Last news in Fakti

23 Септември, 2020 12:56 2 105 8

Френското правителство готви затягане на COVID-мерките в Париж

  • париж-
  • ковид-19-
  • карантина-
  • ваксина

Сред планираните ограничения са забрана за събиране на обществени места на над 10 души

Френското правителство готви затягане на COVID-мерките в Париж - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Френското правителство се очаква да затегне ограниченията заради коронавируса в Париж по-късно днес, твърдят френски медии.

Сред планираните мерки са забрана за събиране на обществени места на над 10 души. Присъствието на официални събития пък се ограничава до 1000 души от 5000 разрешени сега.

Продажбата на алкохол ще бъде забранена след 20 ч., съобщи Ройтерс и БТА.

Новите правила за Париж ще последват приемането на сходни мерки в Марсилия, Бордо, Лион и Ница.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ъъъъъ

    6 1 Отговор
    е какви демократи са тия? а правата на хората ??? бабикян да ходи там

    Коментиран от #3

  • 2 до Макрон

    4 1 Отговор
    Спрете нета на оная психарка Стефка Френска.

    Коментиран от #4

  • 3 Ужас

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "ъъъъъ":

    Запада вече не е демократичен. Беше! Във време оно. Сега се разстила с Ковид-19 новия вид комунизъм дето ни го пробутват като опазване на здравето и живота на хората. А пък задкулисно анти- човешки закончета.
  • 4 Stéphanie 🎲

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "до Макрон":

    На теб какво съм ти направила не знам 😕?Добре съм ,не се зачитам в психото .Тук няма шансове за спиране на нета не е както в България,ток,вода и интернет не спира никога.А нета ми е постоянен ,плащам 35 € на месец forfait mobile- SFR никел няма шанс да спре само телефон ,фибрата с интернет е отделно за в къщи ,след старта на 5G сигурно ще е по скъпо в Monaco вече от една година имат 😥.

    Коментиран от #6

  • 5 Stéphanie 🎲

    2 0 Отговор
    Нека да си готвият затягане на COVID-мерките тук,скоро ще настъпи гражданско неподчинение .
  • 6 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Stéphanie 🎲":

    Абе Стефче, що му се хващаш на тоя? Коментирай си, аз тй се кефа. По някой път много плеймейтски го караш, ам нищо😉.Но да ти кажа, то нямаше и шансове да клъцнат и свободата на западняците. Уж бетонна демокрация беше. Ама нали гледаш тая коронка чудеса върши. Тъй че нищо чудно и тока и водата и интернета да клъцнат или под режим да сложат.

    Коментиран от #7

  • 7 Stéphanie 🎲

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Пази БОЖЕ !Франсетата едва ли ще търпят дълго ако се случи,борбен народ са гилотината е в музея 😁.Мерси Mon ami поне един човек на когото да не преча тук 👊.Не съм пл.мейт и чалга абсурт мога да слушам сега рок ,после джас а вечерта да съм на концерт за цигулка примерно но не и чалга.А с модата е друго още от малка ми се вземаха хубави дрехи не българско производство,баща ми доста пътуваше(професията).На 13 години държах списание Vogue в ръцете ми.Модата е нещо свещенно за мен.Просто съм суетна много но това си е типично и за зодията ми Телец.
  • 8 TRoskOt

    0 0 Отговор
    Хаиде всички французоики с БУРКИ и французи разбира се единствена мярка срещу ВИРУСА е тя пък и да му викаме МАСКА дори.