Last news in Fakti

9 Юни, 2021 08:25 1 557 1

САЩ промениха част от препоръките си за пътуване зад граница

  • коронавирус-
  • пандемия-
  • сащ-
  • ваксина

Държавният департамент вече съветва американците да обмислят посещенията си заради риска от коронавирус

САЩ промениха част от препоръките си за пътуване зад граница - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Съединените щати промениха в положителна посока препоръките си за пътуване в редица големи държави, включително Япония, Канада и Мексико, съобщи Франс прес.

Държавният департамент вече съветва американците да обмислят посещенията си заради риска от коронавирус, докато преди това ги предупреждаваше въобще да се въздържат от подобна стъпка.

От там съобщиха още, че са преразгледали препоръките си след консултации с Центровете за контрол на заболяванията. Други страни, в новото предписание са Германия, Франция, Гърция и Южна Африка.

Промяната се следи внимателно за сигнали кога Вашингтон ще облекчи ограниченията за пътувания от Европа, пояснява Франс прес.

В понеделник съветникът по национална сигурност Джейк Съливан заяви, че подобна стъпка ще бъде прозрачна и ще се ръководи от "науката и данните".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.