Last news in Fakti

27 Февруари, 2024 16:35 752 5

През следващата година турската икономика ще започне да нараства, заяви Ердоган

  • реджеп ердоган-
  • турция-
  • икономика-
  • нараства

Ердоган призна, че Турция има някои проблеми, с които може да се справи, без да изпада в песимизъм

През следващата година турската икономика ще започне да нараства, заяви Ердоган  - 1
Снимка: БГНЕС

Турската икономика ще започне да нараства през следващата година, тъй като настоящите трудности вече започнаха да намаляват, заяви президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган на предизборен митинг, като подчерта, че правителството е в състояние да разреши всички проблеми на страната, съобщи "Хюриет дейли нюз" и БТА.

"Всички ще видим, че икономическите трудности ще намалеят до края на годината и че от следващата година ще започнем отново да растем", заяви Ердоган на митинг днес в егейския град Маниса.

Ердоган, който е и председател на управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР), призна, че Турция има някои проблеми, с които, както посочи, може да се справи, без да изпада в песимизъм.

"Всеки от нашите граждани ще получи заслужен дял от растежа и укрепването на страната ни. Направихме това в миналото и ще успеем отново", подчерта президентът.

По думите на Ердоган правителството е осигурило сигурност в страната, като се е справило с терористите.

"Къде е тероризмът? Къде са терористичните организации? Всички те са елиминирани", заяви той.

Ердоган обвини основната опозиционна Народнорепубликанска партия (НРП), че тайно се е съюзила с прокюрдската Партия за равенство и демокрация на народите (ДЕМ) в някои избирателни райони, като Истанбул и Мерсин.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 противен помак

    8 3 Отговор
    мечтите са безплатни
  • 2 ...

    4 1 Отговор
    що не тая?
    ще ще.... ще ще ще ще
  • 3 Тити

    6 4 Отговор
    Явно Ердо пак има мокри сънища.
  • 4 Българските турци

    12 1 Отговор
    "Ердоган обвини основната опозиционна Народнорепубликанска партия (НРП), че тайно се е съюзила с прокюрдската Партия за равенство и демокрация на народите (ДЕМ) в някои избирателни райони, като Истанбул и Мерсин."


    Онази партия не е прокюрдска а е легалната форма на ПКК ! Това е явната манипулация, която се прави от тук със съзнанието на неосведомения български гражданин ! Ако тия терористи са прокюрдски , как така външен министър на Турция е кюрдин, вицепрезидентът, министърът на отбраната , министърът на финансите и на хазната и министърът на труда и социалната сигурност са все чистокръвни кюрди !...Нима тия хора са продажници и като бившите агенти на ДС от ДПС са изневерили на своя та етност , род и народ ?!...
    Една трета от кабинета на турското правителство са кюрди !...Кюрдите управляват Турция и унищожават ПКК !... И какво Турция кюрдистан ли е станала или ще става ?!...
  • 5 мада

    2 3 Отговор
    Ако не следващата, тогава по-следващата. Или по-по-по... абе ще почне. Радио Москва го каза.
Новини по държави: