Last news in Fakti
  Тема: Украйна

20 Март, 2024 10:31 5 133 100

Решителна стъпка към спиране на имперските амбиции на Путин

  • украйна-
  • рамщайн-
  • русия-
  • нато-
  • война-
  • лойд остин-
  • владимир путин-
  • кремъл-
  • германия

Най-добрата рецепта за прекратяване на войната е предоставянето на навременна военна помощ на Киев

Решителна стъпка към спиране на имперските амбиции на Путин - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Съюзническата среща в германската база „Рамщайн“ е решителна стъпка към потушаване на имперските амбиции на Кремъл, пише Cyprus Daily News.

Основната тема на последната среща бе непроменена - оказване на военна помощ на Украйна в противодействието на мащабната руска агресия и синхронизиране на действията на съюзниците. Международната коалиция ще се съсредоточи върху непосредствените нужди на Украйна на бойното поле и дългосрочната сигурност.

Още новини от Украйна

Русия може да загуби инициативата на бойното поле в следващите два-три месеца при постоянна военно-техническа подкрепа от Украйна. Руското настъпление в Украйна се забави значително, а инициативата на бойното поле също беше загубена след превземането на Авдеевка и населени места в близост до града. Авдеевка струва на Русия огромни загуби (50-100 хиляди убити и ранени). Следователно своевременното техническо предимство на Украйна не само ще ѝ позволи да възпира руските атаки, но и ще ѝ позволи след известно време да премине в настъпление.

Срещите във формат „Рамщайн“ са предназначени да дадат възможност на Украйна не само да се защити, но и да атакува руски военни съоръжения и индустриална инфраструктура, което ще ограничи способността на Русия да продължи войната. Руските въздушно-космически сили и флот понасят значителни загуби. Броят на свалените руски самолети и потопените кораби редовно расте. Москва вече е загубила контрол над западния сектор на Черно море, уязвимостта на руския флот е критична.

Лойд Остин каза в навечерието на срещата, че коалицията ще се съсредоточи върху непосредствените нужди на бойното поле на Украйна и дългосрочната сигурност. „САЩ няма да позволят Украйна да загуби войната“, обещават САЩ. Редица други държави също предприемат конкретни стъпки в помощ на Киев срещу руския агресор.

Белгия обяви пакет от военна помощ за Украйна на стойност 412 милиона евро. Външните министри на ЕС взеха окончателно решение да отпуснат допълнителни 5 милиарда евро за военна подкрепа на Украйна в рамките на Европейския фонд за мир. България достави бронетранспортьори на Украйна. Швеция се присъедини към чешката инициатива за доставка на Украйна на артилерийски снаряди. Дания обяви 16-ия пакет военна помощ за Украйна на стойност 336,6 милиона долара, който включва артилерийски установки, самоходни минохвъргачки и боеприпаси за тях.

Тази седмица Полша също се присъедини към инициативата на Чехия за закупуване на артилерийски боеприпаси за Украйна. Три френски компании планират да създадат партньорства с украински производители на дронове и оборудване за сухопътните сили с цел създаване на производство на резервни части в Украйна, а в бъдеще и на боеприпаси.

Съюзниците на Киев от коалицията "Рамщайн", стремящи се да сложат край на кървавата война в средата на европейския континент, трябва да възлагат основните си надежди на успешната дейност на украинските въоръжени сили. Ето защо най-добрата рецепта за прекратяване на войната, възстановяване на суверенитета и териториалната цялост на Украйна и отслабване на руската диктатура е предоставянето на цялостна, навременна военна помощ на Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 103 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    83 33 Отговор
    Зеленски е нелегитѝмен президент на Украйна, мандата му изтече отдавна.

    Коментиран от #13, #27, #31, #50, #82, #91

  • 2 Бармалей

    84 21 Отговор
    Все се надявах, че няма да доживея края на Европа, но виждам, че се прави всичко възможно да се ускори процеса на това начинание.

    Коментиран от #96

  • 3 Швейк

    24 8 Отговор
    Големите амбиции на великия човечец.
  • 4 ОБЕКТИВНО

    53 10 Отговор
    Отдавна е публична тайна, че Западът предоставя на Украйна финансиране, оръжия, обучение, поддръжка, разузнаване за позицията на руските сили и уязвимости. Президентът Джо Байдън отдавна настоява, че американските войски „не са и няма да бъдат въвлечени в конфликт с Русия в Украйна“. Западът упорито отричаше да е пряко замесен във войната или че има войски в Украйна.
    След две години отричане, само за няколко седмици през февруари и март имаше вълна от признания и разкрития, че в Украйна има войски на НАТО. Въпросът е защо? Каква е мотивацията зад тези внезапни разкрития?
    Скандалът започна с публикуването в руските медии на прехванат разговор от 19 февруари между висши служители на германските военновъздушни сили, който разкри, че Обединеното кралство има хора на терен в Украйна. Обсъждайки как германските ракети с голям обсег Taurus могат да бъдат експлоатирани в Украйна, един служител казва, че германците „знаят как англичаните го правят… На място има няколко души“. Разговорът между германските офицери изглежда включва и САЩ. Един от германците в записа добавя: „Известно е, че там има много хора в цивилни дрехи, които говорят с американски акцент“.
    На 26 февруари репортаж на „Ню Йорк таймс“ разкри кои може да са тези цивилни. „Десетки“ служители на ЦРУ са в Украйна, където „помагат на украинците“, като предоставят „разузнавателна информация за целенасочени ракетни удари“ и „разузнавателна подкрепа за смъртоносни операции срещу руските сили на украинска

    Коментиран от #38, #100

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Чичо Пейо

    50 12 Отговор
    Тези хамериканци скоро не ги е хапел руска мечка мале мале чакат Украйна да им свърши мръсната работа а те да дойдат на гутово както стана при Хитлер дойдоха на края с англичаните и казаха че те са освободили света от Хитлер ако я нямаше Русия щяхте да говорите немски Слава на братска Русия

    Коментиран от #85, #99

  • 7 Топ Унижение за Русия И Путин

    16 49 Отговор
    Може ли 0.5% от Американските пари за отбрана да Разгромят Великата Руска Мечка
    Да може Видяхме го сега следва продължение

    Коментиран от #12

  • 8 Хахаха

    51 11 Отговор
    По голяма глупост днес не бях чел-"Най-добрата рецепта за прекратяване на войната е предоставянето на навременна военна помощ на Киев"
  • 9 Верно ли

    47 10 Отговор
    Абе всички знаем, че сте се набутали всички вкупом да громите Русия, па с нея и Германия, та оттам и цяла Европа, дето е под обсадата на задокеанските психо.ати под формата на Рамщайн, само дето се чудя на железните нерви на руснаците!

    Коментиран от #98

  • 10 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    9 6 Отговор
    Германските ученици трябва да бъдат подготвени за война, за да „укрепим нашата устойчивост“, каза министърът на образованието на Германия.
    Бетина Щарк-Ватцингер също предложи, без да дава повече подробности, ученията по гражданска отбрана да се провеждат в училищата като част от усилията да се помогне на младите да се справят през следващите години.
    „Обществото като цяло трябва да се подготви добре за кризи, от пандемия през природни бедствия до война… гражданската отбрана е изключително важна и мястото й също е в училищата. Целта трябва да бъде да засилим нашата устойчивост“, каза тя в интервю за медийната група Funke.
    Щарк-Вацингер заяви, че също така иска да види повече работа на терен от членове на Бундесвера, германската армия, за бъдат децата по-запознати с въоръжените сили.
    „Мисля, че е важно да идват в училищата и да докладват какво прави Бундесверът за нашата сигурност“, каза тя.
  • 11 дффг

    32 7 Отговор
    Най-добрата рецепта за прекратяване на войната е продължаването на войната - добра логика.
  • 12 Хахахаха

    23 2 Отговор

    До коментар #7 от "Топ Унижение за Русия И Путин":

    Извади си главата от зз.....ка и ще разбереш действителността!😂😂😂😂
  • 13 До Пешо

    13 46 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    По скоро Путя, който наруши руската конституция, а Украйна е във война, нападната от див агресор и тогава не се правят избори Пешо!!!

    Коментиран от #22, #25, #30, #55, #71, #93

  • 14 Нафталинка

    34 4 Отговор
    Тия престъпни просяци украинците няма ли най сетне да спрат след като успяха да съсипят десетки европейски държави и още продължават да прехвърлят отговорности на чужд гръб
  • 15 Складовете са ви празни

    26 6 Отговор
    какво подпомагане?
    Путин ви ликвидира
  • 16 Още ли не е

    27 4 Отговор
    ясно, че с помпане на оръжия за укровермахта война не се спира? Само ускоряват процеса на тоталния разгром на киевските нацистчета... Вместо да помислят как да накарат наркомана да седне на масата на преговорите, пак оръжия ще му пращат! Очевидно е, че мир по този начин няма да настъпи, Русия няма да падне, а Украйна рискува да се свие като шагренова кожа... Но и нещо друго става още по-ясно - ония зад океана упорито рият войната да продължи... Парии, много парии, а колко още човека ще минат в отвъдното хич не ги е еня...

    Коментиран от #23

  • 17 Учудващо е колко жертви понася Русия

    7 22 Отговор
    Със лека ръка изхвърля Войните си на сигурна смърт

    Коментиран от #19

  • 18 Глупости на търкалета

    12 3 Отговор
    "решителна стъпка"....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Давайте още

    20 3 Отговор
    Украинските милионери растат и се множат! Чакайте нещо да се случи, надеждата умира последна!
  • 21 В база „Рамщайн“ ...

    14 1 Отговор
    Много символична стъпка за "мир" нали ?
  • 22 Петър

    27 6 Отговор

    До коментар #13 от "До Пешо":

    Стига глупости, в трите нива на футбола в Украйна се играят мачове и се провеждат нормални футболни първенства, на мачовете присъства и публика, а избори за президент не могат да организират, мани.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ъхъъъъъъ мозъци

    11 3 Отговор
    Давайте още, за да умират още....

    Коментиран от #35

  • 25 Т.П.К

    28 4 Отговор

    До коментар #13 от "До Пешо":

    Зеленски го инсталираха с преврат и е незаконен, нелигитимен. Путин е избран с 87% от нарида си . Даже гласовете от вън пак са с такъв %.А понеже сте големи м@зъци, пледирате за стария президент на Русия ..пак Путин. Хахахаха. Пращите от @.зък Спор няма. Брюкселско зеле.
  • 26 Събрали се някакви кретени

    17 2 Отговор
    и резултата ще е абсолютно същият както и до сега
  • 27 Мдаааа

    7 24 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Путин нелегитимен президент, защото изборите са фиктивни и манипулирани.
    Зеленски е избран от народа в демократични избори и по Конституция до края на войната трябва да бъде президент.

    Коментиран от #28, #81

  • 28 Ъхъъъъъъ мозък

    13 2 Отговор

    До коментар #27 от "Мдаааа":

    Ти чуваш ли се въобще ? В Украйна демократично избори нямало да има...

    Коментиран от #83

  • 29 Име

    14 1 Отговор
    Западът направи интрига, няма лошо - те са неадекватни през повечето време - но не разбирам какво искат сега.

    Русия има атомни оръжия и това е сериозно.

    Добре де - да се оправят, ама да не ни закачат нас - в България.
  • 30 Мхмхмх

    24 1 Отговор

    До коментар #13 от "До Пешо":

    Във война били.... Сам си подписа забраната за избори. За което бе критикуван от Залужнии и Арестович, които казаха, че няма НИКАКВА причина за избягване на избори, освен страха на Зеленски. Видеата още стоят. Не говори смешки.Некомпетентността те прави гл...в
  • 31 Дгх

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Ти украински гражданин ли си, че те интересува. Важното е, че работи за страната си за разлика от някои
  • 32 ТаУмВзе

    10 2 Отговор
    Удри белата колиба у вашингтон и да се мирне свет или да приключваме със Ядрен блясък! Z
  • 33 Абе тия, кво

    12 1 Отговор
    се напъват, като глист на буца?
    То е ясно, без огромна помощ, 00кра е дала фира още първите 3 дена!
    Ама, ако ракетите ударят Рамщайн и Фашингтон, дали ще имат още оръжия за тях си?
  • 34 НАТО са терористи

    11 5 Отговор
    И го доказват всеки ден. Българите не искаме да сме терористи !

    Коментиран от #39

  • 35 Дайте

    7 11 Отговор

    До коментар #24 от "Ъхъъъъъъ мозъци":

    За още Груз 200 ,500 000 крепостни ушанки явно са много малко за болните амбиции на нациста путлер.
  • 36 Дрън дрън та пляс

    7 3 Отговор
    Пак не се чува думата "преговори"

    Коментиран от #64

  • 37 И отново, и отново

    11 2 Отговор
    Думата мир в лексиката на терористите от НАТО липсва !
  • 38 Добре

    7 11 Отговор

    До коментар #4 от "ОБЕКТИВНО":

    Ами има и руски войски в Украйна. Защо да няма натовски. За разлика от руските те идват в страната да помагат.
  • 39 Червен кхмер

    4 7 Отговор

    До коментар #34 от "НАТО са терористи":

    В грешка си българите не са, но русоробите, копейките и комунистите сте с вроден тероризъм. Така ви е закърмил старшия брат руснака
  • 40 Не ни се умирва за натотуу

    4 4 Отговор
    Децата ревът не могат да заспят. Мъжо ми се напил у кръчмата и някакъв Тагарев го мобилизирвал у районното и щял да го праща в Украйнатъ.Децата ревът не могат да заспят, бабата вие у другата стая. Аман от тва нату

    Коментиран от #46

  • 41 Путин

    4 4 Отговор
    Трябва да обяви война на украйна.
    Тогава ще мачка като Израел.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Давай путине

    5 7 Отговор
    Унищожавай руския народ, бая отидоха.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Хахаха

    4 3 Отговор
    Решителна стъпка към подарък ковчег за ПродажнатаКурветинаМарийка.
  • 46 Хахаха

    3 6 Отговор

    До коментар #40 от "Не ни се умирва за натотуу":

    Питай хората как са вили гората през 44г.е влязъл руския миризлив ботуш в домът им.
    Те тогава ще видиш истински вой.

    Коментиран от #49

  • 47 СЛАВА БЪЛГАРИЯ,СЛАВА НАТО

    6 10 Отговор
    ЗАВИНАГИ СЪС САЩ

    Коментиран от #62, #63

  • 48 Там, където

    9 4 Отговор
    ФАЩ и Натото са помагали, може да има само военни бази и терористи: Ирак, Афганистан и където и да се обърнеш, само демократични, американски, военни бази по цял свят!
    Развалиха Югославия, окупираха си парче от Сърбия (Косово) и си направиха там най-голямата военна база в Европа - Бондстийл... Ама ако Русия, Китай или някой друг се опита да прави същото, не било много демократично? Айде санкции, оръжия и всякаква помощ, да не може друг да е като тях - терорист номер 1 в света! Жалка борба с конкуренцията!
  • 49 А ти бре

    4 5 Отговор

    До коментар #46 от "Хахаха":

    ПП-ДБпедал, кой пита че си сигурен в истиността на КозякПродажниците.

    Коментиран от #59

  • 50 А бре

    5 14 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Путин е нелигитимен президент. Ядрото което го избира е 25%,останалите гласове са фалшифицират! ....понял Петре?

    Коментиран от #52, #56, #61

  • 51 Дедо ви....

    2 1 Отговор
    Положението и инфлуенция у Митрето, нема пари действайте. Като нема пари .....!?!?!?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Кочо

    6 3 Отговор
    Нека да налеят още милиарди и да вкарат в украина разни натовски каиши и Путин да ги изпържи с малка ядрена бомба и да мирясат,иначе няма спиране.десетки фашистки държави умерат от яд че немогат да спрат Русия
  • 54 Не ни се умирва за натотуу

    4 4 Отговор
    Нека само Атлантиците да умирват
  • 55 ПристоКиро

    13 1 Отговор

    До коментар #13 от "До Пешо":

    Ако не е Путин, кой ще е ? Някой следващ след него.Някой с 2,3,5, процента. Ами вие на това сте научениДа ви управляват "легитимно" с измислени проценти, с хора дошли от м н та си. Непознати никому Наложени с интриги.. Роби краварски!!!!
  • 56 Това някъде

    6 2 Отговор

    До коментар #50 от "А бре":

    От на БесарабскиФронтЗадника ли го извади? Пикате кръв ПП-ДБпедалиНещастни.
  • 57 Ристе кьоравото

    4 4 Отговор
    Тия ТРИДНЕВНИТЕ влезнаха ли веке у Киев или още нема 3 дня?
    Ората думат,че пусито лично ще води щурма
  • 58 Точно на

    5 1 Отговор
    среща в германската база „Рамщайн“ нищо не може да се реши ! Бля-бля пръдни ...
  • 59 Цървул съдран

    2 5 Отговор

    До коментар #49 от "А ти бре":

    А тебе някой питали те за истинските намерения на Путлер бре?!
  • 60 Разбира се

    6 2 Отговор
    Режимът на Зеленски държи украинците в капан. Не им се дава възможност да гласуват за да могат да сменят хунтата в Куiф, а режимът използва армията и полицията за да потушава недоволство и отказ да се умира на фронта
  • 61 Може да се фалшифицират

    10 1 Отговор

    До коментар #50 от "А бре":

    Само ако кандидата има малко%, но с големите трудно. Почти неСложно е за някой кофинда го схванат.Понял.

    Коментиран от #74

  • 62 Що не питаш дядо ти,

    3 3 Отговор

    До коментар #47 от "СЛАВА БЪЛГАРИЯ,СЛАВА НАТО":

    от толкова любов към САЩ им е обявил война на 14 декември 1941 г.! Пък ти днеска също ги обичаш, за това, че са дошли да начукат канчето на дядо ти, че им е обявил война?
    Побъркан свят!
  • 63 Стига си пропагандирал

    5 5 Отговор

    До коментар #47 от "СЛАВА БЪЛГАРИЯ,СЛАВА НАТО":

    Нацизъм и тероризъм бре....

    Коментиран от #66

  • 64 Даа бе

    4 3 Отговор

    До коментар #36 от "Дрън дрън та пляс":

    НИКАКВИ ПРЕГОВОРИ!!ТЕРОРИСТ И АГРЕСОР СЕ ГОНЯТ ДО ДУПКА!!
  • 65 Не ни се умирва за натотуу

    5 3 Отговор
    Нека тези от базата „Рамщайн“ да умирват. Нас тва не ни интересува

    Коментиран от #68

  • 66 Стига си пропагандирал

    4 5 Отговор

    До коментар #63 от "Стига си пропагандирал":

    Путинизьм и руски неофашизъм бре
  • 67 Оставка на продажното ни

    6 3 Отговор
    Атлантическо правителство ! Свобода за България. Долу терориста НАТО

    Коментиран от #70

  • 68 Шопо

    1 2 Отговор

    До коментар #65 от "Не ни се умирва за натотуу":

    че умитгаш и оро че играш

    Коментиран от #72, #76

  • 69 ДАНС и Прокуратурата

    7 1 Отговор
    Да почнат най накрая да си вършат работата и да арестуват атлантици-нацисти-ционисти подкрепящи войни и геноцид !.....Глава четиринадесета "Престъпления против мира и човечествата" от Наказателния кодекс по чл. 407 - "Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години ! "Когато видя
    Прокуратурата да арестува атлантици-нацисти-ционисти подкрепящи войни и геноцид, тогава ще повярвам, че НЕ сме атлантическо нацистка диктатура а правова държава ! ...... Защо закона не се спазва ? А прокуратурата, а ДАНС ? Защо ?

    Коментиран от #86

  • 70 така така

    0 1 Отговор

    До коментар #67 от "Оставка на продажното ни":

    Ще я видиш куково лято.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Няма да умиргаме за натотуу

    2 3 Отговор

    До коментар #68 от "Шопо":

    Аз не съм терорист, нито пък някой у маалата !
  • 73 Ще се наиграят!

    5 3 Отговор
    Накрая а Путин ще му писне от тия т@па ци,и ще направи буферната зона в ядрена/мъртва/ зона!
  • 74 А бре

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "Може да се фалшифицират":

    Оди да си разказваш тези сказки у Русия,не ни ги пробутай на нас!!

    Коментиран от #88

  • 75 Не ни се умирва за натотуу

    4 3 Отговор
    5 лева в джоба нямам и за атлантически нацисти пари нямам.

    Коментиран от #84

  • 76 Шопо

    2 3 Отговор

    До коментар #68 от "Шопо":

    Е па кат не си терорист ще се биеш срещу руский терорист.
  • 77 НЕ на НАТО, НЕ на ФАЩ

    6 4 Отговор
    НЕ на Атлантическият гнусен слугинаж ! Свобода за България !

    Коментиран от #87

  • 78 Ако България е

    4 4 Отговор
    Пред финансов колапс както заяви Бойчо защо пари за Украйна ще даваме а? Българите не са ли по важни ?
  • 79 Артилерист

    5 4 Отговор
    "Съюзниците на Киев" (това са западната глутница, начело с американците) защо не спрат Израел, който досега е убили повече от 30 000 палестинци, от които 13 000 деца. ПОВТАРЯМ 13 ХИЛЯДИ ДЕЦА! И ТОВА Е ИНФОРМАЦИЯ ОТ УНИЦИФ! Второ, не ви ли се струва цинично признанието на тез "съюзници", че те воюват с Русия, но възлагат основните си надежди да я победят на укроармията. Което, редактирано за по-кратко, може да изглежда и така: "НИЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ, НО ВИЕ ТРЯБВА ДА СЕ БИЕТЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ ОТ ВАС!"
  • 80 ОППА

    2 3 Отговор
    БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ ДЖЕНДЪРИ.
  • 81 Инна

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "Мдаааа":

    Напомни ми дали САЩ признаха резултатите от изборите във Венецуела през 2019?
    И..?
    Сега обаче водещите западни страни преразгледаха отношението си към Венецуелския лидер. Първо с него топло разговаряха президентът на Франция Емануел Макарон, а след това и специалният представител на САЩ по въпросите на климата, бившият държавен секретар Джон Кери.
    От юни 2022 г.обаче Белият дом започна директни преговори с правителството на Мадуро, като де факто го призна за легитимна власт. Причината е във венецуелския петрол, който сега е много необходим както на САЩ, така и на ЕС.
    Затова Хуан Гуайдо, когото американците породиха като паралелен президент на Венецуела, сега е прибран в далечната кутия.
  • 82 Нали тъй

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Кво те интересува Зеленски? Важното е, че Путин е демократично избран президент!
  • 83 Мдаааа

    3 4 Отговор

    До коментар #28 от "Ъхъъъъъъ мозък":

    По време на военни действия на територията на Украйна, няма как да има избори. Самият Залужни го каза, а и при проведеното запитване 80% от народа не искат избори. Чисто практически не е възможно, така че е съвсем нормално да е след края на войната.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 пиночет

    4 5 Отговор

    До коментар #6 от "Чичо Пейо":

    Мечката е хубаво животно,за разлика от миризливите руски палячовци!
  • 86 Какво жълто

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "ДАНС и Прокуратурата":

    такси, какви 5 лева? Тук е България.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Гоги

    6 3 Отговор

    До коментар #74 от "А бре":

    Путин ви бръкна в г а
    хихихи. И кво, ще направиш га. лош? Само ще квичиш
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Новини от М а р а

    3 0 Отговор
    Фашистки лъжи и пропаганда
  • 91 Петър 1

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    И Путин е Нелегитимен и неговия мандат изтече отдавана .

    Коментиран от #94

  • 92 Левски

    4 1 Отговор
    Къде ги видяха имперските амбиции на Русия, стига с тези кухи и глухи опорки, Русия ясно и многократно каза, какви са и териториялните претенции, които нямше и тях да ги има, ако Минск и Минскя 2 се спазваха и от Украйна и от техните т.нар. гаранти. Народа не пасе трева и трябва политиците да осъзнаят, че във времената на технологогичната революция една инфомация се проверява от много източници.
  • 93 батьо

    7 0 Отговор

    До коментар #13 от "До Пешо":

    Руснаците нямат никакво намерение, никаква цел и не виждам какъв би бил интересът им да нападат Европа
  • 94 Екатерина Велика

    1 0 Отговор

    До коментар #91 от "Петър 1":

    Затова трябва да ръководи стария президент, т е. Путин, понеже новия бил нелигетинен т е. Путин.
    Вива Путин!
  • 95 Срещи на западнопедалски

    4 2 Отговор
    примати,не водят до нищо освен лаене беззъбо и унищожаване на още повече укри.За това и Украйна ще изчезне като държава.Санитарния коридор може да мине през целия бивш източен блок,а ако се наложи до Лисабон,Порто,Кале и т.н.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Ранко

    2 2 Отговор
    Бля,Бля...Само лаят ,но не смеят.. Евролайнарите.Рискуват живота на Тъпите Украинци..
    Страх лозе пази..
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Дочо

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Чичо Пейо":

    ...
    Да - и понеже не говорехте немски, говорехте руски.
    Сега пък говорите английски.
    Поне да се бяхте научили да пишете на български
  • 100 стоян

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ОБЕКТИВНО":

    До 4 ком - какви са тия лукуми дето разтягаш - никой не е отричал западната помощ и няма да отрича - ти не гледаш ли телевизия с влакове натоварени с танкове и бтр за Украйна - държавите гаранти на Украйна - 1994 за предаването на ядреното оръжие на русия са задължени да помагат
Новини по държави: