Last news in Fakti

23 Декември, 2023 04:58 1 581 11

Двама от убийците на български студент в Лондон получиха доживотен затвор

  • габриел стоянов-
  • убийци-
  • присъди-
  • лондон

Габриел Стоянов почина миналия ноември, след нападение с нож

Двама от убийците на български студент в Лондон получиха доживотен затвор - 1
Снимка: bTV

Двама от обвиняемите за убийството на българския студент Габриел Стоянов в Лондон получиха доживотни присъди, съобщи BracknellNews, предаде ФОКУС.

21-годишният българин Габриел Стоянов почина миналия ноември, след нападение с нож в Лондон, докато се прибира към дома си късно вечерта.

Трима тийнейджъри бяха арестувани за убийството на Габриел. 18-годишният Алфи Кибъл, който замахнал към него с верига на мотоциклет, но пропусна, 15-годишен младеж, чийто име не се споменава и 17-годишен, който намушкал жертвата с нож в гърдите.

Обвиняемите са твърдели, че са действали при "самозащита", но съдията по делото е отхвърлил предположението, че са били провокирани по някакъв начин.

17-годишното момче е признато за виновно в убийство и му е наложена доживотна присъда с минимален срок от 15 години, след което може да обжалва присъдата.

Кибъл от Бексли, Югоизточен Лондон, е признат за виновен за убийство и е осъден на доживотен затвор с минимален срок от 14 години и 9 месеца.

15-годишният младеж, който "подмамил" жертвата към по-въоръжените си приятели, получи присъда от шест години и осем месеца за непредумишлено убийство.

Обвиняемите бяха осъдени и за притежание на оръжия, което е отразено в присъдите им.

Източник: www.focus-news.net


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6-години и са

    3 18 Отговор
    НА СЛАНЧАКА НА ПОЧИВКА 100% ГАРАНЦИЯ
  • 2 Путин е агресор и военнопрестъпник

    9 17 Отговор
    "Обвиняемите са твърдели, че са действали при "самозащита", но съдията по делото е отхвърлил предположението, че са били провокирани по някакъв начин."

    То и Путин така твърди, че Русия е действала при "самозащита " на руско говорещото население, за това е нападнала с война,убийства и геноцид , независима държава и суверенна Украйна, Но "съдията" ООН и всички европейски държави твърдят, че агресията на Русия за да се стигне чак до война с хиляди убийства и жертви , не е били провокирана с нищо по сериозно и по никакъв начин...!!!

    Коментиран от #3, #5, #7

  • 3 Айде,бе

    16 3 Отговор

    До коментар #2 от "Путин е агресор и военнопрестъпник":

    Само дето извратените от запад си признаха ,че не смятали да се спазват Минските споразумения и не си мислете,че като повтаряте постоянно 1лъжа ще повярваме.Ние много добре виждаме кой е в сделка с дявола.

    Коментиран от #11

  • 4 Тая измет е

    9 2 Отговор
    Транвало да се осъди на смърт и тримата. С вериги, с ножове ... Трябва да се въведе пак електрическия стол за такива.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ветеринарен психолог

    18 0 Отговор
    Ако го бяха убили в България, следствието още 10 години щеше да е на етап тройни и петорни експертизи и убийците щяха да се споминат от старост.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 какви прилики и разлики

    3 0 Отговор
    за една година и в затвора а тук поне 10 щяха да им трябват … инъче и там не е политкорекно да се съобщават имена от малцинствата…
  • 10 а ааа

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    Твоята това ли прави.
  • 11 Хи Хи Хи

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Айде,бе":

    Ти па къде го виде гявола бе..а тия от запад на тебе ли признаха че не са искали да спазват споразуменията? От къде ви метат с въглищарската лопата такива капацитети ве...
Новини по държави: