Last news in Fakti

21 Декември, 2023 18:45 9 780 100

Защо Путин иска кожата на един български оръжеен бос

  • оръжие-
  • русия-
  • емилиян гебрев

Българската държава изглежда е наясно, че националната отбранителна индустрия е на прицела на Кремъл

Защо Путин иска кожата на един български оръжеен бос - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Емилиян Гебрев, шеф на българската фирма Емко, вече се размина с два опита за отравяне. България доставя на Украйна боеприпаси за съветските ѝ танкове. Това прави страната мишена за руските диверсанти, пише швейцарското електронно издание Watson. Вече два пъти Емилиян Гебрев става жертва на отрова, тясно свързана с Новичок, този дяволски продукт от съветските лаборатории, с който шефът на Кремъл Путин обича да убива опонентите си. Атентатите бяха извършени през 2015 г., като Гебрев оцеля и при двата. Но и до днес босът на българския оръжеен производител Емко не се чувства в безопасност. Компанията му произвежда съветски боеприпаси за пушки и танкове и ги доставя в Украйна. Всъщност, въпреки доставките на оръжие от Запада, украинската армия все още зависи силно от старото си военно оборудване, резервни части и боеприпаси за което вече не се произвеждат извън Русия. Ето защо приносът на България в отбраната на Украйна е толкова важен и обяснява защо Путин изпраща свои агенти в страната.

Поредица от атаки срещу фабрики на Емко

Заводите и складовете на Емко са цел на руски диверсанти от години, казва Емилиян Гебрев пред Financial Times. Първата атака беше през 2011 г. Оттогава насам няколко пъти избухнаха експлозии в съоръжения на Емко, последната през 2022 г. Същата година друг завод на Емко беше опустошен от пожар. Саботажи и взривове има и в заводи на други български оръжейни производители. Фактът, че тези инциденти така и не са изяснени, обаче не учудва Емилиян Гебрев. След двете атаки с отрова през 2015 г. българската прокуратура разследва трима агенти на ГРУ, руското военно разузнаване, за които се твърди, че са извършили опитите за убийство. Твърди се, че нападателите са разпръснали веществото, което атакува нервната система, върху дръжката на колата на Гебрев. Агентите на ГРУ действаха по подобен начин три години по-късно при нападението срещу бившия агент на руските тайни служби Сергей Скрипал в Солсбъри, Англия. Но в случая с Гебрев разследването беше неуспешно и беше закрито през 2020 г.

Кой всъщност разследва разследващите?

"Има повече от дузина случаи с руски агенти и тяхната шпионска мрежа в България", казва шефът на Eмко Гебрев. "Но всички тези разследвания не доведоха до нищо, те бяха прекъснати или затънаха, преди да доведат до обвинение".

Гебрев смята, че Кремъл все още има голямо влияние в България, особено в съдебната система и службите за сигурност. Някога София беше един от най-близките съюзници на Москва.

Шефът на Емко казва още: "От времето на Студената война България беше твърде разхлабена. Агентите на ГРУ са удобно монтирани тук и могат да работят свободно"

Българската държава изглежда е наясно, че националната отбранителна индустрия е на прицела на Кремъл. "Руснаците са много заинтересовани от нашите съоръжения и хората, които ги управляват", казва български служител, цитиран от Financial Times и пожелал да остане анонимен. Той задава този риторичен въпрос: "Въпросът е как властите могат да защитят индустрията и нейните служители. Разследванията се торпилират и доказателствата се унищожават - кой всъщност разследва разследващите?"

В най-бедната държава в ЕС, с население от седем милиона, корупцията все още е широко разпространена.

Изненадваща подкрепа

В тази връзка силната подкрепа на България за Украйна сама по себе си е изненадваща. След инвазията на Русия през февруари 2022 г. тя дълго време изглеждаше единствената страна от НАТО, която не доставя оръжие на Украйна. Традиционните връзки с Русия изглеждаха твърде близки. В началото на 2023 г. стана известно, че българското правителство тайно дълго време масово е подкрепяло Украйна. През първата година от войната Киев получава не само боеприпаси от България, но и големи количества гориво. В определени периоди украинската армия е закупувала 40% от дизела за своите танкове и камиони от България и по този начин е успяла да отблъсне руското настъпление.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 133 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    126 129 Отговор
    В какво злокобно време живеем и на власт са престъпниците които ни унищожават всеки ден 34 години на Русия може да и се наложи да ни освобождава отново!

    Коментиран от #90, #92, #94

  • 2 Бесен-_ Язовец

    117 82 Отговор
    Защото с наши оръжия се трепят рашняци безмилостно

    Коментиран от #60

  • 3 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    118 77 Отговор
    На Гебрев Бойко и Шиши бяха готови да му вземат бизнеса. И оттогава той им стана кукла на конци, защото говори и прави каквото те му кажат. Безличен ренегат, който признава само 30-те сребърника!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Защото...

    107 105 Отговор
    400 000 ватника в чувала и още 780 000 чакат протезиране в колички, всьо по план, на жужака му се разказа играта‼️

    Коментиран от #52

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Лост

    110 17 Отговор
    А Гебрев как стана оръжеен бос?

    Коментиран от #19

  • 10 Сандо

    96 11 Отговор
    Чудна работа!Тоя още носи оригиналната си кожа!Издръжлив тъмен балкански субект се оказа,да ни е жив и здрав още дълги години да ни залъгва с драматичните си и животозастрашаващи истории.

    Коментиран от #22

  • 11 Егати държавата!

    47 88 Отговор
    Руските изверги гърмят наши военни складове където и когато си поискат.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 пешо

    98 18 Отговор
    никой не се занимава с тоя алкоХОлик Гебрев , най малкото путин
  • 14 Само в България от цяла Европа

    42 69 Отговор
    пускат руските шпиони!
    Във Външно работят путинофили !
  • 15 Гебрев, Скрипал, Русия, Украйна!

    95 18 Отговор
    Ако някой е искал Гебрев да си Замине,??? Да сее случило!! Анти Руска Пропаганда!!
  • 16 ЕВРОНЮЗ

    65 8 Отговор
    На тоя и окупаторите могат да му свирнат главата след като не им трябва повече и съответно да бъде обвинен Путин.
  • 17 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    74 10 Отговор

    До коментар #7 от "Винце с печена сланинка":

    Лошото е, че по празниците марионетките и подлогите няма да са в парламента! Тия изверги станаха богати като Крезове на гърба на народа и по празници са по топлите острови и скъпарските хотели.

    Коментиран от #24

  • 18 Ъъъ

    80 8 Отговор
    Пука ли ви за кожите на търговците на смърт!?

    Коментиран от #81

  • 19 Боби

    31 3 Отговор

    До коментар #9 от "Лост":

    Със сигурност не със писане по форумите.
  • 20 БгТопИдиот🇧🇬

    58 6 Отговор
    Назначени бизнесмени с "усвоени" държавни активи !

    Местя го в десният за съдбата им !
  • 21 ха, ха, ха

    70 10 Отговор
    гебрев и новичок, айде стига с хайли лайкли вече! Уж най отровното нервнопаралитично вещество, а нито скрипалите умряха, нито нахални, нито пък емко гебревия! Айде стига с тая притоплена манджа, къде скрихте тея убави ора скрипалите, къде са на нахални долните гащи?!?

    Коментиран от #27, #28, #89

  • 22 ЕВРОНЮЗ

    59 5 Отговор

    До коментар #10 от "Сандо":

    😂 😂 😂 Най ми беше интересен оня в Англия... Разпространено е много опасно смъртоносно вещество... Агенти маскирани като космонавти и на 15-20 метра от тях журналисти и зяпачи без нищо...

    Коментиран от #61, #85

  • 23 ПРИПОМНЯНЕ

    18 34 Отговор
    "...Твърди се, че нападателите са разпръснали веществото, което атакува нервната система, върху дръжката на колата на Гебрев...."
    ....Проблемът е, че четири години властта е потулвала случая и мълчала и трябваше Bellingcat да раздухат случая за да разберем "что произошло"...това по същество в действителност е УЖАСЯВАЩО , а не самият факт на отравянето...освен това, нa Гeбрeв кръвните прoби "изчeзнaли" oт хлaдилния ceйф нa финлaндcкaтa лaбoрaтoрия, cлучaйнo???

    Коментиран от #32

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Сатана Z

    49 8 Отговор
    Гебрев си има взимане-даване с Ислямска държава,на които продаваше некачествено оръжие.А Украинските нацисти си казаха в прав текст,че от България идват дефектни минохвъргачки и скапани боеприпаси.Цели партиди са били върнати от Украйна ,но парите за тях са си седяли в джоба на Гебрев.А нацисткото ГРУ не прощава на такива
  • 26 Гебрев, Скрипал, Русия, Украйна!

    46 8 Отговор
    Ако някой е искал Гебрев да си Замине,??? Да сее случило!! Анти Руска Пропаганда!!То и Трактора, два пъти се Разнина но го срещна Товарния влак на Прелеза!Има и други с по 1 път се Разминали, ще поживееме и ще видиме, дали ще има 2ро Разминаване!!! ! Оня Горе Води Статистиката!!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ИМПЕРИАЛИСТ

    12 39 Отговор

    До коментар #21 от "ха, ха, ха":

    Цeлтa e c мнoгo мaлки кoличecтвa oтрoвa дa ce aтaкувa oбeктa, тъй кaтo oткривaнeтo нa врeднaтa cубcтaнция нямa дa бъдe пo cилитe нa oбикнoвeннa лaбoрaтoрия...E, нoмeрът при Навални нe минa.
    ..........вceки cлучaй e cтрoгo индивидуaлeн, cпoрeд aтaкувaния oбeкт... Нe e cлучaйнo чe лaбoрaтoриятa в Oмcк нищo нe oткри, лaбoрaнтитe нe лъжaт. Нaвaлни ce e рaзминaл cъc cмъртa "нa кocъм" и бешe в кoмa. Aкo "планът" бeшe уcпял, диaгнoзaтa щeшe дa e някaкъв "cпeциaлeн" инфaркт, инcулт или другo. A пък нa нaшия Гeбрeв прoбитe "изчeзнaли" oт хлaдилния ceйф нa финлaндcкaтa лaбoрaтoрия, cлучaйнo???

    Руcкитe лaбoрaтoрии ca "гoлa вoдa", зaтoвa им изгърмяхa cтoтици "зoбeни" cпoртиcти....или cи миcлиш, чe тoвaрищитe нe ca ги изcлeдвaли пробно прeди cъcтeзaниe??? Нямаш идея колко често се изследват спортистите в центровете по "Спортна медицина".

    Коментиран от #29

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Дали тоя

    32 5 Отговор
    Няма да отплува заедно с басейна си от скалите на Синеморец. Към Одеса. Скоро.
  • 32 Хахаха

    28 9 Отговор

    До коментар #23 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    Белингкат е фабрика за манипулация на МИ6 ! Според Лари Джонсън не бива да им се вярва, защото работят по политически поръчки
  • 33 бобо

    42 9 Отговор
    Българската оръжейна промишленост е създадена преди 890та година, с помощта на СССР и на базата на съветски технологии, а сега разни евролиберали се гордеят с нея, все едно имат заслуги някакви! А този Гебрев е твърде съмнителен, не е яясно как, с какви пари и протекции е придобил едни от най-апетитните военни заводи!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Не Путин иска

    38 8 Отговор
    Питайте инсценировките на Великобритания, защо са!
  • 36 Супер смях

    30 3 Отговор
    Ехааа, автора на заглавието, е с кожа в главата, вместо мозък.
  • 37 Циник

    42 14 Отговор
    Аз съм забелязал, че др. Путин като иска нещо обикновено го получава.

    Коментиран от #44

  • 38 Павел Николаев

    36 8 Отговор
    Айде пак се почна с простотиите. Спряха парите от Америка и се развихри пропагандата…
  • 39 Един човек

    15 37 Отговор
    Помощта за Украйна е благородно дело! Браво на България!
  • 40 НА ГЕБРЕВ МУ ТРЯБВА ЕДИН БОЕПРИПАС

    26 7 Отговор
    ОТЗАД И Е ГОТОВ ЗА МАЙЧИН ДОМ !
  • 41 Щом не е убит,

    30 8 Отговор
    Значи не са руските служби. Някои други маймуни са се опитвали. Ако бяха федералните да е дал вече фира.
  • 42 Мръсен бизнес

    37 5 Отговор
    да си носят последствията,като продаваш смърт жънеш смърт.
  • 43 Дали тоя

    22 5 Отговор
    Няма да отплува заедно с басейна си от скалите на Синеморец. Към Одеса. Скоро.
  • 44 Абсолютно прав си 😂

    12 10 Отговор

    До коментар #37 от "Циник":

    Поиска среща с Жириновски и от октомври са заедно всеки ден... 😂

    Коментиран от #45, #93

  • 45 Циник

    11 6 Отговор

    До коментар #44 от "Абсолютно прав си 😂":

    Щом така ти се иска. Ще му показва новопридобитите 8 области на картата на Новоросия.
  • 46 стоян георгиев

    21 27 Отговор
    Докато сме съветски васали няма да се оправим.народ искащ да е роб няма как да просперира.

    Коментиран от #49, #55, #62

  • 47 Олга

    20 4 Отговор
    Претоплят развалена манджа.
  • 48 Мъртвите войни искат разплата

    23 5 Отговор
    Ако си продавал оръжие на губещата страна, трябва далече да бягаш и пак мафията или разузнаването ще те застигнат.
  • 49 Олга

    14 9 Отговор

    До коментар #46 от "стоян георгиев":

    Ще се оправиш в либерално благоденствие, когато в БГ както предричат учени демографи ще остане 4 млн граждани от предишните 9 млн.при советска окупацията .
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Брейндед

    16 3 Отговор
    Първо съмнително е дали Кремъл стои зад това аман от тъпашките ви пропаганди второ отговора го давате по долу доставя оръжие за Украйна
  • 54 Ммм...да

    18 3 Отговор
    Кой е Гебрев и кой му даде бизнеса с оръжия ? Защо мълчите комунистчета мръсни със сини костюмчета и на ревера със значка демократ ! Тоя отдавна трябваше да лежи в панделата.
  • 55 Стар текезесар

    22 1 Отговор

    До коментар #46 от "стоян георгиев":

    Я моа да карам трактор К700 моа а карам и Т72 моа копам с мотика мога и ПК да стрелям ти кво моеш да триеш телефона и да спарваш дивана
  • 56 Гоблен

    4 12 Отговор
    Преди обичахме Путин ,сега още повече,живота си даваме оооо великиии
  • 57 Жададык

    21 4 Отговор
    Аре на бас, че никой в Россия не знае кой е тоя помияр.....
  • 58 браво бе

    16 2 Отговор
    гербрев добре си се насадил седиш и чекаш като не знаеш да целуваш попа ще целуваш клисара по куридору
  • 59 Американска ваксина против новичок

    8 26 Отговор
    Щом е оцелял до сега два пъти...ще оцелее и трети път!
    Виж, Путин няма да оцелее!
    Ще отиде при кастро, садам, кадафи , хамасаджийте и алкайджийте...вече е пътник!
    Амин! С него си отиде и бесепарският моочч!
  • 60 орвил

    27 8 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен-_ Язовец":

    Тези руснаци измъкнаха България от ръцете на Османската империя . Вие сте като помаците , за да не ги заплюват българите , че са си сменили вярата ,започнали да твърдят , че са турци , а евроатлантиците за да не ги заплюва народът , че се съюзиха с враговете на Русия , започнаха да твърдят , че Русия не ни е освободила , а окупирала и е най-голямият ни враг ..

    Коментиран от #63, #69, #88

  • 61 Сандо

    11 3 Отговор

    До коментар #22 от "ЕВРОНЮЗ":

    Какво ли стана с котката?Дано да е живо животинчето,че беше голям красавец,макар че тайните служби изтребват всякакви свидетели.В тая връзка въпросът "Къде са Скрипалите?" сам се натрапва.
  • 62 Това е истината

    5 16 Отговор

    До коментар #46 от "стоян георгиев":

    А ония с ткзс, тракториста с т72 да го духха! Червеен , но тиквата му е всеоще зелена!!!

    Коментиран от #64, #65

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 пиночет

    7 17 Отговор
    Палячото Путин ще гризне дръвцето!
  • 67 Дон Корлеоне

    4 20 Отговор

    До коментар #65 от "Аййййй":

    Всички знаят,че джендърите и обратните са в Кремъл!

    Коментиран от #75, #76, #100

  • 68 Ти ли си червения мъжага

    4 15 Отговор

    До коментар #65 от "Аййййй":

    Аз съм Джендър ела да ти изправя гърбицата съветска.

    Коментиран от #71, #72, #74

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Констатираща

    20 2 Отговор
    За всичко това може да се каже "Гузен, негонен бяга". Отравянето на Скрипал, беше много съмнително от кого е, както и опитите за отравяне на Гебрев са били през 2015 г, а тогава България беше в добри отношения с Русия, тъй като не е имало СВО и доставка на оръжия за Украйна от наша страна, освен ако сме участвали в тайната подготовка на сегашния конфликт, тъй както и в началото му тайно сме доставяли оръжия, но ако това се докаже, значи ще се докаже, че НАТО и страните членки, отдавна са участвали в подготовката на конфликта между Русия и Украйна и така мрежите се разплитат. Иначе, може да се каже, че за всичко се набеждава Русия, за да се настроят всички срещу нея, а престъпниците да си постигат пъклените планове, под прикритие с нейното име.
    Ще дойде ден и всичко ще си дойде на мястото и ще се докаже истината, но умните хора не се хващат лесно на манипулациите.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Ши&ба&швили

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "Онази Русия":

    Мога на първо време на теб да ти гоо сложа,щот си ми по близо,пък и кат гледам,май си разхлъзган
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Педро Санчес

    6 0 Отговор

    До коментар #67 от "Дон Корлеоне":

    Къфф Дон си бе 3топ0л0ффа масс тиййо,на моят хуй червен ти си подчинен.
  • 77 Пилотът Гошу

    11 1 Отговор
    Дрън, дрън... Всеки седнал да си пише точки... Да не говорим как и тоя, и Навални не мрът, ма иначе никой не оцелявал... Скрипал същата работа, дрънкаха разни от британците, ма оня го няма... Случайно стана когато щеше да се прибира в Русия... То бива тъпи постановки, ма тея са прекалено.... 😂😂😂😂😂
  • 78 инфо

    17 1 Отговор
    До автора на пасквилчето. Много елоементарно бе "младеж". Лично Путин ти е доверил кои са му любимите методи за елиминиране на враговете. "Фактора" Гебрев - толкова е незначителен, че Путин не е чувал за него, камо ли да иска да го "ликвидира". Жалки публикации за промити "мозъци".
  • 79 Гьобрето, никой

    15 1 Отговор
    не го смятаза жив, камо ли руснаците да си цапат ръцете с тоз облюдак. Пияндурника дърт се напил и след 2 часа в токсикологията и е готов. Ако искаха да го тровят руснаците, отдавта да са го изпапкали червеите.
  • 80 Накозен американец

    13 1 Отговор
    Нищо не искат, ако го искаха, щяха да сготвят. Боли ги фара за българската манифактура! Без дейното участие на можеща и велика военна сила, ние сме регионални производители на пиратки и гръмчета!
  • 81 Коко

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Ъъъ":

    Не и няма как да е иначе!
  • 82 В.В.П.

    2 1 Отговор
    Стига глупости.Ахаха
  • 83 Кемс

    10 1 Отговор
    Омръзна ми всякакви идиоти да повтарят " най-бедната" страна в ЕС.
    Нека от утре всички масмедии у нас да започват репортажите си за някоя западноевропейска страна, например Германия с: Германия, бившата фашистка държава, отговорна за гибелта на над 20 милиона души, се опитва да защити населението си от силните наводнения ...
  • 84 Казуар

    6 2 Отговор
    Какво стана с тези служители от МНО които снимаха документи в министерството, а жените им рускини ги носеха в руското посолство.
  • 85 Бродифакум

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "ЕВРОНЮЗ":

    Изглежда,че в близкото бъдеще само космонавтите няма да имат нужда от фитоменадион.Перигей е пъпната връв.
  • 86 НАТО ВЪН!

    8 0 Отговор
    В България отдавна няма българско правителство! Така,че оръжията за Окрайна не ги пращат българи, а американските марионетки които колонизираха България!
  • 87 Факти.бг. лъжи

    6 0 Отговор
    Нищо ново, освен поредната поръчкова измислена приказка за лошия Путин.
  • 88 Мито

    3 2 Отговор

    До коментар #60 от "орвил":

    Аз не веднъж съм ви казвал: ”Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби"
    Цитат Васил Левски
  • 89 Констатираща

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "ха, ха, ха":

    Може по-точно, да са били дрогирани.😊
  • 90 Констатираща

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Всичко е възможно, защото историята се повтаря периодично и нещата натам отиват.
  • 91 браво

    2 5 Отговор
    смел човек,малцина са като него! руските подлоги са навсякъде и безогледно пречат на националните ни интереси - цели поколения комунисти и наслдници са в тази кохорта и не се срамуват, че служат на чужди интереси! интересно защо пращат децата си да учат на запад, а не в матушката - не вярват на образователната й система или се страхуват да не се окажат заложници на бащицата?!

    Коментиран от #96

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 хаха

    1 2 Отговор

    До коментар #44 от "Абсолютно прав си 😂":

    къде - на оня свят ли, където този вече се пресели?
  • 94 Българин

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Да не дава Господ миризливите москали да стъпят отново в България!
  • 95 ПУТИН САМО ДА ДОЙДЕ ; ВСИЧКИ КОЖИ НА МРЪ

    3 2 Отговор
    СНИЦИ СА НЕГОВИ !
  • 96 дойче зеленски

    3 0 Отговор

    До коментар #91 от "браво":

    Защото същите тези за които говориш са надупени на либерастите и за това си изпращат децата при тях на запад, капиш подметко!
  • 97 Име

    0 0 Отговор
    Провеждането на лустрация, би донесло доста позитиви за държавата ни!
  • 98 3333

    1 0 Отговор
    Скоро не бях чел по-големи тъпотии...
  • 99 Иван

    0 0 Отговор
    Когато си избрал страна във военен конфликт, не можеш да се оплакваш, че някой те преследва, ако произвеждаш смърт, не се жалваш че някой те иска мъртъв. Това със сигурност е част от бизнеса със смърт.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания