Last news in Fakti

11 Декември, 2023 19:32 2 179 5

На улицата! Недоволни полицаи протестираха в Атина след инцидент с техен колега

  • гърция-
  • полиция-
  • протест-
  • атина-
  • кириакос мицотакис

31-годишният им колега е в критично състояние, след като беше ударен от сигнална ракета по време на волейболен мач между съперниците Олимпиакос и Панатинайкос в атинското предградие Ренди в четвъртък

На улицата! Недоволни полицаи протестираха в Атина след инцидент с техен колега - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Стотици полицейски служители и специални охранители участваха в протестен митинг днес пред Дирекцията на полицията за борба с безредиците в Атина, след като 31-годишен полицай беше тежко ранен миналия четвъртък при сблъсъци между полицията и волейболни фенове, съобщава в. "Катимерини", цитирана от БТА.

Изданието отбелязва, че протестиращите служители на реда са поискали да бъдат освободени от охраната на спортни събития.

31-годишният им колега е в критично състояние, след като беше ударен от сигнална ракета по време на волейболен мач между съперниците Олимпиакос и Панатинайкос в атинското предградие Ренди в четвъртък вечерта.

Протестиращите заявиха, че искат да разкрият проблемите в полицията и "беззащитността на работещите полицейски служители".

"Животът на един полицай не струва 30 евро. Махнете полицаите от стадионите", скандираха служителите.

Шествието продължи към сградата на Министерството за защита на гражданите в атинския квартал Гуди, посочва "Катимерини".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вероника

    6 6 Отговор
    Абе от десет полицая ....един пич...двама - трима мухльовци, останалото пеерасиии!

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Пича

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Вероника":

    Вероника знам че ти липсва, моята твърда шпага, обаче в голямата ти хралупа, и бате не ще да го слага.

    Коментиран от #4

  • 3 Сатана Z

    19 2 Отговор
    А кой ще защити българският данъкоплатец,който изхранва укро дезертьори те?По данни на Евростат в България пребивават 168 300 украинци,които си пият водката в СПА хотелите по нашите курорти ,а нашите бащи и майки пенсионери остават без Коледни надбавки заради продажния режим на Посолството?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Някой си...

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Вероника":

    Права си. В България са така..имаш набито око..
Новини по държави: