Last news in Fakti

10 Май, 2024 05:18 667 1

Израел отново порази обекти на "Хизбула" в Ливан

  • израел-
  • хизбула-
  • ливан

Изтребители са атакували военни сгради и "инфрастуктура на терористи"

Израел отново порази обекти на "Хизбула" в Ливан - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Израелската армия съобщи тази нощ, че отново е поразила обекти на ливанската шиитска групировка "Хизбула" в Южен Ливан в отговор на постоянни нападения с дронове срещу Северен Израел, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Според съобщението на израелските Сили за отбрана (ЦАХАЛ) в рамките на изминаващата нощ изтребители са атакували военни сгради и "инфрастуктура на терористи" в южната част на съседната държава. ДПА прави уговорката, че тази информация на израелската армия не може да бъде проверена по независим път на този етап.

Агенцията припомня, че от началото на конфликта между Израел и радикалната палестинска групировка "Хамас" на 7 октомври миналата година размяната на огън през израелско-ливанската граница между силите на Израел и заявилото солидарност с палестинците ливанско движение "Хизбула" е зачестила, като жертви дават и двете страни.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха ха

    1 0 Отговор
    Дааа бе! Те обектите им са с табелки обозначени. Много ви верваме.