Last news in Fakti

5 Май, 2020 08:40 2 133 7

Най-големият собственик на молове в САЩ отвори обектите си в няколко щата

  • сащ-
  • мол-
  • ковид-19

Медии съобщават за ограничаване достъпа до места за игра, затворени чешми, служители с маски и забрани за пазаруване по групи

Най-големият собственик на молове в САЩ отвори обектите си в няколко щата - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Губернаторът на американския щат Ню Йорк Андрю Куомо заяви, че той ще бъде ръководен от научни заключения и данните, а не от инстинкта си при решението за отваряне на икономиката.

Процесът по вдигане на рестрикции се очаква да започне в средата на месеца и по думите на Куомо това ще стане регион по регион. Той поиска всеки регион да излъчи лидери, които да създадат система, на която да оказват всекидневен мониторинг.

Смъртните случаи в щата надминаха един милион, но броят на жертвите на ден бележи спад. Въпреки информации за подобряване на ситуацията обаче, правителствен документ, разпространен от вестник „Ню Йорк таймс“ показва скок в смъртните случаите в страната- над 3 хиляди на ден- към юни.

Междувременно най-големият собственик на молове в САЩ отвори врати на няколко търговски центъра в Тексас, Джорджия и в около десет други щата. Местни медии съобщават за ограничаване достъпа до места за игра, затворени чешми, служители с маски и забрани за пазаруване по групи.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 S. S

    12 2 Отговор
    Смъртните случаи надминаха един милион ????.
  • 2 Иван

    6 11 Отговор
    А нещо парад за 9-ти май??
  • 3 Абсурдистанска реалност.

    2 1 Отговор
    Тук се пишат в пъти повече статии за фащ,отколкото за градовете в България.
    Въпреки, че действието се развива на територията на България.
  • 4 Наченето Зъбите

    5 1 Отговор
    Един милион жертви няма в целия свят. Вчера по обяд минаха 250000 души. Информацията обаче е много изкривена. Най вече за Африка, Азия и латиносите. Там само истински факт е, че има заразени и починали. Мексико нищо не изследват, Индия също, Нигерия също. Там се следят данните по друг начин, недостъпен за нас. Защото броя на истински заразените и умрелите като извадка в тия държави, ще даде ясна представа колко време ще ни мори вируса навсякъде. Скритата картина е доста по различна и не е добра.
  • 5 Ivan

    1 0 Отговор
    Алчността и тесногръдието ще изиграят важна роля по пътя към промяната!
  • 6 Кога бе един милион ?

    2 0 Отговор
    Брей тия згазиха лука.Единственото хубаво нещо от тази корона ще е да измрат всички дилари.Мексико ,Колумбия,Италия ....

    Коментиран от #7

  • 7 Иван

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Кога бе един милион ?":

    Жълтия посочи Венецуела.