Last news in Fakti

13 Март, 2020 21:14 1 616 2

И играч на Фиорентина е болен от COVID-19

  • душан влахович-
  • фиорентина-
  • коронавирус

Той в момента е у дома си и не проявява симптоми

И играч на Фиорентина е болен от COVID-19 - 1

Нападателят на Фиорентина Душан Влахович е дал положителна проба за коронавирус, обявиха официално от италианския клуб.

Той в момента е у дома си и не проявява симптоми. От клуба увериха, че са задействали процедурите за изолация, изисквани от закона, като са започнали изчисляването на целия кръг от хора с контакти с Влахович.

По-рано през деня стана ясно, че вече петима футболисти на Сампдория са дали положителен резултат за COVID-19, след като вчера първият от тях бе Маноло Габиадини.

Защитникът на Ювентус Даниеле Ругани също е болен от разпространената нова зараза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗЕВС

    2 0 Отговор
    Абе защо си мислите,че футбола е тема номер 1 в момента, и какво ме боли, че еди кой си футболист бил с положителна проба за covid 19. Футболистите ли са най-важните, бе мухлясали журнаря прости? Айде у лево, и пишете как да се предпазят хората в БЪЛГАРИЯ.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.