Last news in Fakti

1 Април, 2024 06:43 1 005 3

Известен венецуелски влогър бе арестуван

  • оскар алехандро-
  • венецуела-
  • арест

Оскар Алехандро е бил арестуван на международното летище "Симон Боливар" в Каракас

Известен венецуелски влогър бе арестуван - 1
Снимка: Туитър

Известният венецуелски влогър Оскар Алехандро, специализиран в туризма, бе арестуван вчера във Венецуела, по обвинения във връзка с терористични дейности, предаде Франс прес, като се позова на близки на влогъра.

АФП отбелязва, че засега венецуелските власти не са коментирали случая.

"По първоначалните данни, с които разполагаме, той е бил арестуван във връзка с обвинения в терористични дейности", се казва в изявление на семейството на Алехандро, получено от медиите.

Оскар Алехандро е бил арестуван на международното летище "Симон Боливар" в Каракас, докато се е готвел да замине за националния парк "Канайма".

Влогърът живее в САЩ и има 1,8 милиона последователи в "ЮТюб" и 580 хиляди последователи в "Инстаграм".

Според близките на Алехандро той ще бъде изправен пред правосъдието днес, като те се надяват ситуацията да бъде изяснена и да му бъде осигурено "справедливо отношение".

От началото на годината венецуелските власти са обявили за най-малко шест предполагаеми заговора с терористичен и антиправителствен характер. Във връзка с тези заговори бяха арестувани повече от 40 души.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Демократ

    5 6 Отговор
    Мадуро е ученик на Путин и всеки,който не е съгласен с него е терорист. Това е бъдещето на хората в диктаторските държави. За всички проблеми,които създават диктаторите и мизерията до която докарват народа,са виновни САЩ. Бежанците от Мадуро обаче отиват в САЩ, както и много от бежанците от Путин. Никой не бяга от хубавото, но гледа да се спаси от лошото.

    Коментиран от #2

  • 2 САЩ терорист номер 1

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Демократ":

    Мизерията във Венецуела беше предизвикана точно от САЩ. Това си е редовната програма на "хегемона". Сега подобава на САЩ да издържа бежанците от Венецуела. Нали те създадоха проблема, защото искаха да крадат нефт.
  • 3 Така трябва

    2 1 Отговор
    всички снимащи ..еюве в кауша! Там поне ще им се радват и ползват пандизчиите!