Last news in Fakti

6 Юли, 2020 12:55 3 510 6

Официално: 16 положителни проби в Черно море

  • футбол-
  • черно море-
  • коронавирус

Всички футболисти с положителен тест са карантинирани, като сме взели необходимите предпазни мерки

Официално: 16 положителни проби в Черно море - 1
Снимка: ПФК Черно море

16 са положителните проби в тима на Черно море, направени след мача с Царско село, съобщават от клуба на "моряците". Ето какво гласи съобщението в сайта на клуба:

След като научихме, че футболистът на Царско село Кавдански е играл с положителна проба за коронавирус /Covid-19/ в срещата с Черно море, на 05.07.2020 г., бяха направени два PCR-теста на представителния отбор на клуба.

За съжаление, резултатите установиха 16 положителни проби. Всички футболисти с положителен тест са карантинирани, като сме взели необходимите предпазни мерки. Уведомили сме медицинската комисия и отдел спортно-технически на БФС, като очакваме техните указания.

Съгласно предписанията на медицинската комисия, в деня преди мача с Арда насрочен за 06.07.2020 г., отново ще бъдат тествани футболистите, вкл. тези от юношеските формации на клуба, които ще попълнят групата за този толкова отговорен двубой.

Ръководството на ПФК „ЧЕРНО МОРЕ“


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пунта мара

    10 4 Отговор
    По-големи актьори от футболистите нема.
  • 2 Чики-Рики

    15 0 Отговор
    Миналата година ги качиха на детектор на лъжата баш накрая на първенството,ако помните?! Сега пак този отбор с Корона,е дай Боже да се оправят момчетата!
  • 3 Барба Гканьос

    6 7 Отговор
    Много важно ...аз ще си карам лятото на Бяло море, така че ''жо ме не интересе'' кво стааа на Черното. Ааайде....кой у лево...кой у десно!!!
  • 4 Много интересно

    9 1 Отговор
    кой ли плати, за да принудят Черно Море да играе с юношите си?
  • 5 Коломбо

    2 1 Отговор
    Яли са папая преди мача.
  • 6 ekler

    0 1 Отговор
    Както се посраха преди 45 години