Last news in Fakti

13 Април, 2024 08:33 1 075 7

14-годишно израелско момче изчезна и това предизвика сблъсъци на Западния бряг

  • сблъсъци-
  • западен бряг-
  • израел

В издирването участват армията и хиляди доброволци от всички райони на Израел

14-годишно израелско момче изчезна и това предизвика сблъсъци на Западния бряг - 1

Изчезването на израелско момче предизвика ожесточени сблъсъци на Западния бряг, съобщи БНТ.

Израелски заселници са нахлули в палестинско село и са започнали да палят къщи и коли. Съобщава се за един загинал и около 20 ранени. 14-годишният Бенямин изчезнал вчера сутринта край Рамала. Последно го е видяла сестра му, с която са се грижели за животни край селото.

Освен израелската армия, в издирването на момчето участват хиляди доброволци от всички райони на Израел. На Западния бряг живеят около 500 хиляди израелци. По данни на палестинските власти, за 6 месеца най-малко 460 палестинци са загинали на Западния бряг.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хохохо

    18 14 Отговор
    15000 палестински жени и деца "изчезнаха" и на никой не му пука

    Коментиран от #2, #4

  • 2 НАЙ ВЕРОЯТНО НИКВО МОМЧЕ

    13 7 Отговор

    До коментар #1 от "Хохохо":

    НЕ Е ИЗЧЕЗНАЛО ТВА Е ФАЛШИВ ПРЕДТЕКСТ ДА УНИЩОЖАТ ОЩЕ ЕДНО СЕЛЦЕ....
  • 3 Хамас

    10 10 Отговор
    Тва правят евреите от 1948 г. убиват палестинци ,събарят къщите им ,ограбват ги и строят кибуци с амерички кинти! После домъкват измет от целиот свет!!! исраел требве да се разтури и евреите да се приберат у дома си!!! ООН реши да има еврейска и палестинска държава , но алчните евреи искат цялата Палестина за себе си , а палестинците да бидат убити и прогонени от собствените им земи!!!
  • 4 касапина

    4 10 Отговор

    До коментар #1 от "Хохохо":

    Всички са готови за терористи няма да плачем за тях хубаво че са евреите да почистват туморите
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мими Кучева

    3 2 Отговор
    Вече е покорен секс роб на Хамас.💋😢💋
  • 7 Стратег

    2 0 Отговор
    Командващият израелските въоръжени сили да не се мотае, а да направи следното: 1. Да формира десетки, ако трябва стотици мобилни парашутно разузнавателни групи, супер- модерно въоръжени. 2. МОСАД да разузнае и да даде точна информация за разположението на формированията на Хизбула. 3. Рано сутрин на развиделяване да се направи пълномащабно ,масирано внезапно нападение на районите заети с бойците на Хизбула и да бъдат всичките на 100% завинаги неутрализирани. 5. Формиран елитен отряд от тези групи да направи операция по пленяване ръководителите на Хизбула заедно със семействата им и Израел да ги включи в преговорният процес по освобождаване на заложниците от ХАМАС. Време е за действия, а не приказки.