Last news in Fakti

1 Декември, 2020 17:37 11 084 3

Топ 3 прически за 2021 година

  • прически-
  • мода-
  • хит-
  • топ-
  • 2021 г.

Обърнете внимание на това какво е хит през сезона

Топ 3 прически за 2021 година - 1
Снимкa: Shutterstock

Без значение на колко години е една жена, тя винаги се стреми да изглежда зашеметяващо и по-млада. Много е важно да подходите внимателно към избора на прическа. От нея всъщност зависи много – именно тя е едно от първите неща, които забелязват във вас и може тотално да промени излъчването ви.

Определено трябва да обърнете внимание на това какво е хит през сезона, но и дали би паснало на вас и лицето ви. В следващите редове ще ви предложим най-хитовите прически за 2021 година, които ще ви направят по-млада.

Боб

Подстригването по този начин е хит през последните няколко години и тенденцията ще се запази и през 2021. Ако имате тънка коса, тази прическа ще ви придаде обем и е лесна за поддръжка.

Тези, които искат да имат по-ефектна визия, могат да заложат на оригинални бретончета, например асиметрични, които могат да са наклонени, удължени или разкъсани.

Топ 3 прически за 2021 година
Снимкa: Shutterstock

Каре

Важно е, ако се спрете на тази прическа, да помислите дали искате да е удължено каре или асиметрично, помислете и за евентуално комбинация с бретон.

Тази прическа стои чудесно на права коса, но ако искате да заложите на тази прическа, трябва да се съобразите и с формата на лицето си.

Топ 3 прически за 2021 година
Снимкa: Shutterstock

Етажи

В идеалния случай тази прическа може да ви подмлади и е подходяща за всякакъв вид дължина на косата. Косата ви ще бъде обемна и ще изглежда много по-гъста. пише jenata.blitz.bg.

Топ 3 прически за 2021 година
Снимкa: Shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Третата

    3 1 Отговор
    Ще се оженя за нея,няма да влизам вече в сайт за запознанства.. пръстен ще и предложа...!

    Коментиран от #3

  • 2 Stéphanie 🎲

    1 0 Отговор
    Не е вярно малко инфото се разминава😉 Къса коса ,каре което е малко по дълго от 2ра и 3та снимка и на вълни не къдрици.На последната снимка дълга черна на къдрици прическа излезе от мода още преди 3 да не кажа 4 години.Калифорнийската както Мелания Тръмп за дълга коса измести тази 😉.За дълга коса с леко небрежни вълни както при известни дизайнери ....тя модата с прическите идва всяка година

  • 3 Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Третата":

    Абе и другите две бих уважил.