Last news in Fakti
  Тема: Украйна

29 Януари, 2024 19:23 3 285 122

Николай Патрушев: Западът никога няма да прекрати войната срещу Русия дори и след горещата фаза на сраженията в Украйна

  • николай патрушев-
  • русия-
  • нато-
  • украйна-
  • война-
  • владимир путин

САЩ, НАТО и техните сателити, с помощта на киевския нацистки режим и различни видове наемници, водят прокси война срещу нашия народ и държава, заяви секретарят на руския Съвет за сигурност

Николай Патрушев: Западът никога няма да прекрати войната срещу Русия дори и след горещата фаза на сраженията в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Англосаксонците няма да спрат прокси войната срещу Русия дори след "горещата фаза“ на конфликта в Украйна, заяви секретарят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев, цитиран от ТАСС.

"Завчера, 27 януари, тържествено отбелязахме 80-ата годишнина от пълното освобождение на Ленинград от фашистката блокада. Отдаваме почит пред паметта на хиляди ленинградчани - работници, студенти, представители на научната и творческата интелигенция, които по време на Великата отечествена война се изправиха в защита на родния си град“, заяви Патрушев в понеделник в Държавния морски технически университет в Санкт Петербург на среща за подготовката на инженерни кадри за високотехнологични отрасли.

"Врагът многократно е идвал с огън и меч на нашата земя. И сега САЩ, НАТО и техните сателити, с помощта на киевския нацистки режим и различни видове наемници, водят прокси война срещу нашия народ и държава, която англосаксонският свят няма да спре дори с края на "горещата фаза“ на конфликта в Украйна“, добави секретарят на Съвета за сигурност на Руската Федерация.

Още новини от Украйна


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    74 73 Отговор
    Блатника разбира само от млатене, копейката тоже.

    Коментиран от #29, #36, #82

  • 2 404

    61 54 Отговор
    Във Великобритания нарекоха ежедневните загуби на украинските въоръжени сили
    Британският експерт Меркурис: Украинските въоръжени сили губят по 1200 войници на ден
    28.01.2024 г. 20:19 ч (
    Украинските въоръжени сили губят около 1200 души всеки ден.
    Това съобщи военният анализатор от Великобритания Александър Меркурис.
    Според неговото изявление тези загуби се дължат на използването на тактика за активна отбрана от руските въоръжени сили , което им позволява ефективно да унищожават украинските войски.
    Меркурис също отбелязва, че руските въоръжени сили са успели да подобрят позициите си по цялата линия на бойно съприкосновение. Той смята, че през следващите два месеца Русия ще увеличи арсенала си от оръжия, което Украйна няма да успее да постигне дори с подкрепата на САЩ.
    Тези британски изявления са в съответствие с други западни оценки, направени наскоро.

    Коментиран от #44, #108, #109, #111, #112, #113

  • 3 ТаУмВзе

    39 43 Отговор
    Залужни унищожи втарая, света ще си отдъхне!

    Коментиран от #64

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 поахаха

    39 37 Отговор
    ХАХА Тоя изкара русия първата държава дето е започнала прокси война. Срещу себе си.
  • 6 Отец Дионисий

    35 51 Отговор
    Господ да накаже пияния агресор и продажните копейки с децата им бавноразвиващи и гладни.
  • 7 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    33 53 Отговор
    За две години,почти, Специална военна операция " загинаха над 530 000 кабзончици, а три пъти повече бяха ранени, някои от тях осакатени. Естествено че Путин ще набира нови и нови военнослужещи за войната срещу Украйна, защото ако загуби тази война, ще загуби и абсолютната си власт и живота си. Все пак Русия, която винаги е изоставала във военните технологии от ,,Запада", разчита на човешкия фактор. С кръв ще удавим германците, е тактиката на маршал Жуков. За това от 50 милиона жертви на ВСВ, 27 милиона са от СССР. Германците дават 6 милиона жертви общо , срещу СССР, Великобритания, Франция, Нидерландия, Норвегия, Полша, Югославия, Канада, Австралия и Нова Зеландия. Демек Германия воюва от 1939- та година срещу,,Колективния запад", а от 1941- ва година воюва и срещу СССР. Е как тогава, Русия ще претендира че е победила ,,Запада" , след като е победила една страна от ,,Запада" с помощта на всички останали страни на,,Запада" ?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Аз съм веган

    28 30 Отговор
    Няма ли медицински лица да го приберат в лудница тоз?
  • 10 Хаха

    24 28 Отговор
    Поредният психопат.

    Коментиран от #27

  • 11 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    25 36 Отговор
    1 200 000 красная армеа, 400 000 могилизирани септември 2022, още 450 000 доброволци се похвали ботокса и церозния дима каза преди 3 месеца, че на ден има нови 1500-2000 доброволци, готвача прибра в чувала 200 000 затворника, смятайте какво е останало от блатная! А тепърва след изборите идва пълната могилизация, само каабев на дворците и яхтите да са ок, а ти лежи у тинята и чакай копейки от оная пияната!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Прав е

    28 16 Отговор
    Войната на анслосаксите не е на мексиканската граница, а на руската
  • 14 Русофил

    14 15 Отговор
    Този Патрушев е гений бе. Как познава.
  • 15 Гоорил

    19 37 Отговор
    20:1 – такова е съотношението на руските спрямо украинските жертви при Авдеевка според твърдение на политическия анализатор на германския таблоид "Билд" Юлиян Рьопке. Рьопке коментира темата, че съотношението е "дори по-добро, отколкото при Бахмут". Въпреки това обаче, руснаците не се спират и на руското военно командване изобщо не му пука за живота на руските войници – имат достатъчно пушечно месо, хвърлят го и ще го хвърлят.
    Рьопке визуализира разказаното в профила си в Twitter със снимка от видео, показващо обстрел с дронове по руски бронирани машини, като пред една от тях се виждат редици с чували с трупове. Кадрите са от Авдеевка. Рьопке добавя: При някои руски атаки към Водяне и Северно (южния фланг на Авдеевка), руснаците загубиха 100 души срещу 0 от украинска страна. ВИДЕОТО (18+), от което е взето снимката, не е за хора със слаби нерви.

    Коментиран от #26, #49

  • 16 Гробар

    19 16 Отговор
    А герасимов къде е, няма ли да го заравят!?

    Коментиран от #23

  • 17 Има и изтрезнели

    35 21 Отговор
    "Балансът на силите в света се променя. И ние, Западът - САЩ и Европа - не сме на печелившата страна", обобщава Кръстев пред "Аугсбургер Алгемайне".

    Мдаааа щом и байрактаря на соросите Иван Кръстев се събуди и осъзна да разбере, че ... ЦАРЯТ Е ГОЛ... значи нещата са пагубни за запада!!!!
  • 18 Муахахаххаа муахахахха

    8 5 Отговор
    Англосаксонците ли ве????
  • 19 Залужни му

    14 16 Отговор
    биха шута, поредния бушонч но няма да спаси zеленото джудже
  • 20 Делю Хайдутин

    20 17 Отговор
    Най важното е гнус 200 да не спира да върви с пълни камази и вагони към блатницата и онова страхливото с
    токчетата и имлантите да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред!
    А копейките да си стенат в тинята цял живот с пошлата си челяд, както най си обичат!
  • 21 За тези само бой

    8 9 Отговор
    Русия, достатъчно пъти е стискала ръка, която в последствие се е оказвала лява. Крайно време е да се измият и да не посягат към нея!
  • 22 ти да видиш

    20 12 Отговор

    До коментар #12 от "КовидманЯк":

    Началникът на ГРУ на Украйна: Мъжете не искат да воюват дори за пари
    Мобилизацията е неизбежна, но едва ли ще има ефект, заяви Кирил Буданов...
  • 23 УжасТ

    16 13 Отговор

    До коментар #16 от "Гробар":

    Завчера гледах ген.Герасимов по ТВ да говори за сваления самолет.......ама нали краварските форумци го .бихте преди време ? УжасТ.
    :)))

    Коментиран от #25

  • 24 Руски шушшумиги

    21 13 Отговор
    Измръзна ли Европа без руски газ,бе?!

    Коментиран от #63

  • 25 По коя ТВ

    15 13 Отговор

    До коментар #23 от "УжасТ":

    Е говорил Герасимов?Да чуеме и ние какво е казал по въпроса защо им падат самолетите.

    Коментиран от #35

  • 26 Ами бегат бре ...

    21 12 Отговор

    До коментар #15 от "Гоорил":

    Журналистът от Съединените щати Клейтън Морис каза, че лично е наблюдавал масовото предаване на украински военнослужещ на руската страна.
    Журналистът каза, че командирите на украинските въоръжени сили могат да бъдат убити, ако откажат да влязат в битка, а командирите на руските въоръжени сили се отнасят приемливо към военнопленниците, така че украинските войници колективно се предават на опонентите си.
    Батальон от доброволци от бивши бойци на украинските въоръжени сили се присъедини към руските въоръжени сили
    Доброволческият батальон на името на Богдан Хмелницки, сформиран от бивши военнослужещи от Въоръжените сили на Украйна, постъпи на въоръжение в руската ОБТФ „Каскада“.
    Руското министерство на отбраната потвърди, че в няколко посоки войници от въоръжените сили на Украйна на групи се предават на руски бойци.
  • 27 Кокошенков

    8 6 Отговор

    До коментар #10 от "Хаха":

    Патери нет.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Тото

    15 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Еее ми какво чакаш заминавай за Украйна да млатиш!!!!!!!!!!! Ама май ще ти раждясат гащите като се видиш лице в лице със блатниците!!!😂😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #83, #84

  • 30 Брей брей

    16 14 Отговор
    Я да видим що е то Нацизъм! 1-во ти трябва Диктатор 2-ро ти трябва Идеология и 3-то ти трябва Специални служби в държавата, които да държат всички под контрол.
    А според тези три критерия Росиия отговаря напълно. Т.е проклети нацисти е самата Россия.

    Коментиран от #58

  • 31 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️ 😝😝

    9 4 Отговор

    До коментар #4 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗":

    🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲
    Нали трите бели удивителни бе ТВОЯТ ник бе
    KUROLAPA4 ‼️‼️‼️

    ИЛИ ГОСПОДАРЯТ ТИ КАЗА ДА ПИШЕШ ПОД ВСЕКИ НИК КОЙТО АЗ ИЗПОЗВАМ
    🖕🖕🖕🖕🖕
  • 32 Миро

    5 1 Отговор
    То това да не е да си млатиш ножки ?😂😂😂
  • 33 Реалист

    18 14 Отговор
    Англосаксите са слуги на евреите и пак губят от Руската антифашистка освободителна армия

    Коментиран от #119

  • 34 Тити

    18 12 Отговор
    Кой се интересува от пропаднала нация като Рашистите.
  • 35 Мал0. умен ли си?

    7 4 Отговор

    До коментар #25 от "По коя ТВ":

    Наготово да ти сдъвча ли искаш, гледай и се учи, 0в4и

    Коментиран от #96

  • 36 А ти

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Само от миене на тоалетни .
  • 37 няма много да се мъчат още

    9 8 Отговор
    споко америка потъва така че въпросния запад като остане без главатар и той ще се разпилее …

    Коментиран от #42, #55

  • 38 Ако не го знаете ще го разберете

    12 9 Отговор
    Нема по пропаднало животно от бг путинофила
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ха ха

    8 6 Отговор
    Некой ще скочи от Кремъл с вик: "Англосаксите идват!"...
  • 41 абсолют

    10 7 Отговор
    За втора поредна година проучване на базирания в окръг Колумбия мозъчен тръст The Heritage Foundation класира американската армия като „слаба“, заключавайки, че Пентагонът не е в състояние да „защити жизненоважните интереси на САЩ“ по света.
  • 42 Разсмя ме

    0 2 Отговор

    До коментар #37 от "няма много да се мъчат още":

    Хахахаха
  • 43 Новината на часа

    14 10 Отговор
    В САЩ се бият гражданската война почна.

    Коментиран от #101

  • 44 Така ли бе

    10 16 Отговор

    До коментар #2 от "404":

    Лъжецо, докога с тези селско-махленски врътки? Ставате за смях!!

    Коментиран от #62, #87

  • 45 ПУТИН

    10 8 Отговор
    Още много мъже ще загинат, но АЗ ще го преживея !
  • 46 Професора

    8 8 Отговор
    Въпрос на малко време е англосаксите да ядът тоягата.
  • 47 Абре

    5 7 Отговор
    Тука сичкотопедерас активитщрано да яде гуяна путин
  • 48 Българин 🇧🇬

    17 9 Отговор
    Англосаксонците най големите врагове на българския народ.

    Коментиран от #98

  • 49 ако имаше

    6 2 Отговор

    До коментар #15 от "Гоорил":

    поне малко мозък щеше да осъзнаеш каква глупост са ти дали да напишеш и нямаше да се излагаш или казваш всичко си има цена…
  • 50 Ами

    6 3 Отговор
    Да не бяхте я започвали!
  • 51 Хисторик

    11 6 Отговор
    Берлинския конгрес и Ньойския договор са проекти на англосаксонците и двата проекта са срщу интресите на България.

    Коментиран от #115

  • 52 Гост

    9 9 Отговор
    Никой не воюва с руският народ...гледай само как ги къпе....нахлухте в чужда територия...напуснете я и войната спира...Тези хора...руснаците очи имат ли...да видят къде се водят военните действия....в Русия или в Украйна...Много калпав народ...
  • 53 ТрампЛин

    4 5 Отговор
    След като са сигурни че Запада няма да я прекрати, тогава Изтока да я прекрати! Тези които я започнаха могат да я прекратят, защото от даден момент нататък, само Бог може да я прекрати!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Хихихихихи

    7 3 Отговор

    До коментар #37 от "няма много да се мъчат още":

    Остави я Америка Огледай се на около ти къде си потънал и дали има някой около тебе ръка да ти подаде?

    Коментиран от #61

  • 56 Шадола

    9 5 Отговор
    Британия и САЩ са еврейски колонии от 300 години.
  • 57 мани мани

    6 13 Отговор

    До коментар #54 от "Бесен-_ Язовец":

    Тоя пъдара пак не е разбрал. А даже Патрушев му го е казал. Много просто животно е това путинофила.

    Коментиран от #69

  • 58 имаш доста

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "Брей брей":

    да учиш докато разбереш какво е нацизма !
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Рейгън

    7 5 Отговор
    Правилно другари.Няма да ви оставят,докато,пак не започнете да ядете ракети.

    Коментиран от #92

  • 61 падне ли

    4 2 Отговор

    До коментар #55 от "Хихихихихи":

    робовладетеля и робите се освобождават!!! за това няма как да оставя америка от нея зависи нашата свобода за момента колкото и да ти е трудно да го разбереш
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 дядо поп

    14 3 Отговор

    До коментар #24 от "Руски шушшумиги":

    И измръзна и хаир не видя , цяла Европа , само трактори!

    Коментиран от #66

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Любо

    6 5 Отговор
    Идеално, значи има шанс и за България да се освободи от фашизираните евроатлантици. По-добре тази операция да продължи по-дълго, за да се изчисти колкото се може повече евроатлантически отпадък!

    Коментиран от #76

  • 68 Новина на часа

    7 8 Отговор
    Пиянгурите копуват бензин на кредит/вересия.И месо.С яйцата ме се съобщава как стоят нещата.

    Коментиран от #118

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Админ

    9 7 Отговор
    Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Запада е пак с фашисти те украинци, но ние българите не сме с фашисти те...слава Русия, слава Путин голям Президент на велика страна, много велика, това никога немогат да преглътнат англосаксонската раса...Русия ги би по времето на втората световна война и сега ги бие...бой ,слава Путин голям Президент на велика страна
  • 71 Новината на часа

    7 7 Отговор
    САЩ е под блокада рафтовете в магазините за храна са празни и на кредит дори не може да си купиш. Имат само руски яйца в САЩ обаче в ооостатааа

    Коментиран от #74

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Бамбука

    8 6 Отговор
    Няма по голяма глупост да сравняваш героизма на войници и жители на Ленинград с днешното варварско нападение над Украйна,
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Тия са пълни uguoтu yшанките!

    9 6 Отговор
    Все забравят, че войната я започнаха те!!! 🤣🤣🤣
  • 78 Перо

    8 6 Отговор
    През соца войната и радиопропагандата на Запада беше насочена срещу комунистическия строй в СССР. Тази система отдавна падна, но враждебните действия никога не са спирали или намалявани, което показва, че борбата е за пълно разложение на държавата и държавността, а не срещу обществения строй, като в БГ, и превзимане на територията, пазара и природните богатства от световния ционизъм! Просто руснаците за последните 100 г. видяха 2 и 200 и трудно ще се излъжат, освен това населението не е продажно и никога в своята история не са побеждавани, въпреки че на върховните постове е имало държавни предатели като Горбачов и Елцин!

    Коментиран от #95

  • 79 Само да питам

    3 0 Отговор

    До коментар #74 от "Хахахаха":

    Ти какъв си някъв Оли Гофрен от Марсилия?
  • 80 Ами да

    7 11 Отговор

    До коментар #62 от "КовидманЯк":

    Контранаступ върви,но на руска територия бавно и по малко,НО КАЧЕСТВЕНО!През последното денонощие са окобзонени 1070 ватенки.
  • 81 Историк

    9 5 Отговор
    Руския фашистки режим иска да каже, че оттук нататък Западът никога повече няма да направи грешката да си затвори очи за фашистката същност на КГБ и Кремъл.

    За това е прав.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Хи хи хи хи

    4 7 Отговор

    До коментар #29 от "Тото":

    Има не малко видиа, където само като ги видиш блатниците се чудиш дали да се биеш или да се смееш. Пълна пародия на армия!

    Коментиран от #90, #106

  • 85 Гост

    2 3 Отговор

    До коментар #69 от "Бесен-_ Язовец":

    За....Новичок си....
  • 86 Историк

    5 2 Отговор

    До коментар #82 от "Край":

    "Народът" нищо не е "дал" на света. Това са хора които са станали това, което са ВЪПРЕКИ "народа" на Русия (разбирай, системата, порядките, управлението).

    Много от тях всъщност ДИРЕКТНО са го заявявали, на други от биографията им личи какво е мислел "народа" за постиженията и таланта им (с животи белязани от постоянно преследване от валстта, често придружено и с убийството им на тях, или някой техен близък, задето не са се подчинили).
  • 87 хаха

    7 2 Отговор

    До коментар #44 от "Така ли бе":

    за да не те лъже този, научи английски и чети английска преса...пионка.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 АБЕ ПУМЯР СУРОСОИДЕН

    7 7 Отговор

    До коментар #69 от "Бесен-_ Язовец":

    ОМРЕАХМЕ ОТ СТУТ БЕЗ РУЦКИ ГАЗ БЕ ПРУДАЖНИК!
  • 90 да бе

    2 3 Отговор

    До коментар #84 от "Хи хи хи хи":

    кой може да се мери с такъв як войскар като тебе,...а знаеш ли къде е дръжката на пушката?
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Последния Софиянец

    8 4 Отговор

    До коментар #60 от "Рейгън":

    Сега ще ядат кюмур и тиня, аятолаха и дебелото ще спрат да дават ракети, а алкохолните отпадъци произвеждат само проститутки и цирозни мужици.
  • 93 пак е оня

    2 3 Отговор
    Жалки лайнювци
  • 94 Иванов

    2 5 Отговор
    американски подлоги
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 А бе

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Мал0. умен ли си?":

    Добре е,че не е колкото тебе.Той само пита!
  • 97 Урюрвкос

    2 7 Отговор
    Жуков говори с Рокосовски в май 1945 в Берлин...ние ги освободихме и те никога няма да ни простят това.

    Коментиран от #100

  • 98 БГ истински

    7 6 Отговор

    До коментар #48 от "Българин 🇧🇬":

    искаш да кажеш...“Русия е тай-големият враг на България от векове“
  • 99 Царят на животните

    2 3 Отговор

    До коментар #69 от "Бесен-_ Язовец":

    Ходещия комунален, обслужващ хищниците в гората за тоалетни нужди ,нещо се е възгордял. Ще го накажа една седмица без да се чисти!
  • 100 Смех в блатото

    7 2 Отговор

    До коментар #97 от "Урюрвкос":

    Още ли ви баламосват с тия стари КГБ пропагандни лафове?

    Докога бе, другаре? :)))
  • 101 М.да

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "Новината на часа":

    направо изгинаха от млатене в Америка....
  • 102 Хитър Петър

    1 1 Отговор
    Защо мислите,че службите не лъжат,че са честни с негово величество читателя/зрителя?
  • 103 Рядката

    5 3 Отговор
    Според руZия Западът води война с нея, но Западът все още не знае за това.
  • 104 Даа бе

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "Бесен-_ Язовец":

    Този вече не знае къде се намира!
  • 105 Джони Инглиш

    3 3 Отговор
    Правилно мисли Николай Патрушев тази прокси война на запада не е заради Украйна те(запада) само използваха ситуацията възникнала там която ситуация между другото пак те(запада) създадоха за да водят тая прокси война срещу Русия която е пречка номер едно пред целите които си поставя запада(по конкретно неговата олигархия).Тези подмолни действия на запада са за да избегнат пряк конфликт с Русия защото ще бъдат унищожени и целят да създадат разидение и конфликт в Русия и ако може нов Горбачов.
  • 106 Тото

    3 0 Отговор

    До коментар #84 от "Хи хи хи хи":

    Ами заминавай да се посмеем😂😂
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Тоя несретник

    20 9 Отговор

    До коментар #2 от "404":

    лъже повече и от нашите русофили взети заедно с Конашенков... 😂😂😂
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 От ЮАР

    9 3 Отговор
    Другарю Патрушев, ще я прекратят, когато се разпаднете като сесесере-то навремето. После, може даже да ви помагат.
  • 111 На светлинни години си

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "404":

    от истината с този коментар.
  • 112 Загубите на руснаците

    6 8 Отговор

    До коментар #2 от "404":

    около Авдеевка са 12 срещу 1 украинец...

    Така, че какво казва някой си супер, неизвестен "експерт" е почти същото да го напише и някой случаен анонимник.
  • 113 Някой си

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "404":

    Ами, пилците се броят наесен или казано по друг начин, когато удари последния гонг.
  • 114 Днес

    5 2 Отговор
    Затова след Украйна ред е на алфа хиената,Вовата трябва да я удари силно и решително . Видяхме колко са силни
  • 115 Стига

    0 3 Отговор

    До коментар #51 от "Хисторик":

    с тази русифицирана , омазана с лъжи българска история, искаме си нашата истинска история. В нея Русия е най-голямото ни проклятие.
  • 116 Свободен

    0 2 Отговор
    Този човек или е много объркан или много циничен!
    Засега никой не е "идвал с огън и меч" в Русия.
  • 117 гумата

    0 2 Отговор
    Не бяха англосаксонците онези, които нападнаха Украйна, а кремълските политици.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Ти да не си

    0 1 Отговор

    До коментар #33 от "Реалист":

    АБФК? Или вече не си активен?
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #120 от "Артилерист":

    Давай набивачя.сега ще има пак глад в могучая и пак западните гадняри ше я спасяват за пореден път в последните 100 години.запада чака да го разбиете хахахаха мишки недоразвити...хахаха
  • 122 МНОГО ТОЧНО И ЯСНО КАЗАНО , И ТОВА Е ИСТ

    1 0 Отговор
    Е ДА ТОВА СЕ ПЛАНИРАШЕ ОТДАВНА . ПРОСЛЕДЕТЕ ФАКТИТЕ , ТЕ ЩЕ ВИ КАЖАТ ВСИЧКО . НЕ Е НУЖНО НЯКОЙ ДА ВИ ОБЯСНАЯВА .
    ЕТО ТОВА Е ИСТИНАТА.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания