Last news in Fakti

10 Юни, 2020 11:32 1 154 1

Коронавирусът провали контрола на Манчестър Юнайтед

  • контрола-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • стоук сити-
  • коронавирус

Стоук пристигна на тренировъчното игрище на Юнайтед за срещата, но точно в този момент отборът беше уведомен за резултата от теста на О'Нийл

Коронавирусът провали контрола на Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Контролата на Манчестър Юнайтед със Стоук Сити пропадна в последния момент. Мениджърът на гостите Майкъл О'Нийл е ддал положителен тест за коронавирус.

Стоук пристигна на тренировъчното игрище на Юнайтед за срещата, но точно в този момент отборът беше уведомен за резултата от теста на О'Нийл.

"Потвърждаваме, че мениджърът О'Нийл е с положителен тест за коронавирус. Това стана ясно в последния рунд на тестовете, взети в понеделник, 8 юни. Ще следваме протокола и той ще бъде изолиран, като през това време ще контактува виртуално с останалите треньори и футболистите", съобщават от втородивизионния клуб.

Футболът в Англия ще се завърне на 17 юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    1 0 Отговор
    ..... харесвам и гледам мачовете от Висшата лига... но не мога да разбера тази пословична алчност на футболери, тренери и прочия сволоч... Да, ама тоягата има два края...Язък за огромните стадиони...Онова време с 100 000 зрители вече го няма... Хайде сега Пол Погба пак да поиска СЕДМИЧНА заплата от 500 000 паунда! Невр.