Last news in Fakti

12 Юни, 2020 10:09 1 656 9

Близо 1000 смъртни случая от COVID-19 в САЩ за денонощие

  • сащ-
  • коронавирус-
  • бразилия-
  • заразени

Ситуацията в САЩ не се подобрява

Близо 1000 смъртни случая от COVID-19 в САЩ за денонощие - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В САЩ бяха регистрирани за последното денонощие нови 941 смъртни случая, свързани с коронавируса.

Общият брой на жертвите в страната стана 113 820, показват данните на университета "Джонс Хопкинс". Диагностицираните инфекции в най-тежко засегнатата от пандемията страна в света са 2 023 347.

САЩ продължават да регистрират по около 20 000 нови случая всеки ден. На второ място по брой заразени с новия коронавирус е Бразилия - 802 828, следвана от Русия с 501 800 заразени. Най-много жертви има в САЩ, Великобритания, Бразилия и Италия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рее

    6 1 Отговор
    Да продължават с бунтовете и ще се увеличат още.
  • 2 Религиоузен

    9 0 Отговор
    Да направим Америка отново велика! Е,
    мааму, велики са обаче в чалъмите и зулумите. Наздраве, Дони!
  • 3 Covid19

    3 3 Отговор
    Продължавайте с протестите, моля
  • 4 ccc

    2 3 Отговор
    Впрeдвид чe рaзмирицитe зaпoчнaхa прeди двe ceдмици, вeчe цялa Aмeрикa трябвaшe дa e нa лeглo, бoлницитe "дa рeшaвaт нa кoй дa му изключaт вeнтилaтoрa", чувалите за трупове да са свършили и вcички други плaшилa нa ПЛAНдeмиятa. ТOВA OБAЧE НE CE CЛУЧВA
  • 5 Миризлив пор

    1 1 Отговор
    А бе, тук всички обясняват че давали по 1800 лева да пишат причина за смъртта "коронавирус", там по колко е офертата някой да е чувал?

    Коментиран от #6

  • 6 Тръмп 2020

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Миризлив пор":

    Хилада долара, баце. Ти като се замислиш на колко милиони са платили само да не може Бай Ганьо да излезе до кръчмата и да ти призлее. Тая световна конспирация трябва да спре!

    Коментиран от #8

  • 7 кой създаде кови19

    3 1 Отговор
    строго секретно има видео което указва бил гейт и америка и ангия като производители на кови19 и главната цел намаляване на населението на земята.БесогонTV «Без цензуры и изъятий: Познер, поп Гапон и Гуси-Лебеди» има го и в ютуб.
  • 8 Миризлив пор

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тръмп 2020":

    Нямам идея до колко е конспирация, но в щатите здравната система е на друг принцип - всеки си плаща застраховка в една сметка, ако има пари в нея теглят, ако няма или плащаш кеш или не те лекуват. Отделно и да имаш застраховка има и "самоучастие". Та лечението на коронавирус е 50-80000$ т.е. държат те, мерят температура и дават витамини и парацетамол. Ако трябва да се интубира (апарат за вентилация) вече цената е от 250 хиляди нагоре. Не вярвам някой да шари 50 хиляди зелени ако наистина не е зле или пък да му сложат тръбата.
  • 9 Джон Кенеди

    0 0 Отговор
    Колкото по-малко англосакси и печки, толкова по-добре. Дерзайте, червеите ви чакат!!!