Last news in Fakti
  Тема: Украйна

15 Декември, 2023 16:24 1 012 3

Отбой! Словашки шофьори на камиони вдигнаха блокадата по границата с Украйна

  • словакия-
  • камиони-
  • граница-
  • блокада

В съобщението си асоциацията посочва, че вдига блокадата по молба на граничните власти, която трябва да бъде уважена, тъй като те преди това уважиха правото им на протест

Отбой! Словашки шофьори на камиони вдигнаха блокадата по границата с Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Асоциацията на словашките шофьори на камиони (UNAS) съобщи, че е прекратила блокадата на единствения контролен пункт на границата на страната с Украйна, предаде БТА.

Преди това председателят на асоциацията Станислав Скала заяви пред словашката новинарска агенция ТАСР: "Оказва ни се толкова голям натиск от страна на Украйна, че положението стана нетърпимо".

Още новини от Украйна

В съобщението си обаче асоциацията посочва, че вдига блокадата по молба на граничните власти, която трябва да бъде уважена, тъй като те преди това "уважиха правото ни на протест".

Блокадата на пункта Вешне Немецке е била вдигната снощи.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йорго

    5 0 Отговор
    Кого къпете-не разбрах ?!
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    Браво
  • 3 Всичко е по план

    2 3 Отговор
    Така го искаше кръволока пусин
Новини по държави: