Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 14:24 2 103 112

Според Великобритания месец ноември е най-смъртоносният за руските сили в Украйна

  • великобритания-
  • русия-
  • руски сили-
  • ноември-
  • смъртоносен-
  • украйна-
  • март

 Преди това най-смъртоносният отчетен месец за Русия е бил март 2023 г. 

Според Великобритания месец ноември е най-смъртоносният за руските сили в Украйна - 1
Снимка: Shutterstock

По данни на Генералния щаб на Украйна за целия ноември руските загуби на военни са средно по 931 на ден, посочва последния разузнавателен доклад на Министерството на отбраната на Великобритания.

Отбелязва се, че преди това най-смъртоносният отчетен месец за Русия е бил март 2023 г. със средно 776 загуби на ден - в разгара на руското нападение над Бахмут.

От британското разузнаване уточняват, че въпреки че не могат да проверят използваната методология за изчисление, цифрите са правдоподобни, ако се разглеждат като общ брой, който включва както убити, така и ранени.

През последните шест седмици броят на руските загуби във войната вероятно е един от най-високите досега, отчитат от британското МО. Те допълват, че тежките загуби до голяма степен се дължат на настъплението на руските сили срещу донбаския град Авдеевка.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зелю

    45 18 Отговор
    точно обратното е ама укрите не си признават

    Коментиран от #27

  • 2 На Многобритания

    41 15 Отговор
    много й се иска Русия де е зле, защото тя едва удържа положението.
  • 3 Миършаймър

    39 16 Отговор
    Гибелта на Украйна е посочена от чикагския професор Джон Миършаймър, бивш офицер от военното разузнаване, който припомни поражението на украинските въоръжени сили в Бахмут. „Украинците“, отбеляза той, говорейки на заседание на клуба „Комитет за републиката“, „изпратиха повечето от най-добрите си войски там. Ами руснаците? Основните битки дори не се водят от руската армия, а от частна военна компания, групата Вагнер. Не забравяйте, там има огромна руска армия, тези 300 000 мобилизирани, за които говорихме. Но всички те все още не са използвани. Основните сили на руската армия все още дори не са участвали във военни действия. Докато Украйна воюваше и воюва с всичките си ресурси. Украинците се опитаха с всички средства да останат в Бахмут, но не можаха да направят това, не можаха да се справят с частната руска компания. Мисля, че в крайна сметка руснаците ще спечелят“, завършва Миършаймър.
    Русия спечели конфликта в Украйна, но Белият дом и американските медии лъжат за това, заяви американският журналист и носител на наградата "Пулицър" Сиймур Хърш на страница в платформата Substack.
    „Войната свърши. Русия спечели. Няма повече украинска офанзива, но Белият дом и американските медии трябва да подкрепят лъжата“, цитира той думите на неназован представител на американското разузнаване. Въпреки това, както виждаме, американските медии вече започнаха да признават успехите на Русия.
  • 4 Бед нюз

    13 26 Отговор
    за русофилите
  • 5 Хмхмхмхмхм

    25 13 Отговор
    Водещият американски вестник The New York Times публикува голяма статия, в която признава успехите на Русия в „невидимата война“ срещу безпилотните самолети и западните високоточни оръжия на въоръжените сили на Украйна.
    „Месеци наред самолетите, доставени от немската технологична фирма Quantum Systems“, пише вестникът, „работят безпроблемно за нуждите на украинските въоръжени сили, летейки във въздуха, за да откриват вражески танкове и войски във войната на страната срещу Русия . След това, в края на миналата година, колите изведнъж започнаха да падат от небето, докато се връщаха от мисии."
    „Това беше мистерия“, каза Свен Крук, главен изпълнителен директор на Quantum, който получи строго писмо от Министерството на отбраната на Украйна с искане ситуацията да бъде коригирана.
    Квантовите инженери, обяснява NYT, скоро се фокусираха върху този проблем: руснаците заглушаваха безжичните сигнали, които свързваха дроновете със сателитите, на които разчитаха за навигация, карайки машините да изгубят пътя си и да се разбият на земята. За да се приспособи, Quantum е разработил базиран на изкуствен интелект софтуер, който да действа като нещо като вторичен пилот, и е добавил опция за ръчно управление, така че дроновете да могат да се приземяват с помощта на Xbox контролер. Компанията изгради и сервизен център за наблюдение на електронни атаки в Русия.

    Коментиран от #100

  • 6 Кратка История на Русия!

    18 39 Отговор
    Какво стана? В началото на разпада на СССР Горбачов продаде ГДР за 15 милиарда долара, за да купи салам, за да не изпукат руснаците от глад! Тогава руснаците нямаха друг избор и казаха на Запада: „Давайте дружить“! И Западът повярва! Започнаха инвестиции, дадоха им технологии, търговия, купуваха им газ и т.н. Веднага щом руснаците имаха в ръцете си айфон и мерцедес, се помислиха, че са станали велики и решиха пак да нападат своите съседи!

    Коментиран от #10, #108

  • 7 Русороб

    13 29 Отговор
    От войната рускините пак ще останат без мъже и ще тръгнат пак да се омъжват за бг цигани. Пак ще се народят много русофилчета.

    Коментиран от #12, #13, #33, #48

  • 8 В казармата ни

    9 7 Отговор
    учеха за бойци "извадени от строя" което ще рече убити плюс тежко ранени. Най вероятно така отчитат украинците - според тях досега има над 325 000 руснаци извън строя. Съотношението убити/ранени обикновено е 1/2-3.
  • 9 Странен народ са руснаците!

    16 30 Отговор
    В германските заводи бъхтят около 4 милиона руски роба. В германските бардаци бъхтят още около 1 милион рускини. Карат немски коли. Но иначе развяват руски знамена в Германия и крещят: „ Слава путину“!
    Някаква руска умствена перверзия!

    Коментиран от #16

  • 10 Голяма

    16 9 Отговор

    До коментар #6 от "Кратка История на Русия!":

    Т@пня. И за чистач на кИне.фа не ставаш с това образование.
  • 11 Рускините го измислиха!

    14 17 Отговор
    Рускините си хващат някой германец-пенсионер и го карат да се заселва в България. Той като гражданин на ЕС без проблем може да живее в България, а рускинята като негова жена се урежда с море, пляж, кафешачки, ресторанчики и докладват на путин!
  • 12 Много българи работеха в СССР!

    17 18 Отговор

    До коментар #7 от "Русороб":

    Рускините мечтаеха да дойдат на топло в България. Хванаха си бг цигани. Изпожениха се. Народиха деца. Затова сега има толкова много русофили!

    Коментиран от #82

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 В.В.П.

    12 9 Отговор
    РОССИЯ га се бие ,е много добре ..Това е историята .Обаче путя е много мек към тез негодници окропите . Трябваше Киев и Лвов да бъдат поляна за картофи..и така дорде клекнат ..Това е война ..Както делано преби София .Център ..без да воюваме ..
  • 15 Манията за величие на ватниците

    19 13 Отговор
    Манията за величие на руснаците винаги в историята е завършвала с мизерия!

    Коментиран от #29

  • 16 Българин

    11 10 Отговор

    До коментар #9 от "Странен народ са руснаците!":

    Не търси при тях логика, колко логика има една амеба?

    Коментиран от #37

  • 17 Руски еничари, мекерета

    19 15 Отговор
    Историята на България е низ от предателства! Като започнеш от предателите на Левски и Ботев и свършиш до днешните национални предатели - русофилите!

    Коментиран от #51, #56

  • 18 В.В.П.

    12 12 Отговор
    Според Малобритания ,Иззрайна е победила .Според Урсул фашиста,тоже..Радвайте се ,окрофили.хероям Слава.

    Коментиран от #24

  • 19 Българин

    14 12 Отговор
    Руснаците са последните човекоподобни маймуни на планетата, по долу и от неандерталците
  • 20 Бг малоумник

    15 16 Отговор
    Мислех, че по прост народ от нашия няма! Оказа се, че има и по прост! Затова сме „братушки“ с руснаците!
  • 21 Е и кво

    12 13 Отговор
    Човешкия живот не значи нищо в Руслямията
  • 22 Механик

    12 7 Отговор
    Едни и същи коментари под всяка статия където фигурира понятието Русия. И това е вече маса време.
    Токова ли не можете да измислите нещо по-различно бе? Толкова ли нямате фантазия и обща култура, поне мааааалко да промените репертоара?
    Явно си ви е това нивото. Обикновени ботове сте. Не сте никакви тролове.
    За тролене все пак се иска акъл.

    Коментиран от #81

  • 23 Българин

    11 10 Отговор
    Радвам се, че доживях разпада и на русия не само на ссср
  • 24 Изсраяна е има

    8 8 Отговор

    До коментар #18 от "В.В.П.":

    Сесесерето го няма 💩
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Путин напълно изкука!

    11 10 Отговор
    За народа не му пука!
    Затова ще бъде дотука!
    Да изхвърлим боклука!

    Хайде сполука!
  • 27 П.у т.ь.о

    9 8 Отговор

    До коментар #1 от "зелю":

    Колко русначета утепах, чуек.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Завършва с купони за хляб и олио

    10 13 Отговор

    До коментар #15 от "Манията за величие на ватниците":

    Ахмед Ахмедов каза и каква е болестта, от която страдат руснаците: „бият се в гърдите колко са велики, но в същото време живеят в бедност, крадат тоалетни и перални“.

    Коментиран от #32, #45

  • 30 Сатана Z

    11 8 Отговор
    Поредната порция фашистка пропаганда и дезинформация изплюта в жълтия парцал факти,сякаш някой ще се върже на анонимниците.
  • 31 В.В.П.

    9 8 Отговор
    Тая гнойна пъпка , Иззрайна до кога ше я показвате на нормалните хора ..Там никога не е имало държава .през тия 32 год ..Айде сбогом кочинка .!.На никой не му трябва тая конфликтна територия..от лизофреници..Ще я подарят на Москва ,те знаят как се прави..Умеят.!Вече я подаряват .
  • 32 и кой го казва това

    11 5 Отговор

    До коментар #29 от "Завършва с купони за хляб и олио":

    скъсания галош като теб ,който троли за някой шекел
  • 33 Абе

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "Русороб":

    Тебе те е яд че не останаха цигани за теб.
  • 34 Българин

    8 12 Отговор
    ВСУ попиляха орките дори с остарелите оеъжия на НАТО, но това е нормално-украинците бяха най добрите войници на Червената Армия и ако не бяха те Хитлер шеше да победи. Заслугата и приноса им са колосални

    Коментиран от #38

  • 35 теб ще те мажа с грес

    5 3 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    на едно специално място хаспела е голям повярвай а ще е до картофките !!!
  • 36 Санкт-Петербург 🌞

    8 9 Отговор
    30 хилядарки убити ватници само ноември! За 22 месеца са 650 хилядарки и 798 хилядарки осакатени! Здрасти,че бързам!

    Коментиран от #42

  • 37 Българка

    8 5 Отговор

    До коментар #16 от "Българин":

    Повече логика имат от кравешка фъшкия и дженди чехъле.
  • 38 момеее

    6 4 Отговор

    До коментар #34 от "Българин":

    да спреш с хормоналната терапия не ок за теб знам че искаш да си жена но уви сами китйите са ти меки
  • 39 Механик

    7 8 Отговор
    Путин излезе абсолютен психопат, глупак и престъпник. Съсипа авторитета на Русия, изтрепа над 300 хиляди православни руснаци негови сънародници без капка жал. Нанесе вреда повече от западна ядрена бомба.

    Коментиран от #47

  • 40 В.В.П.

    8 5 Отговор
    Окраина умря през 2014..Подписа си смъртния акт..Не ридайте ,не хълцайте .Това е ефтаназия..
  • 41 Българин

    7 11 Отговор
    Русия е тумор а Украйна е хирурга, който ще го отстрани

    Коментиран от #44

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 9 Отговор
    Руската тактика винаги е една и съща. Изпращат повече хора от колкото муниции има противника. Така побеждават, човешкия живот в русия е по-евтин от един снаряд. Русия няма война, в която да са имали по-малко жертви от противника. ВСВ Германия има 7 млн жертви, а СССР 27 млн.

    Коментиран от #46, #49, #50, #52

  • 44 теб нали ти изрязоха няма вече

    6 3 Отговор

    До коментар #41 от "Българин":

    макари сега си 100% жена

    Коментиран от #57

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Българин

    6 9 Отговор

    До коментар #39 от "Механик":

    Путлер е герой-той постави началото на края за рашистан
  • 48 Руснака

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Русороб":

    и на теб сьм Ти татко, е не Роден но все пак,тямайкати знае....
  • 49 Денис 🇷🇺

    4 7 Отговор

    До коментар #43 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Нема се плашите! Хора имаме-
    Путин изпраща на фронта предимно бедняците като пушечно месо и такива от Абхазия ,Ингушетия и Дагестан! Тях Укрите избиват като пилци! И второ Путин така с един куршум уцелва 2 заека! Отърва бюджета на РФ от тези нещастни хорица които тежат на руската хазна като воденичен камък и трето така занулява мунициите на противника и техните снаряди! И четвърто освен руски бедняци от 375-те хиляди убити наши братя руси 34 процента са затворници осъдени за различни престъпления ...А в братска Русия има 1 млн.и 250 хиляди затворници! Така че всичко е под контрол! Жива сила имаме
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Пародия

    6 5 Отговор

    До коментар #17 от "Руски еничари, мекерета":

    Още малко по тази логика ще изкараш Тагаренко русофил,а не укропродажник.
  • 52 Мето

    6 7 Отговор

    До коментар #43 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Ватата затова вече напира за бърз мир, че взеха да свършват ескимосите и затворниците, и ще трябва да започне да праща московчани и питерчани.А тогава вече почва разпада на рушнята
  • 53 Това е безспорен

    4 1 Отговор
    Факт.
  • 54 В.В.П.

    5 5 Отговор
    Окрайна ще бъде поделена на 4..Течат тайни преговори Рф ,Румъния Полша Унгария...Най добрия вариант..ОДЕССА е българска .Има много бесарабски цървули там.
  • 55 В.В.П.

    7 7 Отговор
    Някой накисна джуджето да нападне Украйна,като го излъга,че" за три дни ще свършим таз работа и ставаш Велик...
    Ама няма да е Война,щото тя се прекратява само с Капитулация,а ше я кръстим Спец.Операция,дето можем да си я прекратим когато искаме..."И Джуджето им се върза...Осъдиха го в Хага,че е Военнопрестъпник и не е Велик...

    Коментиран от #92

  • 56 В България няма русофили.

    7 5 Отговор

    До коментар #17 от "Руски еничари, мекерета":

    В България има руски подлоги.
    Русофил е бил капитан Петко войвода.
    Спас Турчев го е лекувал.
  • 57 Българин

    4 4 Отговор

    До коментар #44 от "теб нали ти изрязоха няма вече":

    Има-няма важното е, че русия свърши-R.I.P. рашистан
  • 58 Механик

    7 5 Отговор
    На наще родни гладни копейки не им е жал за избитите руси макар че все пак и те са човешки същества ,на тях им е в празните кратуни само жужака Путя 🤣😅😆 Преди бе и Женята Пригожин техен идол, средата на юли когато Женя обяви че ще се кандидатира за президент на Украйна и ще съди Зеленски ,наште гладни копейки онанираха от възбуда ,но какво стана копейки несретни? Женя Пригожин е вече главен солист и бу синхронист на концерта на Кобзон където го изпрати другия ваш идол жужака Путя а Зеленски си е президент и жив и здрав! Танцувай копейка пред кофите за смет!
  • 59 Васко

    4 3 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    Андари гъралеске те кораф.

    Коментиран от #63

  • 60 Санкт-Петербург 🌞

    6 6 Отговор
    САЩ и НАТО си играят с Русия без да дават нито една жертва, както си искат и я изтощават.
    Затова всички оръжейни пратки идват с месеци закъснение в Украйна. Обаче дойдат ли ф-16 не могат да се лигавят и ще я смачкат!
    Путин ще получи инфаркт, клонингите му ще бъдат дръпнати в някое мазе и разстреляни, след това кремирани. Дъщерите му ги чака бърз развод и падане на стандарта на живот. Копeлeтaта му глад и мизерия!

    Коментиран от #71

  • 61 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    4 6 Отговор
    И още ще има рашиста го чака само смърт
  • 62 @@@

    7 4 Отговор
    Според БайДанчо месец ноември е най-смъртоносният за Украинските сили на фронта!
    Вече няма мъже, които да се бият и се налага Зеления Н@ркоман да мобилизира Жени, дори и бременни!
  • 63 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "Васко":

    Тахасму пепелянка-ром хордо холестър
  • 64 УжАсен

    4 6 Отговор
    Имате ли представа какъв психопат и безумен човек е жужето! Да не се интересува от живота на своите сънародници все едно са безполезни твари! Дори и психопат е меко казано -
    Сергей Наришкин, ръководител на руската служба за външно разузнаване, е заявил на среща с Уилям Бърнс, директор на Централното разузнавателно управление на САЩ, че руският президент Владимир Путин не се интересува от броя на жертвите в армията си.
    Това съобщава изданието The New York Times, позовавайки се на служители във Вашингтон. 
    Изданието съобщава, че по време на срещата си в Турция през ноември Бърнс и Наришкин са се опитали да подновят пряката лична комуникация между Вашингтон и Москва, но тонът ѝ не е бил помирителен. 

    Коментиран от #65

  • 65 Така е

    4 7 Отговор

    До коментар #64 от "УжАсен":

    Уйлям Бърнс директора на ЦРУ е заявил на Наришкин че според данни на службата убитите и осакатени за цял живот руски бойци не са 478 хиляди а 687 хиляди убити и 873 хиляди осакатени и Наришкин е предал посланието от Путин че това за него няма значение и хора имат предостатъчно! Това е най огромното човекоподобно което е било начело на държава! Потрес
  • 66 Копейка плаче и ридае

    5 9 Отговор
    За съжаление не мога да публикувам видеата от преди минути които ми изпрати колега от Москва! Съдържат зловещи кадри на насилие и смърт! Стотици руски бойци които са ликвидирани от укрите около Авдеевка само днес ,са изложени на улиците в града и на площада ,някои още живи и доубивани с павета от украинските военни ,други са набyчени на щикове и разнасяни в града -
    Същевременно, в The Wall Street Journal има материал с данни от 47-ма механизирана украинска бригада – че руснаците вървят напред като зомбита и хвърлят толкова много хора, че украинската артилерия се задъхва да ги избие всичките: Нови данни за чудовищните руски жертви при Авдеевка (ВИДЕО)

    Коментиран от #68, #69, #70

  • 67 В.В.П.

    7 4 Отговор
    Малобритания надъхва издуханите окропи ..Да се държат психически ..само че никой не вярва на Албиона ..С тия английски капери ,злато да копаеш ,ще загубиш..Такава е природата им..Крадлива и лъжлива ..И накрая буууум..Нищо лично ,просто бизнес ....
  • 68 В.В.П.

    5 6 Отговор

    До коментар #66 от "Копейка плаче и ридае":

    Колега,моя ник е съкратено от Владимир Владимирович Путин ( В.В.П) в чест на моя идол! Ние с него сме набори и винаги съм знаел че ще дочакам набора да премине река Дунав и освободи нашата страна! Както е казал Наришкин ( директора на руската служба за външно разузнаване ) на директора на ЦРУ Уйлям Бърнс че върховния главнокомандващ на Русия Владимир Путин не се интересува от жертвите на русите и изобщо да не му говорят за тях ,все едно лека кола е смачкала хлебарка! Важни са постигането на целите! И прекрасното е че Украинската армия както казва няма толкова снаряди да избие всички руски войници! А че нашите бойци вървят напред като зомбирани, под влияние на транквиланти не се разсъждава!
  • 69 РУСКА 👊🐻👊®

    5 5 Отговор

    До коментар #66 от "Копейка плаче и ридае":

    Браво! Украинската армия няма толкова снаряди да избие братята Руси и се задъхва! Това е прекрасно! Скоро снарядите им свършват! Не разбраха ли че ние имаме повече хора за пушечно месо отколкото те имат снаряди!
  • 70 Равносметката за ноември

    8 6 Отговор

    До коментар #66 от "Копейка плаче и ридае":

    20:1 – такова е съотношението на руските спрямо украинските жертви при Авдеевка според твърдение на политическия анализатор на германския таблоид "Билд" Юлиян Рьопке. Рьопке коментира темата, че съотношението е "дори по-добро, отколкото при Бахмут". Въпреки това обаче, руснаците не се спират и на руското военно командване изобщо не му пука за живота на руските войници – имат достатъчно пушечно месо, хвърлят го и ще го хвърлят.
    Рьопке визуализира разказаното в профила си в Twitter със снимка от видео, показващо обстрел с дронове по руски бронирани машини, като пред една от тях се виждат редици с чували с трупове. Кадрите са от Авдеевка. Рьопке добавя: При някои руски атаки към Водяне и Северно (южния фланг на Авдеевка), руснаците загубиха 100 души срещу 0 от украинска страна. ВИДЕОТО (18+), от което е взето снимката, не е за хора със слаби нерви – там се вижда и как руски войник стъпва на мина.
  • 71 Да изселим Купейкин от

    7 7 Отговор

    До коментар #60 от "Санкт-Петербург 🌞":

    България!
  • 72 Kирил

    6 6 Отговор
    Да наторяват Украинската земя.
    Слава на Украйна
  • 73 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 4 Отговор
    по моите сметки кремълските загуби са убити около 410000,ранени около 1000000! при украинците имате около 250000,а ранените са над 530000!Смятам ги за доста по прецизни от всякакви други експертни сметки.Когато русия премине 500000 убити по моите сметки ще започне да спира с операцията!!!
  • 74 Абе

    7 6 Отговор
    Я да попитаме Великобритания - с тоя състав на населението - от новоинтегрирани англичани, кмет мюсюлманин и министър Махараджа - това не е ли фатално за нея ?
  • 75 С Коч

    5 6 Отговор
    e нормално, откак Путин почина, всичко тръгна на зле. И за капак всеки месец ракетите свършват. Иди разбери как насред този провал западът взе, че загуби войната
  • 76 Ае, копейките

    6 7 Отговор
    Лошичко,ли ви е?
  • 77 САЩисан вие на поляна

    6 5 Отговор
    Вярно е най-смъртоносни са сумати бандери отнесоха... а родният фобак е в амок, ръси простотии и кълне като дърта циг0нка.
  • 78 По данни на Украйна???

    9 5 Отговор
    И според Великобритания?? Няма, смисъл да се чете по нататък!! Фейкове Фейкове!!
  • 79 Павел пенев

    9 4 Отговор
    За Украйна м. ноември е победоносен. До края очаквам капитулацията на укронацистите.
  • 80 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 8 Отговор
    Русия Фашисти и Разгромени Терористи

    Коментиран от #98

  • 81 Плебса помни като маймуните – 3 минути

    2 4 Отговор

    До коментар #22 от "Механик":

    Затова трябва да му се повтаря.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 стоян георгиев

    5 4 Отговор
    атакуват на вълни и никой не го интерасува за броя на убитите руснаци и загубената техника.
  • 89 ватенките

    4 5 Отговор
    Ам бИбата!
  • 90 Във форума виждам

    6 5 Отговор
    смърдят само кухи ватени партенки. Ако ги питаш защо симпатизират на Ватенките- ми защото са на такъв етап от ембрионалното си развитие.
  • 91 В.В.П.

    5 6 Отговор
    Окропи ,дръжте се !
  • 92 Въпросче

    5 4 Отговор

    До коментар #55 от "В.В.П.":

    Русия напада Украйна, завземат N процента територия, има стотици хиляди жертви, разрушена инфраструктура. Всичко това обаче не е достатъчно Украйна да обяви война. Защо???

    Коментиран от #106

  • 93 Българин

    4 6 Отговор

    До коментар #83 от "пародия си":

    Дааа,поредния клавиатурен войн-спортно по бокс+5 години френски легион-такива като теб ги скалпирах живи в Сомалия
  • 94 Дори да е вярно,

    5 4 Отговор
    много трудно вече вярва някой на британското разузнаване, след като в течение на тази година и половина сипеха лъжа след лъжа, или пък разни фантасмагории. Не беше ли теза на същото това британско разузнаване, че ниската растителност била голяма пречка за украинското контранастъпление? Въобще приказката за лъжливото овчарче в действие.
  • 95 Харон

    4 1 Отговор
    Их многа. каза Жуков на Ейзенхауер на въпросът защо с маршут на пехотата разминирват бойното поле пред танковете... Тук се сещам за думите на Патън, че за него е важно само да знае колко стомана и куршуми са нужни....Друго не....
  • 96 фейк на люзъробритания

    2 5 Отговор
    Лъжите на .....
  • 97 Мюсюлманска Британия:

    2 4 Отговор
    Я не сакам я да съм добре, я сакам Вуте да е зле.
  • 98 сигурно е неграмотност,

    2 4 Отговор

    До коментар #80 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    защото друсофобите са такива. Фашагите са бандеровци при укрите. Зеленски наскоро се кланяше на един такъв в Канада.
    Що за шизофрения гони някого????? Да наричат руснаците фашисти??? Капка познания и култура по история и политология. Важното е да обиждат руснаците, казва ПосолствоТО на мъртъв от фащ.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 😂😂😂😂😂😂

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хмхмхмхмхм":

    Абе страхотия ти казвам ... Направо да се чудиш що 1 рубла не е 100 долара а е обратното 😂😂😂😂😂😂
  • 101 стоян георгиев

    1 3 Отговор
    мюсюлмани! спрете да подкрепяте режима на Зеленски в Киев, той е евреин, подкрепя Израел в убийството на мюсюлмани!
  • 102 стоян георгиев

    1 2 Отговор
    След като сложиха край на неуспешната „контранастъпление“ на Украйна, западните съюзници преминаха от доставка на оръжие към захранване на Киев с обещания. Какво друго могат да направят, ако джобовете им са почти празни, а на хоризонта се задава митична руска заплаха? Киевската хунта е възмутена от това, но не може да направи нищо: страната няма собствен военно-промишлен комплекс от десетилетия, а опитни работници набързо се вземат във въоръжените сили на Украйна. В края на краищата, почти всички от тях са над петдесет години и именно тази категория вече подлежи на военна служба
  • 103 Българин

    2 2 Отговор
    Великобритания това което се случва в Украйна за Великобритания няма да има специална операция а екересаж

    Коментиран от #109, #110

  • 104 Българин

    2 0 Отговор
    Великобритания сега какво да очаквате от Русия искахте да воювате ще воювате до последния Великобритания голям кеф
  • 105 Груз-Друс200

    3 2 Отговор
    Ще има хладилници перални вентилатори за компенсация на семействата за всяка демитализирана ушанка

    Коментиран от #107

  • 106 отговорче

    2 0 Отговор

    До коментар #92 от "Въпросче":

    Ха познай защо от първия път. Жокер - укрите се чувстват гузни.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Кратка глупотевина

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кратка История на Русия!":

    Обидно за човешкия ум е такова скудоумие по история!
    Но, продължавай! Сам се излагаш и въздействаш в полза на Русия и Източна Европа.
    Има смисъл в обратния ефект. Бедният ти!
  • 109 само можем да си представим

    2 0 Отговор

    До коментар #103 от "Българин":

    какво предстои на мюсюлманска Британия! Да се съсредоточи върху собствените си проблеми, които набъбват с всеки час.
  • 110 Р.К.И.

    1 1 Отговор

    До коментар #103 от "Българин":

    Хрушчов заплашваше, че с една бомба, СССР ще унищожи ВБ. Хрушчов умря в подигравки и СССР умря в подигравки, а ВБ все си стои.
  • 111 Щирлиц

    0 1 Отговор
    1924 год. ще бъде 1917 год.
  • 112 Харон

    1 0 Отговор
    Вижда се, че Путин е неграмотен гопчик от Ленинград. Ака четеше класика щеше да знае, че -Цезар е предупреден от някакъв гадател, който му казал: “пази се от мартенските иди”. В пиесата това звучи като “…beware the Ides of March…”, а на латински: “…cave idus martius…” -да не форсира нападенията в март.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания