Last news in Fakti

28 Декември, 2023 05:03 1 533 2

Кола се вряза в група хора в Шефилд, загина мъж ВИДЕО

  • шефилд-
  • великобритания-
  • инцидент

При инцидента има и няколко ранени

Кола се вряза в група хора в Шефилд, загина мъж ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube - илюстративна

Четиресет и шест годишен мъж загина, а няколко души бяха ранени, след като кола се вряза в група хора по време на насилие в Шефилд, Северна Англия, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Двайсет и три годишен мъж е задържан по подозрение в убийство, а 55-годишен - по подозрение в опит за убийство, уточни полицията в Южен Йоркшир.

Органите на реда съобщиха, че към 14 ч. вчера постъпил сигнал за "насилие и нарушаване на обществения ред" в "Бърнгрийв", един от кварталите на Шефилд.

Докато полицаите пътували към мястото, лека кола се врязала в група хора.

На местопроизшествието е констатирана смъртта на един човек, а друг е откаран в болница в тежко състояние.

"Образувано е разследване за убийство", съобщиха органите на реда. Оттам посочиха, че като предохранителна мярка ще бъде засилено полицейското присъствие в района, както и че се събира информация от живущите в околността и се преглеждат записите от камерите за видеонаблюдение за пълното изясняване на случая.

"Ще патрулираме цяла нощ, за да успокоим хората и да разговаряме с всеки, който би могъл да ни помогне с информация или се чувства притеснен", заяви полицията.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шано

    12 0 Отговор
    Дядо коледа с чалма
  • 2 Дългия

    9 0 Отговор
    Аман от неграмотници ,,ЧЕТИРЕСЕТ" .....?
Новини по държави: