Last news in Fakti

27 Март, 2024 17:01 1 599 30

Бенямин Нетаняху към "Хамас": Не залагайте на този натиск, той няма да проработи

  • израел-
  • газа-
  • хамас-
  • бенямин нетаняху

Премиерът Нетаняху заяви, че отмяната на планираното за тази седмица посещение във Вашингтон на високопоставени израелски представители има за цел да покаже на "Хамас", че Тел Авив няма да се огъне пред нарастващия международен натиск за спиране на войната в Газа

Премиерът Бенямин Нетаняху днес заяви, че отмяната на планираното за тази седмица посещение във Вашингтон на високопоставени израелски представители има за цел да покаже на "Хамас", че Израел няма да се огъне пред нарастващия международен натиск за спиране на войната в Газа, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

"Това беше послание преди всичко към "Хамас": "Не залагайте на този натиск, той няма да проработи", каза Нетаняху във видеокоментар на среща с гостуващия американски сенатор Рик Скот.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    33 14 Отговор
    Военнопрестъпника Нетаняху подкрепен от военнопрестъпниците терористи САЩ

    Коментиран от #2

  • 2 Наивникът

    27 10 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    "Реалист", по-добре да замълчи и да се радва, че Хамас още не го е погнал. Тогава ще видим какви ще ги плещи.
  • 3 Тити

    13 21 Отговор
    Хамас са пътници.

    Коментиран от #6

  • 4 ИЗРАЕЛ ГАЗИ

    13 19 Отговор
    Нема прошка за джихадистите
  • 5 ПУТИН ДА СПАСИ

    12 15 Отговор
    Дружките си от Хамас....ама неща са ослушва....
  • 6 ОТИВАТ ПРИ СЪЗДАТЕЛЯТ СИ

    11 12 Отговор

    До коментар #3 от "Тити":

    Там ги чакат 99 девици и реки от шербет....

    Коментиран от #29

  • 7 Аз съм веган

    12 14 Отговор
    Как се наиграха камиларите не е истина.
  • 8 ПУТИНЕ,,,,,,

    10 12 Отговор
    Пращай самолетоносачи при Газа, че джихадистите ша изчезнат от лицето на земята....

    Коментиран от #30

  • 9 Българин 🇧🇬

    21 9 Отговор
    Сороси не ви видях да протестирате срещу убийството на 40 000 цивилни от които 20 000 деца в Газа.

    Коментиран от #14, #22

  • 10 Соросоид

    23 6 Отговор
    Чичо Сорос плаща само за протести пред Руското посолство.

    Коментиран от #15

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ИЗРАЕЛ ГАЗИ

    6 12 Отговор
    В Газа....

    Коментиран от #20, #25

  • 14 Инфо

    5 5 Отговор

    До коментар #9 от "Българин 🇧🇬":

    Що ни съ нъпрайш?
  • 15 Инфо

    6 5 Отговор

    До коментар #10 от "Соросоид":

    Оди дъ копаш пиперя!
  • 16 Българските турци

    17 8 Отговор
    За каква война говори този "богоизбран" ционист ?!...За първи път палестинците бият по Израел не с камъни и прашки , а със самоделни ракети от водопроводни кюнци и огнестрелни самоделно модифицирани Ерпегета от миналия век !... Срещу авиацията им от мотопланери са в действие всички Ефки дори най съвършенните Ф-35 !?... Най модерната и технологично съвършенна армия е в горещ сблъсък с Хамас и водят ожесточени боеве вече почти 170 денонощия !... Ако беше жив Пикасо , човешката култура и изобразително изкуство можеше да се сдобие с нов шедьовър започващ с буквата "Г"! Западните армии са некадърни в сухопътни войни ! Те знаят да сеят килим от бомби и след това страхливо да карат танкове през Руините ! Стъпили на земята знаят да се бият турци,германци, японци , руснаци и всички останали от "изостаналия" азиатски свят !... Палестинците не се свършиха от 75 години насам.Не се свършиха и за тия 170 дена . Въпреки че ги избиват , те не бягат и не напускат терена ! Това значи, че никога няма да свършат !...Колкото ги коси с косата си Бпедият конник на апокалипсиса те толкова ще избуяват и ще се множат !!!

    Коментиран от #26

  • 17 Нетаняху

    10 5 Отговор
    не е лошо да си припомни как въобще е създадена държавата Израел. Ако не зачитат резолюциите на ООН, то току виж, ООН реши да не зачита старо свое решение, и като нищо, Израел ще се окаже, че агресор не само в Газа, а в цялата територия. Да не стане играчка-плачка, имаше решение на ООН за създаване и после за разпадане.
  • 18 Дудов

    14 6 Отговор
    Еврейската държава е дошла от нищото.Доб.е ще е пак там да отиде
  • 19 Въпрос

    10 5 Отговор
    На Някои пука ли им за 50.000 убити невинни хора ? Този свят скоро ще бъде пречистен из основи и независимо по кой начин !
  • 20 Знаем

    8 3 Отговор

    До коментар #13 от "ИЗРАЕЛ ГАЗИ":

    Че си българин и кой си също ! Ще рупаш пипера от към корените щото е по здравословно !
  • 21 този клепоухия

    7 3 Отговор
    се кара на рожбата за която положи толкова грижи дълги години.
  • 22 стоян

    5 6 Отговор

    До коментар #9 от "Българин 🇧🇬":

    До 9 ком - а ти путинофилчо протестира ли и знаеш ли къде протестират - защо да протестирам аз съм доволен че евреите избиват мюслюмански терористи които са избили 1400 евреи и пленили още 300
  • 23 .....

    6 4 Отговор
    Пускайте помпите с водата в тунелите на ГАЗА и приключвайте с ХАМАС

    Коментиран от #24

  • 24 Бай-Ангел от Троян

    5 4 Отговор

    До коментар #23 от ".....":

    Само така, удриййй яко абре бай Нетаняхо всички сме с теб.....🇮🇱🇮🇱🇮🇱👍👍👍👏👏👏
  • 25 Абишарон

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "ИЗРАЕЛ ГАЗИ":

    Израел прегази вече Газа и истинските палестинци евреите ще се върнат по родните си места.
    Вече незнам за кой ли път обяснявам тук, че палестинци това са евреите. Римляни, египтяни и още много други древни цивилизации ги знаят така, а тия сегашните лъже палестинци които са изгонени и заселени в земите на евреите от Османската империя са ЦИГАНИ, османците са ги заселили в еврейските земи за да се отърват от тях това е самата истина е вече дойде времето да си събират парцалите и да поемат в родината си Турция.
  • 26 111

    6 0 Отговор

    До коментар #16 от "Българските турци":

    Германците и японците къде ги слагаш в кюпа - те са по-зле и от другите западняци. Турците по-стават в сухопътни опрации, ама и тях евреите ще им майките. А ти продължавай да се самозалъгваш че израелците не са силни - квото си писал за Израел и Хамас, същото може да се напише и за Турция и кюрдите, значи и Турция е слаба, нали турчин ?

    Коментиран от #27, #28

  • 27 Българските турци

    2 3 Отговор

    До коментар #26 от "111":

    Само разходите за операциите против терористите от началото на годината в Турция , са способни да фалират няколко пъти България !...А тези терористични групи и организации се въоражават и финансират открито от Сащ и съюзниците на Турция от НАТО вече от 40 години насам!...
    Вижте добре, кой организира, кой финансира и кой манипулира с терористи и "борци", и бойци за "независимост и човешки права", и преценете дали е "световен ред" или "световен хаос" !...
    Оръжията и мунициите с които боравят при акциите си , сочат винаги безупречно покровителите и финансьорите им !... До преди 30 - 35 години всичките им калашници носеха Казанлъшки и Сопотски серийни номера !... Турците са търпелива и упорита нация , нищо не забравят и никога не злобеят , а само когато му дойде времето и моментът , просто правят това което е необходимо и "легитимно" !
  • 28 Българските турци

    2 3 Отговор

    До коментар #26 от "111":

    Когато всичко се прави изрядно по общоприетите международни правила ,закони и споразумения всички които лаят с лъжи и фалшиви твърдения , могат само да наблюдават и мълчаливо да се гърчат в злобата си !...Така беше в Кипър , в далечната1974 година !...Така беше в Либия срещу Вагнер !... Така беше преди три години в Карабах - Азербайджан !...Така беше наскоро и в Нагорни Карабах !... Така е и днес в Североизточна Сирия при заграбените от Сащ и ПКК сирийски петролни кладенци !...Така е и в бърлогите на ПКК в Северен Ирак !... Така е в бетонните укрития и циментовите Фабрики изградени от "Лафарж"а на Макрон и подарени на ПКК и ДАЕШ в Айн ел Араб - Кобане !...Така е по цялата 900 киломерова южна граница на Турция и Сирия !!!
    Наблюдавайте драматичната дилема на янките - Турция с турския Аскер или " Бойците или Борците на ПКК" и всичките им трицифренни "американски патент" клонинги в Сирия ще предпочетат !? ... И трябва да бързат, защото "армията" на ген.Кобане ще бъде унищожена ...а Аскерът ще преустанови вземане даване с Фалшивия "стратегически съюзник " !!!
  • 29 интересно ми е

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "ОТИВАТ ПРИ СЪЗДАТЕЛЯТ СИ":

    ти къде ще идеш с подкрепати си за избиване на над 13500 невинни деца?
    Къде ще идиш помисли и тогава говори за другите. Разбира се ако имаш и малко сиво вещество за да го осъзнаеш.
  • 30 Откъде

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "ПУТИНЕ,,,,,,":

    ще ги вземе тия самолетоносачи?