Last news in Fakti

4 Януари, 2024 17:21 1 121 18

С венци от цветчета на сандалово дърво посрещнаха парламентарната ни делегация в Индия

  • индия-
  • венци-
  • сандалово дърво-
  • росен желязков

Родните парламентаристи бяха посрещнати от Н. Пр. Д-р Николай Янков, извънреден и пълномощен посланик на Република България в Република Индия

С венци от цветчета на сандалово дърво посрещнаха парламентарната ни делегация в Индия - 1
Снимка: Народно събрание

Парламентарната ни делегация, водена от председателя на Народното събрание Росен Желязков пристигна на работно посещение в Индия, предаде репортер на "Фокус".

Родните парламентаристи бяха посрещнати от Н. Пр. Д-р Николай Янков, извънреден и пълномощен посланик на Република България в Република Индия.

Всички български народни представители, начело с председателя на Народното събрание, получиха венец от цветчета на сандалово дърво от домакините от Индия и бяха приветствани с традиционен танц за добре дошли.

В Делхи председателят на парламента ще проведе няколко срещи, а след това той и останалите от пътуващите с него ще заминат за съседна държава на няколкодневна визита.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    17 0 Отговор
    Индия трябва час по-скоро да я вземем у Шенгеня.
  • 2 Сатана Z

    17 0 Отговор
    Чак в Индия отидоха да просят пари и то кой,самият Росен Желязков -Очите
  • 3 Саса

    25 0 Отговор
    Каква е тази екзотична екскурзия за богопомазани??? Какво търсят тези " видни" наши парламентаристите Индия? Та нали Индия, заедно с Китай и други големи страни да на страната на Русия??? А нашите управници от ПП, ДБ ГЕРБ и ДПС са против Русия? Защо не са в някоя евроатлантическа страна? Каква ще е ползата от това пътешествие, заплатено от нашите пари...

    Коментиран от #7, #8

  • 4 Пръц

    28 0 Отговор
    Що се срамувате да напишете поименно имената на екскурзиантите заминали за екзотичната дестинация за сметка на данъкоплатците?

    Коментиран от #5

  • 5 Боклук

    24 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пръц":

    В делегацията са Деница Сачева и Христо Гаджев от ГЕРБ, Стоян Михалев и Нели Димитрова от ПП-ДБ, Ангел Георгиев и Иво Русчев от "Възраждане", Хамид Хамид и Валентин Тончев от ДПС, Борислав Гуцанов от БСП, Цветан Предов и Александър Вълчев от ИТН.
    Тия хрантутници ще ядат и пият за наша сметка и ще молят Индия да им продаде Руски петрол.
    Що ме отидохте във Вашингтон бе подлоги?Щото сте прислуга и никой не ви иска в сащ.

    Коментиран от #10

  • 6 Некой си

    19 1 Отговор
    Що бият толкова път,а не отидоха в Столипиново ? Щяха да ги посрещнат по-хубаво.
  • 7 П@4и недо.к. л тени

    17 0 Отговор

    До коментар #3 от "Саса":

    Отидоха да просят руски петрол.
  • 8 честен ционист

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Саса":

    Ще договаря обратно връщане в майка Индия на кардараши, калайджии и др родственици.
  • 9 А до тоалетна

    1 7 Отговор
    Къде ще ходят нашенците, в БРИКС страните вътрешните тоалетни са лукс, в ганджито и така
  • 10 Я го знам !

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "Боклук":

    После щели да просят инвестиций от комунистически Виетнам ?!

    Коментиран от #12

  • 11 Страшен аФторитет

    13 0 Отговор
    Направо ги посреща не кой да е,а самото Негово Превъзходителство от нашето посолство.Абе тези, наистина си правят гаргара с нас.Кой ги бръсне за слива изобщо.Натрапени гости- ни да го гониш,нито посрещаш.Но Индия си е Индия.Кога, ако не сега ще е посетят безплатно и в лукс? Спане,софри на корем, яки командировъчни на калпак.Защо не публикват поименно списъка на делегацията?
  • 12 Шефе

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Я го знам !":

    Във Виетнам са фабриките на Найк Адидас и Айфон и други подобни западни благинки
  • 13 Абе

    5 0 Отговор
    Да не договорят ,така- по нашенски да ни подкрепят за членство в БРИКС? Нали се сещате за бай ви Ганя..Абе с дявола сме добре,ама дай да ударя и един кръст!
  • 14 Перо

    10 0 Отговор
    Нужна е и екскурзия за забавление на депутатите! Посланика потвърдил ли е за “наложителната” командировка и работа, която не може да се свърши от посолството?
  • 15 пешо

    9 0 Отговор
    пак туризъм на гърба на народа
  • 16 хммм

    6 0 Отговор
    Вероятно са отишла да пазаруват квалифицирана работна ръка. Но първо Моди трябва да са получи %.
  • 17 Хи хи хи

    3 0 Отговор
    Ще се къпят ли в Ганг или няма нужда те и без това у нас плуват до шията в ... @йна
  • 18 Ветеринарен психолог

    3 0 Отговор
    Надяват се хорицата в Индия да им върнем ромите та да задминат Китай по население. Но Денков се дърпа. Ромите и те нещо не си долюбват родината. Там имало закони. И ги спазвали.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания