Last news in Fakti

7 Март, 2024 04:18 1 814 3

Огнен ад: Горя полицейски участък в Лондон ВИДЕО

  • лондон-
  • пожар-
  • полицейски участък

Хората в района са призовани да не излизат заради гъстия черен дим

Огнен ад: Горя полицейски участък в Лондон ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Около 175 пожарникари гасиха вчера пожар в полицейски участък в Източен Лондон, борейки се с гъстия черен дим, който принуди службите за справяне с извънредни ситуации да предупредят жителите да не излизат и да затворят плътно вратите и прозорците, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Около 30 противопожарни автомобила се отзоваха на сигнала за пожар в полицейския участък "Форест Гейт" на "Ромфорд Роуд", като бе съобщено, че покривът е напълно изгорял. Четири автомобила със стълби са били използвани за атакуване на пламъците отвисоко, съобщи лондонската противопожарна служба.

Затворени бяха околните пътища, а пожарната служба предупреди хората да избягват района. Причината за лумването на огъня засега е неизвестна.

Огнен ад: Горя полицейски участък в Лондон ВИДЕО
Снимка: YouTube


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кнаус 485

    18 2 Отговор
    Абе пак Путин е виновен..... Тия дронове много далече бият..... Анлетата е добре да свикват....
  • 2 гост

    10 1 Отговор
    Ако няма жертви не е новина.
  • 3 БгТопИдиот🇧🇬

    11 0 Отговор
    Некой от нОвите англета ще им има зъб !
Новини по държави: