Last news in Fakti

8 Февруари, 2014 21:43 1 859 1

Доведена сестра отвлича бебе, изоставя го на бензиностанция в САЩ

  • сащ-
  • бебе-
  • отвличане

Похитителката Кристен Смит страдала от симптома на фалшива бременност, който я подтикнал да отвлече новородения син на доведената си сестра

Доведена сестра отвлича бебе, изоставя го на бензиностанция в САЩ - 1
Похитителката и жертвата

След безпрецедентна полицейска операция успешно беше разрешен казуса с отвлеченото преди дни новородено в Уисконсин, съобщава Си Ен Ен.

Появилият се на бял свят преди шест дни Кейдън Пауъл беше спасен след като беше открит от полицейски патрул изоставен в найлонова пазарска торба до колонка за зареждане с гориво на бензиностанция в Айова. Лекарите смятат, че чудо е спасило новородения Кейдън, изоставен на минусови температури, увит само в одеяло в найлонова торба.

„Честно казано, по време на издирването на новороденото бебе не очаквахме такъв щастлив край на нашите усилия“, заяви говорител на полицията.

Той посочи, че тяхното разследване установило, че зад похищението стои доведената сестра на майка му – Кристен Смит. През последните месеци били психически лабилна заради лъжливото си внушение, че е бременна, уточнява АП.

Проблемът се задълбочил след като нейната доведена сестра забременяла и родила в Уисконсин.

Вместо да се лекува Кристен Смит решила, че това е нейното дете... Нищо вече не можело да я спре. Тя отишла в дома на доведената си сестра и откраднала новороденото дете, докато то спяло в люлката.

Веднага след изчезването на бебето полицията започнала да работи по всички версии на похищението. Проверен бил и мобилният телефон на Кристен Смит, от който станало ясно, че тя е изпратила мейли, че е родила на 5 февруари. От страницата й във Фейсбук били открити съобщения, че тя е бременна.

Полицията не съобщава как Кристен Смит е успяла да стигне до Айова. На медиите беше съобщено, че в колата й са открити бебешки дрешки и фалшив корем за бременни.

Кристен Смит ще бъде съдена за отвличане. Според събраните от полицията доказателства тя се уплашила и изоставила сина на доведената си сестра на студа до бензиностанция. Медицинският преглед в ареста показал, че задържаната не е била бременна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трезво мислещ

    0 0 Отговор
    Циганска работа.