Last news in Fakti
  Тема: Украйна

5 Януари, 2024 13:41 3 133 77

Вашингтон: Русия няма предимство във войната с Украйна

  • русия-
  • украйна-
  • сащ-
  • владимир путин-
  • володимир зеленски

Истинските цели на руския президент Путин във войната срещу Украйна са били да постигне тотално завоевание в съседната държава, но планът му се е провалил още в самото начало

Вашингтон: Русия няма предимство във войната с Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

САЩ не вярват, че Русия е спечелила някакво преимущество във войната срещу Киев и смятат, че Украйна най-накрая ще излезе от тази война като независима и силна държава с подобрена икономика, предаде агенция Укринформ, като се позова на изявление пред журналисти на говорителя на Държавния департамент Матю Милър, пише БТА.

На въпрос дали последните събития в Украйна показват, че войната се обръща в полза на Русия, Милър отговори: "Изобщо не бих казал това". Той отбеляза, че на бойното поле ще има развитие напред и назад, като всяка от страните ще печели или губи територия.

Още новини от Украйна

"Но когато погледнете към крайния залог на тази война е съвсем ясно, че Украйна ще излезе от нея независима, силна, с подобрена икономика и гледаща на запад, докато това, което Русия искаше в началото, бе не просто Украйна, която гледа на изток, а Украйна, която всъщност е част от Русия", каза Милър.

Той припомни, че истинските цели на руския президент Путин във войната срещу Украйна са били да постигне "тотално завоевание" в съседната държава. Планът му обаче се е провалил още в самото начало.

Украйна освободи около половината от територията, която Русия завзе в първите седмици на войната, и възобнови мирното корабоплаване в Черно море, отбелязва Укринформ.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 американската лъжа е истина

    81 11 Отговор
    а истината за тях е лъжа.Егаси стандарта.
  • 4 кленя

    73 13 Отговор
    сащисаните се усещат че покрай украйната и те пропаднаха в очите на НОРМАЛНИТЕ ХОРА
  • 5 Мъ как бе

    15 73 Отговор
    Превзеха две селца за две години, пълна победа, и вагоните с груз 200 не спират
  • 6 За 9 години

    30 24 Отговор
    окупираха 17,5% от Украйна като Крим взеха без една жертва, а ЛНР и ДНР ги окупираха паравоенните сили на Игор Гиркин(Стрелков) още преди войната. За 20 месеца са окупирали част от Запорожка и част от Херсонска области, а от Киев, Харков и западно от Днепър и Херсон бяха прогонени.
  • 7 Попе

    12 42 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    Ми на Сергей Лавров тъжния кон 🐎 дъщеря му пий го дърво в Ню Йорк? При сатанистите

    Коментиран от #46

  • 8 Тошо

    59 8 Отговор
    А НОРМАЛНИТЕ ХОРА Е ВИДНО С ПРОСТО ОКО, ЧЕ С УКРО ИСТЕРИЯТА СЕ ЦЕЛИ ТОТАЛНА ПОДМЯНА НА ДЕФИНИЦИЯТА ЗА ИСТИНА И РЕАЛНОСТ.

    Коментиран от #10

  • 9 БЪЛГАРИН

    15 35 Отговор
    Украинците вече са пред вратите на Кремъл.

    Коментиран от #18

  • 10 Как върви денафикацията

    6 41 Отговор

    До коментар #8 от "Тошо":

    На четвъртия ден ще е данфицирана ли укрията или ще го оставим за петия ден
  • 11 Филипина Киркоровна

    11 27 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    Прав сте. А най-активния деец на православието е гримирания и начервен бай Киркоря, облечен в дамски чорапогащи.

    Коментиран от #22

  • 12 Независимо от изхода

    14 60 Отговор
    на войната в Украйна РФ ще има сухопътна граница с НАТО. Дали ще е по границата на Украйна от 1991г., дали по сегашната фронтова линия или чак до Полша това е положението. РФ ще бъде изолирана както сега са С. Корея, Венецуела, Куба и ще бъде принудена да търгува основно с Иран и Китай. Китайците ще навлизат още повече в Сибир, смятат го за свой до Урал. Ще претопят останалите зад Урал около 8мил. руснаци, китайците смятат за престижно да имат рускиня за жена, а руснаците харесват китайките защото не са така своенравни. Рускините пък харесват китайците защото са работливи и не пият. РФ ще се разпадне защото е многонационална държава - дагестанците и чеченците надигат глава, същото правят и якути, тувинци, чукчи, буряти...общо 180 националности тъпкани досега от руснаците. Сибир ще бъде разработен от китайците и техните роби - руснаците.

    Коментиран от #19, #23, #25

  • 13 Краси

    47 8 Отговор
    Стига с тази американска пропаганда.
    Стайков огледай се и виж на къде върви света.
  • 14 Ццц

    50 5 Отговор
    Заплати пенсии, детски надбавки и т.н. им ги плащаме ние. Стрелят със западни шишинета, губят по 3-400 човека дневно и имат 10 млн. бежанци. Каква икономика, какви победи? Какъв е тоя експерт и пророк не зная. Работата е "в момента няма връзка с този мозък" Това зная.
  • 15 добре са така ,

    6 8 Отговор
    украйна остатъка не са на море . в минските споразумения , малко по различно бяха земите . американците го уважават повече, колкото повече е присъединил с референдум и мир . И сега ги защитава . Нищо не е решено .
  • 16 Бонев

    38 5 Отговор
    Особено ми хареса това че щяла да излезе с" подобрена икономика "
  • 17 Престанете да ме занимавате

    12 8 Отговор
    с този полуразложен труп.
  • 18 Хахахаха

    6 38 Отговор

    До коментар #9 от "БЪЛГАРИН":

    А русите почти превзеха Киев, ама почти, с 100 километра колона от танкове, голямо бягане 🏃 с препядствия падна, номер едно са русите в бягането с препятствия от Киев Херсон и другите големи градове
  • 19 забравяш опцията

    39 10 Отговор

    До коментар #12 от "Независимо от изхода":

    че НАТО до 5 години вече може и да не съществува.

    Коментиран от #27, #34, #35, #41

  • 20 3.14К

    47 7 Отговор
    54 държави с цялото НАТО не могат да се справят с технологично изостанала спрямо тях държава. 204млрд, 500 разузнавателни спътника и 20 000 системи на Starlink, не са в състояние да дадат редимство на украинските войници, които са в пъти по-мотивирани и подготвени от войниците на НАТО.
  • 21 Но идва видов ден

    27 8 Отговор
    Русия води военни действия в Украйна, до последният украинец подпомагнат от ЕС,САЩ,НАТО!
  • 22 Живанши

    18 5 Отговор

    До коментар #11 от "Филипина Киркоровна":

    Киркоров е българин, не е руснак... Азис е българин също. Боец за православието - тежка категория.

    Коментиран от #31, #52, #74

  • 23 Извода е че

    8 24 Отговор

    До коментар #12 от "Независимо от изхода":

    До сега китайците бачкаха за САЩ с робски труд за паница с ориз, сега ще има още страни да чакат за сащ6май и Русия ще бачка за Китай и Китай за САЩ, работа ще има за всички, все пак всички искаме маркови дрехи, телефони, компютри 👍

    Коментиран от #50

  • 24 Панчаревската кметица

    24 8 Отговор
    независима викате - 500 милиарда дълг към кравите и др.
    силна - изчезнало(загинали или избягали) мъжко население в най силните си възраст
    подобрена икономика - разрушени или преминали под руски контрол най значими територии и заводи
    шанс за връщане на територии - нулев, първо защото живеещите там не искат и второ защото ще настане края на света преди руснаците да се разделят с вече тяхна територия
  • 25 Ццц

    29 7 Отговор

    До коментар #12 от "Независимо от изхода":

    Господине, в момента 15 % са "изолирали" 85 %. За каква изолация говорим и по-скоро на кой? Хората забогатяха от сакциите. Само идиотска Европа поддържа самоубийствените за нея санкции и купува руски нефт от ОАЕ с комисионната. Така става при състояние на зависимост- винаги зависимият е прецакан.

    Коментиран от #39

  • 26 Супер нагло

    35 8 Отговор
    Съсипваш една държава и после твърдиш, че си я направил силна, просперища и благоденстваща! Запазена марка на краварите. Същото в цяла Латинска Америка, Ирак, Либия, Египет, частично в Сирия....Списъкът е дълъг.

    Коментиран от #29

  • 27 Забравил си да допълниш

    11 25 Отговор

    До коментар #19 от "забравяш опцията":

    Че Варшавския договор на насесесерето 💩 спря да съществува, НАТО расте с всеки изминат ден 🤭 вече е до Санкт Петербург сега наближава и мацква вече
  • 28 ЗОРО

    23 8 Отговор
    Украйна вече няма пари за заплати на служителите в държавния сектор, както и за заплати, какво остава за въоръжение и боеприпаси. Т. е. държавата е на командно дишане и не се сгромолясва единствено поради финансовите инжекции от ФАЩ и ЕС. Но докога последните ще успеят да издържат укропроксито си, не е ясно. Може би краят на войната е близо?

    Коментиран от #54

  • 29 Наглец

    7 20 Отговор

    До коментар #26 от "Супер нагло":

    Другарю изброените от вас държави са руски съюзници които градят светлия социализъм, или поне се опитаха
  • 30 Уса

    3 14 Отговор
    И замириса на Макдоналс
  • 31 Филипина Киркоровна

    1 8 Отговор

    До коментар #22 от "Живанши":

    И двамата, както и един лидер на опозиционна политическа партия са всъщност от едно и също етническо малцинство, но нека да не изпадаме чак в такива подробности.
  • 32 М3 голд

    25 5 Отговор
    Абсолютни глупости! Като че ли не четем и други източници от Русия, САЩ, Европа. Какво си е върнала Окраина не разбрах. Всички там се готвят за финала. Нямат 500 хиляди войни, също снаряди, пари, помощи, подаръци. Не публикувайте дезинформации, те работят и срещу Факти.
  • 33 горски

    31 6 Отговор
    Украйна почти беше спечелила по време на преговорите в Истамбул.Връщаха и целия Донбас като автономна република,без Крим...Трябваше само да възстанови правата на рускоезичните,и да не влиза във военни съюзи с други страни.Руснаците тогава се изтеглиха от северните части доброволно.
    И пристигна рошавия Джонсън ,реши да се прави на Чърчил и Украйна тръгна към пропастта...
    Руснаците също загубиха хора и техника,и за компенсация анексираха всичко което владееха до момента.
    Както казваше Бисмарк-Първото предложение на руснаците е най добро.....

    Коментиран от #44

  • 34 Ти за НАТО

    5 16 Отговор

    До коментар #19 от "забравяш опцията":

    Не се тревожи.
  • 35 Кой знае?!

    6 16 Отговор

    До коментар #19 от "забравяш опцията":

    Засега НАТО е пред портите на Питер.
  • 36 нннн

    12 5 Отговор
    Русия и САЩ си ги мерят в Украйна. Къде се врем и ние?
  • 37 Макробиолог

    14 3 Отговор
    Да превземе най голямата след Русия държава в Европа с под 200хл армия в началото?Гусина подценява или руското ръководство или аудиторията си.
  • 38 Да, бе

    20 4 Отговор
    Самозомбирането е патология, но нека си повтарят, че са победили щом им помага. Холивуд ще направи няколко победи филма и всичко е точно, като във всичките американски войни. Даже и бягството от Афганистан ще стане велика победа...
  • 39 Говориш за 15%

    6 15 Отговор

    До коментар #25 от "Ццц":

    от населението което обаче произвежда 70% от световния БВП. От тия 85% Китай, Индия и още 1млрд. азиатци няма да тръгнат срещу "лошото" НАТО да защитават "добрия" путин. Също и 1,3млрд. гладни африканци, 1,2млрд разделени(сунити, шиити) араби, нито 500млн. силно зависими от САЩ южноамериканци.

    Коментиран от #51

  • 40 Абе

    15 3 Отговор
    Ще излезе от тая война като бивша държава Украйна.
  • 41 А не си ли задаваш

    2 17 Отговор

    До коментар #19 от "забравяш опцията":

    въпроса защо НАТО се разшири точно с бившите участнички от Варшавския договор(доскорощни верни съюзници) дори с бивши съюзни републики като трите Прибалтики и досега миролюбивите Финландия и Швеция? Какво стана с тия които не се присъединиха към НАТО - Грузия, Украйна, Беларус? На Грузия ѝ взеха Абхазия и Южна Осетия с война 2008г., на Украйна Крим,ЛНР и ДНР и война от 2014г. и 2022г., тоталитарен проруски режим в Беларус с ядрени руски ракети на територията превръщайки я в цел за НАТО. Сега се заканват на Приднестровието, Молдова, Казахстан, Армения.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Крим ваш Сибир наш

    2 12 Отговор
    Натуту вече в на един у и място от Санкт Петербург ама имаме бахмутово, нали така ребята, и сирените вият всеки ден чак в Москва даже
  • 44 Украйнка на яхта в Созопол

    13 2 Отговор

    До коментар #33 от "горски":

    Браво много добър коментар въпреки че заблудените кравопоклоници няма да го разберат
  • 45 Ттт

    1 11 Отговор
    Номенклатурата на дс бкп си искат путин. Чуто с ушите, но.. Запада се бърка, казват старите с връзки комундета, а те са горе надолу сите. На запада.. В Бг викат на висок глас, демек пп, на българите, да ви епа майката фашисти, какви фашисти са безпартийните, луди за вързване комунисти на гонко и летеца. Шашардък кюпек. От 78 все вие сте, деца, внуци и някои от дпс от селото балкана. Кое е не истина. Кое и отговор не желая. Харчете си парите за движими и недвижими имоти държавници, съкращавайте пп, но и на вас не ви изнася нещо, което се случва.
  • 46 Хахаха

    18 3 Отговор

    До коментар #7 от "Попе":

    Дъщерята на Лавров много отдавна живее в Москва, ама ти откъде да знаеш нали вярваш само на сатанистите.
  • 47 Даа!

    21 3 Отговор
    Направо е уцелил в десетката пича! Путин ще спре,когато той реши.А това със сигурност ще стане тогава,когато тотално отреже излаз на море( Одеса) и разцепи осрайна на две! Остатъка - Лвов и цяла Галичина с референдум) ще остави на шляхтата( не случайно се " изпусна" м.г на Валдайския форум) ,Орбан ще отхапе от Прикарпатието,площ поне колкото нашата( пак с Референдум) .И от втора по територия държава в Европа - след Русия,ще се свие като шагренова кожа.Гола,ненужна степ,с разрушено производство и индустрия.Ако не бяха се подвели по нюландските пирожки, сега щяха да бъдат най просперираща държава от бившия СССР, държаща Европа със зърно,метали,тежко машиностроене и газови доставки на къс повод.

    Коментиран от #57

  • 48 Хаха

    16 3 Отговор
    Ама стига с това "ще", нахпишета накрая "Украйна победи Русия"... ама когато цъфнат налймите! И никога цел на СВО не е била: "тотално завоевание", касто лъже УНИАН или сащисания /може, а и вероятно не съвсем точно е цитиран от УНИАН/! Целите са "денацификация" и "демилитаризация" на незалежная, които се изпълняват укпешно, дори преизпълняват, щото от много време се демилитизира /утилизира/ не само укро, но и отановско орУжие!
  • 49 9090

    15 3 Отговор
    Към момента Русия има стратегическата,военна и финансова инициатива на фронта.Тя воюва с 20%от възможностите си и дори не се напъва.Докато Колективния Запад се е пренавил пряко сили да помага на Украйна.САЩ.изпратиха последната си помощ от 200 млн.фолара в края на миналата година и това ще им е.Кой печели според вас,а?!Не отговаряйте-РУСИЯ.

    Коментиран от #53

  • 50 Никой не иска война

    5 13 Отговор

    До коментар #23 от "Извода е че":

    с Русия и да завладява нейната територия. Такава огромна площ не може да се окупира, а и няма смисъл да се рискува с ядрена война която би унищожила живота на планетата. Русия ще бъде икономически изолирана както е сега С. Корея, Куба, Венецуела и ще се саморазпадне защото е многонационална държава както стана със СССР. При това разпадане, което е всъщност опасността за РФ срещу кого ще се използва ЯО - Чечня, Дагестан или Якутия? Окупацията ще бъде мирна, ще дойде от изток и на практика вече е започнала с харизването от Путин на 1,5млн.кв. км. на Китай. Другарят Си казва, че изконните китайски земи са до Урал. Китайците ще разработят Сибир както руснаците не можаха, а суровините в големите крайбрежни китайски мегаполиси и стоките оттам с корабите по целия свят.

    Коментиран от #55

  • 51 Какъв БВП кви пет лева

    6 15 Отговор

    До коментар #39 от "Говориш за 15%":

    В Брикс държавите няма течащтавода и канализация, буквално, не ми гледайте небостъргачите на западните компании там, излезте десетина километра навън и ще видите
  • 52 Хахаха

    7 6 Отговор

    До коментар #22 от "Живанши":

    Майка еврейка, баща арменец а ти го наричаш Българин. И какво българско има в него, освен че се е родил в България.
  • 53 На теб ли да вярвам

    1 11 Отговор

    До коментар #49 от "9090":

    за 200 000 или на Путин който каза, че има 617 000 армия в Украйна не, че и той не послъгва? Армията им е 1,3млн., но като сложиш тия в Сирия, Африка, Кьонигсберг, огромните им по брой Гранични войски, РВСН, вътрешни войски, военна полиция, флота - излиза, че всички са ангажирани щом говорят и за 500 000 души мобилизация.
  • 54 Верен извод

    12 1 Отговор

    До коментар #28 от "ЗОРО":

    Но мнозина,изобщо не търсят други източници.В тубата има официални интервюта със топ финансисти от Вашингтон.Който директно,с точни данни, посочват че две години щатите издържат на сто процента следните професии в окрайна.учители и преподаватели във ВУЗ.Пожарна безопасност.Министерство на отбраната,на вътрешните работи+ състав,и министерство на бедствия и аварии.Болници и медицински кадри, Всички органи на централна и местна власт.Става въпрос за милиарди годишно.Ако те спрат със зеленото, окрайна изпада веднага в дефолт.А милиони украйнци без заплата.Затова наливат милиарди.Знаят,че е каца без дъно,но спрат ли,народа ще побеснее, и ще измете всички от властта.
  • 55 горски

    16 2 Отговор

    До коментар #50 от "Никой не иска война":

    Халюцинации....
    В момента Русия е под най жестоките санкции и икономиката и има растеж.Путин го приемат в останалия /от Запада/ свят като император.Съюзите в които членува Русия увеличават членската си маса....
    Просто в империята в която сме ние ,пропагандата работи и има много хора които вярват...
    На времето така беше с една друга империя-СССР.Хората спряха да вярват и тя се разпадна.
    Всяка империя без изключение има машина за пропаганда....т.е лъжи...Ако не те лъжат,не може да те скубят....

    Коментиран от #59, #63

  • 56 Любопитен

    11 4 Отговор
    Интересно ми е дали при бягството от Киевското летище, Зеления ще прегръща левия или десния колесник на самолета
  • 57 Дори да стане това

    1 8 Отговор

    До коментар #47 от "Даа!":

    пак ще граничи с НАТО - вече от Северния ледовит океан чак до Гърция.ще има една поне (не съм я мерил) 4000км граница. Да му е честита, орисията му е такава, не му ли дойде наум (на Путин) че ще граничи с НАТО каквото и да става. Дали ще е по границата с Украйна, сегашната фронтова линия или границата с Полша все е тая, няма да се спре та да има буферна държава.
  • 58 леле мале

    8 3 Отговор
    тия от вашингтон требва да си гледкат кравички само за това стават и може би и разбират, но и там гаучосите са пред тях в добива на говеждото
  • 59 Ще ти повярвам

    4 7 Отговор

    До коментар #55 от "горски":

    когато емигрантите тръгнат към държавите от БРИКС, С.Корея, Иран, Венецуела, Куба, Никарагуа, страните от Африка, арабските държави, а не към страните от разпадащите се НАТО, ЕС, ОК, Австралия.

    Коментиран от #65

  • 60 Мишел

    8 3 Отговор
    "САЩ не вярват , че..."
    До седмица САЩ ще повярват.
    Там след статията "Русия прехвана инициативата на фронта" вече написаха статия " Русия започна настъпление по целия фронт".
  • 61 Умирам от смях

    8 4 Отговор
    1/5 от бившата украйна е превзета, в ЕССР си броим стотинките, СрАЩ вече не знаят на коя страна да гледат, че от всякъде ги дебнат да ги е-б,нат... Супер е викаш, авторе на Факти.БГ ???
  • 62 DW смърди

    10 4 Отговор
    "е съвсем ясно, че Украйна ще излезе от тази война с подобрена икономика"

    Вие наистина ли вярвате в това, което публикувате?
    Каква икономика, когато всичко е сринато, нямат електроенергия, няма материали, няма работници?
    ФАК-ти?
    Жълти парцали по скоро...
  • 63 Растежът на

    3 8 Отговор

    До коментар #55 от "горски":

    руската икономика е само във военно-промишления комплекс, дори има статия как един хлебозавод произвеждал вече дронове обаче дронове не се ядат. Нито ракети, снаряди и други оръжия.

    Коментиран от #67

  • 64 Умирам от смях

    7 2 Отговор
    украинците печелят транспобеда. Това е когато всъщност губят, но желаят да се идентифицират като победители. Спечелиха жените им да се женят за нигъри в нигърския Еврогойски съюз.
  • 65 Мишел

    5 1 Отговор

    До коментар #59 от "Ще ти повярвам":

    Емиграцията днес е следствие на съществуването и разпада на колониалната система. Бедността в ограбените колонии принуждава населението да бяга от там в забогателите от грабежа метрополии.
    В БРИКС няма метрополии, затова няма емиграция към тях.

    Коментиран от #69

  • 66 Ха ха ха ха

    6 1 Отговор
    Какво ли не раждат завистта и злобата от безсилието? Отиде заграбеното от памперсмените. А бяха вложили толкова пари и усилия за това. Сега нищо не им остава, освен злобно да клявкат като глутница чакали.
  • 67 Мишел

    6 2 Отговор

    До коментар #63 от "Растежът на":

    Грешиш. През последните десетина години ежемесечно в Русия бяха пускани в действие по 20 -30 големи предприятия за гражданска продукция. Така Русия стигна до пето място в света по БВП и догонва Япония.
    Русия обаче помни какво и причини последната война не само запази , но и модернизира военната си промишленост. Затова сега само за година съумя да увеличи производството на танкове 7.9 пъти... до производството на боеприпаси 17.4 пъти.
    За разлика от Русия западът при военна поръчка създава производство, изпълнява поръчката и ликвидира това производство. Така произведеното е скъпо, но се достига висок БВП. Големият минус е, че при такава система липсват мощности и е невъзможно рязко увеличение на производството.

    Коментиран от #68

  • 68 стоян георгиев

    1 3 Отговор

    До коментар #67 от "Мишел":

    Мише.всичкомдето пишеш е лъжа.заводите в русия ги направиха западни компании които путлер изгони.русмака нищо не е подобрил във военната си промишленсот.разчита основно на комунистически оръжия.може да пуснеш руски клипове от фронта.стара артилерия стари реактивни установки стари камиони самолети...половината руснаци за това хранят путлер,щото и те питат къде са парите за нови оръжия? В новите оръжия дето ги има пък основните компоненти западни...хахахаха
  • 69 стоян георгиев

    0 4 Отговор

    До коментар #65 от "Мишел":

    Ххааххооооо кога се разпадна колониализма бе мише? Вече гони век.явно сега се сетиха да бягат робите към робовладелците а?бригс е нищо.няма обща икономика политика ценности.даже не знам какво е ? Ти би ли обяснил кво е общото на страните в бригс?

    Коментиран от #76

  • 70 Джамбaза

    3 1 Отговор
    Две заглавия:
    "Британското разузнаване: Руската армия бавно настъпва на фронта в Украйна"
    "Вашингтон: Русия няма предимство във войната с Украйна"
    Две нахранени мисирки!
  • 71 А тези пенсии

    4 0 Отговор
    Още говорят глупости? Фащ.са също на изчезване, както и крайната територия. Прекалено много се правиха на шефове, без много мозък и за това сега ще изчезнат.
  • 72 Аз Съм Българин!

    2 0 Отговор
    От краварника казаха Мууууууууууууууууууууу
  • 73 Милена

    2 0 Отговор
    Айде бе,сериозно >? ахаххах
  • 74 Ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Живанши":

    Гледай филма "Брат 2".Там един от главните герои казва за Киркоров :Румънец.Отговарят му ,че е българин.И той пита: "А каква е разликата? Все е ..ганин."
  • 75 имаше ли съмнение в това

    2 0 Отговор
    какво ще каже Вашингтон за войната в Украйна и за тази на Израел?
  • 76 стояне,

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "стоян георгиев":

    като ти чета семплите и кратки постове, по-добре си остани невеж за БРИКС. Наистина тези държави и светът няма НИЩО да загубят, ако ти не знаеш какво е БРИКС.
  • 77 Валя

    2 0 Отговор
    Нормално за агенция Укринформ да си служи с дезинформация!