Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 04:17 646 3

Гръмнал резервоар с гориво на камион рани 9 пожарникари в Лос Анджелис ВИДЕО

  • ранени-
  • пожарникари-
  • лос анджелис

Двама от огнеборците са тежко пострадали

Гръмнал резервоар с гориво на камион рани 9 пожарникари в Лос Анджелис ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Резервоарът за гориво на камион се взриви в квартал южно от центъра на Лос Анджелис, изпрати огнено кълбо във въздуха и рани девет от десетте пожарникари, отзовали се на пожара, включително двама от тях тежко, съобщиха от пожарната, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Всичките девет пожарникари от Лос Анджелис са откарани в медицински център и са стабилизирани, а един от тези в критично състояние е трябвало да бъде интубиран и транспортиран по въздух до отделението по изгаряния в медицинския център "Лос Анджелис Дженерал", заяви д-р Моли Дийн, травматолог.

От останалите пострадали четирима са получили средни наранявания, а трима са с леки наранявания, каза Дийн.

"Честно казано, забележително е, че никой от тях не е по-тежко ранен, след като гледахме кадрите", каза Дийн. "Повечето хора би трябвало да се справят доста добре."

Шофьорът на камиона избегнал наранявания, след като забелязал, че нещо не е наред и се отдалечил, за да се обади на 911, казаха служители.

Видеозапис от хеликоптер на телевизията показа овъглени и повредени части на камиона, в които все още горят малки пламъчета, заедно с изхвърленото пожарникарско оборудване, където първоначално са били лекувани ранените членове на екипа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 А убитите колко са?

    1 1 Отговор
    Само ранени .....
    От вътре се разяжда злото.
    Добра новина