Last news in Fakti

25 Юни, 2020 13:28 1 778 6

Темпът на заразяването с коронавируса в Русия спадна рекордно

  • русия-
  • коронавирус-
  • заразени-
  • жертви

Оздравелите в Русия през последното денонощие са 6342

Темпът на заразяването с коронавируса в Русия спадна рекордно - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Броят на регистрираните заразени с коронавируса в Русия се увеличи със 7113 през последното денонощие, достигайки близо 614 000 от началото на епидемията, съобщи оперативният щаб за борба с новата инфекция в страната, цитиран от ТАСС.

Според щаба това е рекордно нисък ръст - само 1,17 на сто. Вече девети ден броят на новозаразените не превишава 8000 и не спира да намалява. За денонощието са починали 92 души, а общо досега - 8605. Починали са 1,4 процента от всички регистрирани заразени.

Оздравелите в Русия през последното денонощие са 6342, а от началото на епидемията - 375 164, или общо 61 на сто от всички заразени. В страната досега са направени общо 18,1 милиона теста за коронавирус, включително и на хора, пристигнали от държави с широко разпространение на инфекцията.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АААААА

    0 0 Отговор
    Марийче,я погледни пак що си написала???
  • 2 Госあ

    2 0 Отговор
    Треа ходиме в Русия да ни правят тестове, щото у европейската бг ти ги продават на тройна цена и като си го платиш,няма да може да си платиш тока....
  • 3 Антимилиционер

    1 6 Отговор
    Тия рущняци са такива тъпи гал.ощи... Как няма да се заразяват по 7700 дневно. Животни

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    ЧУКЧИТЕ СА ВКЛЮЧИЛИ ТЯХНИ "СПЕЦ НАЗ " В ИЗДИРВАНЕ И ЗАДЪРЖАНЕ НА КОРОНОВИРУСА !!!!!!!!!!
  • 6 Толкова са случаите

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Антимилиционер":

    въпреки правенето на огромен брой тестове,Русия е държавата с направени най-много тестове,ако тук се правеха на половината тестове и при нас нещата щяха да изглеждат и по-зле,както показва между другото числата на заразените в Бг. Именно правенето на много тестове вдига броя на откритите заразени,а те от своя страна не е задължително да са болни може да са само безсимптомни носители,но се изолират и се проследяват за спазване на карантинния срок,а не като тук,разпусната работа.