Last news in Fakti

14 Април, 2024 20:37 1 714 24

Големите американски медии призоваха Байдън и Тръмп да участват в телевизионни дебати

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • джо байдън

Няма заместител на прекия дуел между кандидатите на американския народ, смятат журналистите

Големи американски телевизионни компании и канали, между които ABC, CBS, CNN, NBC и Fox News, призоваха президента на САЩ Джо Байдън и бившия президент на Белия дом Доналд Тръмп да участват в телевизионни дебати преди президентските избори, съобщи телевизионният канал ABC.

„Ние, долуподписаните национални новинарски организации, призоваваме очакваните кандидати за президент публично да се ангажират с участие в предизборните дебати преди изборите през ноември“, се казва в съобщението.

„Ако има нещо, за което американците могат да се съгласят в тези поляризирани времена, то е, че залозите в тези избори са изключително високи. На този фон просто няма заместител на дебата между кандидатите пред американския народ относно визията на кандидатите за бъдещето и тяхната нация“, се отбелязва в писмото.

Преди това Тръмп се обърна към Байдън с предложение за провеждане на дебати преди президентските избори "по всяко време и навсякъде".

Президентските избори в САЩ ще се проведат на 5 ноември. Тръмп вече получи необходимия брой делегатски гласове, за да бъде номиниран за кандидат на републиканците за държавен глава. Байдън, който се кандидатира за втори мандат, си осигури подкрепата на достатъчен брой делегати от Демократическата партия. Така очаквано битката ще се развие между същите кандидати като преди четири години, когато Байдън победи Тръмп, който се бореше за преизбиране на най-високия държавен пост.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    44 0 Отговор
    Бидона няма как да вземе участие в такива дебати....няма да знае ,че е на дебат...

    Коментиран от #7, #9

  • 2 хххх

    35 0 Отговор
    Байдън е нас ран и ще се здрависва с въображаеми субекти.
  • 3 гост

    27 1 Отговор
    За американските медии е важно сеира да вдига рейтинга, а от там и печалбите от реклами ! Всичко е пари !
  • 4 айде моля

    26 3 Отговор
    единият с алцхаймер а другият с мания за величие
  • 5 Иван

    23 3 Отговор
    И двамата са проститутки на нацисткия хазарски сатанински Израел.
  • 6 я опитайте пак!

    12 6 Отговор
    "като преди четири години, когато Байдън победи Тръмп"

    и тоя път по-внимателно!
  • 7 Иван

    24 0 Отговор

    До коментар #1 от "нашия":

    Ще чете това, което са му написали равините.

    Коментиран от #13

  • 8 А50

    24 0 Отговор
    Вицът на деня
  • 9 Ще го надусат

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "нашия":

    и пак ще вика войнствено!

    А после ще си отспи!
  • 10 Хи хи хи

    23 1 Отговор
    Как няма да ги подкукуростват са участват в дебати.

    Най големите мангизи от реклами са по време на такива "дебати"

    Коментиран от #14

  • 11 Сталин

    23 1 Отговор
    И Бай Дрън и бай Дъмп ближат сладоледа на Израел,само повече театър за простолюдието
  • 12 Соваж бейби

    26 2 Отговор
    По добре да не го правят,защото излагат собствената си държава.Дядо Джо днес го гледах по новините едва стъпва като Буратино .Ако нарочно го прави а не от старини ..остава брейк да започне да танцува на дърти години .А с дядо Данчо съм сигурна че ще бъде по интересно шоу и от Мъпет Шоу ,ще има много сеир .Никога не съм предполагала че ще доживея на истина такива политици и политика преди беше само по скечове когато ги усмиваха сега няма нужда в оригинал е по яко
  • 13 нашия

    12 0 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    и двамата и двамата ще следват завета на равина ,НО различни равини.....

    Коментиран от #20

  • 14 Соваж бейби

    17 0 Отговор

    До коментар #10 от "Хи хи хи":

    По трагични са звездите и политолози, журналисти когато започнат да говорят хубави думи за тях ?!Перчама е по таман с главата поне не запали войни ама много арогантен с друга патология, за колоездача не мога да намеря думи с две думи и двамата са за бяла риза и меки стени с дюшеци ама....
  • 15 бидо

    19 0 Отговор
    Е как бидона да участва? Той повече от 1-2 изречения не може да прочете
  • 16 Оле майко

    23 0 Отговор
    Дебати и Байдън? Това не виждам как ще стане. Тръмп със сигурност ще е радостен ако това се случи
  • 17 веселяк

    16 0 Отговор
    Маалееей, къво шоу ще е! Взимам пуканки и пред тивито!

    Коментиран от #21

  • 18 Смех!

    10 0 Отговор
    Бай Пън е изкуфял и без слушалка в ухото да му софлират, не може да обели две думи. А, Бай Дончо се мисли за Зевс! Некакво комедийно шоу ще бъде, ако изобщо се състои.
  • 19 нннн

    10 0 Отговор
    Айде де! Голям майтап ще бъде.
  • 20 Иван

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "нашия":

    Различни равини, ама сатанинската Синагога е една
  • 21 Иван

    8 0 Отговор

    До коментар #17 от "веселяк":

    Пуканки си вземи, но шоуто няма да гледаш, защото няма да се състои.......гнусните сатанински нацистки хазарски евреи го знаят това нещо още отсега.
  • 22 Е как да дебатират

    1 6 Отговор
    Тръмп от затворническата килия ли?
  • 23 Хиперзвукова лопата с чип

    10 0 Отговор
    Лойд Остин-шефа на Пентагона призна пред СиЕнБиСи ,че САЩ са забранили на уКрайна са удря петролни рафинерии в Русия,защото това ще вдигне рязко цената на петрола и ще напомпа много инфлацията в щатите и света 😀😀😀🇺🇸🚾
    Сега става ли ви ясно защо няма да има и пълномащабна война срещу Иран който освен че е страната с едни от най големите залежи на нефт ,като нищо персите много лесно ще блокират и Ормузкия проток в персийския залив и както казаха и по рускага ТВ цената на барел петрол тогава ще удари 250-300$ за барел
    Всичко е бизнес и петрол жълтопаветни евроатлантичета....
    А още по страшното за западнАлия свят е ,че военната сила, петрола и суровините ,а вече и бизнеса и парите са в страни все врагове на запада .Само да спрат добива на нефт или да откажат да продават петрола си с долара Русия,Иран,Венецуела и Ирак и кашерния краварник барабар с целия колективен запад ще потънат за два дни....
    Кой държи ресурсите и военните технологии ,той определя правилата в света,а днес и ресурсите и военната мощ вече не е на запад ,а в БРИКС,ШОС и глобалния юг.
    Така,че тези две ционистки изперкали дърти подлоги байПън и байТръмп стават вече само за телевизионно шоу в което да забавляват публиката
  • 24 Израелски театър

    1 0 Отговор
    И двамата са марионетки на Израел . Байдън прилъга украйнците с голи обещания да въстанат срещу руския ред и после ги изостави . Байдън се измъкна че другата марионетка Тръмп и републиканците му блокирали инициативата .А истината е че и демократи и републиканци се командват от Израел ?