Last news in Fakti

3 Април, 2024 09:28 1 213 3

Австрия въвежда по-строги контролни мерки по границата с Германия

  • австрия-
  • германия-
  • граница-
  • строги мерки-
  • канабис

Причината за това - фактът, че канабисът в Германия беше легализиран

Австрия въвежда по-строги контролни мерки по границата с Германия - 1
Снимка: БГНЕС

Австрия увеличава полицейските проверки по границата с Германия. Решението е в резултат на легализацията на канабис в Германия и целта е да се предотврати трансграничната търговия, предава Нова.

Новият закон в Германия влезе в сила преди няколко дни. Според промените пълнолетните граждани имат право да притежават и отглеждат канабис в ограничени количества.

Външният министър на Австрия беше категоричен, че страната му няма да последва примера на Берлин. Основната загриженост е, че сега може да се увеличи броят на шофьорите, които карат под влиянието на марихуана.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    10 1 Отговор
    Австрийците се усетиха, че германистан е Халифат!
  • 2 Име

    8 2 Отговор
    Има огромна глупост в това да употребяваш наркотици. Явно в Германия са някакви прогресивни. Наркотикът води до затъпяване на мозъчната кора - която е най-важно - да не се подлага на експерименти - от мозъчната кора идват импулсите (микро-електрически), които дават "команди", сега ще се нагледаме на - "циркове".

    Виждал съм жена, момиче, в безпомощно състояние след наркотик - няма по-грозна гледка, не ми се приказва - все пак е време за закуска на някой.
  • 3 Фройд

    1 0 Отговор
    До тук беше със шенгеня !

    Очаквам сега , Австрия да изгони Германия от евросюза.
Новини по държави: