Last news in Fakti

2 Април, 2024 15:23 1 059 119

Йоав Галант заяви, че Израел предприема действия срещу своите врагове в целия Близък изток

  • йоав галант-
  • израел-
  • врагове-
  • близък изток

"Действаме навсякъде, всеки ден, за да попречим на враговете ни да наберат сила"

Йоав Галант заяви, че Израел предприема действия срещу своите врагове в целия Близък изток - 1
Снимка: БГНЕС

Днес министърът на отбраната на Израел заяви, че страната действа в целия Близък изток с цел да накара тези, които го заплашват, да поемат отговорност за своите действия. Галант не спомена конкретно предполагаемия израелски удар срещу група ирански офицери в Дамаск, предаде Ройтерс и БТА.

"В момента се намираме във война на много фронтове – виждаме доказателства за това всеки ден, включително и през последните няколко дни", заяви пред парламентарна комисия Галант.

"Действаме навсякъде, всеки ден, за да попречим на враговете ни да наберат сила и за да дадем ясно да се разбере на всеки, който ни заплашва – в целия Близък изток – че цената за подобни действия ще бъде висока", цитирано от БТА.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    20 14 Отговор
    "Ако някой е атакуван от евреите,това е сигурен знак за добродетелта на този човек.Този който не е преследван от евреите и който е награждаван от тях е безполезен и опасен."

    -Йозеф Паул Гьобелс

    Коментиран от #12

  • 2 честен ционист

    12 12 Отговор
    От Нила до Евфрата ще ги вършее камиларите.
  • 3 Ксаниба

    16 11 Отговор
    надменните хазарски фашаги ще ги иринат и изчигъркат скоро от светите земи!!!
  • 4 Чудесно

    17 12 Отговор
    така ще се приключи много по-бързо с изскутвено създадената територията израел.

    Коментиран от #10

  • 5 Сталин

    15 9 Отговор
    През моите дълги години достигнах до заключението ,че един безполезен човек е Шломо(еврей); двама са адвокатска кантора и трима или повече са правителство."

    Джон Адамс -сенатор
  • 6 Сталин

    18 11 Отговор
    "Човечеството ще потъне във вечна тъмнина и ще изпадне в тъпо и примитивно състояние ,ако евреите спечелят тази война."

    Д-р.Йозеф Гьобелс

    Коментиран от #9, #106

  • 7 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    11 8 Отговор
    АМИ АКО И НЕГОВИТЕ ВРАГОВЕ ПРЕДПРИЕМАТ СЪЩИТЕ ДЕЙСТВИЯ МАЙ ЩЕ ИМ СЕ ВИДИ ТЯСНА ТЕРИТИРИЯТА
  • 8 И ФАЩ са така.

    11 3 Отговор
    Целият свят са им врагове...
  • 9 След втората световна война

    16 3 Отговор

    До коментар #6 от "Сталин":

    САЩ взеха всичките учени и военни експерти на фашистка Германия там при тях, да им разработват силни оръжия на тях. Проектът се казваше "пейпърклаб"!
    Най-известният от тях беше великият Вернер фон Браун, който разработи на САЩ ракетите и космическите програми. Те са още същите, от тогава. Самите САЩ са нефелни некадърници. Без тези немски фашисти, те и до ден днешен нямаше да имат никакви ракети! Ама май се заразиха с немският фашизъм?
  • 10 Днес

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "Чудесно":

    твоята любима русийка ми се вижда доста разклатена благодарение на поредния идиот, който си я взел да я дои. За истинските държави, не се притеснявай.
  • 11 Българин

    6 7 Отговор
    Време е на този да му отрежат глават през кръста, за да не страда много, но все пак достатъчно дълго, за да пищи като свиня, каквато е.
  • 12 Занм,

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    че сталин и хитлер са родени от една майка. Как след толкова години в цивилизована старина се пръкват техни последователи, не ми е известно. Предполагам, че причината е само злоба и отсъствие на интелект. Това важи най-много за варварски държави като русия.
  • 13 Българин

    1 8 Отговор
    В Израел не управляват евреите, а свинете, затова и Бог е наредил да не се яде свинско, защото е сатанинско.
  • 14 Червената шапчица

    11 2 Отговор
    Защо докато не свърши всичко, съседните страни не приютят тези мили и дружелюбни хора? Една вяра са. Къде остана толерантността и милосърдието?.
  • 15 Апел до Президента на САЩ

    4 5 Отговор
    Апел до Президента на САЩ
    Господин Байдън,
    Вие сте Президент на най мощната държава в света. Комуникирате с ваши колеги на водещи силно-икономически държави. Време е, да осъзнаете, че няма друго решение в анклава Палестина, освен палестинците да бъдат евакуирани /мигрират/ в Египет,Турция и останалите арабски мюсюлмански държави. Не е възможно съжителстване на Израел и евентуално новосъздадена палестинска държава в областта ГАЗА. Това е пълен абсурд. Видяхте какво стана на 7 октомври 2023г. Бандитската, терористична групировка ХАМАС без никаква причина ей така нападна държавата Израел и изби много невинни хора. Издевателства, отвличания, изнасилвания и т.н. Това е така, защото концепцията, философията на ХАМАС е унищожение на държавата Израел. При това положение, друго решение няма. Отваряне границите на Египет и останалите арабски държави и мигриране на палестинците. В заключение вземете пример от християнска ЕВРОПА, която приюти милиони мюсюлмани въпреки, че това е рисково начинание, но все пак бяха приютени. Време е Катар и другите арабски държави, да не се услушват, а да подадат ръка на братята и сестрите по вяра палестинци и същите бъдат приютени в техните държави. Това е разумният изход по казуса.

    Коментиран от #19, #20, #21, #22

  • 16 Палестинците са терористи

    9 7 Отговор
    за които избиването на деца,жени,стари хора,невинни,го нямат за нищо. Отговорете си на въпроса,защо 13-14 г . арабски деца стрелят с автомати и убиват?Защо зверствата които извършиха арабите на 7 октомври 2023г., спрямо евреите,нямат никакво нормално обяснение.Сега,когато арабите са на колене,"олеле мале".Само,че аз въобще не ги съжалявам.Арабите да си понесат заслужените последици.Който ги харесва,да си ги прибере у дома.За мен те не са хора По същество палестинците са терористи за които избиването на деца,жени,стари хора,невинни,го нямат за нищо. Отговорете си на въпроса,защо 13-14 г . арабски деца стрелят с автомати и убиват?Защо зверствата които извършиха арабите на 7 октомври 2023г., спрямо евреите,нямат никакво нормално обяснение.Сега,когато арабите са на колене,"олеле мале".Само,че аз въобще не ги съжалявам.Арабите да си понесат заслужените последици.Който ги харесва,да си ги прибере у дома.За мен те не са хора

    Коментиран от #18

  • 17 Абе я му теглете една майна на този

    6 8 Отговор
    Израел и не се занимавайте с терористичната им държава. После само когато почнат атентатите срещу израелци по Света, в Европа и България не им обръщайте внимание. Пишете ги статистика и точка
  • 18 Ъхъъъъъъ мозък

    4 7 Отговор

    До коментар #16 от "Палестинците са терористи":

    За 56 път едно и също копираш нали ? Щото мозък за друго нямаш жертво нещастна на генетични мутации и кръвосмешение. Прекрасен пример си да знаеш
  • 19 Ъхъъъъъъ мозък

    2 6 Отговор

    До коментар #15 от "Апел до Президента на САЩ":

    Апела на Кретена . Той Президента на САЩ само в този форум като твоята жалка особа виси нали ?
  • 20 Бай Дамян от Пловдив

    3 7 Отговор

    До коментар #15 от "Апел до Президента на САЩ":

    Виж момче, спри да излагаш еврейската общност в България с нелепите си публикации щото наистина прекаляваш.. Ако имаш желание да ти се обясни позицията на мнозинството от евреите в България относно ционизма и дали го подкрепят ела в Пловдив, питай за Бай Дамян евреина и ще се срещнем да поговорим. Просто те моля да спреш с малоумните си писания.
  • 21 Абе, чуваш ли се

    5 7 Отговор

    До коментар #15 от "Апел до Президента на САЩ":

    какво говориш? Палестинците там са си на родната им земя! Всичките т.н. "евреи" са мигранти, потомци на хазари от Източна Европа предимно.
    В една болница работи лекарка, приятелка на жената. Та тя разказва, че в цялата болница не може да се намери някой, който да пише документите на Еврит. Почти всичките лекари там са мигранти от бившият СССР. Говорят руски, но са хазари. Не знаят нито дума на Еврит... Е, самите палестинци там на тази земя са КОРЕННОТО насление. Не може тях да ги изгониш от там! Това би било фашистка проява! Подобно на това, което САЩ са направили с индианците в Северна Америка!
  • 22 Бай Дамян от Пловдив

    3 6 Отговор

    До коментар #15 от "Апел до Президента на САЩ":

    И последно: Ако ние евреите в България мислихме, че Израел е нормална демократична държава щяхме там да сме а не тук. Аз лично и много други мои познати мислим, че равин Елмер Бергер (Elmer Berger), който публикува книгата „Еврейската дилема”е прав като твърди, че „асимилацията” на евреите все пак остава най-добрият път за тях в съвременния свят, а не отделянето и манталитета на изолиране в ционистка държава. По негово мнение ционизмът сам по себе си е просто връщане към преобладаващо расистките митове и заиграване с тях. Поздрави, да си жив и здрав и умната !

    Коментиран от #24, #42

  • 23 Ъхъъъъъъ мозък

    2 6 Отговор
    Йоав Галант заяви, че Израел предприема действия срещу своите врагове в целия Близък изток.......А после сигурно и ще предприемат действия срещу своите врагове и в цяла Европа и света и в САЩ и в Харвард даже, и в бръшляновата лига, и на Марс и на Юпитер.....Кретен..... Все другите са им виновни и все нещо не били разбрали.
  • 24 Моля не използвай ника ми момче

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Бай Дамян от Пловдив":

    С теб приключих. Бъди здрав и умната
  • 25 Това което заявява

    3 6 Отговор
    Йоав Галант е в нарушение на всички възможни международни норми на поведение и ярка демонстрация на незачитане на правилата наложени от международната общност. Да си подават заявлението за напускане на ООН и война на целият свят да обявят ако желание имат и законите им нацистки го позволяват. Аман от побъркани индивиди и генетично обременени същества.
  • 26 Тъй-тъй, точно тъй.....само тъй

    2 6 Отговор
    Действаме навсякъде, всеки ден, ние сме номер едно нацист и терорист. Ние сме изродите на вселената !
  • 27 Чичо Дончо каза

    0 6 Отговор
    Тези ,плачат за нов Аушвиц.
  • 28 Супер... Набират популярност нацистите

    1 5 Отговор
    Само днес в над 650 топ университета в САЩ има лекции на тема: Нацистката идеология на Израел, Ционизма е Съвременният Нацизъм и т.н .....жалко само, че линкове не мога да приложа, но в други сайтове ще го направя. ...Набират популярност нацистите ционисти, все повече и повече....6
  • 29 Няма вече Антисемитизъм

    3 4 Отговор
    Има реализъм. Мита и простотиите относно Антисемитизма умряха. Сега ще видят Израел реално колко са обичани ....
  • 30 Бай Дамян от Пловдив

    5 3 Отговор
    Палестинците няма кой повече да ги търпи. Египет също се страхува от тях и затова затворил границата. Палестинките раждат като като зайците по 7-8 деца, мързеливи са и постоянно просят помощи от ЕС и САЩ. Ужас. За мъжете да не говорим. Те въобще не полагат никакви грижи към децата, а по цял ден копаят и правят тунели за да нападнат Израел и крият в тях като стане напечено. В момента това правят.
  • 31 Ъхъъъъъъ мозък

    6 2 Отговор
    По същество палестинците са терористи за които избиването на деца,жени,стари хора,невинни,го нямат за нищо. Отговорете си на въпроса,защо 13-14 г . арабски деца стрелят с автомати и убиват?Защо зверствата които извършиха арабите на 7 октомври 2023г., спрямо евреите,нямат никакво нормално обяснение.Сега,когато арабите са на колене,"олеле мале".Само,че аз въобще не ги съжалявам.Арабите да си понесат заслужените последици.Който ги харесва,да си ги прибере у дома.За мен те не са хора По същество палестинците са терористи за които избиването на деца,жени,стари хора,невинни,го нямат за нищо. Отговорете си на въпроса,защо 13-14 г . арабски деца стрелят с автомати и убиват?Защо зверствата които извършиха арабите на 7 октомври 2023г., спрямо евреите,нямат никакво нормално обяснение.Сега,когато арабите са на колене,"олеле мале".Само,че аз въобще не ги съжалявам.Арабите да си понесат заслужените последици.Който ги харесва,да си ги прибере у дома.
  • 32 Добре дошли ционисти на Слънчака

    1 4 Отговор
    Слънце грее , вятър вее и.....и ще ви отвеее
  • 33 ХАМАС нямат нищо човешко

    5 0 Отговор
    По същество те са терористи за които избиването на деца,жени,стари хора,невинни,го нямат за нищо. Отговорете си на въпроса,защо 13-14 г . арабски деца стрелят с автомати и убиват?Защо зверствата които извършиха арабите на 7 октомври 2023г., спрямо евреите,нямат никакво нормално обяснение.Сега,когато арабите са на колене,"олеле мале".Само,че аз въбще не ги съжалявам.Арабите да си понесат заслужените последици.Който ги харесва,да си ги прибере у дома.За мен те не са хора.
  • 34 Ъхъъъъъъ мозък

    5 0 Отговор
    Исляминизацията на Европа набира ход подкрепена от ходжите и емирите на богатите арабски държави. Съвсем очевадно е, че нелегалната имиграция в Европа не дава признаци на забавяне, като данните през първите два месеца на 2024 г. показват 31 200 незаконни преминавания на границите, което е същото ниво като почти рекордните числа от миналата година, съобщи граничната агенция на ЕС „Фронтекс“ Особено висок ръст от 541 процента има в броя на имигрантите по западноафриканския маршрут към Европа през последните два месеца. „Западноафриканският маршрут остава най-натовареният миграционен маршрут в ЕС, като пристигащите през януари и февруари 2024г., достигат близо 12 100. Това е най-големият брой мигранти, регистрирани за тези два месеца, откакто „Фронтекс“ започна да събира данни през 2011 г.“, обяви европейската агенция.
  • 35 Ъхъъъъъъ мозък

    2 0 Отговор
    През последните месеци престъпни групи, базирани в Мавритания, които се фокусират върху трафика на хора, изпращат мигранти от Субсахара, преминаващи транзитно през страната до Канарските острови, които принадлежат на Испания, но се намират край бреговете на Африка. Контрабандистите тъпчат тези хора в лодки, което представлява сериозна заплаха за живота им, но осигурява по-високи маржове на печалба за бандите. Други маршрути също отбелязват големи скокове, включително източносредиземноморския маршрут, който бележи ръст от 117 процента. Маршрутът на сирийски и афганистански мигранти през Турция, България, Западна Европа също е в динамика. На този фон палестинците спокойно могат да мигрират в богатите арабски държави, Египет, Йордания и в Анадола-Турция. Само ,че това не се вписва в политиката на ходжите и емирата на Катар, Иран, ОАЕ, Саудитска Арабия,Бахрейн, Египет и т.н. Странно защо Дипломацята на ЕС не реагира над надвисналата опасност по очевадното превръщане на християнският континент Европа в ислямски.
  • 36 Бай Дамян от Пловдив

    2 1 Отговор
    Оня ден една палестинка по френската телевизия най нахално се хилеше и каза, че на мястото за всеки убит всяка палестинка ще роди по 5. Да са живи и здрави, ЕС, САЩ и Червеният кръст нека продължават да дават помощи на тия мързелани.
  • 37 Обръщам внимание

    5 0 Отговор
    за падението на Египет и мълчанието на останалите богати арабски държави. Не ви ли е срам бе? 1.4 милиона палестинци, ваши братя и сестри по вяра, чакат евакуация, а вие държите контролно-пропускателния пункт "Рафах" затворен. Как е възможно това? Европа как прие милиони ислямски мигранти в своите държави? А, Вие приемате само такива хора, като Роналдо и Меси. Богаташи, но не и обикновени хора. Засрамете се, не само да приказвате по световните станции, ами покажете съпричастност към бежанците от Близкият Изток и тези от Палестина. Край с ГАЗА. Там кьорав палестинец повече няма да има. Окончателно този анклав остава на Израел. Нещата стоят така: или Израел или палестинците. Съвместно съжителство не е възможно. Време е всички да го разберат това. От Байдън, Путин и всички останали държавни ръководители. Край с ХАМАС, ще бъде унищожен
  • 38 Светът видя кои са убийците

    4 1 Отговор
    и какво направиха. Терористите от ХАМАС на 7-ми октомври 2023г нападнаха Израел. Избиха много невинни хора, изнасилваха жени и момичета, и накрая изпекоха бебе във фурна пред очите на вързаните им родители. За капак отвлякоха 253 заложници в тунелите на ГАЗА, които и до ден днешен стоят вързани в дупките на ГАЗА. В деня на "победата" се вееха хиляди палестински знамена, играха се кючеци, всичи се смеха и радваха на извършените издевателства в кибуците на Израел. Сега, оле-ле, какво стана. Ами ще стане, може ли да се радваш и поощряваш злодеите терористи от ХАМАС, извършили без причина стотици престъпления срещу човечеството. Съдът в ХАГА още не е осъдил терористичната групировка ХАМАС, що за справедливост е това?
  • 39 Мюслюманин

    3 1 Отговор
    Египет е 110 милионна държава, толкова ли не могат да ги приберат тия палестинци, не виждат ли, че Израел си иска земите обратно. Египет и палестинците нали са братя по вяра, мюслюмани и т.н. братски народи - колко му е да си ги приберат за да спрат да умират палестинци, деца - всичките бежанци. Очевидно няма друго решение.. те са на египетската граница. Освен да се измятат в морето или какво? Тоя свят тотално пощуря. Египет незабавно трябва да си отвори границите и да приюти бежанците! Европа приютява векове наред и в момента милиони и милиарди мигранти, а Египет огромна и мощна държава не може да прибере малък брой бежанци, братя и сестри по вяра? Срамота. Айде по сериозно!
  • 40 Заки Маджит

    1 3 Отговор
    Каня безплатно ционисти в хотелите ми на Слънчев Бряг поемам и еднопосочен билет до България даже

    Коментиран от #43, #52

  • 41 Апел до Антъни Блинкън

    3 0 Отговор
    Господин Блинкън, Вие сте Държавен секретар на най мощната държава в света. Време е, да осъзнаете, че няма друго решение в анклава Палестина, освен палестинците да бъдат евакуирани /мигрират/ в Египет,Турция и останалите арабски мюсюлмански държави. Не е възможно съжителстване на Израел и евентуално новосъздадена палестинска държава в областта ГАЗА. Това е пълен абсурд. Видяхте какво стана на 7 октомври 2023г. Бандитската, терористична групировка ХАМАС без никаква причина ей така нападна държавата Израел и изби много невинни хора. Издевателства, отвличания, изнасилвания и т.н. Това е така, защото концепцията, философията на ХАМАС е унищожение на държавата Израел. При това положение, друго решение няма. Отваряне границите на Турция, Египет и останалите арабски държави и мигриране на палестинците. Не забравяйте, че Турция е родината на палестинците, които се преселили в Газа и сега може да ги настани в Анадола. Освен това, палестинците няма кой повече да ги търпи. Еипет, се страхува от тях и затова е затворил границата. На всичкото отгоре, че палестинките раждат като зайците по 7-8 деца, мързеливи са и постоянно просят помощи от ЕС и САЩ. За мъжете да не говорим. Те въобще не полагат никакви грижи към децата, по цял ден копаят и правят тунели за да нападнат Израел и крият в тях като стане напечено. В момента това правят. Време е Турция, Катар и другите арабски държави, да не се услушват, а да подадат ръка на братята и сестрите по вяра палестинци и същи
  • 42 Евала пич +++++

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "Бай Дамян от Пловдив":

    Действително което си написал е 100 % истина чиче. В България сме около 1360 евреи по статистика заедно с онези новите 252-ма роми евангелисти от Сливен които евреи се писаха при последното преброяване за една екскурзия до светите места. Реално сме едва около 1000 човека сигурно и под 1000... От тях ционисти може и да има верно 5-6% около 50-60 души но дълбоко се съмнявам. Аз лично само двама такива познавам, а ги познавам почити всички. А относно Шалом, тя членска маса няма и е виртуална организация. Другата пък организация Алеф в Бургас с подробности как и защо беше създадена и с какви пари мръсни мога да обясня. Като цяло в България може да се приеме че ционисти няма, което е много добре. .... Поздрави чичка...

    Коментиран от #44

  • 43 Хахахаха....

    1 2 Отговор

    До коментар #40 от "Заки Маджит":

    Не им трябва билет за връщане ....хахахаха

    Коментиран от #45

  • 44 Евала, евала

    2 1 Отговор

    До коментар #42 от "Евала пич +++++":

    колкото и да е евала пич, футболната игра е на голове. Видя какво стана с Франция за световното САЩ..... Емо Костадинов в 90-тата минута им заби неспасяем гол и до тук. Франция и до днес ни се сърди за това.... Както казах може да си играл 2-те полувремена прекрасно и надиграл противника, обаче като ти вкарат гола, язък за усилията. Така и с палестинците. За чий......х, тръгнаха на 7 октомври да убиват евреи? Сякаш дяволът им влязъл в главите на всички палестинци. Сега ревЪт и повече няма да видят нито ГАЗА нито Палестина. Аут са. ИЗРАЕЛ е в правото си да се защити. Затова Турция да си взема сънародниците палестинци, настани в Анадола и да се приключва с кризата. Иначе ще има бой до последно.

    Коментиран от #50, #51, #55, #56

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Така е

    0 0 Отговор
    Закито е от Алепо Сирия и категорично никой в Израел няма да се върне и не му трябва билет за връщане за Израел. И средства има и финансови възможности.....май 6 хотела има на Слънчака ако не бъркам

    Коментиран от #48

  • 48 Мафията

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Така е":

    не е надушила туй Заки,щото ще остане без хотелите... Ся някой техен сърфиращ форумец, като прочете Форума веднага ще докладва на ДОН- а и сбогом на хотелите.
  • 49 Айди стига локуми

    2 0 Отговор
    Палестинците няма кой повече да ги търпи. Египет също се страхува от тях и затова затворил границата. Палестинките раждат като като зайците по 7-8 деца, мързеливи са и постоянно просят помощи от ЕС и САЩ. Ужас. За мъжете да не говорим. Те въобще не полагат никакви грижи към децата, а по цял ден копаят и правят тунели за да нападнат Израел и крият в тях като стане напечено. В момента това правят.
  • 50 Абе човек

    1 3 Отговор

    До коментар #44 от "Евала, евала":

    Палестинците не са тръгнали на 7 октомври.... Вчера зададох въпрос и нито един разбирач не отговори: Кой е човека който е казал: "... =====Нека днес да не хвърляме обвинения към "убийците" .... Защо трябва да се оплакваме от лютата им омраза към нас? Вече осем години те седят в бежанските си лагери в Газа и пред очите им ние превръщаме в чифлици земята и селата, в които те и техните предци са живели и родени . .....Нито един разбирач не се сети че цитирам този на чието име летището е именувано. А кога и по какъв повод го е казал е толкова гнусно все едно да цитирам нацисти от Треблинка....

    Коментиран от #53

  • 51 Впрочем колега

    1 3 Отговор

    До коментар #44 от "Евала, евала":

    Аз имам докторска степен от университета в Сидни на тема:" Нацизъм ли е Ционизма 1967-1992..... Ама не като българските докторати а истински... и съм в ръководството все още на австралийската WSWS

    Коментиран от #54

  • 52 Ахаааааа

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Заки Маджит":

    Заки Маджит ++++++ нека да идват
  • 53 Ми да ходят

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "Абе човек":

    в Турция бе.Това е тяхната Родина от където са дошли в земите на Израил. На всичкото отгоре тръгнали на 7 октомври 2023г., да убиват евреите. Марш от ГАЗА, повече кьорав палестинец не трябва да има там.
  • 54 Имай си я

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "Впрочем колега":

    дипломата ти е без значение. Палестинците да мигрират в Турция, тяхната Родина и да се махат от ГАЗА.
  • 55 Впрочем колега

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "Евала, евала":

    Влез в сайта на WSWS и ще видиш какво мислят 175 милиона души. Точно толкова са членовете и симпатизантите и бройката расте с минути

    Коментиран от #61

  • 56 Впрочем колега

    1 2 Отговор

    До коментар #44 от "Евала, евала":

    и В събота и неделя в Сидни имаше многохиляден митинг под наслова Израел е Нацист ! Влез в сайта на WSWS и виж снимки що народ е...Поне 100 хиляди. Горяха се израелски знамена с тонове. Влез в сайта на WSWS и виж дали лъжа

    Коментиран от #60

  • 57 Абе Факти, защо търпите

    1 2 Отговор
    Ционисти които в прав текст пропагандират тероризъм ? Само това се чудя хора ? Ами ако се почнат терористични актове по посолства в България няма ли гузно да ви е ? А хора? Помислете какво правите като не блокирате ционистки пропагандатори ! Ами те са дефакто нацисти бре
  • 58 Пропагандата в БГ на Ционизма хора, е

    1 2 Отговор
    Престъпление ! Углавно оуууу..... Разберете го най после. Ционизма е приравнен със Нацизма и Апартейда в Ю. Африка. .... И колко време ви трябва да осъзнаете че още през далечната 1975 г. Генералната асамблея на ООН приема резолюция, която определя ционизма като „форма на расизъм и расова дискриминация”......
  • 59 Бай Дамян евреина от Пловдив

    1 1 Отговор
    Днес от 13.10 до 15.30 имахме среща с Адхам Зайналдин, посланик на Палестина в България. Ние евреите от Пловдив категорично се разграничихме от политиката на Израел. Присъстваха 59 човека евреи от Пловдив. Поканихме 16 медии и нито една не дойде да го отрази. Срам и Позор за българската журналистика....

    Коментиран от #62, #65

  • 60 Австралия

    1 1 Отговор

    До коментар #56 от "Впрочем колега":

    Сте друга бира пич. Там никога ционизма не е бил признат като форма на законно управление. Местните общности само като чуят за три минути основните постулати на ционизма и почват да се агресират....
  • 61 Дааааааааа++++++

    1 2 Отговор

    До коментар #55 от "Впрочем колега":

    Всеки ден чета сайта на WSWS. Това са моите хора. Прекрасни анализи имат що за нацистка държава е Израел. Перфектно и аргументирано.
  • 62 Има време, споко пич....

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "Бай Дамян евреина от Пловдив":

    Капка по капка се руши мита за анти симитзма .. Само днес в САЩ в над 723 университета имаше лекции относно нацисткото законодателство на Израел ... Идва ураган за ционистите , който ще помете Израел и ционизма и нацизма му ....днес бях онлайн Харвард .... Натаняху се нарича Хитлеряху... Уникално беше

    Коментиран от #64

  • 63 Няма шанс Израел хора...

    1 2 Отговор
    В 84% от кампусите в САЩ се веят палестински знамена и се скандира Израел е нацист и..... какви са ви очакванията да питам? Всеки 93 на 100 студенти смятат че Израел е държава нацист ? И как точно БайДън може да реагира

    Коментиран от #67

  • 64 Идва ураган за ционистите

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Има време, споко пич....":

    Идея даже си нямат какъв ...!!!
  • 65 Израел са престъпна държава

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "Бай Дамян евреина от Пловдив":

    Ние евреите от Пловдив категорично се разграничихме от политиката на Израел. Присъстваха 59 човека евреи от Пловдив. Поканихме 16 медии и нито една не дойде да го отрази. Срам и Позор за българската журналистика

    Коментиран от #68

  • 66 Бен Гурион

    1 2 Отговор
    Евреите и по специално ашкеназите които са по голямата част от въпросния етнос са с най-високо IQ от всички известни етноси и като резултат - около 210 нобелови награди, почти двадесет филдсови и още много други за които всеки друг народ може само да си мечтае. А това че не можели да си довършат ядреното оръжие и викали специалисти от САЩ ... може, ама специалистите пак евреи - германци само в болното ви съзнание, което не иска да приеме факта че те ( германците ) са "слаба ракия" в сравнение с научния гений на евреите. Все пак добре е да знаете, че евреи създават първото атомно оръжие - Лео Сцилард, Робърт Опенхаймер, Едуард Телер - къде германците имат учени от толкова висок ранг. А, за палестинците къде всички ревете факт, е че са увиснали на помощите на цивилизованият свят и освен да раждат по 7,8 нещастни палестинчета, нищо полезно от тях за света.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Това е лъжа

    3 2 Отговор

    До коментар #65 от "Израел са престъпна държава":

    80% от Народа на САЩ стои зад Израел.

    Коментиран от #70, #71

  • 69 Йоав Галант

    1 1 Отговор
    До година ще се е видял с всевишния. Даже по рано
  • 70 За "Народа на САЩ" не знам... но

    1 3 Отговор

    До коментар #68 от "Това е лъжа":

    Ние евреите от Пловдив категорично се разграничихме от политиката на Израел ! .... Писах го вече два пъти, че днес от 13.10 - 15.30 имахме среща с Адхам Зайналдин, посланика на Палестина в България и ясно заявихме, че евреите от Пловдив категорично се разграничихме от политиката на Израел. Колко пъти трябва да го повтарям ? 10 -20-30...?

    Коментиран от #72, #90

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Ви не сте евреи

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "За "Народа на САЩ" не знам... но":

    а жалки ислямски манипулатори дошли тук да тровите Форума с гнуснте си лъжи.

    Коментиран от #75, #78, #79

  • 73 Аре моля....

    1 2 Отговор
    Йоав Галант заявил..... Поредният нацистки кретен се прави на интересен

    Коментиран от #76

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Кво мучиш бе говедо

    1 1 Отговор

    До коментар #72 от "Ви не сте евреи":

    Нищо не ти се разбира. Научи български поне

    Коментиран от #77

  • 76 Палестинските нацисти

    2 0 Отговор

    До коментар #73 от "Аре моля....":

    съдът в ХАГА, още не ги е осъдил за престъпленията на ХАМАС на 7-ми октомври 2023г. Светът не познава такова злодейско нападение на Израел. 1200 невинно избити хора, изнасилени жени, изпичане на бебе във фурна и накрая 253 отвлечени хора замък натирили в тунелите на ГАЗА. Съдът в ХАГА и той като ООН са подкупени от ислямистите и обслужват мюсюлманските държави. Те трябва да бъдат закрити.
  • 77 Генерал

    1 1 Отговор

    До коментар #75 от "Кво мучиш бе говедо":

    Няма друг начин! Трябва някой да свърши мръсната работа, да се разчисти двора " Земя". Добра автономия . Виждат се сгради,бизнес училища ,свое управление и т.н.,в нашите провинции е по -зле. Палестинците споделят идеологията на тероризма.има поговорка " каквото си постелеш, на такова ще седнеш". Да се потърси първопричината за Случващото се. Израелците имат топки
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Недей лъга

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "Ъхъъъъъъ мозък":

    ислямски троле. Запомни! ХАМАС ще бъде унищожен!
  • 81 Господа комисари от ЕС

    0 0 Отговор
    Крайно време е, ислямът да се забрани в Европа. Не случайно го наричат и иcлямoфашизъм, поради "случайните" му прилики с нацизма. Пристигащите мигранти в ЕС, да подписват декларация за отказ от исляма и чак тогава да им се дава убежище. На установилите се мигранти , също в 5 дневен срок следва да подпишат декларация, а при отказ връщане в страната от която е дошъл. Пълна забрана за жените на носене на бурки и хиджаб. Ако иска християнска Европа да спре постепеннната исляминизация на континента, като начало трябва да направи това.
  • 82 Повтарям и стига повече манипулации

    1 1 Отговор
    Ние евреите от Пловдив категорично се разграничихме от политиката на Израел ! .... Писах го вече два пъти, че днес от 13.10 - 15.30 имахме среща с Адхам Зайналдин, посланика на Палестина в България и ясно заявихме, че евреите от Пловдив категорично се разграничихме от политиката на Израел. Колко пъти трябва да се повтаря това че да се разбере ? ....10 -20-30...? Че да го разберете барем ? Още веднъж ли трябва да ви го напиша или що ?

    Коментиран от #83

  • 83 Недей да манипулираш

    1 1 Отговор

    До коментар #82 от "Повтарям и стига повече манипулации":

    ислямисте. Това е лъжа. Няма такова нещо. Всички евреи в РБългария са възмутени от бантитското нападение на парестнците на 7.октомври 2023г., и стоят твърдо зад Израел.

    Коментиран от #84, #87

  • 84 Недей да манипулираш

    1 1 Отговор

    До коментар #83 от "Недей да манипулираш":

    ПОПРАВКА: ислямисте. Това е лъжа. Няма такова нещо. Всички евреи в РБългария са възмутени от бандитското нападение на палестнците на 7.октомври 2023г., и стоят твърдо зад Израел.

    Коментиран от #86

  • 85 Разберете го най после бе хора

    2 1 Отговор
    И спрете от наше име да пишете !.... Пловдивските евреи категорично сме на позицията на равин Елмер Бергер (Elmer Berger), който публикува книгата „Еврейската дилема”, в която твърди, че „асимилацията” на евреите все пак остава най-добрият път за тях в съвременния свят, а не отделянето и манталитета на изолиране в ционистката държава. По негово мнение ционизмът сам по себе си е просто връщане към преобладаващо расистките митове за евреите и заиграване с тях.

    Коментиран от #88

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Кое е лъжа ?

    2 1 Отговор

    До коментар #83 от "Недей да манипулираш":

    Кое е ? Това вика е лъжа....Кое е лъжа бре съсел ? Че днес от 13.10 - 15.30 имахме среща с Адхам Зайналдин, посланика на Палестина в България ли или кое точно е лъжа ? А кажи ?

    Коментиран от #89

  • 88 Е, какво да разберат

    1 1 Отговор

    До коментар #85 от "Разберете го най после бе хора":

    ислямисте, като манипулиражш хората с лъжите си.
  • 89 Дипломат

    1 1 Отговор

    До коментар #87 от "Кое е лъжа ?":

    Е, що за посланик на Палестна е тоя, при положение, Палестина не е призната като държава. В ООН тя има статут на наблюдател не е член на организацията. Няма право на глас при гласуване на резолюции и т.н.

    Коментиран от #91, #94

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Народа на Америка

    1 1 Отговор

    До коментар #90 от "Ами не им харесва":

    не е забравил кой им събори кулите близнаци. Той седи твърдо зад Израел, а не зад ХАМАС и Палестина.

    Коментиран от #95

  • 93 Много прости ционисти ей....

    1 2 Отговор
    И никой не може отговор да даде. ......Кое е лъжа бре ви питам ? Кое е ? Това вика е лъжа....Кое е лъжа бре съсели ? Че днес от 13.10 - 15.30 имахме среща с Адхам Зайналдин, посланика на Палестина в България ли или кое точно е лъжа ? А кажете ?

    Коментиран от #103

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ъхъъъъъъ мозък

    0 2 Отговор

    До коментар #92 от "Народа на Америка":

    Народа на Америка.... Ти говориш ли си по домофона с Народа на Америка ?
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Простите ислямисти си личат

    2 0 Отговор

    До коментар #93 от "Много прости ционисти ей....":

    От далеч им светят чалмите и са лесно разгадаеми. Елементарни индивиди.
  • 104 Това ще подпали голяма война

    1 2 Отговор
    Да виждаме че Израел е агресор и подпалва мира в Близкият исток със заграбването на чужди земи .Остава да видим реакцията на арабската лига какво ще пердприемат срещу Израел . Това може да обедини арабите за джихад срещу Израел .

    Коментиран от #105

  • 105 Арабската лига

    2 0 Отговор

    До коментар #104 от "Това ще подпали голяма война":

    да беше отворила границите и прибрала мигрантите, а тя ги натирила в Европа. Безсрамници.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.