястото им не е на свобода
  • 94 КирЕ Простото..

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Я на фотката Жабалини не видам, видам наи-после ПК/ Пулемьотка Какалшникова и снйперче Дргунчо/ па ти дее ги видиш тия жабалини../ ..
  • 95 Ционисти -нацисти

    4 4 Отговор
    В България не ни трябват. Трябва посланика на Израел да бъде изгонен и ДАНС спящи израелски терористични клетки да почне да разбива
  • 96 КАКТО КАЗВА ЕДИН СМЕШНИК ОТ балканите..

    4 0 Отговор
    ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАНИЕ
    ОТ Т.НАР.АРАБСКИ СВАЯТ😶
  • 97 Като две капки

    1 3 Отговор

    До коментар #83 от "Хахахахаха":

    Ако я има в порнохуба съм я гледал. Това да не е оная порно звездата дето заедно с наще путинофиле е на една позиция. Или те са заедно с нея. Абе К венска работа
  • 98 Аналогия

    3 3 Отговор
    Турци убиват българи в Батак. Кой век е било? "Великите" сили се ослушват, имат интереси!
    Еврей избиват араби в Газа. Кой век е сега. Убийците пресичат всяка "червена" линия САЩ, ВБ и компания мълчат, Русия, заета Китай и Иран се ослушват.
  • 99 Язе

    1 4 Отговор
    Израел срещу цивилните палестинци. Това е геноцид извършен от ционистите.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.