Last news in Fakti

9 Март, 2020 13:16 4 867 75

Международна конферентна връзка заради коронавируса (ВИДЕО)

  • коронавирус-
  • бойко борисов-
  • видеоконференция

Министър-председателите на България, Израел, Унгария, Румъния, Италия, канцлерът на Австрия и президентът на Кипър обсъдиха темата и споделиха опита си

Международна конферентна връзка заради коронавируса (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Премиерите на България, Израел, Унгария, Румъния, Италия, канцлерът на Австрия и президентът на Кипър проведоха международна видеоконференция във връзка с разпространението на COVID-19 и предприемането на мерки за ограничаване на болестта. В нея се включиха премиерът на Израел Бенямин Нетаняху, президентът на Кипър Никос Анастасиадис, канцлерът на Австрия Себастиан Курц, премиерът на Румъния Лудовик Орбан, министър-председателят на Унгария Виктор Орбан, италианският премиер Джузепе Конте, премиерът на Хърватия Андрей Пленкович, както и представителите на медицинските власти на съответните държави.

Българският премиер Бойко Борисков посочи, че ключовата дума в момента е солидарност. И въпреки, че много държави са забранили износа на предпазни маски и защитни облекла, ако се наложи, би трябвало да се позволи износ за страни, в които има голяма нужда.

Той наблегна и на огромната заплаха вследствие от мигрантската криза и стотиците хиляди хора, които идват от много заразени страни и върху тях не се упражнява никакъв контрол. Затова и поиска ЕС и останалите страни да предложат сериозни мерки за преодоляване на мигрантската криза.

"Разговорът беше ползотворен. Всеки един сподели своя опит", отбеляза Борисов.

"Въпреки, че Италия е най-сериозно засегната европейска държава, училищата не са затворени, заяви италианският премиер Джузепе Конте.

"В страната му дори се обсъжда възможност тинейджърите като най-слабо застрашени да помагат на възрастни хора в дезинфекцирането на градския транспорт и др. Училищата не са в риск, допълни той.

"Този вирус засяга по-възрастните хора, не е проблем за децата. Можем да използваме тийнейджърите да гледат малките деца, за да ходят родителите на работа. Не сме затворили училищата. В Иран дистанцията трябва да е 2 м. между хората, може и ние така да го направим", заяви израелският премиер Бенямин Нетаняху.

"Трябва да намерим общо споделено решение - в събота подписах нов указ за засилване на вече приетите мерки за овладяване на вируса", каза премиерът на Италия Джузепе Конте. "Въведохме строги ограничения за избягване на междуличностен контакт, болниците са под натиск, за да осигурят на всички нуждаещи се граждани подкрепа", каза от своя страна италиански професор. По думите му крайната цел е да се намали въздействието на вируса по другите части на Италия - това е основното предизвикателство, пред което сме изправени.

Канцлерът на Австрия Себастиан Курц заяви, че за няколко седмици ще може да се измисли решение по темата.

Румънският премиер Людовик Орбан заяви, че към момента в Румъния са необходими около 3 часа, за да се постави диагнозата. "Това време е твърде дълго и ако е възможно някоя държава да открие бързата диагностика - това ще бъде много полезно", каза още той. "Бяхме задължени да приемем много строги мерки - снощи решихме да спрем полетите към Италия, имаме 15 случая, 5 излекувани и трябваше да сложим под карантина над 13 000 души", добави той.

Междувременно няма нови регистрирани случаи на коронавирус в България. Четиримата заразени - двама мъже в Плевен и две жени в Габрово, са в добро общо състояние, съобщи началникът на щаба за борба с болестта Венцислав Мутафчийски тази сутрин.

Старчески дом в Габрово е под наблюдение заради съмнения за коронавирус. Все още не е открит "нулевият пациент", от който е тръгнала заразата.

От вчера болниците в Плевен и Габрово са поставени под карантина и приемат само спешни случаи. Това доведе до напрежение сутринта в Плевен, след като пациенти настояха да влязат за редовни процедури.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Международник

    29 4 Отговор
    Ама безотечественик
  • 2 пройчо

    35 4 Отговор
    Долу Тбъстия Бою!
    Долу това тлъсто,неграмотно говедо!
    Тая тлъста ,мръсна свиня----убива България!!!!
  • 3 mafiota

    10 46 Отговор
    единствения достоен български политик.. не като предателя радев и останалите комуняги

    Коментиран от #8, #20, #42

  • 4 5575

    36 4 Отговор
    Разбира се! Той нашият любим диктатор решава всички проблеми по света, галактиката и вселената. Да живее новия бай Ганьо от Банкя!
  • 5 Барселона

    30 2 Отговор
    А за къщата нещо

    Коментиран от #14

  • 6 Дани илиев

    28 0 Отговор
    Палячовции!!! Барба Ганьо няма ли и той да сложи униформата от генералския период?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Каталуния

    19 0 Отговор

    До коментар #3 от "mafiota":

    Достоен ама с Къща
  • 9 Fate

    21 0 Отговор
    Ако някой е влизал примерно в шивашки цех с 500- 600 работника ще разбере какво безумие са тези предпазни мерки . А градския транспорт час пик ...

    Коментиран от #13

  • 10 Мари

    6 29 Отговор
    Просто се засрамете с глупавите коментари. За всичко ли ви е виновен Бойко? Не виждате ли че целият свят е застрашен от гадният вирус , който някой малоумник избива хората? Трябва да сме солидарни и единни в такъв момент .

    Коментиран от #17, #28

  • 11 Fate

    11 0 Отговор
    Някой виждал ли е корона вируса ?
  • 12 Гангстер и профан

    20 1 Отговор
    Премиер ! Такова ПАДЕНИЕ в историята като държава ни, НИКОГА не е било ! А НАРОДА- НЕХАЕ !

    Коментиран от #18

  • 13 по коментарът

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Fate":

    Пропусна и моловете
  • 14 Боко Тиквата!

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Барселона":

    Като се пенсионирам!!!! Там ме Търси, ясно????
  • 15 Не че другите политици са по-различни !

    9 2 Отговор
    Просто ЕПОХАТА налага нов ТРЕНД на колонизация и разпадане на ЧОВЕШКИТЕ ценности, традиции и морал !

    Коментиран от #70

  • 16 Гост

    12 5 Отговор
    Идиоти! Внесете качествени маски, ръкавици и очила за всички и ги раздайте безплатно на населението. Задължете всички да ходят с тях, само така можете да спрете вируса, некадърници!

    Коментиран от #21

  • 17 Мари ма

    15 3 Отговор

    До коментар #10 от "Мари":

    В Китай обявиха епидемията на 09.01.2020. Въпрос на време беше заразата да стигне до България. Какви мерки взе любимия ти шопар за месец и половина, за да предпази българските граждани и теб самата от зараза, освен че беше позволено на котайците в България да изнесат за Китай 10-20 милиона предпазни маски от аптечната мрежа?

    Преустроиха ли Правителствена болница в Инфекциозна, например? Защото можеше да го направят ефективно и евтино. Там всяка стая е с отделен санитарен възел, а не като някои от инфекциозните отделения - с една тоалетна на етаж...

    Защо в окръжни болници има инфекциозни отделения с по 10 легла единствено, които можели да станат 17 легла? Това ли е великият резултат за двата месеца време от обявяването на епидемията в Китай?

    Коментиран от #53

  • 18 по коментарът

    13 2 Отговор

    До коментар #12 от "Гангстер и профан":

    Народът е смазан. Такава трагедия не е постигнал никой както за последните 30 години направиха планът ран-ът, метрополията и най - вече пребоядисалите се комунисти, сега най - верните на новите тосподари.
    А инак кратун с гол г- з ще мачка - громи вируса като сурово яйце в гаванка
  • 19 Дельо хайдутин

    14 1 Отговор
    Генерала до Боко защо е без скафандър?
  • 20 Да да

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "mafiota":

    При чието управление се изнася злато и се внясят боклуци!!!
  • 21 Китайците

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Китайците ги изнесоха от България обратно в Китай, а вече никой не изнася, за да внесем ние, отново, но на високи цени... Само нашите балъци бляха и едва завчера се сетиха да забранят износа на санитарни материали.

    Важното е Боко да е велик, заедно с лайняния му министър на здравеопазването, а населението да се спасява само...
  • 22 айайа

    4 0 Отговор
    mmmm какъв е опита на Борисов?
  • 23 Забележете ,журналистите от нашите СМИ

    4 3 Отговор
    Реагират най вече на текущото събитие , но не ОБЕЛВАТ и дума , че пътя на ЗАПАД , означава - Разлагане на обществото, Запада не на нацията , Потулване на Традициите, Намаляване Раждаемостта, Съкращаване продължителността на живота, Влошаване на Образование, Потъпкване на МОРАЛ и РЕЛИГИЯ , Разрушаване на здравеопазването а за ЖИЗНЕН СТАНДАРТ при тези условия - не се търсят ! ТЕРИТОРИЯТА НИ СЕ ЗАЕМА , ОКУПИРА ПО НОВ НАЧИН - с заселване на ЧУЖДЕНЦИ ! Утре с гражданство , в избори, в администрация а ние на 40-сет, сме рухнали и дори тук таме със зъби ! ЖУРНАЛИСТИКАТА а политизирана ПРО ЗАПАДНО и ни води като стадо на ЗАКОЛЕНИЕ !

    Коментиран от #47, #58

  • 24 Пахтахур Ташкент

    8 1 Отговор
    Кор за патрия Гроб тя погребва България.Кор за Тол системата и за цялата корупция.
  • 25 Да се срамуваш, когато излезеш навън

    4 3 Отговор
    Да кажеш каква е твоята националност ! Звучи като burglary - КРАДЦИ ! Но нима по върха ЕЛИТА ни не е именно такъв ? Нима картината на улицата , пред и у дома не е като след ЧУМА , ХОЛЕРА , МОР , ВОЙНА ? ГОРДОСТ ? На какво основание ? Очакванията че ще ни ЗАОБИЧАТ на ЗАПАД и че ще боядисваме с тях - са ХИМЕРА ! НАС НИ изтласкват а техните граждани се заселват ! А " Да хванеш гората " , " България от край до край " " Ничея земя " - НИМА НЕ ТИ ГОВОРИ ИМЕННО ЗА ТОВА !? СПИМ ЛИ или сме оручасани, омагьосани , безчувствени и безчувствени наивници ! Пресата и Телевизията - Пеят Партийни Песни а не НАРОДНИ !
  • 26 Няма ли кой да даде ТОН

    3 1 Отговор
    За НАРОДНА ПЕСЕН ?
  • 27 Фермер

    3 1 Отговор
    Да сложат по една термокамера на входа на училища и детски градини.Който е с температура
    кръгом обратно. Да се пресече практиката да се пращат болни деца в заведенията и да страдат другите.Е малко ще пострада фармацевтичната мафия,като не се купуват лекарства,но ще го преживеят.Важно е децата да са ни здрави.
  • 28 За пореден път

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "Мари":

    Сега ще се започне обикаляне по мисирки с обяснения как е време за спешни мерки, а не за оставки, защото ще стане криза с която само той единствен на света може да се справи. Въпреки, че точно той ни вкарва от криза в криза.

    Коментиран от #44

  • 29 Пътя по кой вървим на ЗАПАД

    5 1 Отговор
    Е грешен ! Капитализъм, Класи/бедни и богати/, Експлоатация , Революции ! НАРОДА ни наивно се съгласява за неговото пробиване от западният ТРЕНД на колонизиране и БРУТАЛНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ И БЕДНОСТ ! А нашите СМИ са Четвъртата власт - Трубадурите на Партийната БУРЖАЗИЯ ! Който им плаща - това и пеят !
  • 30 Всички почти, днес хулят ГЕРБ и Бойко !

    2 6 Отговор
    Но кой и защо ? ПАРТИЙНИТЕ Конкуренти ! Да променят КОРЕННО пътя ни на ЗАПАД ? И да се грижат и обслужват интересите на избирателите ? Няма да повярваш в туй дори и ЕДИН ПЪТ ! Боричкат се между тях си , кой ще ни "клати " през следващият мандат ! Не ми ли вярваш? Още 30-сет години ли смяташ да търсиш опровержението ?
  • 31 Мисирчо от Банкя

    7 0 Отговор
    Как е мис Бикини, братчеда Ради и расте ли детето. Това са темите за деня. А и какво стана с Гешев нали щеше да привиква Боко за прането на пари в Барселона???? 3?
  • 32 що не затворите

    3 1 Отговор
    банките?
  • 33 "Честно казано" с Джи Джи ПЛЕЗИЧ?

    1 2 Отговор
    Кое и е честното ? Честното че "духа " срещу ГЕРБ и Бойко но за "правият" път и ТРЕНД за новото справедливо КЛАСОВО ОБЩЕСТВО с Експлоатация и деление на БЕДНИ, Богати, Нисши и Онеправдани и ПАГУБНОТО въздействие върху масата ? ПЛЕЗИЧ не Плезич! Защо ТРУБАДУРКАТА с голямата уста се зъби на ИЗТОК ? Случайно ли БЕСНЕЕ и защо ? Кой поръча музиката която тя пее или ЛАЕ ?
  • 34 Не се заблуждавайте !

    4 1 Отговор
    След Бойко , пак ще има друг като Бойко ! Върни се назад в миналото ! ТРЕНДА е един ! Криминален Капитализъм ! Нима си КРАВА и ОВЦА ? За доене , стригане и касапски ченгел ?! Събуди се !
  • 35 Защо Джи Джи ПЛЕЗИЧ

    3 0 Отговор
    БЕСНЕЕ срещу РУСИЯ ? От какъв зор? В чий интерес е това ? Чия поръчка Джи Джи ръчка ?
  • 36 Джи Джи ПЛЕЗИЧ бе компромисно "чаровна"

    1 0 Отговор
    Но сама се постави в роля на противна, отвратителна , повехнала и гро...а ! Сама си го стори - " пее" чужди и партийни песни а не НАРОДНИ ! Запей със нас с НАРОДА ! Или МЛЪКНИ , МАХНИ СЕ или УНЕМАЙ !
  • 37 Журналистите са като

    3 0 Отговор
    Верни кучета на " ПАРТИЙНИТЕ пастири "! Водят стадото не там където то иска и желае а там където ПАСТИРА ПАРТИЕН им УКАЖЕ !
  • 38 Нечестно казано ни го лъзга кака Джи Джи

    2 0 Отговор
    Под булото на " Честно казано "! Уж пее НАРОДНА песен но с партийно политически пропагандистки утенък !
  • 39 vasik atanasova

    3 1 Отговор
    затвараяте границите и под карантина градовете в които го има
    тука ще пламнем като факел
  • 40 Ловец на боклуци

    6 0 Отговор
    Нека вирусът да ги удари в парламента и във всички министерства, барабар с министрите!
  • 41 Не е само ГЕРБ и БОЙКО

    3 0 Отговор
    Всички са от "ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ "! Представители от " КРЪГЛАТА МАСА " с един и същ манталитет и нагласа ! БРУТАЛЕН ЖЕСТОК КРИМИНАЛЕН КАПИТАЛИЗЪМ ! Нищо ли не ти говори за изживяването до сега ? Татарчев, Велчев, Филчев, Цацаров, Гешефтаров ? Излизане от "ЗОНАТА НА МРАКА" само със партийни " МИСИРКИ" няма да стане и не се надявай ! НАРОДА е УРОЧАСАН от ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ журналисти които умишлено с пропаганда го държат в кома , умопомрачение , неадекватност, екстаз или ТРАНС!
  • 42 Пижо

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "mafiota":

    Много интересно,на какъв ли език,е разговарял
    Барба Ганьос Миротвореца,със тях!!!!!!!!!!
  • 43 ПЕРНИШКИО

    2 0 Отговор
    ОТИВАЛ БОРИСОВ В ЦЕНТРАЛАТА НА ГЕРБ , И ВСИТЕ БИЛИ ТАМ АМА ДО ЕДИН , ВАЖНО САБРАНИЕ , И ТОИ И КАЗАЛ ТАКА БОИКО; ЗДРАВЕИТЕ ТЕРИКАТИ , ГЕРБ; ЗДРАВЕ ЖЕЛАМ ВАШЕ ВИСОКО МУШЕНИЧЕСТВО , БОИКО; ДА ВЪРВИ ДАЛАВЕРАТА , ГЕРБ; СЛУЖИМ НЕУМОРНО ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ , БОИКО; ОТЛИЧНО ОТГОВАРЯТЕ , А ГЕРБ ; УРАААААА.
  • 44 ЕДИ КОЙ СИ

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "За пореден път":

    По голяма мисирка от теб има ли!!! Такива като теб ни вкарват от криза в криза за обществото. Ей мръсни злобари сте това комунистите долни. Цяла Европа си сътрудничи за да се излезе от кризата, а вие само едно си знаете ДА ПЛЮЕТЕ И ПЛЮЕТЕ И ПАК ДА ПЛУЕТЕ всичко което не е свързано с вас дърти пергиши. Дано вироса всички ви натръшка.
  • 45 Питър Бота

    4 0 Отговор
    В израел няма и един болен веднага спряха полетите от Китай.Ама италянците о французите искат туристи Лувър Венеция на ви сега алчни европейски гъзове ще си харчите парите от гробищата да ви ева макята.
  • 46 The Gentleman

    1 1 Отговор
    Разбрахте ли, че премиера е разпоредил да не се удължава ваканцията. Бог да пази дечицата ни. Това е геноцид!
  • 47 ЕДИ КОЙ СИ

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Забележете ,журналистите от нашите СМИ":

    Вживявай се като " голям писател" още малко , че сека като те тресне " короната" ще те тресне и дименцията и после ще лапнеш чемшира.

    Коментиран от #75

  • 48 Румен

    6 2 Отговор
    Хора време е нещастникът Бойко Борисов Да си ходи нека се съберем на протест с искане за неговата оставка и да дойде друг премиер стига е лапал парите на народа нека се организираме и да свалим това шибано Правителство и да доиде друго правителство в което Бойко не играе никаква
    Роля на министър Председател или друг министър никаква дойде друго правителство с друг ръководител оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка

    Коментиран от #63

  • 49 ИСТИНАТА

    1 0 Отговор
    https://m.fakti.bg/bulgaria/453413-fakti-izprevari-vsichki-televizionni-i-vestnikarski-saitove-v-balgaria
  • 50 директна връзка на колонията с с америка

    1 0 Отговор
    Пиарката не можа ли да му измисли други циркове за симулиране на загриженост?

    Коментиран от #51

  • 51 Вярно е

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "директна връзка на колонията с с америка":

    Днес излезе стстистиката на GEMIUS за най посетения новинарски сайт в България! Това е сайта Факти.бг! Както пишат от редакцията каква е рецептата за този невероятен успех ?! Това е само една дума - СВОБОДА ! Свободата на читателите да изказват своето мнение свободно и без цензура! За разлика от псевдо медии като ПИК и Блиц! Където цензурата е потресаваща и в тези сайтове единсвените посетители които останаха са модератори и администратори ! ЧЕСТИТО - https://m.fakti.bg/bulgaria/453413-fakti-izprevari-vsichki-televizionni-i-vestnikarski-saitove-v-balgaria
  • 52 Вперëд....назад дороги нет....

    2 1 Отговор
    Боят настава, тупкат сърца ни - ето ги близо наште душмани. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. Нека с тоз удар врага да смажем, нека му гордо, братя, докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина.
  • 53 ЕДИ КОЙ СИ

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Мари ма":

    Виждам, че разбираш от медицина , външна търговия , математика / 10-20 МИЛИОНА !!! маски, стратегия, ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА СИ СЛОЖИШ ПАМПЕРСА, ЧЕ ЩЕ ОЦАПАШ ГАЩИТЕ .
  • 54 EL PERIODICO

    0 1 Отговор
    Според добре осведоменият източник на изданието,наречен FIGHTER,-- "COVID19" е измислен от световния империализъм.
    Според същия източник ,също така ,било абсолютно сигурно че,
    Земята, била плоска
  • 55 (V)

    2 1 Отговор
    Припомнете си филма "V for Vendetta" от 2005 година. Абстрахирайте се от посланията, че душата и любовта са отвъд пол и дуалност, ако се дразните от джендъризми, ...и картината на оруеловия свят, с ключови думи - страх и робство, ще ви даде всички необходими отговори, ако сте готови за тях.
  • 56 Не забравяйте,че....

    3 0 Отговор
    ....свръх наглият супер ИДИОТ ..... Боко М. Борисов е възпитаник на МВР котилото......те не мислят какво ще стане или какво може да се предприемат предварително...... обучават ги да стрелят и после да питат.....как да се оправим като начело на държавата е индивид на който тази материя е мътна и тъмна.....за екипите му през годините се видя предостатъчно..... некадърници.....това е братя и сестри.....ДОКАТО ТЕЗИ СА силните на деня така ще е.....и по зле ще стане..... късмет на всички.
  • 57 5728

    1 2 Отговор
    Боко може ли да си сложи слушалките, знае ли как се пуска скайпа? Помогнете му?!?
  • 58 Консерватор

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Забележете ,журналистите от нашите СМИ":

    Повтаряш всички измислици ,спуснати от болшевишката хибридна фабрика .Измисли нещо ново и го сервирай на носталгиците ,дето са с по четвърт мозък и роднините на номенклатурата.
    Ама що пък да се напъваш,ще вземеш да объркаш работата, и хоп,останеш и без надница.Десет лева на ден ,са си десет лева

    Коментиран от #60, #62

  • 59 Нас не лъжат както състезание с хръддкки

    0 0 Отговор
    С да бягаме след ТЕНЕКИЕН ЗАЕК ! Днес след тази Партия а след четири години нека бягаме след друга Партия ! И така до кога , партиите край нямат , те са над 300. До кога ще сме хръдки гоневски ТЕНЕКЕТА ?
  • 60 К/рва

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Консерватор":

    Неожеш да си постави още един ПЛЮС ? Аз няма да ти сложа минус , искам да видя до какво състояние докарахте хората . Нека видим те какво ще отсъдят твоята или моята позиция е ПРАВДА !
  • 61 Цако

    0 0 Отговор
    Тиквата е поискал СИРЕЧ да ни помогнат с маски, че тука от 20 дена няма. Т. Е. солидарност.
  • 62 Сложи си още един ПЛЮС к/рво !

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "Консерватор":

    И ти си съратник на Люба Плезич !

    Коментиран от #64

  • 63 Румене иди на майка си в задния двор !

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Румен":

    ОСТАВКАТА не решава проблема ! Да слезе Генчо , че да се качи Пенчо ! Пундьо няма никакво значение за хората , кой ще кара влака - НА ЗАПАД ! Посоката е грешна бе ! КАУН !
  • 64 Консерватор

    0 1 Отговор

    До коментар #62 от "Сложи си още един ПЛЮС к/рво !":

    В реакцията ви, гняв усещам ,а гневът,както всички знаем ,е признак на биологическа слабост
  • 65 Не си хабете нервите по Бойко и ГЕРБ !

    1 0 Отговор
    Ще го сменят но с друг като него и подобие на ГЕРБ ! Всички дърпат на ЗАПАД , РАЗРУХА , БРУТАЛЕН Криминален Капитализъм, Класи/бедни и богати/ а туй ще копаеш и изкараш на пазара щайги с домати - пак в класата на БЕДНЯКА ЩЕ ТЕ ПРАТИ ! ЖИВОТА е за бруталната МАФИЯ!
  • 66 Кой пази МАФИЯТА?

    0 0 Отговор
    Татарчев, Велчев, Филчев, Цацаров, Гешев , бандата БОНАНЗА от " КРЪГЛАТА МАСА " Съд, Прокуратура, МВР, МС, Парламент ! А Президента само ни забърква сълзите като Майка ТЕРЕСА ! А ЛИДЕРА ГО НЯМА ! Истината - ще го духачи дорде седнат РУСИЯ , КИТАЙ и САЩ догодина и РАЗРЕЖАТ ПИЦАТА на Света ! Не си мътен е акъла с нашите ТЕЛЕВИЗИОННИ ПАРТИЙНИ ТРУБАДУРИ - те са като ЛИСТНИ въшки , от ден до пладне , без значение на Партийната принадлежност ! А РУСИЯ Е ГЛАВЕН ФАКТОР който ще мори и мъжки и Мафия ! Не е случаен техният анти руски НАГОН !

    Коментиран от #72

  • 67 Президента е като Майка ТЕРЕСА!

    0 1 Отговор
    Забърсва сълзите ни , но да е НАШ ЛИДЕР В СТРЕМЕЖА НИ ЗА ЧОВЕШКА ПРАВДА - ЙОК ! Той е ПАРТИЕН Кадър на БСП И е спуснат там само да ни утешава : Уважаеми, Уважаеми , Уважаеми ! Румене писна ни от уважение и неписани речи и словоизлияния ! Ще я любиш ли момата или само ще я мърлявиш ? И ти ли си плашип/тарник и плюнка като предните мад/рчовци ? Изглежда че съм прав ! ОВЕНЕН и ОВЦЕРИН !
  • 68 Мафията добре знае че в "храстчето" на

    0 1 Отговор
    Президента " Зайче " НЯМА !
  • 69 Остават ни само Митьовците да ни !

    0 1 Отговор
    Умият очите и лицето ! М. Очите , М. Пищова, М. Шамара, М. Бомбата и Динко от Ямбол - други мъже у нас няма ! Не се надявай на Баба Яга - Валентин Вацев или лайкучката Иво Христов ! Лъжливи добре платени и партийно подплатени овчарчета ! Щедро пудрят мозъците на хорицата ни наивни !
  • 70 Създаване на модерно робство

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Не че другите политици са по-различни !":

    Навсякъде ма само че в Бг не е модерно. При модерното робство пак ти хвърлят някакви пари от които да ти останат малко.
  • 71 Ситуацията у нас е КИРПИЧ БЕТОН!

    0 0 Отговор
    Както на Шипка: Отгоре - НАШИ и отдолу НАШИ ! ВСЕКИ САМ ТРЯБВА ДА СИ ЗАЕМЕ МЯСТОТО ! Но без СТОЛЕТОВ няма да минем !
  • 72 Бона за не беше ли

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "Кой пази МАФИЯТА?":

    Фирма за почистване ако се не лъжа
  • 73 Ще чакаме отново пак РУСИЯ !

    1 0 Отговор
    Щото Запада ни носи РАЗРУХА, БЕДНОСТ и НЕЩАСТНА ОРИСИЯ !
  • 74 Анонимен

    0 0 Отговор
    Преди години,когато не е имало дезинфектанти и медии,как са научавали хората каквото им е било нужно и до колко години са живяли спрямо днес? Бум на здравословно хранене и магазини за здравословна храна,а хората болни и сега се изкупиха дезинфектанти и с каквото прецени да се запаси човек,но като свърши всичко това,после какво ще прави?Ще легне и ще умира ли? Каква форма мисъл е това с презапасяването и самия страх да действа по този начин един човек,какво бъдеще всъщност той си материализира? Явно в един момент не самия вирус е проблема,а действията вследствие от паниката покрай създаденият в главите ни проблем.
  • 75 ПЕРНИШКИО

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "ЕДИ КОЙ СИ":

    а ти бе таралеж , ти да би да се скриеш от курррона вируса , а , хваме ли ни всиъе и тебе нема да те пропущи да знаеш това .