Last news in Fakti

12 Април, 2024 06:37 1 206 3

Загинал и десетки в болница след торнадо в Тексас

  • сащ-
  • торнадо-
  • тексас

Стотици хиляди останаха без ток

Загинал и десетки в болница след торнадо в Тексас - 1
Снимка: YouTube

Стотици хиляди са без ток, десетки са хоспитализирани, а един е загинал след тежката метеорологична обстановка в Южните американски щати, предаде NOVA.

Засегнати са щатите по крайбрежието на Мексиканския залив. В редица по-малки градове в Луизиана, Алабама и Мисисипи се образуваха мащабни наводнения, десетки жители се оплакаха, че къщите им са били частично разрушени.

И в щата Тексас беше съобщено за сериозни материални щети след преминало торнадо. Големите количества дъжд наложиха евакуация на жители в по-малко населените градове, както и затваряне на някои ключови пътища и магистрали.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    5 0 Отговор
    На мен пък ми се повреди тоалетното казанче. Дали в тексаските вестници е отразено това изключително важно за тях събитие??
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Коментар

    0 0 Отговор
    Каквото и да става там все пак завода за ядрени бомби не затваря и продължава да работи на пълни обороти...