Last news in Fakti

17 Декември, 2020 21:25 6 134 53

Д-р Любомир Димитров: Няма как да оборим теорията, че ще ни чипират

  • д-р любомир тодоров-
  • чипиране-
  • ваксини-
  • коронавирус

Всеки интелигентен човек знае, че това няма как да се случи, заяви кардиологът

Д-р Любомир Димитров: Няма как да оборим теорията, че ще ни чипират - 1
Снимка: Евроком

"Бих казал, че е патриотично да се ваксинираш. Ваксините са много велико нещо. Някои хора се страхуват от нея, защото била създадена за много кратко време, това е основен аргумент за тях. Но нека да видим защо ваксината се създаде толкова бързо за 10 месеца - това е страхотно постижение. Производителите са отговорили на този въпрос, много административни етапи бяха прескочени или да се направят за много кратки срокове. Производителите на ваксините откровено бяха подложени на натиск, Доналд Тръмп открито се опитваше да натиска Пфайзър за производството на ваксината".

Това коментира кардиологът д-р Любомир Димитров от болница „Св. Екатерина“ в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич" по телевизия "Евроком".

"Как да оборим теорията, че ще ни чипират, ами няма как. Всеки интелигентен човек знае, че това няма как да се случи. Ние отдавна приемаме части от генетичен материал, огромна част от храните, които ядем са генно модифицирани. Генната модификация на храните спасява човечеството от глад. Ние ядем генно модифицирана царевица от десетилетия, но не сме се превърнали в кочани за царевица", допълни д-р Димитров.

"Няма да има разделение на хората на касти според това дали са ваксинирани или не са ваксинирани. Вероятно хората, които не се ваксинират без да имат основателна причина за това ще се наложи да се съобразяват с някои ограничения, които ще са чисто комерсиални. Вероятно тези хора няма да могат да летят със самолети, защото Австралийската авиокомпания вече обяви, че няма да допуска на борда си хора, които не са ваксинирани", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професора

    81 20 Отговор
    Бих казал, че има как с чипче зареждащо се от 5G мрежата. Вече се зареждат телефони безжично елементарно Уотсън. Патриотизма не се измерва с наивност сори смешник сори

    Коментиран от #16, #22

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 РЪМПЕЗИ

    58 5 Отговор
    ЗАПОЧВА ВЕЛИКОТО ДЕЛЕНИЕ НА ХОРАТА...ТЕЗИ С ВАКСИНАТА СТАВАТ, ДРУГИТЕ НЕ СА ОТ НАШТЕ...МАЛКО МУ ОСТАВА ОТ СВЕТА...ПРОСТО...НЕИЗБЕЖНО Е...

    Коментиран от #4

  • 4 3e0rop34erod

    39 4 Отговор

    До коментар #3 от "РЪМПЕЗИ":

    За съжаление си прав и само умопомрачените не виждат на къде ни водят ВОДАЧИТЕ.
  • 5 хаха

    58 6 Отговор
    Не бе, кво чипиране! Бил Гейтс просто така си има интересен патент с номер 060606, ама това няма нищо общо! Чиста случайност!
  • 6 КОТарАК

    45 6 Отговор
    кака логика само-било патриотично да се заразиш с измислена ваксина , на която австралийският вариант даде положителен ХИВ тест/ явно от 6 млн са решили да ни правят 3, чисто патриотично
  • 7 Бесен Язовец

    38 3 Отговор
    Забрави да каже само, че педерастията е полезна за сърцето, профан!
  • 8 XMAN

    42 5 Отговор
    КОЛКО ГЛУПАВИ ЛЕКАРИ ИМА В БГ НЕ Е ИСТИНА И ЗАТОВА СМЕ ЗАЛЕПНАЛИ НА ДЪНОТО.
  • 9 Последния Софиянец

    29 3 Отговор
    Гербавите са чипирани отдавна.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Юсуффф

    56 3 Отговор
    Алоо смешник да ти обясня ,че всички производители на ваксини са освободени от всякаква отговорност за евентуални вредни последици.Това кво значи ?!
  • 12 Ти си здрав..

    30 3 Отговор
    Но нямаш ваксина и няма да се возиш в самолета...Ти имаш ваксина ...Качвай се...Дали ще преработи 7.62...Как мислите...
  • 13 айде моля

    45 4 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Ние отдавна приемаме части от генетичен материал, огромна част от храните, които ядем са генно модифицирани. "

    Е, стига де, значи! И аз ще взема да си купя докторска степен тогава! То бива, може, ама чак пък толкова! Този "докртор" не схваща ли, че има съществена разлика между това да ядеш гмо продукт, и това да си набиеш някво рнк? Едното не ти бърка в клетките, а другото е създадено точно с тая цел!
  • 14 Моше Алони

    39 1 Отговор
    Чипиране може и да няма все още, но химическа кастрация - със сигурност.
  • 15 Дельо Хайдутин

    39 3 Отговор
    Кардиолог ,ама много разбира от ваксини.Като коремния хирург.
  • 16 Боже дано

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "Професора":

    намери сили, да се просвети малко поне, за да ни предпази занапред от такива простотии!😀
  • 17 Теодоро

    18 2 Отговор
    ЧЕРЕП И КОСТИ СЕ РАЗМЪРДАХА...чипирането започна преди доста време
  • 18 а бе

    40 1 Отговор
    докторе , то чипирането си започна бе. Бритиш Еъруейз въвежда ваксинационен паспорт за да се качиш на борда. Това не ти ли прилича като паспорт за кучето ми , но за него искат и чип нали. Е не е далеч мисълта и аналогията с домашния любимец. Вече сме на верижка докторе не го ли осъзнаваш?
  • 19 Колю

    33 3 Отговор
    Бе докторе , ти царевичака суров ли го ручаш и какво остава от ГМО -то ти в него. Като мине през стомаха и после ? Де е гумн-ото ? А тези ваксини в чист вид болестта барабар с каквото им е нужно на създателите е в кръвта ти и в клетките . На минус 80 да не се зяносат нано клетките които ще те модифицират и контролират през мрежата. Така докато машините започнат да използват интелект , а не да работят за сметка на хората които само ще работят без да имат интелект . Хората за управляващите милиардери са по-евтини от машините. На всичко отгоре са и много. А как се разтоварва здравна и пенсионна система ?
  • 20 Анонимен

    33 0 Отговор
    Интересно ми е ако съм преболедувал короната и имам естествени антитела защо трябва да се ваксинирам за да летя до Австралия? Мисля че след много откази ще последват и съдебни искове към тази компания и бързо ще се откаже от намеренията

    Коментиран от #28

  • 21 Логика

    29 1 Отговор
    Тоя да вземе и види графиките по години в световен мащаб, за растежа на Рак и разпространението на ГМО- по някаква случайност тия графики си съвпадат.
    Повечето доктори знаят и си мълчат, заради кариерата, а тоя или е неук (в което не вярвам), или е платен за да заблуждава.
    Не му прави чест, можеше поне да откаже.
  • 22 Ирония ли

    15 5 Отговор

    До коментар #1 от "Професора":

    е този ник "професор"? Ако не е, нямам думи за това което си сътворил!
  • 23 Hoho Boho

    16 1 Отговор
    Егоистично погледнато аз имам интерес ВИЕ да се ваксинирате.

    Това наистина ще пребори пандемията
    и след това няма да има от какво да се притеснявам.

    А какви ще са последствията за ВАС след това,
    защо е необходимо да се притеснявам.
  • 24 Hoho Boho

    16 1 Отговор
    Този пример със самолета съм го виждал...
    Нека да помисли.
    1/Самолетна компания "А" вози само ваксинирани;
    2/Самолетна компания "Б" вози всички;
    2/Ваксинирани са само 10% от населението на земята.

    Въпрос: коя компания има по-добри шансове да фалира?
  • 25 вярно

    13 1 Отговор
    Така е. А и като се замислиш туризмът колко ще е на загуба ако не могат хората да пътуват свободно. Според мен на този етап само плашат гаргите с това с авиокомпаниите. Не са готови да го направят. На по-късен етап след още някоя пандемия от Бил Гейтс може и да стане. Сега е рано.
  • 26 Няма смисъл докторче

    14 1 Отговор
    Всички сме наясно за какво иде реч, даже и ромалесковците няма да се ваксинират... Толкова отдавна се учим да оцеляваме в тази мафия - БГ здравеопазването, че ще ни излъжете в шестък!
  • 27 кокиче

    2 9 Отговор
    БУНАК ТИ СИ ЧИПИРАН ОЩЕ С КОМСОМОЛСКАТА СИ КНИЖКА
  • 28 Просветен илюминат

    7 0 Отговор

    До коментар #20 от "Анонимен":

    връзката психика-мозък-орган, за подкрепящата роля на микробите по време на лечебния процес и най-вече за биологичния смисъл на всички болести, включително и рака, теорията за имунната система се разпада като къща от карти. При липсата на врагове, срещу които да се „бием”, да се „борим” и да „убиваме”, войната свърши.






    Въпрос, който трябва да зададем:



    Ако увеличаване броя на антителата основно се счита за индикация за силна имунна система, защо при теста за СПИН същите параметри се определят като „имуно-дефицит” и като „заразяване” с ХИВ (с вирус, който никога не е бил изолиран и научно доказан)?
  • 29 Даниел

    13 0 Отговор
    Ще се появи нова ниша в пазарния сектор - търговия със сертификати за ваксиниране.Да живее корупцията в България, страната на неограничените възможности !
  • 30 Просветен илюминат

    6 0 Отговор
    Забележете колко хора излизат и говорят и къде е доказателството за този вирус и защо никой не поиска досега такова за да бъде достоверно зад какво застават те с тези призиви и убеждения?

    Коментиран от #31

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 То, че

    8 1 Отговор
    с ваксината не могат да ти вкарат чип е така, но тя влияе върху РНК, която подпомага ДНК. Ако се получи изменение в ДНК в отрицателна насока това може да ни върне интелекта на ниво бронзовата епоха. Много е приемливо за световния елит. В тази връзка чип не ни е нужен а банани и кожени препаски.
  • 33 Просветен илюминат

    6 0 Отговор
    Съществуването на тези т.нар. „вируси убийци” трябва първо да бъде доказано. И точно тук се появява проблемът. Логически, научно обосновани доказателства никога не са били представяни, въпреки, че това е много лесно – да се вземе кръв от пациента, да се изолира един от тези вируси в чиста форма, с пълния му генетичен материал (геном) и в цялостен вид и след това да се наблюдава с електронен микроскоп. Но тези важни първоначални стъпки никога не са били направени с вируса H5N1 (човешкият вариант на птичия грип), с т. нар. хепатит С вирус, с ХИВ и с много други неща, които официално се наричат вируси и се обрисуват като атакуващи „диви зверове”. „Определено никой все още не е открил съответната вирусна структура в кръвния серум на болните от т. нар. хепатит С. Както е и при ХИВ - чистият вирус, необходим за точното му определяне, все още не е намерен.”

    Коментиран от #34

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Егати и тъпигьоза, доктор ми било това!

    8 2 Отговор
    Ей, докторееее, ти кого ще лъжеш бе???
    Ти чувал ли си през живота си нещо за СЕКТАТА в която членува Бил Гейтс???, казва се “Трансхуманизъм”(трансформация на човека) във лекция номер 5 от доктрината на тази секта е записано, цитирам : “ПРЕМАХВАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША ЧРЕЗ ВАКСИНИ”!!!
    Един от членовете на тази секта е известния лекар на име Шваб, вземи и прочети някой негов труд, освен ако не си платен от тези сектанти или пък да си и ти ТРАНСХУМАНИСТ!!!

    Коментиран от #39

  • 39 Намали

    1 4 Отговор

    До коментар #38 от "Егати и тъпигьоза, доктор ми било това!":

    малко тия четива! Не ти се отразяват добре! От тях има смисъл само ако можеш да разграничаваш плявата от истината, в противен случай се получават комични ситуации! 😀
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 😷😷😷

    6 0 Отговор
    Заражда се ново явление - Дискриминация на ваксинационен принцип !!! Невсксинираните според този "доктор" без извинение идиот, ще ги третират в транспорта, като негpи от миналия век !? Малко само, шели да се "съобразяват с някои ограничения" !? Такива идиоти ме изкарват извън нерви !

    Коментиран от #48

  • 42 Hoho Boho

    3 0 Отговор

    До коментар #40 от "Мнение":

    А може ли нещо по-конкретно да напишеш?
    Така написаното няма смисъл.
    Брях МАА
    Ама така си е

    Коментиран от #44

  • 43 Ужас!

    3 2 Отговор
    Индивиди, като този доктор са живо доказателство, че чипирането вече е в ход и е успешно ! Ако се съмнявате прочетете пак, какви ги дрънка този !!!
  • 44 Какво по

    2 2 Отговор

    До коментар #42 от "Hoho Boho":

    конкретно да ти напише човека! То не са 5G да ти управляват чиповете, не са секти, Бил Гейтс и още и още "умни" изяви на вещите писачи!
  • 45 Ха сега

    2 2 Отговор
    Отдавна започнаха да чипират кучетата, а пък при хората било невъзможно. Нещо не се връзва. Как може да се появил в медията и бълваш небивалици. Егати ДОКЪОРА

    Коментиран от #46

  • 46 Щирлиц

    2 1 Отговор

    До коментар #45 от "Ха сега":

    Виж чип за куче и обясни, как може да е във ваксина?
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Vinetu

    0 0 Отговор
    Чипират със smart dust 😁🎃
  • 51 Ние отдавна

    2 0 Отговор
    сами се чипирахме с тия смартфон!
  • 52 Гост 8

    3 0 Отговор
    Кардиолог и ваксини-смешно.Има специалисти-те да говорят.Изобщо докога ще си казва мнението всеки?Да говорят само компетентните!
  • 53 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Както е написано в Библията, всеки ще носи числото на Звяра ! Всеки си има ЕГН и лични данни поне на 20 места по болници, училища, институти и прочие държавни служби и службици. И в същият момент постоянно се дрънка, за опазване на личните данни !?. А Звярът е всяка една държава за поданиците си !!