Last news in Fakti
  Тема: Украйна

7 Февруари, 2024 09:45 22 067 285

„Изравнете ги със земята“: Путин даде нов срок за победа в Украйна

  • украйна-
  • авдеевка-
  • русия-
  • олександър коваленко-
  • война-
  • владимир путин-
  • донецка област-
  • евгений дикий-
  • купянск-
  • зсу

Путин отчаяно се нуждае от някаква победа на фронта преди изборите в Русия

„Изравнете ги със земята“: Путин даде нов срок за победа в Украйна - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Град Авдеевка ще бъде изравнен със земята. Руският президент Владимир Путин постави нов срок за постигане на поне някакви победи на фронта в Украйна, тъй като изборите в Русия са съвсем близо.

Това заяви военно-политическият наблюдател от "Информационна съпротива" Олександър Коваленко. Руското военно командване, по думите му, е получило нов срок за постигане на успех: до две седмици.

Основните цели на руските нашественици са Авдеевка и прочистването на левия бряг на Херсонска област. В същото време Купянск и Часов Яр са определени като вторични цели, превземането им е отложено за втората половина на 2024 г. В тази връзка, според експерта, се очаква сериозен натиск върху Авдеевка. Противникът ще атакува с пехотен компонент в северния и североизточния сектор, цитира агенция УНИАН думите му.

Коваленко посочи, че руската армия ще концентрира всичките си усилия и натиск върху градските битки, а тактическата авиация ще изравни със земята всичко, което може да бъде използвано като отбранителна позиция от ЗСУ. В същото време руснаците отлагат опитите за превземане на Купянск в Харковска област и Часов Яр в Донецка област „за след изборите“ през март. Според плановете на окупаторите след превземането на Авдеевка трябва да бъде направена дълга пауза за възстановяване на боеспособността.

Друг военен експерт - бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий – каза пред телевизия „Еспресо“, че руските окупационни сили не са в състояние да окупират цялата територия на Донецка област, затова сега са съсредоточени основно върху натиска на Авдеевка. На първо място окупаторите искат да натиснат Авдеевка и това е политическа цел. Защото нито един руски генерал не би унищожил доброволно толкова много бойци, както правят сега в това направление на фронта.

В момента съотношението на загубите е 1:12 в полза на украинските сили, но това не спира руските щурмове. Това е пряка заповед от Путин, посочи Дикий. Руският президент искаше градът да бъде превзет още преди Нова година, но плановете му се провалиха. Путин не се интересува от човешките загуби, които дава собствената му армия, стига да успее да представи някаква победа на руската публика преди президентските избори в Руската федерация на 15 март. Дикий каза, че ако Русия превземе Авдеевка, следващата цел ще е Купянск, който има не само политическо, но и военно значение.

В същото време, говорейки за плановете на Руската федерация да завземе цялата територия на Донецка област, Дикий отбеляза, че руснаците са много далеч от това. Дори превземането на Авдеевка няма да ги доближи до тази цел. "За да окупира цялата Донецка област, врагът трябва да пробие фронта ни някъде. Има няколко направления, където това е потенциално възможно, но там се вземат съответните мерки", посочи украинският войник.

Кметът на град Авдеевка, който от месеци е обект на мащабна руска офанзива, съобщи вчера, че ситуацията на места е критична, като са регистрирани първите изолирани "улични боеве" с групи руски войници, предаде Франс прес. "Ситуацията в града е много сложна, много напрегната. Докато в продължение на няколко седмици казвахме, че ситуацията е много сложна, но под контрол, сега положението е много сложно, а на някои места - критично", заяви кметът Виталий Барабаш по телевизията. Според Барабаш руски диверсионни и разузнавателни групи "нахлуват в града", предизвиквайки отделни сблъсъци с украинската армия по улиците. По думите му в този индустриален град въпреки сраженията и разрушенията са останали 945 мирни жители.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 144 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сталин

    286 104 Отговор
    Когато руските военни освобождават Святогорск,в местния приют за деца намират документи за продажба на деца от Британска частна военна компания,като едно от плащанията е правено от Кока Кола.7% от бюджета на Украйна,около 2 милиарда долара са печалби от продажба на органи на черния пазар,което означава че това е организирано от правителството на Украйна

    Коментиран от #11, #21, #59, #73, #80, #83, #88, #133, #167

  • 3 Сталин

    314 94 Отговор
    Тази седмица руските въоръжени сили са унищожили леопард с изцяло немски екипаж в Украйна,така че е Украйна вече има войски на НАТО ,не случайно оная вещица Гаргамел беше във Вашингтон ,а Кирчо беше на посещение в английското посолство,за да координират плана за вкарване на България във войната ,има вече доста мъже които са получили повиквателни за армията и на Шабла вече се изграждат протоводесантни съоръжения и наблюдателни постове към морето ,също от източник зная че има и раздвижване в щаба на американските военноморски сили във Варна,голяма група американски офицери са посетили щаба там тази седмица.Тулуоа,Пеевски и другите нищожества само да отърват кожата от Магнитски ще вкарат България във война ,таке че тези кучета трябва да ги унищожим сега преди те да ни ликвидират.

    Коментиран от #44, #91, #115, #136, #137

  • 4 ТаУмВзе

    189 30 Отговор
    Аре по сериозно със Праведната Пропаганда де. Знаете Заповедите на Путин вече а! Смех да е.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ха ха ха ха

    261 66 Отговор
    Отчаял се Путин ама друг път. Ако искаше досега да беше изринал Окрайна като лунен кратер. Пишете колкото да не заспите

    Коментиран от #164, #226

  • 7 Абдул от Кабул

    87 236 Отговор
    Много от вас, които защитавате този изверг, вероятно имат далечни роднини в Украйна, които дори не подозирате, че съществуват. Хора, които умират като кучета, в мъки. Познавам доста българи, родени в Украйна. Глупави ли сте, какви сте?

    Коментиран от #70, #75, #166, #176, #215, #256

  • 8 Отегчена

    167 15 Отговор
    Къде го е казал, че не разбрах? Нали го цитирате? Как да не ви се радва после човек.
  • 9 Сталин

    181 30 Отговор
    Подробности за унищожените агенти на MИ6 в Киев.40 безпилотни единици са пратени към Киев от руските въоръжени сили,като по този начин са осветили позициите на ПВО Патриот и Оникс и след като са били изстреляни всички ракети от ПВО за да се свалят безпилотните апарати , от Русия пускат ракета Х35У която поразява сградата на главното разузнаване на Украйна в Киев и са унищожени офицерите от НАТО които се намират там по това време.След тези ракетни удари от авиобазата Рамщайн пристига самолет С-21А 86-та въздушна медицинска ескадрила на ВВС на САЩ за да евакуират труповете и ранените

    Коментиран от #16, #39, #98

  • 10 Сталин

    183 53 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Да обявим война на Русия и да дойдат да ни отърват от мъките ни на западното робство

    Коментиран от #122, #246

  • 11 Имал разкритие казаха

    80 150 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    Селски ти как си представяш КОКА-КОЛА Къмпани с пазарна оценка 500 милиарда да продава човешки органи??
    Отговори ми моля че ми е много много интересно

    Коментиран от #65, #249

  • 12 гост

    172 34 Отговор
    "Изравняването със земята" е американски способ за водене на война.Руснаците се учат.
  • 13 Лой Достин

    130 17 Отговор
    Как ги измисляте тия, ей, Путин ще го съсипете от смях, ще си спука простатата и той накрая.
  • 14 Преди войната си мислехме, че

    60 130 Отговор
    Русия е сила.

    Коментиран от #36, #190

  • 15 Пак п

    78 5 Отговор
    Бла бла бла бла бла бла...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Марийке, ако Путин те набара,

    94 24 Отговор
    знаеш ли как ще те изравни, че даже и под земята!?
  • 18 Въпреки

    89 14 Отговор
    Цялата си пристрастност статията все пак признава че Путин не е наредил да се изравни със земята всяко нещо което може да бъде използва за от укрите като отбранителна линия
  • 19 Ха ха ха

    50 113 Отговор
    Колко много русофилска мъка има в този форум.......

    Коментиран от #24, #124

  • 20 Абе къде е батко?

    125 9 Отговор
    Росен Желязков и българската делегация се намират в бомбоубежище в Киев. Пише днес българският нет.

    Коментиран от #250, #257

  • 21 Викай

    26 54 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    Бърза помощ.
  • 22 Българин

    49 129 Отговор
    Новият Хитлер - Путлер е по-зъл и жесток и от своя учител.

    Коментиран от #54, #64

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Каква мъка

    37 15 Отговор

    До коментар #19 от "Ха ха ха":

    Само радост има в перемогата.

    Коментиран от #31

  • 25 ДОЛУ

    31 71 Отговор
    МОЧАТА
  • 26 Абе

    116 13 Отговор
    Я не моем да разберем как може да се казваш Александър и да се пишеш Олександър!?

    Коментиран от #123, #252

  • 27 ИНЖ1

    52 121 Отговор
    Путлер само срокове поставя, а тридневната СВО стана на 2г. Искрено пожелавам успех на Украйна. Да не забравяме, че там живеят 500 хил. наши сънародници.

    Коментиран от #35, #43, #48

  • 28 А,не

    64 8 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    само той и мирчев,мирчев грО знИкА.
  • 29 Джой Майдън

    116 21 Отговор
    Путин отдавна е изравнил мозъка на Тагарев. Върху гладката му повърхност има лично собствен подпис, като на F-16.
    Всяка мисъл, която протече по гладкия мозък на министъра завършва с думата Путин.
  • 30 Симпатизант

    99 31 Отговор
    Давай Страна Огромная!
  • 31 Ха ха ха

    31 67 Отговор

    До коментар #24 от "Каква мъка":

    Киев за три дня.....

    Коментиран от #38

  • 32 Украинските агресори

    100 25 Отговор
    Ще бъдат ли унищожени въпреки цялата помощ на двуличния запад

    Коментиран от #114

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Сталин

    114 25 Отговор

    До коментар #16 от "Хохо":

    Абе какаванин,много си задръстен,ти не чу ли миналата седмица бяха унищожени цяла рота френски наемници край Авдеевка и Макарона се пенеше и отричаше че няма войници на НАТО в Украйна

    Коментиран от #41, #42, #57, #93

  • 35 Сън А. Родник

    38 10 Отговор

    До коментар #27 от "ИНЖ1":

    Няма да издаваш къде има хора, че ще ги мобилизират.
  • 36 А след това

    75 15 Отговор

    До коментар #14 от "Преди войната си мислехме, че":

    Дори да мислите не можете. Тоя Путин ви изпи акъла.
  • 37 дама пика

    12 26 Отговор
    Нещастник!
  • 38 Ха-ха-ха

    32 19 Отговор

    До коментар #31 от "Ха ха ха":

    Москва за три дни Урал за една седмица Владивосток за един месец Токио за 40 дни Сан Франциско за два месеца Вашингтон за половин година
    Ха-ха-ха

    Коментиран от #49, #51, #58

  • 39 Лъже

    27 39 Отговор

    До коментар #9 от "Сталин":

    Лъжеш като дърт сталинист.Това най-добре го можеш.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Чул и видял

    14 23 Отговор

    До коментар #34 от "Сталин":

    Абе аз чувам много работи обаче искам да знам ти защо пазиш текстов документ повече от една година че ми е много интересно
  • 42 Емнюелле Ма Карон

    38 7 Отговор

    До коментар #34 от "Сталин":

    Имаше и още двама, но гарантирам, че сега вече няма.

    Някъде по обяд няма повече.

    Пак гарантирам - няма.

    Искате ли една френска баба, имам резервна за мен.
  • 43 Мишел

    68 14 Отговор

    До коментар #27 от "ИНЖ1":

    Срокове поставят авторите на статиите.
    Путин поставя задачи- демилитаризация и денацификация на Украйна.

    Коментиран от #119, #128

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Харон

    25 69 Отговор
    „Изравнете ги със земята“: Путин даде нов срок за победа в Украйна- :Москва да гори!!!! Като танкчетата им на фронта....:-))))
  • 48 Отивай и ти

    40 8 Отговор

    До коментар #27 от "ИНЖ1":

    Помогни им, не ги загърбвай. Сънародници са ти. Което значи -укри са а не българи.
  • 49 Сметах, сметах

    19 34 Отговор

    До коментар #38 от "Ха-ха-ха":

    Вече трябваше да са превзели Земята.

    Коментиран от #69

  • 50 Тахумба

    17 13 Отговор
    Малко е 1:12, сигурно е 1:48. Смехурковци!
  • 51 Ха ха ха

    18 32 Отговор

    До коментар #38 от "Ха-ха-ха":

    Тя масква пирожкин и за един ден щеше да я вземе..... ама ти кажи за Киев кога?
  • 52 За кой ли път, вече четем ...

    40 7 Отговор
    ... едно ии също: отчаяно се нуждае. Спрете "надбягването с един кон". Пуснете свободно всички източници за СВО. Па тогава пускайте ващите предположиения0

    Коментиран от #66

  • 53 Факти

    46 8 Отговор
    Дезинформацията продължава с пълна сила , но без успех !
  • 54 Залужнiй

    35 7 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Сега Зеленски ще се обиди.

    Чак спре да иска пари. Това ли искаш?
  • 55 Владимир Путин

    46 23 Отговор
    Новата столица на Украйна ще е Москва,казах.
  • 56 !!!?

    29 64 Отговор
    Светът отдавна разбра, че Россия е най-варварската държава !!!?
  • 57 Ей Смешник

    23 61 Отговор

    До коментар #34 от "Сталин":

    Много руска пропаганда си поел.Щом си се кръстил Сталин най големия убиец на руснаци си гоуем пич.Руснаците убиха френски граждани от Червения кръст.А когато украинците унищожат министър от ЛНР и антуража му с Хаймарс тогава били убити мирни жители.

    Коментиран от #90

  • 58 А Париж

    24 7 Отговор

    До коментар #38 от "Ха-ха-ха":

    Берлин и Варшава кога
  • 59 007 лиценз ту кил

    64 10 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    Факт е, че до началото на войната в Украйна процъфтяваше бизнесът със сурогатното майчинство, като децата бяха изнасяни в чужбина и никой не се интересуваше от по нататъшната им съдба.

    Коментиран от #82

  • 60 Иван

    26 6 Отговор
    Мръсни фашисти ще стоиш в бункера постоянно
  • 61 Иванушка 🇷🇺

    47 8 Отговор
    "... Путин отчаяно се нуждае...."

    Обичам да чета драматизациите и свободните съчинения на началната деЦка учителка леля Мара 😆
  • 62 А Париж

    14 12 Отговор
    Берлин и Варшава кога
  • 63 Контра Наступ

    46 14 Отговор
    Ближете ли Увисналите Клепача на вашия Финансов Благодетел СОРОС ?

    Коментиран от #71

  • 64 АРЕС

    23 5 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Искам да те попитам от кой Пол си ?
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 За какво говориш бе

    20 38 Отговор

    До коментар #52 от "За кой ли път, вече четем ...":

    В Русията ти е забранено да се пускат новини които не изнасят на властта щото ще има затвор за уронване престижа на армията.Гледай калво е мнението на руснаците за телевизията и новините там На путинската телевизия вярват само дъртаците ,младите не я гледат.Показателно
  • 67 Хахо Хихо

    36 7 Отговор
    И аз чета мислите на Путин , Митеран , Кол , Труман , Рузвелт . Само мислите на Джо Б не мога да чета.

    Коментиран от #95

  • 68 Мемфис

    19 49 Отговор
    Путин е ИZРОД!!!!
  • 69 Земята

    12 4 Отговор

    До коментар #49 от "Сметах, сметах":

    Ще я превземат за една година а за Марс и Венера ще е необходимо поне още една година
  • 70 Баязид

    29 8 Отговор

    До коментар #7 от "Абдул от Кабул":

    Имаш роднини не от Украйна а от Мала Азия. По Бащина линия ... Без да знаеш .
  • 71 Ти чий

    24 49 Отговор

    До коментар #63 от "Контра Наступ":

    Го дириш тук.Ходи си в блатото.Средна заплата в Краснодарска област 25 хил.рубли.Това са 500 лв заминавай за великото благо,там няма Сорос.Ще си добре.Абе руснаците се чудат къде да емигрират вие русофилите ходете ги заместете в русията.
  • 72 Ти как мислиш

    20 8 Отговор

    До коментар #65 от "Бай Ху (By Who)":

    Лесно
    Правиш сладка вода на която всички се кефят и я продаваш сто години
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Мдаа

    22 30 Отговор

    До коментар #7 от "Абдул от Кабул":

    Това са платени тролове готови да продадат и майка си за жълти копейки. В България от край време има такива продажници и предатели.
  • 76 ТИГО

    19 3 Отговор
    Браво на полиtkoректните ....браав вооо
  • 77 нннн

    14 16 Отговор
    Путин взема пример от Нетаняху.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Започва създаването

    15 5 Отговор
    на прекрасен Буферистан

    Коментиран от #206

  • 82 хаха

    6 12 Отговор

    До коментар #59 от "007 лиценз ту кил":

    Ти от там ли се снабди с потомство?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 А нашите кретени от "делегацията"

    37 10 Отговор
    в Киев, спали в някакъв бункер. Прекрасна новина.
  • 85 Благой от СОФстрой

    15 30 Отговор
    Австрийското джудже Хитлер само куфарите може да му носи на руското такова Пyтлep!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 „Изравнете ги със земята“

    14 4 Отговор
    Израелска им работа
  • 88 Авдеевка е идеалното

    37 36 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    място за масово изтребление на руските фашисти.

    Коментиран от #92, #126

  • 89 Единствено и

    13 7 Отговор
    Само на Коваленко вярвам!🤣😂🤣
  • 90 Еманюелле

    42 7 Отговор

    До коментар #57 от "Ей Смешник":

    От записа на камерата доцре се видя, че френските служители на Червения кръст извадиха от един микробус и сглобяваха един дрон. Когато го подготвиха за излитане и влязоха в микробуса той беше ударен с някакъв медицински снаряд, който направи дезинфекция.

    Бяха невинни защитници на здравето, вероятно даже бяха и ваксинирани.
    На сглобения дрон му нямаше нищо, остана си цял да чака любимите си медицински стопани.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Преди

    5 11 Отговор

    До коментар #88 от "Авдеевка е идеалното":

    Това беше Бахмут.
  • 93 Ъмхъ...

    5 14 Отговор

    До коментар #34 от "Сталин":

    А ти като се събуди усети ли някой да ти диша във врата?
  • 94 Тодоров

    53 11 Отговор
    Цял свят говори за колосални украински човешки загуби на фронта, тази пише за съотношение 1:12 в полза на Украйна. Баламите, както и в цяла Европа и особено САЩ, умряха. Украйна е пътник. Останаха да вярват само тези, които разпалиха конфликта и които печелят/спечелиха от Украйна. А Авдеевка отдавна е изравнена със земята. Стига позоваване само на украинските новинарски бълвочи.
  • 95 Джоб Ай Дън

    13 3 Отговор

    До коментар #67 от "Хахо Хихо":

    Моите мисли отдавна са се изтрили и не се четат. Само подписът ми се чете, затова управлявам с подписи, а не с мисли.

    Митеран много добре знае, че се върнах за кратко от подножието на Хималаите заедно със сина ми в Ирак при президента Харис
  • 96 Никола

    37 8 Отговор

    До коментар #91 от "аахахахааа..":

    Повиквателни получиха и двама мои познати от провинцията още преди нова година, а виждам и тук в коментарите че явно има и още българи които получават. После ги накараха да подпишат декларации за поверителност!!! Така че не философствай!!!!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Демократ

    33 7 Отговор
    Подкрепям на 100%.Хохохолите само от тепане разбират,колкото повече,толкова повече.

    Коментиран от #273

  • 100 123456

    7 2 Отговор
    може би код "КИЛИМЧИК" .....? за ден-два .....
  • 101 ОНЗИ

    3 1 Отговор

    До коментар #98 от "Цървуле":

    Разкарай се бе гуменяк скъсан.
  • 102 Аз съм веган

    8 13 Отговор
    Орките не стават

    Коментиран от #106

  • 103 Директно

    1 5 Отговор

    До коментар #86 от "Отстрани":

    Радвай те се!Може и да не е истина,но вие се радвайте!!
  • 104 проф. Кантарджиев

    17 5 Отговор
    Ау, останали са 945 мирни жители, които крещят по радиостанциите "ротация, ротация".
  • 105 АМ ЧИ ТОЙ Я ИМА

    16 4 Отговор
    НАРИЧА СЕ АВДЕЕВСКИЯТ ПИНГ ПОНГ
    ШУТ ОТ ЮГ
    ШУТ ОТ СЕВЕР
  • 106 Якоши ИБа

    9 5 Отговор

    До коментар #102 от "Аз съм веган":

    Сигурно дууу пенцетоо ти ухае на пресни горски плодове,мммммм.Заповядай да те тропосам.

    Коментиран от #110

  • 107 Ванга

    10 27 Отговор
    Русия ке падне
  • 108 въздържател

    12 28 Отговор
    "Путин не се интересува от човешките загуби, които дава собствената му армия, стига да успее да представи някаква победа на руската публика преди президентските избори в Руската федерация на 15 март."
    Ами то там, от край време човешкият живот не струва "пукната пара", и мисля, че причината за това е алкохолизма! Това е нещо, като епидемия, при която мъже и жени се докарват до такова алкохолно безразсъдство, че някой от тях, могат да бъдат видени, паднали по улиците и заспали там! Ами то, как да храниш почит и уважение към такива хора! По време на ВСВ, това качество е било използвано, под формата на раздаван на войниците алкохол, преди решаващи битки, за да притъпи чувството им за самосъхранение! Това обяснява до някъде, и огромните жертви, които са дадени през войната!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Аз съм веган

    5 10 Отговор

    До коментар #106 от "Якоши ИБа":

    Това ли са православните ти ценности. За такива работи в мордор те съдят
  • 111 Ха-ха-ха...

    28 7 Отговор
    До тука!
    "съотношението на загубите е 1:12 в полза на украинските сили"
    Ако е така, защо укрите не са взели вече Москва и убили Путин?

    Коментиран от #118, #120

  • 112 Илон Мъст

    20 4 Отговор
    Аз сега бих направил един контърофенсив за да използвам ситуацията.
    Много проста е сметката:
    Значи 1:12 в полза на украинците , съчетано с това, че "нито един руски генерал не би унищожил доброволно толкова много бойци" - явно 12 пъти повече от руснаците, а и те не искат да унищожат украинците - какво чакате, Залужний, там ли си?

    Конта настъплението да започва веднага!
  • 113 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 25 Отговор
    Тоя на снимката отдавна е при кобзон!Скоро и кремъл ще разбере ,че е по добре да стане ,московия от това да остане едно нищо !

    Коментиран от #145

  • 114 ХА ХА

    11 8 Отговор

    До коментар #32 от "Украинските агресори":

    Докога ще бъркаш Русия с Украйна?
  • 115 пенсионерът

    8 12 Отговор

    До коментар #3 от "Сталин":

    Глупостта няма почивен ден.
  • 116 Сандо

    24 7 Отговор
    Изглежда украинските клоуни имат връзка с подсъзнанието на Путин,защото ни съобщават това,което Човека дори не си го е помислял,а камо ли изрекъл.И на тези кукички кълват всички демократични рибки и рибоци.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Явно не си проумял целта на ротшилд

    15 4 Отговор

    До коментар #111 от "Ха-ха-ха...":

    Тя е Разпад икономически на русия и превръщането и в средна по големина и население държава наречена ,московия!

    Коментиран от #274

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Путин

    16 12 Отговор

    До коментар #111 от "Ха-ха-ха...":

    Путин не могат да го убият, защото вече е умрял. Трябваше да го запазят жив, за да подпише капитулацията на Москва. Сега обаче няма как да стане това, защото още преди повече от година казаха по Хоризонт, че или вече е умрял, или до дни ще умре. БНР яко прецака Украйна и сега тя трудно ще победи без да има кой да им подпише победата.

    Коментиран от #141, #148

  • 121 дгдбб

    8 19 Отговор
    Василич пак е напълнил памперса и му се засякло ду,пето. Още малко и ще го очистят собствените му хора. Популярноста му в расия е спаднала тотално, хората масово няма да гласуват
  • 122 Сандо

    14 3 Отговор

    До коментар #10 от "Сталин":

    Добра идея,тъкмо някои военнопленници ще си припомнят местата,където са учили.
  • 123 Същото

    20 4 Отговор

    До коментар #26 от "Абе":

    Като да се казваш Елена, а да се пишеш Олена... 😜😅🤣😂
  • 124 пенсионерът

    14 2 Отговор

    До коментар #19 от "Ха ха ха":

    Прав си човеко.повръща ми се като им чета простотиите.
  • 125 Бях до тук :

    21 4 Отговор
    ,,Това заяви военно-политическият наблюдател от "Информационна съпротива" Олександър Коваленко."
  • 126 Путлер ментето

    10 18 Отговор

    До коментар #88 от "Авдеевка е идеалното":

    няма с какво да се похвали преди изборите... 😂
  • 127 Ленин Бориславов

    7 11 Отговор
    Не сте прочели правилно заповедта не е за изравняване, а за изкопаване. Тя гласи да се изкопаят окопи в Авдиевка и в тях да влязат войници, които да чакат руските снаряди и да не ги допускат да се забиват в земята, за да не я изравняват.
  • 128 Запознат

    14 15 Отговор

    До коментар #43 от "Мишел":

    Запада е поставил задача на Украйна. Депутинизация на Русия с всички средства!!!! Ние помагаме,ако е нужно ,ще се намесим!!
  • 129 МЪКИТЕ ПУТИНОВИ

    9 16 Отговор
    Са безкрайни.....що му требваше на баир лозе.
  • 130 ДЕПУТИНИЗАЦИЯ НА ПУТИН

    11 16 Отговор
    И всичко приключва
  • 131 нивела

    6 7 Отговор
    Те това си е военно престъпление.
  • 132 Урюрвкос

    15 9 Отговор
    руснаците вчера вечеряха в ресторант "Царска охота" в центъра на Авдеевка от 16 ресторанта 4 работят

    Коментиран от #155

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Принц Чарлз - крал от Британия

    15 13 Отговор
    Путин, как управляваш умрял, че и на мен ще ми се наложи да го правя?
  • 135 Бесен-_ Язовец

    21 10 Отговор
    Сороските под.логи сте отчаяни по смешната пропаганда ви личи

    Коментиран от #158

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Ай стига бе

    8 21 Отговор

    До коментар #3 от "Сталин":

    Изчезни бе, тролик. Дезинформация само по руските медии.
  • 138 ПУТИН ЯРОСТЕН

    9 19 Отговор
    СВОто в Украйна....умре.
  • 139 шлосер

    9 12 Отговор
    Друга причина за увеличеният брой на руските жертви, през Втората Световна Война е ешелонирана подредба на войските на фронта, при която, задните редици, разстрелват предните, ако те започнат да отстъпват!

    Коментиран от #146

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Победа на Укра

    19 9 Отговор

    До коментар #120 от "Путин":

    НИКОГА няма да има!
    Това води до тоталната анихилация на ФАЩ и Запада. Започне ли Русия да губи много народ, да губи независимост или да я разпадат, то тогава дългите кюнци из океаните, из силозите ...вече летят да нулират враговете им.

    Коментиран от #162

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ-ия

    6 1 Отговор

    До коментар #113 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    ПлиткоУмник
  • 146 Хи хи хи

    14 3 Отговор

    До коментар #139 от "шлосер":

    А как е сега с усръинсите?
  • 147 Копейка

    9 16 Отговор
    Айде де завземе някое село. Ако не стане излъжете че сте превземете авдеевка
  • 148 Много добре запознат

    4 16 Отговор

    До коментар #120 от "Путин":

    Няма нужда от подписи,Зеленски наследява Путин.
  • 149 az #СВО

    25 7 Отговор
    Пак фейк новина!
    Заглавието е умишлено конструирано така, че сякаш е цитиран Путин.

    „Изравнете ги със земята“: Путин

    Само че Путин никога никъде не е казвал такова нещо, нито пък ще го каже!

    Коментиран от #171

  • 150 Точно така !

    14 1 Отговор
    „Изравнете ги със земята“
  • 151 В Украйна воюват хора родени в СССР

    18 2 Отговор
    И такива набори след разпада на СССР и които са видели демокрация и пазарна икономика
  • 152 махленски многознайко

    3 13 Отговор
    А, да не говорим за Сталинските чистки!
  • 153 соса

    18 3 Отговор
    Марооо, вярваш ли си на дрискоча?Че не мога да предценя от къде излиза тази твоя съкровенна мисъл.
  • 154 Реалист

    20 5 Отговор
    Руската армия е в Славянск окраинските фашисти бягат
  • 155 дгдбб

    0 14 Отговор

    До коментар #132 от "Урюрвкос":

    Аха, сипаха им по няколко грама олово калибър 5.56х45 НАТО стандарт. Наядаха се завинаги
  • 156 явер

    16 4 Отговор
    Колко глупаво, слугинско и продажно племе е българина, плюе собствените си хора, а хвали и обожествява чуждите изроди.
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Демократ

    5 21 Отговор
    Ето го истинското лице на императора на руский мир! Нашите путинороби незабавно да заминават при него, вместо да го викат в България, след като приключи с Украйна.
  • 160 инж. Ганчо Илков

    15 5 Отговор
    Тези Думи може да ги каже единствено Психясъл Диктатор. А да бъдат Разпространявани - единствено от Пристрастена Медия, или Медия отчитаща броя Коментари, с които се бие в гърдите за най-четената Медия ( независимо от Анонимноста, нецензурните писания и Неграмотни псевдо автори). Важно е да има Рекорди /лишени от смисъл и съдъргание/.

    Коментиран от #187

  • 161 Лятна ушанка

    17 3 Отговор
    Не знам за Авдеевка, ама в Киив и Харкиив тази сутрин им оправиха парното. Не се оплакват от студ вече...
  • 162 дгдбб

    5 16 Отговор

    До коментар #141 от "Победа на Укра":

    Да ве, те само расия имат кюнци в силози и океани. И другите ша седят и ша ги гледат

    Коментиран от #253

  • 163 Даа бе

    8 8 Отговор

    До коментар #157 от "Българин":

    НАТО в паника?Няма защо!След известно време ти ще си паникьосания!
  • 164 Иска

    2 6 Отговор

    До коментар #6 от "Ха ха ха ха":

    Но не може
  • 165 Хахахаха

    7 17 Отговор
    Само не разбрах, защо не пуснаха Надеждин? Може би опашките в големите градове, май стреснаха някого? А май тези опашки скоро няма да са само на опашка за подписи! Май скоро ще дойде Майдана и в раша? Или мислите, че всички в раша са прости алкохолици?

    Коментиран от #170

  • 166 аутфилдер

    9 20 Отговор

    До коментар #7 от "Абдул от Кабул":

    Идиотията сред путинистите е достигнала библейски стойности

    Коментиран от #173

  • 167 Хахахаха

    7 20 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    Руската пропаганда няма спирка.

    Коментиран от #179

  • 168 Ами прав е

    17 3 Отговор
    Нема само американските миротворци да правят лунен пеизаж след тях... ааама, де!!!
  • 169 az #СВО

    31 7 Отговор
    Внушението, което се цели с подобни материали, които се появяват всеки ден на килограм е, че плановете на Москва все се провалят и руснаците имат голям проблем.
    Нищо подобно!
    Руснаците нямат проблем, проблем има администрацията във Вашингтон и слугите им в Европа.
    Времето работи за руснаците. Путин не бърза за никъде и непрекъснато повтаря на военните да не се бърза, да се пази живата сила. Рейтингът му е убийствен и ще спечели изборите през март, в което никой в света дори не се и съмнява!
    На бойното поле западът губи, затова и се концентрира върху създаването на паралелна, крива реалност, в която всичко за него е в розова, а губещата страна е руската ...

    Коментиран от #174, #197

  • 170 Геобразен СороСоиД

    24 4 Отговор

    До коментар #165 от "Хахахаха":

    Мокрохлъзгавите сънища на с0р0$нята,все нежни революции им се привиждат.Цяла Западна Европа гори от бунтове на фермери,той за Русия взел да ми реди.
  • 171 Той нямаше да напада Украйна

    8 18 Отговор

    До коментар #149 от "az #СВО":

    А на утрото сееше смърт.....

    Коментиран от #175

  • 172 Бял мечок

    5 16 Отговор
    Плачи червен ,мъката си удави в самагон.
  • 173 Ами

    8 0 Отговор

    До коментар #166 от "аутфилдер":

    Иди Отът спокойно можеш да го видиш в огледалото усмихвайки ти се закачливо.
  • 174 ЛЕЕ СЕ РУСКА КРЪВ КАТО РЕКА

    9 24 Отговор

    До коментар #169 от "az #СВО":

    Не натовска. 350 000 руски трупа тежат на съвестта на кремълските сатрап....НЕЩО и СВОто яко забуксува....Украйна се напълни с оръжия, а денацификация не се вижда......

    Коментиран от #180

  • 175 Тодоров

    11 4 Отговор

    До коментар #171 от "Той нямаше да напада Украйна":

    Абе кво ти пука за некви си пррршави хохохоли.Мести,яж пий и ди носи новите дрехи.
  • 176 Не знаех,

    19 5 Отговор

    До коментар #7 от "Абдул от Кабул":

    че в пещерите до Кабул има интернет.
    Потърси интервюто на Руслан Мъйнов, мисля, че е по- осведомен от теб.
    Необходими са предложения за Мирно решаване на въпроса.
    Малко инфо за умнокрасивите идиоти- преди 1990 г., бяха забранени западните медии, сега обратното, преди ни насаждаха, че онези на запад са лоши, сега тези на изток.
    Браво 1984 в действие.
    Но промитите умнокрасиви лумпени са съгласни „Мисирките“ /цит. Б.Б./ да им КАЗВАТ, какво да мислят.
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 САЩисан вие на поляна

    19 6 Отговор
    Краваря мучи, козяка пищи, а ланцета си лети...тъй ще е тя.

    Коментиран от #183

  • 179 🇺🇲🚾🇺🇲🚾🇺🇲ХАХАХА

    22 6 Отговор

    До коментар #167 от "Хахахаха":

    САЩ загубиха отново от Руската армия също както едно време през социализма
  • 180 Абе

    16 4 Отговор

    До коментар #174 от "ЛЕЕ СЕ РУСКА КРЪВ КАТО РЕКА":

    И като се събуди изпотен с пръсти в контакта и чаршафа около кръста.И неканен гост паркирал в заад ния ти двор.
  • 181 „Изравнете ги със земята“

    16 4 Отговор
    Така няма и "помощи" да им пращаме.
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Факт4екър

    16 4 Отговор

    До коментар #178 от "САЩисан вие на поляна":

    Почнаха да им къркорят червата на гладните козяци.
  • 184 Бат Сали-Енергото

    10 1 Отговор

    До коментар #177 от "Бесен-_ Язовец":

    Ще ги наема при мен.Държа няколко паркинга за тирове и да ти кажа има доста тираджии любители на несдандартни ласки.
  • 185 Това

    6 18 Отговор
    Путлерчето е много злобно джудже на токчета
  • 186 хахаха

    21 3 Отговор
    коваленко сигурно се крие под леглото на Путин, щом знае какво мисли той...:))) Малък въпросец: Не ви ли е срам да публикувате брътвежите на покрайнинските умници?
  • 187 Демократ

    14 5 Отговор

    До коментар #160 от "инж. Ганчо Илков":

    Суссс,бе укроподлого,пошол наХ.

    Коментиран от #227, #245

  • 188 ЯРОСТТА НА ДИКТАТОРА

    6 20 Отговор
    Путин безпомощен.....две години жива мъка в Украйна....
  • 189 атеш айдар марийка

    13 3 Отговор
    рекорд, руснаците демилитизираха 584000 (+23000 за януари) фашистки урки а други 780000 ги направиха инвалиди
  • 190 ами

    11 2 Отговор

    До коментар #14 от "Преди войната си мислехме, че":

    след войната пак така ще мислиш...:)
  • 191 ЛЕЕ СЕ РУСКА КРЪВ

    6 19 Отговор
    Заради болните амбиции на кремълския джуджак.

    Коментиран от #271

  • 192 Бесен-_ Язовец

    18 4 Отговор
    Поредния сороски гърч от безсилие. След края на СВО сороските по.длоги няма да можете работа да си намерите

    Коментиран от #193

  • 193 ТО СВОто ПРИКЛЮЧИ

    5 14 Отговор

    До коментар #192 от "Бесен-_ Язовец":

    А мъките путинови да безкрайни....яростта му също.

    Коментиран от #201

  • 194 ПУТИН В ШАШ

    5 14 Отговор
    Студена пот избива по гърба му, зациклил го е яко.
  • 195 ЛЕЕ СЕ РУСКА КРЪВ

    9 18 Отговор
    Под ударите на натовско оръжие.....дали си е мислил Путин че ще докара страната си до там.
  • 196 Путин здраво е пощурял!

    4 16 Отговор
    Вече трети ден не е ял!
    Но май в Хага ще е пропял!
    Дано не е надебелял!
  • 197 ТИГО

    7 21 Отговор

    До коментар #169 от "az #СВО":

    АБЕ Аланкоолу ДВЕ години какво правят Руснаците в Украйна ??? ДА не са на екскурзия или са се осъществили плановете им !! Що не погледнеш по далеч от носа си , че "безаналоговите" се 0сираT и са напраднали колкото до Пловдив и че държава с 40 милиона народ ги прави смешни !! Ти М@л0умн0 вярваш че освен да пълнят земята правят нещо по смислено ??

    Коментиран от #198, #213

  • 198 А бре

    10 2 Отговор

    До коментар #197 от "ТИГО":

    Тиго от перрем у гъ33оо с кеффф.

    Коментиран от #200

  • 199 НЕ ги „изравнявайте със земята“

    14 5 Отговор
    Дайте им шанс да избягат в Европа и САЩ.
  • 200 ТИГО

    1 10 Отговор

    До коментар #198 от "А бре":

    ЗАВРА

    Коментиран от #205

  • 201 Раша

    15 2 Отговор

    До коментар #193 от "ТО СВОто ПРИКЛЮЧИ":

    Ти откъде разбра за мъките на Путин?
    От холоп Коваленко?
    От Факти.бг?
    Авдеевка си отбранява.Ако успее-ще остане.
    Ако ли не-отстъплението.
    Но,понеже,е пълна с отбранителните съоружения-те ще станат на атоми.В Авдеевка има украинци,които не желаят да я напуснат.
    Чакат ВС РФ.
  • 202 Преди войната си мислехме, че:

    19 4 Отговор
    В Украйна има и нормални хора.....явно вече там няма такива
  • 203 Ветеран от протеста

    14 5 Отговор
    С0р0$нята в шаш паника,как да спасява положеението в 00крайна.Идва ред с0р0с$нята сама да се спасява ,защото пощада няма да има.Който разбрал,разбрал.
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 А бре

    8 3 Отговор

    До коментар #200 от "ТИГО":

    Кво ще завреш бе пее деррр,ти се ибьеш на голо в гъ33аа.

    Коментиран от #208, #209

  • 206 Ивицата

    19 3 Отговор

    До коментар #81 от "Започва създаването":

    Украйна. Ще я изобразяват с кафяв цвят на картите в Русия.
  • 207 Мнение

    18 5 Отговор
    Победителите да се нуждаят от победа отчаяно?! Хем си победил хем отчаяно се нуждаеш от победа,нещо като тафтология се получава! И не Путин ще победи,а руската мечка ще победи, защото тя е непобедима, веднъж изкарана от бърлогата, намери начин да я върнеш. ( Бисмарк)
  • 208 ТИГО

    2 12 Отговор

    До коментар #205 от "А бре":

    ПЕТОЛЪЧКА и СЪРП И ЧУК и в "ЗАД И В РОТ "

    Коментиран от #210

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Геобразен СороСоиД

    10 5 Отговор

    До коментар #208 от "ТИГО":

    И да носиш мноо по здрави на Светльо Ултраса,пеее раzzzЧe гърчаво.

    Коментиран от #212

  • 211 Жабока Кермит

    10 5 Отговор
    Партия на препарата са Марчето и зеления потник.
    Като гледам и синхронно сънуват..
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Статистик

    20 5 Отговор

    До коментар #197 от "ТИГО":

    От 40 милиона народ,станаха на 20 милиона! Тенденцията е да станат 10 милиона!

    Коментиран от #216

  • 214 Българин

    9 18 Отговор
    Колкот повече такива пирови "пабеди" отбелязват руските фашисти, толкова по-бързо се приближават до катастрофата.

    Коментиран от #217

  • 215 ЗЕЛЕНСКИ

    2 7 Отговор

    До коментар #7 от "Абдул от Кабул":

    оди си у кабул там имаш рода
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 САЩисан вие на поляна

    8 6 Отговор

    До коментар #214 от "Българин":

    Каква титанична мисъл. Много ли време отне? Трудно ли беше? А номинация за Нобел...🤨
  • 218 Валерко

    16 3 Отговор
    Марчето пак е във вихъра си хахахаха
    Чшшш, алооооууу! 1/5 от Украйна е превзета, Марчето вика "Поне някаква победа"
  • 219 ТИГО

    6 23 Отговор
    Супер натоварващо е да чета слабоумни излияния на Про Путински аутсайдери !! Толкова затрити и пр0сти хора няма и във Възраждане и в Герб !! Ако направите партия само вие , без никой да гласува за вас ще спечелите поне 1 място на фона на ширещата се чалгария ! Правете партия . Поканете си Путин назначете го за президент и да се махам от вас щото от цървули като вас нищо не става !!

    Коментиран от #223, #224, #225

  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Клати Курти

    17 3 Отговор
    Хохохолите най накрая разбраха ,че според белия Сахиб им е ред да умррр гатт масово.Дано да го направят с достойнство.
  • 223 Тодоров

    9 3 Отговор

    До коментар #219 от "ТИГО":

    Какво чакаш още ЦЪРВУЛ, че вече не си тръгнал на май..........таси.
  • 224 Геобразен СороСоиД

    15 3 Отговор

    До коментар #219 от "ТИГО":

    Прав ти път грознико,в Европа ще ти се възхитят на небинарната 3то палава природа.
  • 225 Ама

    13 2 Отговор

    До коментар #219 от "ТИГО":

    Бегай отсега, че после току си станал най-върлия русофил... Обикновено така правите вие, дето показвате посоката на вятъра.
  • 226 1917

    12 7 Отговор

    До коментар #6 от "Ха ха ха ха":

    Путин отчаяно се нуждае от някаква победа
    Милият той - досега само бЕга - ха, ха, мноооого сбаба Окаринска пропаганда....
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Болгарин

    13 4 Отговор
    Не беше възможно да се изолира Русия, напротив, нейните позиции на световната сцена се засилиха. Тя изгражда все по-здрави отношения с големи развиващи се страни, които се отвръщат от Запада. Руската икономика расте, санкциите вредят на европейците, скоро няма да има Европа
  • 230 Тони

    13 4 Отговор
    Путин пътува до Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства и е посрещнат с чест, докато западните държавници са принудени да чакат с часове, за да бъдат приети от арабските шейхове, които заплашват да спрат крана на петрола и парите на европейските правителства, които вече не са добре дошли поради тяхната арогантност.
  • 231 Свинорейх

    15 5 Отговор
    Все още давате думата на този негодник, тази марионетка? Даден му е гигантски арсенал от танкове, оръдия, пушки и самолети. Той изпрати половин милион души на смърт. И всичко това не доведе до нищо!
    Сега ще се харчат още около 50 милиарда наши и американски пари. Ще се появят още оръжия. Този луд иска още половин милион войници. Това ще бъдат седемнадесетгодишни момчета и шестдесетгодишни старци. И жените също. Пак ще умират масово хора. И всичко това в името на жаждата за власт на САЩ, които искат Украйна да влезе в НАТО.
    Но това няма да промени нищо. Русия не може да бъде победена на бойното поле или дори икономически. Не разбирам какво още е необходимо, за да се реализира това.
  • 232 стоян георгиев

    11 9 Отговор
    апел към България!!! Украйна остава без войници и снаряди. Сега те решават въпроса за набиране на фронта на 18-годишни момчета, хора с увреждания, бременни жени и психично болни хора. Разглеждат се и въпроси за попълване на войниците на фронта с българи. Българи, гответе се, скоро ще ви повикат да заместите изтощените украински войници!!!
  • 233 Шопен

    9 3 Отговор
    Марче, семпла си като глухарче.
  • 234 Ами така е, така трябва

    11 6 Отговор
    Водещия пример на световния жандарм от НАТО начело с англосакците където стъпят и трева не никне всичко става лунен пеизаж... Путин закъсня... отдавна трябваше да последва примера!!!
  • 235 стоян георгиев

    7 10 Отговор
    апел към България!!! Украйна остава без войници и снаряди. Сега те решават въпроса за набиране на фронта на 18-годишни момчета, хора с увреждания, бременни жени и психично болни хора. Разглеждат се и въпроси за попълване на войниците на фронта с българи. Българи, гответе се, скоро ще ви повикат да заместите изтощените украински войници!!!

    Коментиран от #238, #267

  • 236 Мемфис

    6 12 Отговор
    Пуутин е креетен!
  • 237 пиночет

    6 11 Отговор
    Ботоксовия палячо е пътник!
  • 238 касата

    5 14 Отговор

    До коментар #235 от "стоян георгиев":

    Палячовската Русия ще стане Москалия!
  • 239 Помислих, че го е казал Путин

    11 4 Отговор
    А се оказа пак партенка от отчаяни гадатели, какво си бил мислил Путин:) Като "Киев за 3 дни", "Маринка за рождения ми ден" "Авдеевка за Нова Година" ...

    Тоя лузър ако е загрижен да не бъде изравнена Авдеевка да не праща там украинци на заколение. .Авдеевка ще бъде превзета така или иначе. И кой си прави сметката, "като ще е така или иначе руска, поне да е изравнена"???

    Коментиран от #248

  • 240 Умирам от смях

    13 2 Отговор
    "В момента съотношението на загубите е 1:12 в полза на украинските сили" ??? Хахахахах. Добър виц каза военно-политическият наблюдател от "Информационна съпротива" Олександър Коваленко. Половин час вече не мога да спра да се смея.
  • 241 руски десидент

    6 14 Отговор
    Каквото и да прави путинова Русия украинците жив руснак няма да оставят.Прочетете
    великия украинец Гогол (забранен в Раша) и ще се разбере,че дребния терорист Путлер
    обрече на унищожение руския народ.Единствения изход е да се премахне престъпната клика
    на терористите фашисти начело с полуделия дребосък Путлер.

    Коментиран от #255

  • 242 Историк

    9 2 Отговор
    Мара пак е сънувала....
  • 243 Историк

    14 6 Отговор
    ......"Основните цели на руските нашественици....."""" Бля Бля Бля! Нашественик е ЧУЖД войник окупирал територия,която не е негова! Русия никого не е окупирала - защото тази територия е РУСКА! На Кой това не му е ясно. Окупатор беше СССР-когато отиде в Афганистан! А Русия е на собствена територия и тази тритория е Руска от както съществува Руската ИМПЕРИЯ.Има ли малоумници,които да твърдят и,че Аляска не е Руска? Руска е,но е ПРОДАДЕНА на ФАЩ....така,че Русия никого не ОКУПИРА.
  • 244 Силно

    13 7 Отговор
    Се надявам да не използвал тези думи . Иначе ще стане страшно . За Русия не е проблем да събере 3 милиона и да тръгне напред . Европа едни бежанци не може да спре камо ли 3 милиона руснаци . А нашите ако се опитат да мобилизират българи единствено ще постигнат гражданска война. Един от уж най-умните американци на 20 век отдавна каза ,че Украйна трябва да се примири и да седне на масата за преговори.
  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Офицер ЗСУ Украйна, Владимир, българин

    5 12 Отговор

    До коментар #10 от "Сталин":

    Защо се мъчиш така, имаш избор да махнеш в русия. Орките се нуждаят на такива патриоти

    Коментиран от #279, #280

  • 247 Една гънка имат вярно...

    6 2 Отговор

    До коментар #245 от "Демократ истински":

    И тя е от лопата...
  • 248 Ще я превземат така или иначе....

    4 12 Отговор

    До коментар #239 от "Помислих, че го е казал Путин":

    След това следва Мавдеевка, след Мавдеевка следва Путидеевка, Уйдеевка, Киев, Варшава, Берлин, и така нататък Медведев ги е казвал, и това всичко ще приключи в най кратки срокове най късно до 8ми март 3024г, да може и Маша да празнува.
  • 249 Червена топлина

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Имал разкритие казаха":

    Ти за ПицаГейт чувал ли си?
  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 Телемост

    5 2 Отговор
    Телевизия Експресо излъчвала,чрез радио Ереван.
  • 252 Напомняне

    8 0 Отговор

    До коментар #26 от "Абе":

    Ами както може нашият "брат" от РСМ, който се казва Иванов, да се пише Ивановски.
  • 253 Няма да гледат, НО

    11 3 Отговор

    До коментар #162 от "дгдбб":

    и те ще умрат заедно с Русия, понеже ТЕ са предизвикали нейната смърт! С други народи, тези се гаврят, убиват, ограбват и все безнаказано. Тука обаче няма да им се размине... Па нека стрелят, каквото си искат по Русия, това няма да предотврати тяхната смърт!
  • 254 Дрън- дрън

    8 1 Отговор
    Дрън - дрън, та пляс! Поредната измишльотина, за да повярваме на САЩ
  • 255 Дрън-дрън

    9 1 Отговор

    До коментар #241 от "руски десидент":

    Малко се осведоми, преди да се изказваш. Гогол изобщо не е забранен в Раша, даже е на почит
  • 256 русия

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Абдул от Кабул":

    Имам роднини в РУСИЯ

    Коментиран от #282, #284

  • 257 проста

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "Абе къде е батко?":

    Да не съм ги карала да ходят там???
  • 258 Петър

    8 5 Отговор
    Усрайнците не спряха да лъжат 1към12 били жертвите незнам кой им вярва на тия
  • 259 ,,Те отиваха на изток"

    9 5 Отговор
    И Хитлер така е крещял на генералите си, но......знаем какво се е случвало.
  • 260 Ветеран от Протеста

    6 11 Отговор
    Очакваме след градовете на Украйна,руските Окупатори да сринат със Земята и жилищата на българските Русофили..Ще получите каквото заслужавате,боклуци гнусни..!!!!
  • 261 Гост

    9 3 Отговор
    "В момента съотношението на загубите е 1:12 в полза на украинските сили", ------- Дори не се усещате, какви глупости пишете. Ако това съотношение беше вярно, Украйна щеше да е утрепала последният руснак още преди година и половина.
  • 262 Хахаха

    5 11 Отговор
    В тази статия личи, колко безпомощна е Z-армията: ..."поне някаква победа"...... За да се лъсне малко имеджа на лудия джуджак
  • 263 Иванушка🇺🇲

    6 11 Отговор
    Слава на Украйна. Украинската армия трябва да избива руските фашисти с 200 в час.
  • 264 СССР

    6 12 Отговор
    Вече две години руските нацисти и убийци са безпомощни пред смелите украинци. Украинската армия ще продължи да избива руската измет.
  • 265 Диамантената ръка

    4 7 Отговор
    2г. тия се мъчат да превземат три града и четири села...
  • 266 вятъра на промяната

    3 9 Отговор
    Колко още да се изравнява тази земя. В момента земята пред Авдиивка е изравнена от труповете на руските войници. До кога ще умират млади мъже в една безсмислена война която цели да задоволи егото на един психопат с грешни представи за живота.
  • 267 сикара сикуро

    3 1 Отговор

    До коментар #235 от "стоян георгиев":

    Стоянчо, ти да не би имаш лош спомен от детството си за един батко който ти даваше да си играеш с едно саламче което растеше когато ти го ядеше.
  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Иван

    4 2 Отговор
    Миче, знаеш ли как се плющи курабия с очила. Ами както същата курабия без очила.
  • 270 анатома

    2 5 Отговор
    Говорите глупости реално загубите са1към1 няма как да ушанките влезнаха в крак и разчитат в украйна да свършат мъжете Путин успешно прилага тактиката на СТАЛИН срещу ГЕРМАНИЯ
  • 271 касапина

    5 2 Отговор

    До коментар #191 от "ЛЕЕ СЕ РУСКА КРЪВ":

    ЩАТИТЕ ЗАПАЛИХА ТОЗИ ОГЪН ДА ГО ГАСЯТ ТЕ ТОВА Е НАЙ ВАРВАРСКАТА НАЦИЯ НА СВЕТА ЯПОНИЯ НЯМА НИКОГА ДА ЗАБРАВИ ЗА МЪКИТИ КОИТО ИМ ПРЕЧИНИХА ВИЕТНАМ СЪЩО
  • 272 ПУТИН

    2 2 Отговор
    Не забравяме че с Български оръжия се убиват руснаци
  • 273 Демократ истински

    0 1 Отговор

    До коментар #99 от "Демократ":

    Хиляди пъти ти казах да не ми крадеш името, едно дума с едната гънка в мозъка си, свързана с Кремъл не можеш ли да измислиш?
  • 274 Пантата

    5 3 Отговор

    До коментар #118 от "Явно не си проумял целта на ротшилд":

    Голям кудош е тука. Цяла Европа в рецесия. Танковете, опсс, тракторите влизат в Райхстага. Бай Дън си говори с мъртъвците. Партизани му пазят южните граници. Еуропата си къса от залъка да събере 50 милиарда за 4 години.
    А у "гладна" Русия разтеж. Дори Световната банка и Международния валутен фонд го потвърждават.
    Един продавач на хляб, взима 150000 рубли. Магазините им фул. От де ги копате вашите данни?
  • 275 Така

    3 0 Отговор
    се получава,когато луди хора управляват държави.
  • 276 Наум и Ангеларий

    3 1 Отговор
    Тия укри, от руската географска област Украйна, дето искат държава, измислиха ли си език или продължават да говорят на полско-руски диалект?!
  • 277 Аааа

    1 0 Отговор
    Е айде де откога чакаме ....
  • 278 мдаааа

    2 1 Отговор
    Ами що не вземат укрите да напраат пак един контранаступ и да напреднат към новата столица Лвов!!!
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #246 от "Офицер ЗСУ Украйна, Владимир, българин":

    Офицер, защото избягъл от Украина? Защото не там сега? Карай до фронта!
  • 281 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: