Last news in Fakti

8 Януари, 2024 08:13 2 115 43

Израел случайно уби младо момиче на контролно-пропускателен пункт на Западния бряг (ВИДЕО)

  • израел-
  • убива-
  • младо момиче-
  • контролно-пропускателен пункт-
  • западния бряг

Детето е било в микробус пред автомобил, който изглежда се е врязал в полицаите на кръстовището близо до Йерусалим. То е починало, след като полицията е стреляла по автомобила.

Израел случайно уби младо момиче на контролно-пропускателен пункт на Западния бряг (ВИДЕО) - 1
Израелската стена между Израел и Западния бряг/Снимка: Shutterstock

Израелската полиция случайно е убила младо палестинско момиче, след като е открила огън по автомобил, заподозрян в нападение с таран, съобщиха от службите за спешна помощ в Израел, предаде Скай нюз.

Граничната полиция съобщи, че е простреляла смъртоносно момиченцето, за което се съобщава, че е на три или четири години, след като е стреляла по двойка в автомобил, която според тях е блъснала двама израелски служители на контролно-пропускателен пункт на Западния бряг.

Неидентифицираното момиче се е намирало в микробуса пред колата, която се е врязала в контролно-пропускателния пункт близо до палестинското село Бидду, северозападно от Йерусалим в неделя вечерта.

На видеозапис от охранителна камера се вижда как бял автомобил се врязва в двойка израелски полицаи на контролно-пропускателния пункт.

След това полицията преследва автомобила и открива огън.

Те са улучили мъжа и жената в колата, както и момичето в автомобила отпред, съобщиха от полицията.

Израелските парамедици посочват, че възрастта на момичето е три години, но палестински източници съобщиха за официалната палестинска информационна агенция WAFA, че то е на четири години.

В изявление на израелската полиция се казва, че автомобилът с мъжа и жената е спрял на кръстовище близо до Йерусалим и е атакувал с таран граничната полиция, която е отговорила с боен огън.

Заподозрените нападатели са били "неутрализирани", заяви полицията, без да предоставя подробности.

Палестински източници съобщиха за WAFA, че двойката също е била убита при стрелбата.

Напрежението в Западния бряг се увеличи, след като Израел нахлу в Газа.

По данни на управляваното от Хамас министерство на здравеопазването в Газа, войната там наближава три месеца и в нея са загинали повече от 22 800 души, повече от две трети от които жени и деца. То не прави разграничение между цивилни и бойци.

Около 85 % от 2,3-милионното население на Газа е прогонено от домовете си и е притиснато в малки части от територията. Израелската обсада е предизвикала хуманитарна криза, като според ООН една четвърт от населението гладува, тъй като в района не постъпват достатъчно доставки.

Израел се закле да унищожи Хамас след нападението на 7 октомври, при което бойците убиха около 1200 души и отвлякоха около 240 други.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да Бе,

    45 2 Отговор
    Случайно, а? А за момиченцето-дете пишат, че е младо момиче.
  • 2 зелен

    36 4 Отговор
    наркоман - случайно убих 500000 усраинци сори
  • 3 Дааа

    57 3 Отговор
    Лъжа а защо убихте 5 те младежи с дрон когато са чакали автобус отивайки на работа,терористично образование е Израел а не държава,по добре е без тях няма да има войни

    Коментиран от #12

  • 4 А уж

    40 1 Отговор
    нямало евреи н@ циsти.
  • 5 Симо

    52 2 Отговор
    Ели Стоянова ще е новият ми любимец, след Джамбаза. Младо момиче на 3-4 години!!! За да не използва думата дете!!! Случайно да не навреди на страната която обслужва, се определя дете на 3-4 години като младо момиче!! В други статии съм чувал за дете на 24 години. Зависи какъв дух искаш да предадеш на нещата. Страшни манипулатори се извъдихте, бе!

    Коментиран от #18

  • 6 Хехе

    43 0 Отговор
    Абе защо случайно избиват все араби и никога евреи?! Каква е тая омерта? - То заради това се случи и 7 октомври.

    Коментиран от #15

  • 7 Запознат

    45 1 Отговор
    Как пък "случайно" не убиха някое еврейче а винаги палестинчета - сигурно момиченцето на 4 годинки е вече боец от Хамас. Ако бяха руснаците нашите дежурни соросоиди щяха да ревът до небесата, с пяна на уста щяха да плюят по Путин и руснаците а сега пълно мълчание.

    Иначе Путин е военопрестъпник защото "отвличал" украински деца и ги пращал при приемни семейства но Натаняхо не е военопрестъпник защото избива палестинчетата. Сатанистите в краварника няма и да си помислят даже за санкции срещу Израел а пуделите в ЕС изпълняват каквото те им наредят - даже ще оправдаят митничарите че са действали правилно.
  • 8 Бен Гурион

    6 23 Отговор
    Това видео показва как защитниците на тероризма се опитват да извъртят разказа за случващото се.

    Ако човек прочете заглавието, ще реши, че "лошите" израелци просто хладнокръвно са застреляли дете.

    Коментиран от #16, #31

  • 9 Българският калъф

    18 1 Отговор
    Не може да пише, но е изобретил чушкопека за да си прави лютеница и да мята ракия за мезе.Дете, момиче, кола, бус, стреля детето, бус, човек блъска бус, буса блъска кола от там колата блъска дете, момичето стреля и т.н.Ха-Ха ИЧ нищо не разбрах.Няква пиянка го е писала това.През цялото време имах чуството, че чета договор на А1 които няма да подпиша.
  • 10 Тия са живодери

    29 1 Отговор
    Имам добри познати от хазарите. Когато говорим за там, какво става, знаете ли какво те казват?
    "Трябва да се избият всичките палестинци там, понеже те са нападнали Израел и са взели заложници"! Нямало деца, нямало жени. "Всички били виновни"! Не ги разбирам. И дори това "нападение" много прилича на изигран театър? Уж са "най-добре охраняваната граница в света", "имат камери, дронове, с инфрачервени лъчи светят нощем и гледат всеки 5 см от оградата" и ето, някакви си брадати ненормалници успяли да ги надхитрят? Ама "много достоверно" е!!!

    Коментиран от #14

  • 11 Калпазанин

    31 1 Отговор
    Евреите, случайно отидоха като прокудени в Палестина бяха приети като гости, после почнаха да гонят палестинците от домовете и земите им, случайно завладяха 80% от територията им, за капак пак случайно ги натикаха в концлагер и пак случайно започнаха да ги избиват като чумави пилета в птицеферма, случайно а? 🤔🤔🤔🤔. Много случайности за 3 месеца над 30000 (ако са верни цифрите) в което се съмнявам жени и деца

    Коментиран от #24

  • 12 Ама фащ и Израел

    25 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дааа":

    Практически са една страна. И тука и там управляват хазари. Нали виждате, имат еднакво отношение към другите и света.
  • 13 ха ха

    1 15 Отговор
    Ми, при толкова мъченици в Рая, Алла откъде да вземе девиците? Надуваеми ли да ги прави?!?!?!... Прибира своите. Какво сте се размрънкали руслямистите тук! Нищо не разбирате от божиите дела.
  • 14 Бен Гурион

    3 21 Отговор

    До коментар #10 от "Тия са живодери":

    Срамно е възрастни хора, които имат уж някакъв морал, да се правят на "неразбрали".

    Никаква "охрана" не може да предвиди, че един шофьор ще засили автомобила си срещу граничари. В това е същността на тероризма в Газа: "невинните" правят такива неща. Иначе са "невинни" де. Те така правят и докато помагат на Хамас в тероризма.

    Коментиран от #19, #23

  • 15 НАТО/сащ

    14 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хехе":

    "случайно" удариха китайското посолство в Белград по време на войната в Сърбия. НО се оказа, че останки от злополучния СТЕЛТ Ф-117 били продадени на китайците и естествено НАТОто се уплашили, китайците да не откраднат технологията. Та така с тези "случайности"! Плоски лъжи.
  • 16 Антитрол

    17 1 Отговор

    До коментар #8 от "Бен Гурион":

    Точно хладнокръвно са го застреляли - дали щяха да стрелят така безразборно ако в буса беше еврейско семейство с децата си и "случайно" да убият някое еврейче. И според теб това дете на 4 годинки сигурно е терористче щом ние се явяваме "защитници на тероризма".

    Не ми се мисли такива като теб как щяха да ревът ако ситуацията беше с руски митничари и украинско семейство.

    Коментиран от #17

  • 17 Бен Гурион

    2 17 Отговор

    До коментар #16 от "Антитрол":

    В Израел мирно живеят почти милион палестинци, които не искат да имат нищо общо с Хамас и Газа и са нормални граждани на обществото. Никой не стреля по тях просто така.

    Интересно как точно тия, опитали се да прегазят израелски граничари, са "жертви".

    Коментиран от #29

  • 18 Българският калъф

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Симо":

    ми какво да прави момата и тя е на 95г.но си е още момиче и си има цикъл всеки месец.Май снощи е прекалила със спиртната биберона.Баяа е цуцкала!🥃🥃🥃🍺🍺🥃🍺🥃 жълто мляко.😂
  • 19 Тука не ставаше

    16 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бен Гурион":

    Въпрос за тази кола. То така можеш на всяка граница, на всяко КПП да избиваш всеки ден стотници. "Всички са подозрителни"!
    Горе писах за тяхната страхотна охрана на границата, както и железния купол. Как може някакви "примитивни" и "не били хора", да успеят да направят такъв пробив и да вземат заложници??? Случайност пак?

    Коментиран от #20

  • 20 Бен Гурион

    3 10 Отговор

    До коментар #19 от "Тука не ставаше":

    "То така можеш на всяка граница, на всяко КПП да избиваш всеки ден стотници. "

    Ми що не се пробваш да прегазиш някой полицай в някоя държава, за да провериш какво ще ти се случи? Може да пробваш с любимата ти Русия, например.

    Коментиран от #28

  • 21 асдасдасд

    13 0 Отговор
    Нищо случайно няма!!!
    Тия бяха на 2 метра зад колата. Няма как да са стреляли по буса случайно. Било си е умишлено.

    Коментиран от #22

  • 22 Бен Гурион

    1 13 Отговор

    До коментар #21 от "асдасдасд":

    Разбира се, че е умишлено. Шофьора се опита да ги прегази и да премине през контролния пункт без дори да спре.
  • 23 Реплика

    13 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бен Гурион":

    Можете ли да обясните протестите в Израел срещу правителството на Нетаняху?Тероризма няма какво да се коментира,защото е облечен в различни идеологии,но крайният му продукт е еднакъв навсякъде.

    Коментиран от #26

  • 24 Антитрол

    18 0 Отговор

    До коментар #11 от "Калпазанин":

    Ами терористичната организация Хамас е създадена от самите евреи и от както е създадена действа в техен интерес. Сега ужким "проспали" нападението и срещу 1200 жертви (ако са толкова) ще завладеят Газа и ще прогонят палестинците.

    И видиш ли според нашите соросоиди евреите имали пълното право за това защото терористите първи ги нападнали но руснаците нямат никакво право да нападат Украйна въпреки че терористите от Киев избиха 14 000 от тях а не 1200.

    Коментиран от #25, #33

  • 25 Бен Гурион

    0 12 Отговор

    До коментар #24 от "Антитрол":

    "Ами терористичната организация Хамас е създадена от самите евреи"

    Това е най-обикновена лъжа. Дай си източника на иформацията.

    Коментиран от #30

  • 26 Бен Гурион

    1 11 Отговор

    До коментар #23 от "Реплика":

    "Тероризма няма какво да се коментира"

    Статията е за опит за извършване на тероризъм, тъй че не виждам какво друго има повече смисъл да се коментира под статията.
  • 27 Някой знае ли как се лекува

    0 1 Отговор
    курудръв?
  • 28 Тоя па?

    15 0 Отговор

    До коментар #20 от "Бен Гурион":

    Откъде ми приписа Русия за "любима"?
    Нито съм казал нещо за нея, нито има смисъл тука да се намесва и Русия. Хазарите са убийци, за това става въпрос. Ако не си разбрал до сега. Те са и собственици на фарма-концерните, които произвеждаха онези фейк-ваксини. Те произвеждат и фейк-долари. Дали някога Русия ти е взела 2 милиарда долара, че ще ти даде военни самолети и да не си ги получил? Тогава те на нас ни даваха най-новите военни самолети, радари, ПВО, комуникационни технологии... за нашите компоти, които произвеждахме и хранехме СССР. А сащиянците са крадци и мошенници. Лъжат те, вземат ти 5-но повече за стари тенекии и даже не ти ги дават. МИГ-29 все още е добър военен самолет. А тогава е бил върхът на технологиите.... Сащ дали ще ти продадат Раптора или Ф-35? И то на цената на вагон с компоти? НИКОГА

    Коментиран от #34

  • 29 Антитрол

    13 0 Отговор

    До коментар #17 от "Бен Гурион":

    "Интересно как точно тия, опитали се да прегазят израелски граничари, са "жертви"

    Момиченцето е било в буса и не са се опитвали да прегазят митничарите а - хайде стига с извъртане на фактите - никой не говори за колата след тях. Дали щяха да стрелят ако в буса отпред беше еврейско сечмейство с децата си и "случайно" да убият някое еврейче.

    Дали някой евреин ще стреля по терорист от Хамас бягащ през тълпа от евреи в центъра на Тел Авив - май няма. Но за евреите живота на цивилните палестинци няма значение - те го доказват и с бомбандировките. За да убият един от Хамас може да избият 500 цивилни покрай него - просто се чувстват недосегаеми с краварите зад гърба си.

    Коментиран от #35

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 АРГОН

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бен Гурион":

    Алоoo, хазаринът-ционист Бен Сгурлион - кво правиш тук при българите?
    Изчезвай за IsraHell да избиваш палестински дечица...
  • 32 Брат Румен Ралчев

    1 0 Отговор
    Аз ще кажа на братята в Германия.
  • 33 Калпазанин

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "Антитрол":

    Само хамас ли, а кой създаде и въоръжи ислямска държава Ал каида
  • 34 Бен Гурион

    0 7 Отговор

    До коментар #28 от "Тоя па?":

    "Откъде ми приписа Русия за "любима"?"

    Само по позицията, която заемате по определени въпроси, включително напълно "усвоявайки" реториката на руския фашизъм по определени проблеми, мога да го установя, а напълно ненужната вмятане на руските опорки за "самолетите на хартия" повече от доказва за какво става дума.

    Коментиран от #37

  • 35 Бен Гурион

    1 4 Отговор

    До коментар #29 от "Антитрол":

    "и не са се опитвали да прегазят митничарите"

    Видеото показва точно обратното на това което си написал.
  • 36 Ицо

    13 0 Отговор
    Ах каква случайност,така по случайност избиха 25.000 хиляди палестинци, безочливост и наглост за малоумни фашистки отрепки!! Краварите с деменцията и агресора Блинкин се приземява от страна в страна за да парадира загриженост -наглец!! Еврейските нацисти бият Газа,Ливан,Сирия ,а ООН дремят ,трябва възмездие за всеки загубен живот!!
  • 37 Ха ха ха ха

    9 0 Отговор

    До коментар #34 от "Бен Гурион":

    Значи според тебе руснаците са фашисти? Типична логика на всяко моше. Тогава не е трябвало да освобождават мошетата от лагерите на чичо Адолф?. Характерно за всяко моше е черната неблагодарност. Ми те хазарите от ФЕД финансирват райха и терористичния акт, наречен октомврийска социалистическа революция. фашизъм=ционизъм

    Коментиран от #38

  • 38 Бен Гурион

    1 5 Отговор

    До коментар #37 от "Ха ха ха ха":

    "Значи според тебе руснаците са фашисти? "

    Да, разбира се.

    Дай дефиницията за "фашизъм" и ще сравним дефиницията с реалното положение в Русия. Само не ми казвай, че няма да можеш.
  • 39 Един съвет

    9 0 Отговор
    Друго не очаквам от евреи. Вие също винаги бъдете готови, дами и господа. Пазете си животите.
  • 40 Сякаш не знаете ,че

    6 0 Отговор
    бай Дън им нарежда да убиват деца.
  • 41 Ксаниба

    7 0 Отговор
    а бе направо неволно го уби. каккто и десетки хиляди други деца!!!
  • 42 ДизелЪЪЪ

    5 0 Отговор
    Не е случайно, че са застреляли детето тия . Случайното е, че информацията е изплувала до повърхността. Идея си нямат тия каква зверска омраза надигат по света срещу себе си (като Христянин го казвам).
  • 43 Коко

    0 0 Отговор
    Евреите са най долното племе.