Last news in Fakti

5 Април, 2024 11:41 1 082 7

Тръмп заяви, че Израел губи битката за общественото мнение

  • доналд тръмп-
  • израел-
  • обществено мнение-
  • битка-
  • газа-
  • хамас-
  • сащ

Тръмп повтори предишните си коментари за атаката срещу Израел на 7 октомври от палестинската групировка "Хамас", като каза, че това нямаше да се случи, ако той беше президент

Тръмп заяви, че Израел губи битката за общественото мнение - 1
Снимка: БГНЕС

Израел губи войната за общественото мнение и трябва да приключи започнатото, заяви бившият президент на САЩ - Доналд Тръмп, предава Анадолската агенция (АА) и News.bg.

"Всяка вечер те пускат записи на срутващи се сгради. Те не трябва да пускат такива записи", каза Тръмп в интервю за The Hugh Hewitt Show, излъчено в четвъртък.

"Ето защо те губят PR войната. Израел абсолютно губи PR войната", добави той.

Споделяйки съвета си, Тръмп каза: "Трябва да приключите с това и трябва да се върнете към нормалното."

"И не съм сигурен, че харесвам начина, по който го правят, защото трябва да имаш победа. "Трябва да имате победа и това отнема много време", добави той.

Тръмп повтори предишните си коментари за атаката срещу Израел на 7 октомври от палестинската групировка "Хамас", като каза, че това нямаше да се случи, ако той беше президент, добавяйки, че администрацията му ще има сделка с Иран.

"И това, което казах много ясно, е да приключим с това и да се върнем към мира и да спрем да убиваме хора", добави той.

"Те трябва да довършат започнатото. Те трябва да го направят. Приключете с това и приключете бързо, защото ние трябва, вие трябва да се върнете към нормалността и мира."


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пророк

    9 1 Отговор
    Доналд Тръп за президент !!!!!!!!!
  • 2 Светът тотално

    8 2 Отговор
    се побърка!
    В4ера един 34-годишен сириец в Германия намушкал с нож 4-годишно дете в гастроном. Не ми се мисли изобщо, какво ще стане с "нашите" мигранти, дето вече пристигат от централна Европа? На кого са му запотрябвали тези тука? Това трябва ВЕДНАГА да се изгони от страната. Най-важното: Няма никакво законно право по нашите закони тези да остават в страната. НИКАКВИ параграфи, които да им дават това право! Просто и България СИ НАРУШАВА собственото законодателство и неизвестно защо?
  • 3 Апел

    1 6 Отговор
    Господин Нетаняху стига вече, време е! Пускайте помпите с водата в тунелите на ГАЗА и приключвайте с терористичнта групировка ХАМАС. С терористи не се преговаря!
  • 4 Иероним

    2 2 Отговор
    Ако Тръмп успее да установи мир в Близкия изток, ще заслужи Нобелова награда за мир. Да му пожелаем успех!
  • 5 ЗОРО

    3 2 Отговор
    И тръмп и бай Пън са ционистки марионетки!
  • 6 Апел до Президента на САЩ

    1 2 Отговор
    Господин Байдън,
    Вие сте Президент на най мощната държава в света. Време е, да осъзнаете, че няма друго решение в анклава Палестина, освен палестинците да бъдат евакуирани /мигрират/ в Египет,Турция и останалите арабски мюсюлмански държави. Не е възможно съжителстване на Израел и евентуално новосъздадена палестинска държава в областта ГАЗА. Това е пълен абсурд. Видяхте какво стана на 7 октомври 2023г. Бандитската, терористична групировка ХАМАС без никаква причина ей така нападна държавата Израел и изби много невинни хора. Издевателства, отвличания, изнасилвания и т.н. Това е така, защото концепцията, философията на ХАМАС е унищожение на държавата Израел. При това положение, друго решение няма. Отваряне границите на Турция, Египет и останалите арабски държави и мигриране на палестинците. Не забравяйте, че Турция е родината на палестинците, които се преселили в Газа и сега може да ги настани в Анадола. Освен това, палестинците няма кой повече да ги търпи. Египет, се страхува от тях и затова е затворил границата. На всичкото отгоре, палестинките раждат като зайците по 7-8 деца, мързеливи са и постоянно просят помощи от ЕС, САЩ и Червеният кръст. За мъжете да не говорим. Те въобще не полагат никакви грижи към децата, по цял ден копаят и правят тунели за да нападнат Израел и крият в тях като стане напечено. В момента това правят. Време е Турция, розината на палестинците, Катар и другите арабски държави, да не се услушват, а да подадат ръка на братята и с
  • 7 Хора събудете се

    1 0 Отговор
    Явно в Европа ще има нов Политически Ред. Щом почнаха да лаят срещу Израел ще се смени статуквото. Някакви паразити почнали да лаят и да вършат глупости. Колкото и да мразиш или харесваш евреите и да ги подкрепяш или не, в момента са прави. На 7-ми октоври ИЗРАЕЛ беше нападнат от терористите на ХАМАС, които извършиха невиждан по размери погром. Убийства, изнасилвания, отвличания и за капак изпичане на бебе във фурна пред очите на неговите родители. Ужас! Не им ли узря главата на Европейците, че тия племена където идат искат да се спазват техните правила и обичай. Искате да почнете да ходите забулени и в дълги дрехи посред лято. Да не пиете, да си стоите без нищо и по цял ден да се кланяте на Изток. Да ставате в 05,00 часа и да се молите и така 5 пъти на ден. Толко ли ви се иска да се върнем в 7 век.