Last news in Fakti

8 Април, 2024 05:42 2 622 10

Откриха 70 килограма марихуана в дома на френски кмет ВИДЕО

  • франция-
  • кмет-
  • наркотици

Акцията в кметския дом в Авалон е част от мащабна операция срещу разпространението на наркотични вещества в няколко френски града

Най-малко 70 килограма канабис са открити в дома на кмета на френския град Авалон в централната част на страната, като претърсванията продължават, съобщи BFMTV, цитирана от dariknews.bg, позовавайки се на източници от жандармерията.

"Най-малко 70 килограма канабис бяха открити в неделя, 7 април, те са притежание на кмета на Авалон Йон Джамила Абсауи", са посочили източниците на френската телевизия, предаде "Фокус".

Наркотиците са открити в пристройката към кметската къща като част от една от операциите срещу разпространението на наркотични вещества, започнали преди това в няколко града във Франция. Преди това служителите на реда са установили, че братът на политика продава забранени вещества, съобщава още телевизионният канал.

Тази седмица френските власти започнаха мащабни операции за борба с трафика на наркотици в три големи града - Тулуза, Страсбург и Нант. Преди това подобни операции започнаха в шест града: Париж и редица околности, Марсилия, Лион, Лил, Клермон-Феран и Дижон.

Служителите на реда извършиха повече от 1,7 хиляди ареста, което е два пъти повече от заявената цел. По-рано министърът на вътрешните работи Джералд Дарманин съобщи, че полицията възнамерява да задържи 850 души, заподозрени в участие в трафик на наркотици.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дим О крация

    29 0 Отговор
    Този знае огромното разминаване между лъжите и делата им и се пуши всяка нощ, да не умре от мъка. Димната Крация удари дъното. Това не е система изобщо. Мафията управлява навсякъде... Няма никакви ценности. Лъжи и демагогия. Войни за власт и надмощие. Димна Крация!!!
  • 2 То е ясно

    33 0 Отговор
    Че то е известно на всички-съвремените политици са най-големите бандити...И колкото е по-голяма власта им-толкова по-големи бандити са политиците.Само като споменем милиардите за ваксините на Урсула и вече нататък няма какво да говорим...Ами аферата на семейство Байдън с китайски бизнесмени или пък аферата с украинската Борисма...Има ли наивници които да не виждат алчноста и интригите на "световният политически елит"...?????
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    18 0 Отговор
    Кмета с чисто френско име моля без спекулации
  • 6 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    13 0 Отговор
    ЗАПАДНАЛАТА ДЕМОКРАЦИЯ НА МАКАРОНА И СИЕ
  • 7 Боро

    12 0 Отговор
    Да иска съд в България. Веднага ще има оправдателна присъда.
  • 8 Мито

    13 0 Отговор
    Малко тревичка с лечебна цел.😂
  • 9 поредната пропаганда за марихуаната

    7 3 Отговор
    защо пишете за марихуана а в статията пише “наркотиците” знаем че не сте грамотни ама не е лошо малко от малко да се научите кое какво е
  • 10 ганю

    6 0 Отговор
    Европейски съюз и чудо
    и тъпа мафиотска кучка
Новини по държави: