Last news in Fakti

13 Декември, 2023 16:23 2 482 106

Първият дипломат на Москва: Западът няма интерес и не иска да има независима палестинска държава

  • израел-
  • бенямин нетаняху-
  • сергей лавров-
  • палестина-
  • хамас-
  • газа

Практиката на разрушаване на палестински домове, прогонване на палестински семейства от тези домове продължава, защото Израел иска да използва тези територии за нови селища, обясни Сергей Лавров

Първият дипломат на Москва: Западът няма интерес и не иска да има независима палестинска държава - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Западът няма интерес да улеснява създаването на държавата Палестина. Това заяви руският външен министър Сергей Лавров пред Съвета на федерацията, съобщава ТАСС.

Той припомни взетото преди 75 години решение, според което държавата Палестина трябва да бъде създадена до държавата Израел.

"Съдейки по сегашната позиция на Запада, той няма интерес от основаването на палестинската държава. Според нашата информация Западът, заедно с израелците - настоящото израелско ръководство, са против обединението на Газа със Западния бряг, което изисква решението за създаване на тази държава", изтъкна Лавров.

Освен това той посочи, че еврейски селища продължават да се появяват на Западния бряг, включително в Източен Йерусалим. Лавров подчерта факта, че тези заселници често са агресивни.

"Практиката на разрушаване на палестински домове, прогонване на палестински семейства от тези домове продължава, защото Израел иска да използва тези територии за нови селища", обясни руският първи дипломат.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какви са

    21 5 Отговор
    тия ненормални огради бе.Сякаш е клетка за тиранозаври.

    Коментиран от #25

  • 2 Ларвов

    17 31 Отговор
    Русия няма интерес и не иска да има независима украинска държава !

    Коментиран от #17, #56

  • 3 Трол

    18 33 Отговор
    Никой не иска див@шки,прими.тивни и тер0ристични държави като палестина,рашия,иран,сев.Корея и т.н...
    Където може,трябва да се унищ0жават.

    Коментиран от #22, #28

  • 4 Софиянец

    30 6 Отговор
    Самата истина си е от 75г !!!
  • 5 Българка

    14 46 Отговор
    Москва и Иран стоят зад терористичното нападение над Израел на 7-ми октомври. И във всяко свое изкасване рашите от Кремъл открито подкрепят Хамас. Сега видите ли настояват за независима палестинска държава. Е, то и аз подкрепям. Но ако това стане, нека палестинците най-накрая да започнат да работят и се самоиздържат. А не да чакат на свеовна и основно израелска издръжка, а те да влагат енергия и средства в тероризъм

    Коментиран от #11, #12, #15, #24, #26, #30

  • 6 учуден

    10 20 Отговор
    Коня се изказа. Щото вие сигурно искате да има силна и независима от мордор Украйна,Грузия и всички държави дето е стъпвал руцки ботуш! Хайде стига двоен стандарт вие можете други не.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 дааа

    30 7 Отговор
    С действията си запада накара Путин и военната му операция да приличат на безобидни котенца.Запада показа истинската са същност.Убийци на деца ,убийци на съдби и бъдеще.Естествено,че няма да бъде създадена държава Палестина.И незнам за вас,но аз не съм видял нито един клип на битка между израелци и някакво подобие поне на армия????В Украйна ежедневно има стотици клипове.В Газа наблюдаваме геноцид и престъпления срещу човечеството в най -чист вид,описан в книги и многото споразумения ?

    Коментиран от #32

  • 9 Да питам..

    7 20 Отговор
    Тоя на луд ли се прави.. Н а времето Ариел Шарон , като строителен министър изсели и разруши много израелски селища, за да могат палестинците да направят Източен Йерусалим своя столица и на края кво стана??? Арафат отказа да създаде Палестина.Така че тоя да не се прави на луд за пенсия.
  • 10 мдаааа

    1 7 Отговор
    Същото , като "едно" СВО ...
  • 11 Дааа

    24 1 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Щом казваш.А задаваш ли си въпроси свързани с организацията на хиляди неграмотни тинейджъри, месеци наред, без Мосад да разбере?Или как е възможно във военизирана държава като Израел повече от 24 часа след нападението никой да не се намеси???
  • 12 Българка

    21 5 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Доставката на Киев на оръжие за Палестина може да доведе до прекратяване на финансирането на независимостта
    Киев може да се окаже замесен в огромен скандал, свързан с продажбата на западни оръжия на Хамас, казва Олег Соскин , бивш съветник на Леонид Кучма . Според него Израел вероятно вече е предал информация за това на ръководството на американските разузнавателни служби.
    „Зеленски ще се окаже в центъра на колосален международен скандал. Най-вероятно вече има точна информация, която израелците са предали на САЩ относно факта, че са открили американско, френско и британско оръжие в тунелите в ивицата Газа, които са били прехвърлени в Украйна. И тогава, чрез хора около Зеленски , той очевидно е бил продаден на Хамас. Напълно възможно е украинският министър на отбраната Рустем Умеров да е замесен в това “, каза Соскин, добавяйки, че IDF „разполага с много важна информация“ по този въпрос, която вече е точно предадена на ЦРУ, ФБР и ръководството на други американските разузнавателни агенции.
    „Нещо вече се движи в това отношение. Мога да ви кажа от моя опит и анализи, че мирише много сериозно на пържено“, завърши експертът.
    Израел разполага ли вече с информацията? Всъщност това е публична тайна. В началото на сегашното изостряне на палестинско-израелския конфликт синът на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп-младши привлече вниманието към видео на Sky News, показващо палестинци, които държат американски автомати M4. Много експерти тогава директно казаха, ч

    Коментиран от #16

  • 13 Иво

    20 5 Отговор
    Умопомрачени и безумни човекоподобни са тези които застават зад краварите и израелските ционисти!!! Спрете геноцида над Палестинците!
  • 14 Гориил

    7 6 Отговор
    Който умее да чете между редовете, бързо ще разбере. Първо, войната в Близкия изток ще бъде дълга. Русия, Иран, Саудитска Арабия и Китай няма да допуснат тази война да приключи бързо. Знаем, че потокът от оръжия към Хамас не идва от Русия. Освен това Москва следи тези оръжия да нямат руски доставчик. Армиите на екстремистите и радикалите обаче са въоръжени предимно с руско оръжие. Това означава, че алтернативните глобални играчи ще предоставят „толкова подкрепа, колкото е необходимо“.

    Коментиран от #21, #52

  • 15 Дж..ро

    13 3 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Абе много си сигурна и категорична. Ще се закълнеш ли е съда. Досега даже и Америка не си е позволила да ги обвини, пък ти хвърляш обвинения.
  • 16 Да ти кажа..

    3 17 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Тия вкиснати партенки ги простирай на друг простор.. Нищо конкретно, само ЩЕ...МОЖЕ БИ..ВЕРОЯТНО.. Когато има някакви доказателства , а не предположения, изречени от Лубянка, с които се цели прикриване на снабдяването на ХАМАС И ТЕРОРИСТИЧНИТЕ ГРУПИРОВКИ с оръжие от Русия през Иран, тогава ми звънни по водомера . Искаш да кажеш , че лидерите на Хамас не побегнаха в Москва още на 8 ми, а отидоха в Киев ли.. Знаеш ли, че Насрала има огромна резиденция в Москва , а не в Киев

    Коментиран от #29

  • 17 Всъщност,

    15 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ларвов":

    Ако Украйна е независима от Русия, тогава ще е силно-зависима от атлантическия Запад - дали пък това е по-доброто? - съдейки от БГ - определено не!
  • 18 ТрампЛин

    6 6 Отговор
    Единствените които са Против решението за Два Народа-Две Държави, са арабите! Това което арабите искат е унищожението на Израел!

    Коментиран от #27

  • 19 САРМАТ

    6 3 Отговор
    СВОБОДНИТЕ ДА СИ ЗАПИШАТ!:ЩЕ ИМАПАЛЕСТИНА!

    Коментиран от #23

  • 20 Гражданин

    5 1 Отговор
    Това е ясно отдавна, но Европейските лидери се правят на много загрижени за палестинците.
  • 21 Някой си...

    4 8 Отговор

    До коментар #14 от "Гориил":

    Тия смешки ги разправяй на друг .. За това на 8 ми цялата върхушка на Хамас се изсипа в Москва.. Не били снабдявали..айде стига бе, и на децата вече им е ясно, че оръжието идва от Москва през Техеран.. мислиш си , че някой вярва на съчиненията ти ли? Хубавото е, че този път еврейчетата ще приключат с проблема за дълго, много дълго време . А такива като тебе само ще обикалят отстрани и ще кудкудякат.

    Коментиран от #47

  • 22 Напреднал

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "Трол":

    Да де, ама тези държави се не дават, защото са въоръжени до зъби. Налага се мирно съвместно многополярно съществуване. Просто, Колективният Запад трябва да го "глътне", че не може да управлява целия свят. Светът никога не е търпял еднополярна световна диктатура. Няма и да я търпи.
  • 23 Да ти кажа..

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "САРМАТ":

    Ще има ..ма га пръдне гугутка стоименова

    Коментиран от #38

  • 24 Олеле

    15 3 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Ами ще искат. Това решение е от преди 75 г. Лавров иска да се спази, не като ФАЩ да не спазват никакви закони, решения, спогодби. УжасТ, колко си елемен..на
  • 25 Равносметка

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Какви са":

    Да, Газа е като затворен лагер, контролиран от ционистите. Пък после що това, що онова...........
  • 26 11 септември

    13 1 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Тия стоят зад нападението.същата схема
  • 27 Гориил

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "ТрампЛин":

    Няма значение какво искат арабите. Основното е какво искат Пекин, Рияд, Абу Даби, Анкара и Москва.Днес Западът има много мощни и влиятелни врагове. Тези врагове имат слабо развити умения за водене на взаимно приемливи преговори и разумни отстъпки. Те няма да допуснат никакви споразумения за ограничаване на нападателните оръжия и стратегическите ракети.
  • 28 Орлин

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Трол":

    Сев. Корея кого са нападнали , те носа си не показват извън техните граници , за да бъдат терористи . ....само си правят ракети , за да държатколонизаторите в напрежение
  • 29 САРМАТ

    14 2 Отговор

    До коментар #16 от "Да ти кажа..":

    РУСИЯ КАЖЕ,КОЙ КЪДЕ!

    Коментиран от #35

  • 30 Гражданин

    16 1 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Палестинците от векове са земеделци. Сега, къде и как да работят, когато земите им са окупирани. В Ивицата Газа с лодки даже риба неможеш да ловиш.
  • 31 Търновец

    0 11 Отговор
    Путин пак блъфира - Израел извършва клане в Газа но то почна след като два Американски самолетоносача и други сили пристигнаха, ако Путин беше пратил ядрени подводници на техния път към Израел клане нямаше да има. Така направи Генсека Никита Хрушчов през 1963 при Кубинската криза и Американските бойни кораби спряха. Да но Хрушчов живееше от една заплата а Путин е нефтен и газов олигарх милиардер и има собственост на запад

    Коментиран от #33, #37

  • 32 Равносметка

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "дааа":

    Точно затова тези думи на Лавров спечелват целия арабски свят за руската кауза на фона на западното лицемерие

    Коментиран от #34

  • 33 Гориил

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "Търновец":

    Руските атомни лодки са предназначени за други цели.Чу ли куче да лае на сесията на Европейския парламент?

    Коментиран от #45

  • 34 ТрампЛин

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Равносметка":

    Никой до ден днешен откакто свят светува, не е успял да обедини арабите за каквато и да е кауза! Тези бедуински племена са воювали едно с друго и ще продължат да го правят!

    Коментиран от #36

  • 35 Беги па ти бе..

    2 15 Отговор

    До коментар #29 от "САРМАТ":

    Русия вече нищо и на никого не може д акаже. Тя с едни яй ца не може да задоволи пазара си, та щяла нещо на някого си да каже..

    Коментиран от #41

  • 36 Гориил

    7 1 Отговор

    До коментар #34 от "ТрампЛин":

    Китай и Русия ще успеят. Нищо не обединява конкурентите повече от общата омраза към врага.

    Коментиран от #39

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 САРМАТ

    5 1 Отговор

    До коментар #23 от "Да ти кажа..":

    МИЛИЧКА,ДАЖЕ НЕ ЗНАЕХ ,ЗА ТЕЗИ ГУГУТКИ!НО,ДАЖЕ ФАЩ ОБЕЩАЛИ ДА ИМА ПАЛЕСТИНА!АМА ПА ТЯХ НЯМА КОЙ ИМ ВЯРВА НА ОБЕЩАНИЯТА?РУСИЯ КАЗАЛА :ПАЛЕСТИНА!МОЖЕ ДА СТАНЕ И ПО ЛОШО!

    Коментиран от #40

  • 39 Някой си...

    2 4 Отговор

    До коментар #36 от "Гориил":

    И аз така чух . Чух, че Русия имала суровини. Също така чух, че Китай вече си има Русия..

    Коментиран от #48

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Германец

    9 3 Отговор

    До коментар #35 от "Беги па ти бе..":

    Нали ти казах, че и в Германия има дефицит на яйца. То и във Франция реват.

    Коментиран от #43, #51

  • 42 Калантарян

    1 1 Отговор
    Ние имаме интерес да помагаме на Хамас .
    От Терористи за Терористи.

    Те са ни Братюшки .
  • 43 Къде има дефицит

    2 11 Отговор

    До коментар #41 от "Германец":

    Умник.

    Гледай си кочинатаа .

    На студа треперят пред Газелите , Ушанките.
    Опашки , върволици.

    Пояснение ,
    Газела един Руски Боклук , демек Бус .

    Хахаха
  • 44 ...

    4 3 Отговор
    А Русия има ИНТЕРЕС
    Щото ИНТЕРЕСА клати ФЕСА... А Путин строи ли строй джамия след джамия за да се отчита пред Иран и Сирия.
  • 45 Крайцера Масква

    4 4 Отговор

    До коментар #33 от "Гориил":

    И той ли го броиш за Подводница .

    Прав си .
  • 46 Бю джет

    5 1 Отговор
    Разбрах какво иска Запада според С.Лавров, не разбрах какво иска Изтока според него.
  • 47 Освен че Оръжието

    5 4 Отговор

    До коментар #21 от "Някой си...":

    Е от Масква.
    Терористите от Хамас , се обучават в африканските лагери на
    Вагинарите .

    Дори по време на атаката на Хамас ,имаше и
    Руски Командири които се биеха заедно с тях .
  • 48 Китай

    3 6 Отговор

    До коментар #39 от "Някой си...":

    Си има Сибир , скоро
    Китайците ще имат и Рускини за жени .

    Коментиран от #49, #53

  • 49 681

    1 3 Отговор

    До коментар #48 от "Китай":

    И майкатъ ти. Тя те б7ла събрала от килимот
  • 50 Казуар

    4 2 Отговор
    Русия иска ли да има независима държава Украйна.
  • 51 Да питам..

    3 0 Отговор

    До коментар #41 от "Германец":

    Ти от синьоджуклестите германци ли си. ???? Само питам бе, ти да си не помислиш нещо..
  • 52 Българските турци

    6 3 Отговор

    До коментар #14 от "Гориил":

    За първи път палестинците бият по Израел не с камъни и прашки а със самоделни ракети от водопроводни кюнци и огнестрелни самоделно модифицирани Ерпегета и трофейно оръжие ! За какви доставки и какво модерно оръжие говорите ? Срещу авиацията им от мотопланери са в действие всички Ефки дори най съвършенните Ф-35 ! Най модерната и технологично съвършенна армия е в горещ сблъсък с Хамас и водят ожесточени боеве вече почти 70 денонощия ! Ако беше жив Пикасо , човешката култура и изобразително изкуство можеше да се сдобие с нов шедьовър започващ с буквата "Г"! Западните армии са некадърни в сухопътни войни ! Те знаят да сеят килим от бомби и след това страхливо да карат танкове през Руините ! Стъпили на земята знаят да се бият турци,германци, японци , руснаци и всички останали от "изостаналия" азиатски свят !... Палестинците не се свършиха от 75 години насам.Не се свършиха и за тия 70 дена . Въпреки че ги избиват , те не бягат и не напускат терена ! Това значи, че никога няма да свършат !...Колкото ги коси с косата си Бпедият конник на апокалипсиса те толкова по избуяват и се множат !!!

    Коментиран от #59, #80

  • 53 допълвам само

    3 2 Отговор

    До коментар #48 от "Китай":

    ... и угандииците бе .. и угандии ите ще се обзаведат с некое и друго рускинче

    Коментиран от #61

  • 54 Да обобщим

    4 5 Отговор
    От 50 коментара 40 са на руснаци.С транслейт .Пригожин го пратиха при Кобзон,но Фермата за тролове си работи.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Бай Дън

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ларвов":

    Русия иска независима Донецка и Леганска република. А Украйна сама си избра съдбата трябваше да внимава.

    Коментиран от #62

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Нов европеец

    3 0 Отговор
    Да така е фашагите гледат интереса. Те създадоха "държави" като косово и босна, което е "справедливо", когато го казват фашагите.
  • 59 Хаха

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "Българските турци":

    Соловьов с въпрос към Пушилкин.

    Видя ли Газа на какво прилича Газа за 3 седемици Бомбардировки.

    А Украйна 8 години Донбас .
    Нищо .

    Хахаха

    Пушилкин не знае какво да каже , блокира.

    Хаха
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Търновец

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "допълвам само":

    Рускините са навсякъде и готови ..

    Коментиран от #63

  • 62 Русия

    1 2 Отговор

    До коментар #56 от "Бай Дън":

    Искаше Украйна , не независими републики , не ставай смешен .

    В Първите дни на войната

    Всички викаха

    Мъй вам убиъом .

    Хахаха

    Особено оня Татарски.

    Сега вече да слуша Кобзон .
  • 63 Особено

    0 2 Отговор

    До коментар #61 от "Търновец":

    в Анталия и Дубай .

    Рускините да на Пиедестал .

    Скоро и в Китай.
  • 64 Тоя па кой

    1 1 Отговор
    го пита?!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Никога не говорете за евреи...

    2 2 Отговор
    Говорете за израелските нацисти-ционисти
  • 70 Света ясно го каза !

    1 2 Отговор
    Израел са нацисти - расисти, осъществяващи геноцид. Израел !..... а не евреите !
  • 71 Шалом е престъпна ционистка и

    2 2 Отговор
    Нацистка организация и трябва да бъде закрита. Тя не е еврейска а ционистка. Още през далечната 1975 г. Генералната асамблея на ООН приема резолюция, която определя ционизма като „форма на расизъм и расова дискриминация”. !!!!!
  • 72 Шалом е Антибългарска впрочем !

    1 1 Отговор
    Лорер каза, че изявленията на Ганев отговарят на определението за антисемитизъм....... „Обвиняването на еврейските граждани в по-голяма лоялност към Израел или предполагаемите еврейски приоритети по света, отколкото на интересите на собствените им нации е антисемитизъм”.... !!!!!!!!!!......Същата тази кретения беше повторена и от Александър Оскар, президент на Организацията на евреите в България Шалом....

    Коментиран от #76, #77

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Учете я тази история

    1 0 Отговор
    На 29 ноември 1947 излиза с Резолюция 181 на Общото събрание на Организацията на обединените нации, с която се утвърждава създаването на две държави - Палестина и Израел. Границите са определени. Арабските държави Йордания, Сирия, Ливан и Египет са против създаване на палестинска държава. Затова Израел създават своята държава през 1948 г., а Египет и Йордания окупират палестинските земи. Следват многобройни израело-арабски войни, в които Израел отвоюва тези територии обратно. През 1994 година дава Западния бряг на новосформираната Палестнска автономия, а през 2006 дава ивицата Газа на местните палестинци. Точно западния свят е посредника тези неща да се случат. Ясер Арафат заедно с Шимон Перес и Ицхак Рабин получават Нобелова награда за мир.
  • 75 Бай Дамян

    1 1 Отговор
    Шалом категорично е Антибългарска Организация и лесно това може да се докаже ! Казвам ви го като евреин хора !!!! . Тя е и терористична организация впрочем и това отново пак лесно може да се докаже ! Поне в 4 терористични актове на територията е замесена в годините ....
  • 76 Бай Дамян

    1 1 Отговор

    До коментар #72 от "Шалом е Антибългарска впрочем !":

    Абсолютна истина !
  • 77 Това, което цитираш

    0 2 Отговор

    До коментар #72 от "Шалом е Антибългарска впрочем !":

    Това, което цитираш, е Работната дефиниция за антисемитизъм на Международния съюз за почит към жертвите на Холокоста. В този съвет има 31 държави и дефиницията е приета на 26 май 2016. Какво се правиш на изненадан? Този казал, онзи казал. Учете я тази история!

    Коментиран от #79, #81, #82, #83, #85, #86, #87

  • 78 Ционизма

    1 1 Отговор
    Е еманация на нацизма. Няма разумен човек в света на който да не му е ясно това
  • 79 Да ти го туря аз

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "Това, което цитираш":

    На Работната нацистка дефиниция !
  • 80 Български българин

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "Българските турци":

    Не знам защо слагаш всички палестинци под общ знаменател, след като те се разграничават от ХАМАС? Попитай палестинските лекари, които работят в България, дали са за ХАМАС? Попитай законната власт на Западния бряг дали са за ХАМАС? Даже проиранската Хизбула не желае да се бие рамо до рамо с ХАМАС. ХАМАС е терористична организация, която е погубила най-много палестинци. Това е вътрешен паразит. Като глистите.

    Коментиран от #94

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Ъхъъъъ, """Учете я тази история!"'"

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "Това, което цитираш":

    Февруари 2024.... така ще ви науча аз на тази история, че свят ще ви се извие !!!!! Само гледайте....
  • 83 Само гледай кретен !

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "Това, което цитираш":

    Когато "Работната дефиниция за антисемитизъм" .... противоричи на българската конституция и на европейското законодателство такава какво следва..... ????? Ще го разберете скоро....споко ....
  • 84 Внимателно четете приятели !

    1 1 Отговор
    Лорер каза, че изявленията на Ганев отговарят на определението за антисемитизъм....... „Обвиняването на еврейските граждани в по-голяма лоялност към Израел или предполагаемите еврейски приоритети по света, отколкото на интересите на собствените им нации е антисемитизъм”.... !!!!!!!!!!......Същата тази кретения беше повторена и от Александър Оскар, президент на Организацията на евреите в България Шалом.... Само че Шалом не е Организацията на евреите а е ционистка престъпна организация ! И ви го казвам като евреин ...
  • 85 Точно така ....

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "Това, което цитираш":

    И точно това ще атакуваме в съда ! Много правилно си го разбрал колега...ъхъъъ
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Аз знам какво говориш колега

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Това, което цитираш":

    Но правото не е на ваша страна
  • 88 Бай Дамян цитат:

    3 1 Отговор
    Разследват убийство в двора на Палестинското посолство .
    26.02.2016 г. — Убитият мъж е Омар Зайед, чиято екстрадиция от България иска Израел. Тялото му е открито в двора на Палестинското посолство...... Това е само един от 18 доказани терористични актове извършени от престъпната държава Израел на Българска територия.... Повтарям : 18 доказани терористични актове извършени от престъпната държава Израел на Българска територия.... Като започнем във фоето на бл. 1Б в Бургас където убиха консул и стигнем до днес

    Коментиран от #91, #92, #95

  • 89 Шалом в този си вид в България

    1 2 Отговор
    Е реално терористична организация и е лесно за доказване впрочем
  • 90 Това е истината

    1 2 Отговор
    Ясно трябва да стане на всички разумни хора в България , ..... престъпниците терористи от Мосад, съвместно със Шалом България са извършили най малко 18 доказани терористични актове извършени от престъпната държава Израел на Българска територия.... Най малко 18 доказани...!!!!
  • 91 1994 г на нова година

    2 1 Отговор

    До коментар #88 от "Бай Дамян цитат:":

    Мосад застреляха Олек (свой човек) на 20 метра от румънската църква в София ..... Баща му беше човека с МиГовете....ДС

    Коментиран от #93

  • 92 Повече са от !

    1 1 Отговор

    До коментар #88 от "Бай Дамян цитат:":

    18 доказани терористични актове извършени от престъпната държава Израел на Българска територия.. поне два пъти повече са !

    Коментиран от #97

  • 93 Олек Костов

    1 1 Отговор

    До коментар #91 от "1994 г на нова година":

    го писаха инфаркт с два куршума в главата ! Хмммм, ......

    Коментиран от #99

  • 94 Българските турци

    1 3 Отговор

    До коментар #80 от "Български българин":

    Защо тогава израел избива палестинците ?! И някой чул ли е вопъл от обикновен прост доблестен палестинец ,който да реве и проси подкрепа от някого като онзи клоун от Киев ?...Всичко си има видовден ! Рано или късно несправедливостта си получава заслуженото ! Палестинците не искат помощ от никого !!!...Те искат само достойно и с доблест , да отстояват своето право над това, което им принадлежи !... Турците са търпелива и упорита нация , нищо не забравят и никога не злобеят , а само, когато му дойде времето и моментът , просто правят това което е необходимо и "легитимно" !...Кръстоносците не са за първи път в Йерусалим !...И няма да бъдат прогонени за първи път от там !...Иран и персите не са потомците на Саладин и не са ония, които са призвани да бранят свещените земи на трите религии ! Колкото и да не ви се иска да приемете , фактите показват, че Ердоган говори с думите на съвестта на човечеството !!!...Рано или късно справедливата участ настига потисниците !!.....
  • 95 Даааа....

    0 1 Отговор

    До коментар #88 от "Бай Дамян цитат:":

    Като започнем във фоето на бл. 1Б Поморина в Бургас където убиха консул и изплющяха акула на входа а после въобще не се спомена за тримата израелски терориста които бяха застреляни и погребани до Сарафово.... Ъхъъ
  • 96 Швейк

    2 1 Отговор
    Лавров да не се обажда от коневръза !
  • 97 Аз се пенсионирах 1994 като снайперист

    1 1 Отговор

    До коментар #92 от "Повече са от !":

    До този момент в България бяха ликвидирани точно 37 израелски терориста. 8 човека бяха в Бургас, 4 във Варна и т.н ....2 ма в София и един в Русе

    Коментиран от #100, #101, #102

  • 98 ивелин

    3 2 Отговор
    "Практиката на разрушаване на палестински домове, прогонване на палестински семейства от тези домове продължава, защото Израел иска да използва тези територии за нови селища", обясни руският първи дипломат." Всичко това е вярно !- Вие какво правите за да помогнете на Палестинският народ. ? Освен празни приказки които никой не ги взима за сериозно. Н е ли правилно да кажете -- Как можем да помогнем и да помогнете. Когато в далечната 1967 година Съветският съюз предупреди Израел ако не спре настъплението ще бъдат принудени Специалните Съветски десантни части да прехвърлени на фронта и при опит за използване на подземните скривалища с ядрени бомби в пустинята Негеп военната база Демона ще бъде разрушена. Израел веднага спря настъплението и седна на масата за преговори. Целия Съветски военен флот в Средиземно море бе приведен в повишена бойна готовност.
  • 99 Олек Костов...хм....приятел ми беше...

    1 0 Отговор

    До коментар #93 от "Олек Костов":

    Той живееше точно на 15 м. от Синегогата. Баща му беше този който вкара първите МИГ- ове в България .... Олек ....."Мулти Груп" яко ... в борда беше.... офиса му беше към жп гарата в дясно до митницата 2-3-4 етаж ... само охраната му беше 28 човека НСО ... .... Хм .... Застреляха го израелците в 23.45 на нова година .....после питах Стенмарк защо бе говедо ? И тъпанара каза така казва маймуната от палмата на познанието... Цитирам 1/1
  • 100 Аз си спомням тва !

    1 1 Отговор

    До коментар #97 от "Аз се пенсионирах 1994 като снайперист":

    Убиха израелските терористи до крак... турският консул, израелците терористи го убиха точно в к-с Славейков бл. 1 Б вх 14 ......и после 3-4 израелци ги избиха близо до летището като кучета ...

    Коментиран от #103, #104, #105

  • 101 Точно така е !

    1 0 Отговор

    До коментар #97 от "Аз се пенсионирах 1994 като снайперист":

    израелските терористи трябва да бъдат ликвидирани , както бай Тошо го правеше на времето ....и самолети израелски сваляше впрочем бай Тошо и Израел си налягаше парцалите .....
  • 102 израелските терористи

    0 0 Отговор

    До коментар #97 от "Аз се пенсионирах 1994 като снайперист":

    Трябва да бъдат .......
  • 103 А не бееее.....

    1 1 Отговор

    До коментар #100 от "Аз си спомням тва !":

    """"израелците ги избиха, близо до летището в Сарафово, като кучета нашите снайперисти ...яко както си трябва впрочем ....бяха снайперистите от ВМБ Атия """" Абсолютно мога да го опиша с подробности как се случи ! Първо беше, че уж били арменци ама после ......нито един от жидовете не оцеля ....
  • 104 6 израелски терориста бяха ликедирни

    1 2 Отговор

    До коментар #100 от "Аз си спомням тва !":

    Последните двама бях в офиса на трнс фикс
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Дарт Вейдър

    0 0 Отговор
    Ами приет тез, клети палестинци , бре рашисти
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания