Last news in Fakti

23 Юни, 2020 18:31 1 078 1

Четирима футболисти на Тулуза са дали положителни тестове за COVID-19

  • тулуза-
  • футбол-
  • коронавирус

Четиримата играчи, чиито имена все още не са известни, ще бъдат под карантина през следващите две седмици

Четирима футболисти на Тулуза са дали положителни тестове за COVID-19 - 1


Четирима футболисти на Тулуза са дали положителни тестове за COVID-19, обявиха от клуба.

Това се е случило по време на редовните изследвания преди началото на тренировъчния лагер за новия сезон, в който "виолетовите" ще играят в Лига 2. Четиримата футболисти, чиито имена все още не са известни, ще бъдат под карантина през следващите две седмици.

Останалите играчи, треньорското ръководство и служителите на клуба ще продължат работа по план и ще бъдат изследвани отново след шест дни, уточни лекарят на отбора Патрик Фламон в официално изявление. Тулуза завърши на последно място миналия сезон, който бе спрян заради пандемията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    0 0 Отговор
    Стига лъгахте.