Last news in Fakti

10 Февруари, 2024 05:53 1 751 3

Двама загинаха при аварийно кацане на самолет на магистрала във Флорида ВИДЕО

  • самолет-
  • загинали-
  • флорида-
  • магистрала

Трима са извадени живи от останките на машината

Двама загинаха при аварийно кацане на самолет на магистрала във Флорида ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Двама души са загинали, след като в петък следобед малък частен самолет се е опитал да извърши аварийно кацане на междущатска магистрала 75 в югозападната част на Флорида, сблъскал се е с два автомобила и е спрял движението, предаде Гардиън.

Аварийното кацане се случило близо до изхода на Пайн Ридж Роуд в окръг Колиър, на север от мястото, където междущатската магистрала се насочва на изток към Форт Лодърдейл по така наречената Алея на алигаторите.

Патрулът, контролиращ магистралата във Флорида, заяви, че самолетът е ударил и пикап.

Федералната авиационна администрация идентифицира самолета като Bombardier Challenger 600 и заяви, че петима души са били на борда при катастрофата, станала около 15.15 ч. местно време.

Самолетът е излетял от летището на Държавния университет на Охайо в Кълъмбъс, около 13:00 ч. и е трябвало да кацне в Неапол.

Пилотът се е свързал с кулата с молба за аварийно кацане, като е заявил, че са загубили и двата двигателя. Кулата е изгубила връзка и тогава служителите на летището видели дима от междущатската магистрала.

Трима от петимата души на борда са извадени живи от останките.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Шопо

    3 0 Отговор
    Пикапа е карал с превишена скорост и така е предизвикал катастрофата.