Last news in Fakti
  Тема: Украйна

30 Януари, 2024 09:39 5 156 107

Володимир Зеленски поема големи рискове и трябва да бъде наблюдаван

  • русия-
  • украйна-
  • володимир зеленски-
  • крим-
  • война

Докато Москва поставя икономиката си на военни релси, Украйна е изправена пред необходимостта да мобилизира стотици хиляди новобранци и проблеми с получаването на помощ от своите съюзници

Володимир Зеленски поема големи рискове и трябва да бъде наблюдаван - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украинският президент Володимир Зеленски поема големи рискове, за да обърне хода на войната и да запази политическата си позиция в страната. В частност, става дума за по-агресивни удари срещу руски цели.

Докато Русия поставя икономиката си на военни релси, Украйна е изправена пред необходимостта да мобилизира стотици хиляди новобранци и проблеми с получаването на помощ от своите съюзници, пише списание Time. В този момент американските гласоподаватели са все повече разделени относно това дали страната може да върне окупираните територии.

Изданието отбелязва, че дори ако Украйна успее да мобилизира още 500 хиляди войници, това няма да помогне във войната срещу страна с много по-голямо население и икономика. Поради това властите се опитват да разширят собственото си отбранително производство, по-специално безпилотни летателни апарати, които могат да поразяват цели в Руската федерация.

Журналистите отбелязват, че вероятността от свързани с войната убийства на руски длъжностни лица се е увеличила, както и чести атаки с БЛА и ракети срещу Крим и руската военна и икономическа инфраструктура. Освен това могат да бъдат атакувани петролни и зърнени съоръжения в Черно море, както и Кримският мост.

"Всяка от тези атаки (а има много възможни цели) носи риск от отмъщение от страна на Путин, което би вкарало НАТО по-директно в конфликта. Нито Русия, нито НАТО искат такова разширяване, но войните водят свой собствен живот, особено когато един "от ключовите играчи – в този случай Зеленски – се превърне в непредсказуем играч, който сега трябва да бъде наблюдаван“, добавя Time.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    86 3 Отговор
    Защо вече няма рубрика Войната в Украйна,а начело стои рубриката Войната в Израел?

    Коментиран от #10

  • 2 Про3д

    115 2 Отговор
    Колко народ трябва да бъде избит и осакатен още, за да видят очевадното....

    Коментиран от #81, #103

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ИМАТЕ ВПРЕДВИД ЧЕ....

    83 5 Отговор
    .....ПОЕМА ГОЛЕМИ ДО ЗИ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ .....КОНТРОЛИРАН, ......НАЛИ................????

    Коментиран от #69

  • 5 Война

    100 4 Отговор
    с терористични действия не се печели!А укрите само това могат!

    Коментиран от #36

  • 6 Последния Софиянец

    90 4 Отговор
    Светът гори и вече на никой не му е за Зеленски.
  • 7 да поема колко да поема още 5-6 месеца

    86 5 Отговор
    наркомански поема и големи линии и от там идват и големите рискове които поема
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ти си един

    61 4 Отговор

    До коментар #3 от "Аз съм веган":

    т@па нар,един от многото тука!Коозяшки платени подлоги!

    Коментиран от #63

  • 10 ами защото

    61 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    робовладетеля си измести интереса !!!
  • 11 КОТарАК

    11 87 Отговор
    слава на Украина-шепа спартанци срещу азиатските орди на джуджа , събрани от 100 народи и затвори

    Коментиран от #14, #23, #83

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Мъжа на урсула

    82 3 Отговор
    Западналите навремето поне имаха честта и мъжеството да се пробват срещу Русия. И загубиха.
    Сега плащат на марионетки. Резултата е още по-плачевен.
    С всичките си прехвалени харвард и прочие ,,университети,, не се научиха че е невъзможно да победят Русия.
    На кой и д и о т му хрумва че може да победи първата ядрена сила??? Кво учите там бе???
    С пияницата елцин почти успяха да я пробият отвътре. И с това ще си останат
  • 14 Последния Софиянец

    55 4 Отговор

    До коментар #11 от "КОТарАК":

    1 500 000 украинска армия срещу 100 000 руска армия.

    Коментиран от #26

  • 15 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    7 63 Отговор
    Що му трябваше на пуcин да започва тази война в Украйна и да хвърля колосални средства на вятъра когато можеше да подобри с тези средства живота на ватите, Но paбcия винаги се изживявала като империя с крепостници и психопата пycин се помисли ,че може да се нарече император петър велики и че в болния си мозък от шизофренията си , може да води реваншистка война с целия цивилизован свят за да покаже надмощие над НАТО, Но реалността и истината е друга и руските градове замръзват, и се обстрелват с ракети, магазините се изпразват, икономиката боксува и черните чували с трупове на руски войници пристигат на конвейер и ватите колкото и да да са лъгани и потискани да живеят в мизерни условия, разбират, че са управлявани от терористичен и фашистки режим,който е отговорен за войната в Украйна, където огромни суми пари са похарчени за една безсмислена война , когато можеше да бъдат инвестирани в подобряването на качеството на живот, на руския народ, а не да живее в бедност и лишения...❗❗❗

    Коментиран от #27

  • 16 Последния Софиянец

    4 48 Отговор
    От това миене на чинии са ми постоянно мокри ръцете и не мога да пиша, а и в миалното долу няма нет, та все забравям да ви кажа, че няма в мире по пропаднало, продажно, крадливо и лъжливо от пияния ватник и прегладнелия му проскубан балкански раб, а вие си говорете каквото си щете и аз бях заблуден като вас и чаках на оная опoвpъщаната да ме нахрани и се наслушах на лъжи и пиянски истории! Сега си бачкам и всичко е наред, рядко минавам тук да видя старите дрогаре до къде са потънали, понякога даже ми е жал за тях, но всеки си избира пътя, те хванаха тоя за Суходол и Гара Яна, а аз съм си Софиянец все пак, дори и мияч!

    Коментиран от #72

  • 17 КовидманЯк

    9 53 Отговор
    пуслер искаше да разколебае, уплаши и разедини украинците – получи обединена нация, готова на всичко, за да защити независимостта си.

    - Искаше денацификация, но се оказа, че неговите войски действат по нацистки модел в окупираните територии, извършвайки военни престъпления на всяка крачка.

    - Искаше свиване на НАТО – поучи разширен Северно-атлантически блок с нови членове.

    - Искаше да наложи нов световен ред – „руский мир“, - оказа се в изолация и под санкции.

    2024 г. ще е преломна за рабссия, за жалост това ще стане чрез много кръв и жертви, по стара руска традиция. Защото пуслер изповядва теорията, че „ключеви за развитието на рабссия са военните, а не икономическите фактори“.

    Коментиран от #29

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Трол

    42 2 Отговор
    Наблюдавайте го внимателно Зеленски, че както се е набрал, ще скокне и с един каратистки удар ще се разправи с руснаците.
  • 20 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    3 54 Отговор
    20:1 – такова е съотношението на руските спрямо украинските жертви при Авдеевка според твърдение на политическия анализатор на германския таблоид "Билд" Юлиян Рьопке. Рьопке коментира темата, че съотношението е "дори по-добро, отколкото при Бахмут". Въпреки това обаче, руснаците не се спират и на руското военно командване изобщо не му пука за живота на руските войници – имат достатъчно пушечно месо, хвърлят го и ще го хвърлят.
    Рьопке визуализира разказаното в профила си в Twitter със снимка от видео, показващо обстрел с дронове по руски бронирани машини, като пред една от тях се виждат редици с чували с трупове. Кадрите са от Авдеевка. Рьопке добавя: При някои руски атаки към Водяне и Северно (южния фланг на Авдеевка), руснаците загубиха 100 души срещу 0 от украинска страна. ВИДЕОТО (18+), от което е взето снимката, не е за хора със слаби нерви.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Верно ли

    45 2 Отговор
    Хахаха, сетила се Мара да се по.ара! Ами да не си бяхте взимали клоун-наркоман за разпарчетосването на Русия. Сега па щели да го няблюдават... Не се научиха тия от историята и това е!
  • 26 КовидманЯк

    3 51 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    1 200 000 красная армеа, 400 000 могилизирани септември 2022, още 450 000 доброволци се похвали ботокса и церозния дима каза преди 3 месеца, че на ден има нови 1500-2000 доброволци, готвача прибра в чувала 200 000 затворника, ти ги смятай! А тепърва след изборите идва пълната могилизация, само каабев на дворците и яхтите да са ок, а ти лежи у тинята и чакай копейки от оная пияната!

    Коментиран от #30, #73

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Зелю Зелев Зелистия

    40 3 Отговор
    Че какви рискове поема тоя наркоман? Да предруса с фалшива кока? В бижутерията да пробутат менте на жена му? Новата му вила на Средиземно море да е само с 5 спални? Добре че всички рискове само той ги поема и не остават рискове за балъците в окопите
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 КовидманЯк

    4 44 Отговор
    За две години,почти, Специална военна операция " загинаха над 530 000 кабзончици, а три пъти повече бяха ранени, някои от тях осакатени. Естествено че Путин ще набира нови и нови военнослужещи за войната срещу Украйна, защото ако загуби тази война, ще загуби и абсолютната си власт и живота си. Все пак Русия, която винаги е изоставала във военните технологии от ,,Запада", разчита на човешкия фактор. С кръв ще удавим германците, е тактиката на маршал Жуков. За това от 50 милиона жертви на ВСВ, 27 милиона са от СССР. Германците дават 6 милиона жертви общо , срещу СССР, Великобритания, Франция, Нидерландия, Норвегия, Полша, Югославия, Канада, Австралия и Нова Зеландия. Демек Германия воюва от 1939- та година срещу,,Колективния запад", а от 1941- ва година воюва и срещу СССР. Е как тогава, Русия ще претендира че е победила ,,Запада" , след като е победила една страна от ,,Запада" с помощта на всички останали страни на,,Запада" ?

    Коментиран от #37

  • 32 Делю Хайдутин

    4 48 Отговор
    Да обобщим какво "спечелиха" aлкомужичетата досега след като пycин нападна Украйна:
    - въздушните тревоги станаха ежедневие в столицата Москва както и в цяла русия
    - 15 години затвор за думата война и арест и затвор за всеки несъгласен с путин.
    - прибиране на задграничните паспорти на държавните служители
    - е-мобилизация с 580 000 убити и над милион инвалиди
    - 6-дневна работна седмица
    - вдигaне с 5 години възрастта за запасна военна служба
    - 100 рубли за Долар и 110 рубли за Евро
    - бюджет на тъмно червено с 40% спаднали приходи
    - 1 милион емигрирали образовани руснаци
    - спиране на плащания с банкови карти в чужбина
    - намаляване на международните полети с 85% с тенденция към 100%
    - изключване на руснаците от международните общности
    - eнергийно "разкачване" на Запада от русия
    - нарастваща руска зависимост от Китай
    - допълнителна граница с НАТО от 1300км и приемане на Финландия и неутрална от 200 години Швеция
    - тотални санкции за почти всичко за внос и износ към русия
    - блокиране на валутните резерви
    - конфискация на имущество на санкционираните
    - изтегляне от русия на водещите световни фирми
    - въоръжаване и помощи за Украйна за стотици милиарди долари
    - космическата програма на русия претърпя пълен провал след разбиването на модула Луна-25
    - след опит за преврат "Вагнер" се разпадна - Пригожин е убит - следва Суровикин ...
    - в страната назрява кървава и разрушителна гражданска война след която най-вероятно русия ще се разпадне‼️
  • 33 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    3 41 Отговор
    Кармата на пycлеpoвич е да доведе руската империя на злото до нов разпад ❗ ❗
    И го прави. Списъкът му с "постижения" нараства с всеки изминал ден ❗ ❗
    пycлеp, освен всичко друго прекрасно, ще доведе до катастрофа и шпионската мрежа на Москва. Изгонените досега в Европа и Америка стотици руски шпиони със статут на дипломати са само върхът на айсберга. Тепърва ще бъдат разкривани още шпиони. Особено нелегали. Колкото повече недоволни има в Москва, колкото повече се оформя и разразява борба между клановете на властта, толкова повече засегнати и недоволни ще има. Ще текат като пробита лейка тайните им служби ❗ ❗
    Предателствата ще бъдат много. Умните руски служители с достъп до тайни ще гледат да получат убежище на Запад, като в замяна изтъргуват информацията, която знаят ❗ ❗
    Включително като предадат самоличността на агентурата на Кремъл в държавните по света, включително и у нас. А страната е в зона на нарастващ стратегически интерес❗❗
    Да го имате предвид това руски продажници, "четирихилядници" и вся остальная❗❗

    Коментиран от #47

  • 34 Лятна ушанка

    36 0 Отговор
    Кво ще му наблюдавате?
    Направо му връзвайте ръкавите!
  • 35 ТаУмВзе

    35 1 Отговор
    Краварчето нема проблем у Тексас, само окраинското наци му е Проблемацията. Z
  • 36 👏👏👏

    32 0 Отговор

    До коментар #5 от "Война":

    Те са "само" изпълнители!
    Терористите и методите са наглосакски-(натовски) това е истината 🙄
  • 37 Тиквоча

    40 0 Отговор

    До коментар #31 от "КовидманЯк":

    Абе шушон, дай загубите на Бандеристан - руските ги знаем.
  • 38 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 39 Отговор
    64 километровата рашистка военна колона тръгнала на парад в Киев и парада й все пак се състоя...Хиляди изгорени рашистки танкове и бронирани машини бяха докарани на буксир в Киев и дефилираха под овациите на жителите на столицата ,ето статията в този сайт от тогава -Случи се - Военния парад на Руската армия в Киев все пак се състоя..Руските окупатори искаха да проведат военен парад в центъра на украинската столица Киев. И най-накрая той се състоя.
    Активистът Серхий Стерненко публикува кадри от централната улица „Крешчатик“, на която е площад Майдан Незалежности, на който се състоя Революцията на достойнството през 2013 г. На булеварда бяха изложени руски военни машини, унищожени от украинската армия след 24 февруари, когато Русия започна пълномащабна непредизвикана война.
    Киев експо“ представя на гражданите и гостите на Киев „безаналоговите“ руски военни машини, но в не много приличен вид. Армията от военнопрестъпници на Владимир Путин беше разгромена в първите седмици на войната, въпреки че планираше да превземе Киев за 3 дни. Военните стратези в Кремъл не изчислиха правилно своите възможности и волята за съпротива на украинския народ. Така тридневната операция по превземане на Киев вече продължава 180 дни.
    Руските нашественици извършиха ужасяващи престъпления срещу цивилното население на Украйна, които никога няма да бъдат забравени. Унищожените танкове и бронирани машини са напомняне за диктатора Владимир Путин, че не може да спечели тази война.
  • 39 Укрозелия сбогом

    36 1 Отговор
    Преди две години говореха още, че война срещу Русия не се води и западналите оръжия са напразно. Ама били копейки тези, които казваха истината и отваряха очите на заслепените. Сега русофобите в агоноя.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Някой журналист може ли да ни обясни!

    31 1 Отговор
    ""Всяка от тези атаки (а има много възможни цели) носи риск от отмъщение от страна на Путин, което би вкарало НАТО по-директно в конфликта"
    Как, защо и по каква логика, отмъщението за атаките, би вкарало НАТО директно в конфликта??? От паника и отчаяние ли?

    Тениската с "първата армия в Украйна" откога ги врънка.
    Ами хайде де, да се включват още сега, докато Зеленски не им е изцедил тотално и военното обурудване и .икономиките им.
    Че ни писна вече!

    Коментиран от #46

  • 43 хихихих

    15 3 Отговор
    Баидънката се надаше руския народ да дигне глава и да тръгне да се освобождава. Птинчето се надаше путлерастините да се радикализират и да станат терористи. Всеки нещо се нада. Ама аз гледам само фактите и резултатите.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Изродът

    24 4 Отговор
    Зеленски ще гори в Ада! Почерни милиони от алчност.

    Коментиран от #70

  • 46 Блъдимир Зеленски

    26 3 Отговор

    До коментар #42 от "Някой журналист може ли да ни обясни!":

    Обещал съм да открия последния украинец, за да заслужа парите ви.
  • 47 КовидманЯк

    3 30 Отговор

    До коментар #33 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗":

    Списъкът му с "постижения" нараства с всеки изминал ден ❗ ❗..."
    Добра работа върши:
    – Закри центъра за радиоразузнаване в Куба /Лурдес 2002/;
    – Закри военно-морската база във Виетнам /Камран 2002/;
    – Бракува 500 тона оръжеен уран и го продаде на САЩ;
    – Унищожи ЖП ядрения комплекс РТ-23 /2005/;
    – Пенсионира подводници "Акула" /последна 2023/;
    – Продаде комплекси С-400 на Турция /NATO 2019/;
    – Предаде съюзниците /Ирак - 2003, Либия - 2011/;
    – Започна война и тласна Украйна към ЕС и NATO;
    – Помогна на неутралните Швеция и Финландия да бъдат приети в NATO;
    – Обедини страните от ЕС в рамките на NATO;
    – Унищожи огромно количество оръжие от времето на СССР;
    – Построи вертикална корумпирана власт /70% държавни фирми/;
    – Изолира страната от високите технологии и световните банки;
    – Изгони от страната активните младежи /повече от 5 млн. за 20 години/.
  • 48 От страни

    21 2 Отговор
    Тоа наистина требва да бъде наблюдаван от психиатрите.
  • 49 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    3 31 Отговор
    Руснакът иска ли война?
    не питай тази тишина,
    в която братските могили
    войниците са приютили.

    Ти за това попитай тези,
    които в цинкови ковчези
    тук от земи съседски влачат
    стариците да ги оплачат.

    Попитай храбрите момчета,
    които днес из Кремъл шетат,
    с пагона си го украсяват
    и сопа „мирна” там развяват.

    Литовец питай и поляк –
    за тях кошмарът е руснак,
    попитай пролетта във Прага
    как мир със сила се налага.

    Унгарците попитай как
    войникът руски в руски танк
    из Будапеща мирно ХОРА гази
    от тях мира за да опази.

    Ще ти отвърне побелял
    финландец доста остарял
    как „мирно” руската войска
    там зиме драпа през снега.

    И братът белорусин даже
    намерил би какво да каже,
    че на изгаряща цена
    дари им братството Москва

    когато с ордата си зла
    Суворов палеше села.
    Попитай техните поля –
    кръв непокорна ги поля.

    Попитай ти Украйна братска
    защо от любовта славянска
    и от прегръдката на брата
    защита търси днес при НАТО.

    Миролюбивият Иван
    обстрелваше Афганистан
    и в градове, и във села
    не мир донесе, а беда.

    Деца, вдовици във Чечня
    руснакът иска ли война
    попитай и ще чуеш сам
    руснак как „миротворства” там.

    Грузинец винаги щастлив
    през сълзи днес ще премълчи,
    че от съсед „миролюбив”
    сега земята му гори !

    „Руснакът иска ли война?” –
    от Литва питай до Китай
    съсед дали един поне
    ще отговори твърдо: „Не!”

    Коментиран от #65

  • 50 Порно

    29 0 Отговор
    Да кажеш, че някой поема големи рискове и трябва да бъде наблюдаван, е начин благопристойно да кажеш, че е луд.

    Коментиран от #52

  • 51 Възрастен деец от Канада SS

    14 0 Отговор

    До коментар #44 от "ТаУмВзе":

    Прав си! Тая може да го е казала метафорично но въпреки това трябва да бъде наказана. България трябва да се фашизира още. Не сте достатъчно.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 От страни

    20 0 Отговор
    Обърнете внимание как встъпва в коментарите един човек с готови партенки. Той полва няколко ника но по текстовете си личи че ги бута от седмици във всяка една тема.

    Коментиран от #56

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Мъжа на урсула

    20 0 Отговор
    ,,Трябва да бъде наблюдаван,, - разбирай скоро ще го ,,самоубият,,
  • 56 От по-страни

    7 0 Отговор

    До коментар #53 от "От страни":

    Теб те пропусна мода . Мен директно ме запокити за подобен коментар. Хе хе

    Коментиран от #71, #85

  • 57 Ами нека съралят

    22 2 Отговор
    С помоща на западналите вътре в самата Русия. На руснаците ще им писне от всиокото това, ще изберат някой много по-опасен лидер, който ще постави всичките западнали на колене.
    Те от един Ким се плашат, който има най-много 5% от възможностите, които Русия има, та какво ще правят, ако в Русия подобен ненормалник дойде на власт и има достъп до всичките там стратегически оръжия?
    Прави им ултиматум, след това показно - изчезва някой остеов в океаните и след това "укрия" и всичките помагачи са на ред...
    Та, наистина се осъзнайте, какво правите. Цяла Европа днес е много слабо въоръжена и предимно само с конвенционални средства. Британия и Франция имат яо, но нямат цялата ядрена триада. Германия в момента дава по големина втора помощ на укра, но няма нищо, с което би могла да се защити от Русия. А Тексас и други щати вече искат да се отделят от Вашингтон! Е, ако там стане нещо такова, то кой ще ги защити тука в Европа?

    Коментиран от #80

  • 58 Преведено на нормален език това значи

    21 0 Отговор
    че наближава момента когато своите ще цифнат Зеления наркоман
  • 59 В.В.П.

    21 1 Отговор
    Zeления го обесиха много отдавна ..Това е един террорист ..
  • 60 В.В.П.

    20 2 Отговор
    В момента Окраина работи като ИД..обучена от сащ И Англия..

    Коментиран от #102

  • 61 Няма много убити

    13 0 Отговор
    Урки
  • 62 В.В.П.

    18 1 Отговор
    Взривяване на мостове ,язовири ,централи е присъщо на шумкари..Бг шорошнята ,мрази шумкарите ..Ахаха
  • 63 А ти

    1 14 Отговор

    До коментар #9 от "Ти си един":

    още по голям,при това и кремълска подлога!
  • 64 В.В.П.

    20 0 Отговор
    От Атлантическия клуб мразим ТЕРРИРИСТИТЕ шумкари,дето терроризират хората в Донбас..
  • 65 Дежурен психиатър

    13 1 Отговор

    До коментар #49 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Господине, моля рецитирайте след визитацията.
  • 66 Ами вкарайте го

    15 0 Отговор
    на място със специалист. Да го наблюдава
  • 67 В.В.П.

    18 0 Отговор
    За тая огромна криза в света е виновна Зеленска ..Като Чаушескувица..Пазаруват си от бутици в Лондон ,Париж ,Ню Йорк..

    Коментиран от #78

  • 68 Дежурен психиатър

    19 0 Отговор
    Споко, Господина отдавна е под наблюдение..
  • 69 ТИ ИМАЙ В ПРЕД ВИД

    0 4 Отговор

    До коментар #4 от "ИМАТЕ ВПРЕДВИД ЧЕ....":

    КАКВО ДРАСКАШ! ДЕЦАТА ВЕЧЕ ТИ СЕ СМЕЯТ!!!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 От страни

    8 0 Отговор

    До коментар #56 от "От по-страни":

    На мен ми па изтри че наистина трябва да бъде наблюдаван с посочването на къв требва да е доктора.
  • 72 няма в мире

    19 1 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    по пропаднало, продажно, крадливо и лъжливо от дрогирания кравар и прегладнелия му проскубан балкански центаджия

    Коментиран от #77

  • 73 Мите

    1 5 Отговор

    До коментар #26 от "КовидманЯк":

    И 50 стотинки за вестник "Лютеница" забрАви да сметнеш към загубите!
  • 74 А бе

    8 1 Отговор

    До коментар #23 от "КовидманЯк":

    Смени латерната,тази много скърца и не се чува!
  • 75 Така е

    9 0 Отговор

    До коментар #30 от "КовидманЯк":

    С вашите камъни по вашите глави,тройно по големи!!
  • 76 В.В.П.

    16 2 Отговор
    Путин НЕ отмъщава ..Той си анексира руската територия ..Която окропите заградиха при измисления си референдум..Земя ,се плаща или отвоюва..Окропите конфискуваха пари в брой при Майдана от Руски банки...Наоаднаха Руската диаспора .Избиха много хора. .Окропите направиха много зулуми ..Затова ще ядат дървото ,постоянно ,бавно и методично..
  • 77 Така е

    2 8 Отговор

    До коментар #72 от "няма в мире":

    Няма по изостанало и противно от избягалато от "рая на земята", блатно първобитно!!

    Коментиран от #79

  • 78 дедо..

    14 2 Отговор

    До коментар #67 от "В.В.П.":

    Зелената просекиня..ако искате да и вземете автограф,заминете за тоскана,близо до ливорно има вила,подарък от зелен джугач,за чрд-45 лет,преди година..за над пет млн.евро.

    Коментиран от #86

  • 79 россиян..

    9 1 Отговор

    До коментар #77 от "Така е":

    Нема по сбъркани от тиквуните-копат гьолове за над два млрд.$,миналия месец сглобкаджийте похарчиха над11 млрд.лв.за 11 дни и доземните от племето не знаят по кои етажи са отишли..

    Коментиран от #93

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Умен

    2 11 Отговор

    До коментар #2 от "Про3д":

    Задай въпроса си към бункерния Джоджо,не го задавай на нас!Не сме нападнали ние Украйна!
  • 82 Механик

    13 1 Отговор
    "особено когато един "от ключовите играчи – в този случай Зеленски – се превърне в непредсказуем играч, който сега трябва да бъде наблюдаван“, добавя Time."
    Обърнете внимание на източника! Или и Тайм са "копейки"?
    п.п.
    Това "наблюдаван", вероятно означава, че Зеления трябва да бъде поставен на прицел и а мръднА, а гръмнА.
    Вероятно в скоро време ще наблюдаваме рязко влошеното здравословно състояние на зеления папагал.

    Коментиран от #99

  • 83 Мяу мяу

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "КОТарАК":

    Украйна шепа хора? Хахаха, излез от селото котараче.

    Коментиран от #87

  • 84 Ццц

    15 1 Отговор
    Слагайте усмирителна риза на наркомана, защото иска да повлече всички със себе си. Няколко пъти се опитва да ескалира конфликта. Няма да ревем, че унищожи Украйна и без това е изкуствено образувание, като ракова клетка в тялото на Русия. Но да запали света не бива да му позволяваме. Русия не може да бъде победена нито с просия, нито с простотия. За това от самото начало никой не вярва в успеха на укрите и стопаните им.

    Коментиран от #97

  • 85 Ами

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "От по-страни":

    Познай кой е многониковия...
  • 86 Така ли

    1 9 Отговор

    До коментар #78 от "дедо..":

    ментв вова. Както винаги, тотално объркан, много повече от бункерния Джуджо. Погледни картата и виж, има ли държава ссср? РФ не е сесесере! Каква руска диаспора те гони? Украйна е суверенна държава,международно призната!Затова кои ще ядат дървото ,постоянно ,бавно и методично,ти си човека който най малко може да каже!! От други зависи ,не от тебе!!
  • 87 А бре

    5 2 Отговор

    До коментар #83 от "Мяу мяу":

    Само с хора не става бре мяу,мяу?Рашките ги трепят като мухи,дронове с изкуствен интелект.
  • 88 В.В.П.

    11 1 Отговор
    Зелю се опитва да въвлече повече държави в тая ,ялова история,,..с вродения си талант на треторазряден артист..

    Коментиран от #96

  • 89 Хихата

    9 0 Отговор
    Значи наближава времето Зеления да бъде елиминиран от играта. Много взе да се вживява в ролята и повярва на своята "значимост", с което стана неудобен. Кого ли ще трапосат на негово място?
  • 90 В.В.П.

    11 2 Отговор
    Окраинска нация няма ,нито окраинска държава ..Има полски циганя .

    Коментиран от #92, #94

  • 91 В.В.П.

    10 2 Отговор
    Сащ не може да удържи на Рф..Путя ги пребива като уличници .на етапи .РОССИЯ застана зад държавния апарат .Както трябва ..да бъде.
  • 92 путин

    6 1 Отговор

    До коментар #90 от "В.В.П.":

    КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ
  • 93 Ахаааа

    1 8 Отговор

    До коментар #79 от "россиян..":

    Има ли по зомбирана био маса от рашаните?Вожда им гепи над 70 милиарда $,когато продаваха газ на ЕС,(тези които се зная)т,а колко ли има дето не се знаят? Къде са тези пари, нито един блатник не знае! И този тръгнал да ни се прави на руски патриот в България!! Скрий се мальчик!
  • 94 Любопитен

    1 2 Отговор

    До коментар #90 от "В.В.П.":

    Ти от кои циганя си?
  • 95 факти

    7 1 Отговор
    безполезна статия, написана само за отчет на дейност
  • 96 Хи хи хи хи

    2 7 Отговор

    До коментар #88 от "В.В.П.":

    Зелю направи за смях и резил магучая и непобеедимая!.....Бухахаха ха ха ха ха ха .........

    Коментиран от #98, #104

  • 97 Споко

    2 2 Отговор

    До коментар #84 от "Ццц":

    Цъцъцъткащия,Русия каквото си търси,ще си го получи! Ти не се пъни ,да не направиш белята.
  • 98 Да бе,

    5 1 Отговор

    До коментар #96 от "Хи хи хи хи":

    Много смешно лобутят рашките с прашките и лопатките... А контрата върви ли върви... към Лвов...

    Коментиран от #101

  • 99 Старшинка

    0 5 Отговор

    До коментар #82 от "Механик":

    Какво струва на блатната джамахирия да плати една феик статия в Time? Тъкмо кълвящите на гола кука с маджун ще заподскачат,а и вие ще бъдете зарадвани.Какво ще се случи със Зеленски не зависи от тебе,нито от мене!От други зависи!
  • 100 Констатираща

    2 0 Отговор
    Война не се води с диверсии и атентати.
    Сега започва развръзката. САЩ искат вече пряко да се намесят и да играят на открити карти.
  • 101 Хихихихихи

    1 6 Отговор

    До коментар #98 от "Да бе,":

    Контрата върви, но към Москва!Руската пропаганда мълчи,дори и за това:През последното денонощие са изпратени на концерт при Кобзон 960 ватенки! Повечето от дронове с изкуствен интелект!
  • 102 А бе

    1 1 Отговор

    До коментар #60 от "В.В.П.":

    Менте вова, как работи Украйна в момента,ти и хал хабер си нямаш!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Гаф

    3 0 Отговор

    До коментар #96 от "Хи хи хи хи":

    Зеления шут нищо не може сам с него се напъват и САЩ и ЕС ама само се напъват.иначе без тях до сега да нямаше укри

    Коментиран от #105

  • 105 Чебурашка

    1 0 Отговор

    До коментар #104 от "Гаф":

    Да слагаме противогзите, че от толкоз напъване... нали знаеш кво излиза... 💩😂🤣😅
  • 106 Барон Мюнхаузен

    3 0 Отговор
    Трябва да му се наблюдава белото. Напоследък клоунът взе да го увеличава.
    ПП Извадки от доклад в САЩ.
  • 107 Барон Мюнхаузен

    2 0 Отговор
    В понеделник Зеля предложил на Заложни да си подаде оставката и да стане консул в някоя европейска държава.
    Заложни отказал. Сега ще стане интересно. Може да се стигне и до военен преврат .
Новини по държави: