Last news in Fakti

25 Март, 2021 18:56 3 458 4

Ето как да миете лицето си срещу бръчки и увиснала кожа

  • сода-
  • кокосово масло-
  • грижа за кожата-
  • бръчки

Използвайте само две прости съставки, за да поддържате кожата си свежа

Ето как да миете лицето си срещу бръчки и увиснала кожа - 1
Снимки: Shutterstock

Отличният външен вид е това, което всички искаме да постигнем, особено жените. Това, което влияе на качеството на нашата кожа, е нездравословният начин на живот, замърсяването в града, както и много химикали. Ето защо много хора имат проблеми с запушени пори, акне, бръчки и др.

Много жени правят всичко възможно, за да се справят с този проблем. Обикновено те купуват продукти, които обещават да помогнат, но това съвсем не е така. Някои от тях освен че са много скъпи също са и наситени с различни химикали, които могат да причинят повече вреда, отколкото полза, пише jenata.blitz.bg.

Кожата на лицето ни е много деликатна, заради което трябва да внимаваме какво ще използваме. Тук ще ви представим невероятна рецепта, която ще ви помогне да третирате акне, бръчки и много други кожни проблеми, без да причинява странични ефекти.

Сода за хляб и кокосовото масло са 2 съставки, които са изключително полезни. Народната медицина ги използва и лекува всеки проблем с кожата. Те имат антисептични и противовъзпалителни свойства, които са изключително ефективни. Можете да използвате това лекарство като ежедневен лосион.

Содата е кристално съединение, което обикновено се продава под формата на прах. Тя може да подобри качеството на кожата ви и да ви помогне да излекувате акнето. Може да се използва и като дезодорант и за избелване на зъби. Тази съставка помага за балансираното рН на кожата.

Кокосовото масло също добре се отразява на кожата ни. То е пълна с хранителни вещества, които правят кожата чиста и хидратирана.

Ето как да миете лицето си срещу бръчки и увиснала кожа

Съставки:

2 супени лъжици кокосово масло

1 супена лъжица сода за хляб

Използване:

Използвайте малка купа, за да смесите добре съставките.

Ще получите паста, която трябва да нанесете върху кожата си с помощта на кръгови движения.

Оставете сместа на лицето за 10 минути. Измийте обилно с топла вода.

След това не се нуждаете от хидратиращ крем, тъй като кокосовото масло дълбоко овлажнява кожата ви.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    1 2 Отговор
    БЛАГОДАРЯ СЪБИНА ОБИЧАМ ТЕ
  • 2 Брендица

    2 2 Отговор
    Събинке, ходи търкаляй аспиринчета с твоите козметични статии в неподходящо време!
  • 3 Киро Жарта

    0 1 Отговор
    Че и изпапкам 🍕 на Кобилката
  • 4 Шошуши,

    1 0 Отговор
    Виснала кожа,, хоп, кокос, е нема, да стане, семейството ще гледаме, кой ше ни види у собствените ни,, затвори,,...!