Last news in Fakti

8 Август, 2021 09:50 7 735 39

Тръмп: Бях прав, че коронавирусът идва от лаборатория

  • доналд тръмп-
  • коронавирус-
  • пандемия

Байдън иска нов доклад по случая от разузнаването

Тръмп: Бях прав, че коронавирусът идва от лаборатория - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е бил прав относно лабораторния произход на новия коронавирус. „Наричам го китайски вирус, защото оттам започна да се разпространява. Той се появи в лабораторията. Казах преди, че той се появи в лабораторията, но едва сега всички отбелязват, че вероятно съм бил прав“, каза бившият американски президент Доналд Тръмп, цитиран от Fox News.

Според него ръководството на социалните мрежи, включително Twitter, активно блокира хора, публикуващи непотвърдени данни за коронавируса, включително теорията за лабораторния му произход. „Това е ужасно, но той се появи в лаборатория в Ухан.

Американският президент Джо Байдън заяви в края на месец май, че разузнаването на САЩ няма достатъчно информация, за да каже със сигурност как е започнало разпространението на новия коронавирус: от човешки контакт със заразено животно или възможен инцидент в лаборатория на Уханския Институт по вирусология. Американският лидер инструктира разузнавателните служби да удвоят усилията си да проучат всички налични данни и да изготвят нов доклад до 90 дни.

През юли генералният директор на СЗО Тедрос Аданом Гебреесус каза, че неговата организация се подготвя за втората фаза на изучаване на произхода на коронавирус SARS-CoV-2. Тогава той призна, че разпространението му може да бъде резултат от „спешен случай в лабораторията“.

В отговор китайското външно министерство изрази надежда, че експертите на СЗО по време на новия етап на изследването ще обърнат по-голямо внимание на теорията, че коронавирусът е бил пренесен в Ухан заедно със замразена храна и не се е появил в резултат на изтичане от лаборатория.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прав си

    82 6 Отговор
    Тръмпи, но от ваша, американска. Както свински грип, птичия и сарса.

    Коментиран от #25

  • 2 ХАХАХ

    45 8 Отговор
    ТОЗ И ТОЙ СЪЩИЯ ГЛОБАЛИСТ,ИМА ВИДЕА КЪДЕТО Е НА КУПОНИ И БАНКЕТИ С ПЕДОФИЛА ЕПЩЕЙН ДЕТО ГО ОБЕСИХА В ЗАТВОРА,ДЪРПАТ ЖЕНСКИ НА КУПОНИТЕ.САТАНИСТА УОРЪН БЪФЕТ СТОИ ЗАД ТРАМП НЯМА ЗНАЧЕНИЕ БОДОНА ИЛИ ТРАМПА НЯМА ДА СВЪРШИ КОРОНА ЛЪЖАТА ДОКАТО КУКЛОВОДИТЕ НЕ БЪДАТ СПРЯНИ ИЛИ НЕ РЕШАТ САМИ ДА СПРАТ,НО НЯМА ДА СПРЪТ ЗАЩОТО ВИ ВИДЯХА ПИПЕТО КОЛКО СТРУВА!
  • 3 Лудница

    54 2 Отговор
    Те всички световни кукловоди нямат интерес истината да излезе наяве. Всичко е мърша до мозъка на костите.
  • 4 Аре си

    29 3 Отговор
    хортуваме глупости.Знаем,че МИСИРКИТЕ разпространяват COVID .
  • 5 Пич

    67 6 Отговор
    Прав е на 50%... Че е от лаборатория... Но не била китайска , а американска...

    Коментиран от #11, #30

  • 6 Пич

    41 1 Отговор
    Както се казва , ако не знаеш за нещо , проследи парите... Ще видиш кой печели...
  • 7 Бай 1️⃣8️⃣

    43 3 Отговор
    От лаборатория в сащ пуснат да се разпространи в Китай с най многобройното население а ако не си го хванал вируса ше ви го инжектират сато ваксина който очевидно не помага сега му викат делта варянт .Дроновете които летяха над цял свят на илан мъск точно преди да се разпространи вируса и напръскаха храните и водоемите нищо не казват.Маските пазели глупости защото не спряха вируса също и ваксините избиха ни тия пумяри.?Безос е собственик на една лаборатория в Ухан случайно ли
  • 8 olo

    28 1 Отговор
    ".... Американският лидер инструктира разузнавателните служби да удвоят усилията си да проучат всички налични данни и да изготвят нов доклад до 90 дни...." ****в който да доложат,че лично Мао Дзедун е сварил вируса в каскетя си,още 1957г. и го е замразил в Хималаите при прилепите ,за после !
  • 9 Гост

    48 0 Отговор
    ⚠️И децата в детската градина разбраха, че вируса е БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ⚠️
  • 10 Перо

    33 1 Отговор
    А Тръмп,какво очаква,този който иска да пусне вируса,да го пусне до собствената лаборатория ли? Това,че заболяването е открито за пръв път в Китай,съвсем не означава,че там е възникнал и не е премесен за заблуда!
  • 11 Верно ли

    28 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    И тоя се прави на ущипан! Заявка за патент под номер 7279327, подадена на 19 април 2002 г. от Американският институт по алергия и инфекциозни болести, който е създал инфекциозна репликация на коронавирус, таргетиращ конкретно човешкия белодробен епител. Иначе казано, SARS е създаден и патентован на 19 април 2002 г., месеци преди предполагаемата му първа поява в Азия. Значи страшният нов вирус, с който плашат хората, е не само нарочно създаден, но и може да бъде синтетично модифициран в лаборатория чрез елементарни ДНК секвенции.
  • 12 РЕАЛИСТ

    29 2 Отговор
    Тръмп;"Наричам го китайски вирус, защото оттам започна да се разпространява." Ами така наречения "испански грип" от 1918 след , като е регистриран първо в САЩ, защо не го наричат "американски". Крили са го и понеже първи вестниците в Испания правят епидемията достояние на света и му лепнали етикет" испански"
  • 13 emo

    12 2 Отговор
    поредната глобалистка марионетка още като беше президент ги говореше тези глупости . сащ вече нямат президенти като кенеди ..

    Коментиран от #15

  • 14 Човека Коза

    30 1 Отговор
    Вярно от китайска, ама с пряко финансиране от мистър Гейтс.
  • 15 РЕАЛИСТ

    7 6 Отговор

    До коментар #13 от "emo":

    О не, само не Кенеди. Бил е една откачалка на коктейл от лекарства и наркотици и едва не докара света до ядрена война. Хубава работа свърши Ли Харви, като ни избави от този невменяем президент.
  • 16 Амеркано Евреиска

    14 0 Отговор
    Далавера ама китайците им го хакнаха ха ха ха
  • 17 Гавраил

    10 2 Отговор
    БРАВО БАЙ ДОНЧО. Но внимавай, Рептилиите са много отмъстителни.
  • 18 Северозапад

    37 1 Отговор
    Чичко Гугъл ми казва, че лабораторията в Ухан е построена от франсетата, и е финансирана от САЩ. Учените са от САЩ, Франция и Холандия, а китайците там са под 10%. Изводите си правете сами. А какви буламачи се бъркат в американските биолаборатории в Грузия, Украйна, Полша и най-вече във Форт Детрик, не ми се мисли...
  • 19 То е ясно

    20 0 Отговор
    Тръмпи ги знае тия номера.Британия изнасяше говеждо за САЩ и видите ли появи се вирус "луда крава",щото в Тексас взеха да фалират цели ферми и т.н.
  • 20 стоян георгиев

    0 11 Отговор
    тръмп е мечтата на ватника.може да ръси глупости с дни и после нискообразованите да се въодошевяват от щуротиите му.тва е поредната му подобна.американското разузнаване каза че не знае как е тръгнал вируса ,но завалията се оказал прав че е тръгнал от лаболатория в китаи.де ти лом де ти лондон?

    Коментиран от #22, #37

  • 21 Анонимен

    4 12 Отговор
    Уважавам китайците, като народ с велика история, но в тази лаборатория се изследват древни вируси и не е случайност, че от там тръгва. Грешката е тяхна.
  • 22 Абе пипи

    14 0 Отговор

    До коментар #20 от "стоян георгиев":

    А твойта мечта господин ТО каква е? Да направят още поне 15-тина пола та да си щастлив? Или вече ти самия можеш дори и на Олимпиадата да участваш-нали ви разрешиха да се мерите наравно с жените...? Каква ти е мечтата...-а???

    Коментиран от #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 стоян георгиев

    0 9 Отговор

    До коментар #22 от "Абе пипи":

    мечтата ми дрогар е да остана с теб в една стая за две три минути.

    Коментиран от #27

  • 25 ПИГВИНА ГЕНЕРАЛ

    10 6 Отговор

    До коментар #1 от "Прав си":

    ЕДНА ЛЪЖА ПОВТОРЕНА МИЛИОН ПЪТИ ТРЯБВА ДА СТАНЕ ИСТИНА!!!!! ТЕ ТАКА С ЛЪЖИТЕ НА ТРЪМП.
  • 26 ****

    8 1 Отговор
    Този е прав,ама на половина,не е познал мястото на лабораторията,или така е по лесно да се прехвърли болката,от болната на здравата глава.

    Коментиран от #32, #36

  • 27 Бря бря бря

    6 0 Отговор

    До коментар #24 от "стоян георгиев":

    Мечтата ти ще бъде изпълнена, но ще си сам в твоята гумирана стая.
  • 28 Гост

    12 0 Отговор
    Фор Детрих много бързо беше заличен, а и всички помним странните случаи на зараза, които бяха обявени, че са под въздействието на електронните цигари, но после бързо и това заглъхна,за да се появи в Ухан по време на военните игри от болните хамерикански войнички.
  • 29 big

    10 0 Отговор
    Вероятно е прав за лабораторията, но не и за Китай! Вируса е бил открит в Италия далеч преди Ухан и това е било доказано при лабораторни изследвания! Другата истина е, че по света действат не една и две такива американски лаборатории и като нищо това може да е биологично оръжие пуснато за тестиране и може би малко "нацистко" за прочистване на човечеството: цветни, дебели, сериозно болни!

    Коментиран от #31

  • 30 И как ще работи в Китай

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    Американска лаборатория без знанието на Компартията?! Китайците са също толкова замесени колкото и америка и Израел с техни "учени"!...... .
  • 31 Какви цветни бе?

    7 0 Отговор

    До коментар #29 от "big":

    Почистват се само бели и не само с вируси но и умишлено им карат араби и азиатци - следователно тези зад Тръмп, Биден и т.н. са всичко друго но не и бели Американци! А Китай има също голям интерес от пълен разпад на запада, Китайски агенти вече изкупуват всичко на запад - от земя до банки и корпорации!
  • 32 И така да е но не е!

    1 3 Отговор

    До коментар #26 от "****":

    В Китай е пълно с лабораторни за биологично оръжие за геноцид на бялата "сатанинска и нацистка" раса отдавна! Нещо много прокитайци станахте всички, докато не разберете какво означава Китайски социализъм!
  • 33 Анонимен

    5 0 Отговор
    Не виждам какъв е интересът на китайците да пускат вируса. Китай е глобалистична страна и цели да има свободна търговия по целия свят, без ограничения. Те най-много изгубиха от създалото се положение.

    Коментиран от #34

  • 34 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Анонимен":

    За америка е най изгодно да подържат тази теория!Китай ги е заробил финансово и само им трябва повод за да се "скъсат"...Катоспрат плащанията!Иначе....от време оно знаете ....Поздрави от Фамилия КАдафи до техните убийи-Англосаксонските хиенови кучета......
  • 35 незнайко

    5 3 Отговор
    Изтекъл от лаборатория, но не в Ухан а е подхвърлен там при ученията на САЩ близо до Ухан. Как ще си обясним по друг начин, бързото производство на АМЕРИКАНСКИТЕ ВАКСИНИ ??? Този път американците си вкараха автогол, но за сметка на това ПЕЧЕЛЯТ МИЛИАРДИ ОТ ВАКСИНИТЕ !!!
  • 36 8244

    0 9 Отговор

    До коментар #26 от "****":

    Да ,защото лабораторията е руска.Руснаците като типичен паразит само вредят и коронавируса който пуснаха е поредния пример.
  • 37 Георги Стоянов

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "стоян георгиев":

    американското разузнаване каза, това което трябва и е "правилно" да каже, иначе трябваше да каже истината, която се стараят да скрият.
  • 38 Калоян

    1 0 Отговор
    В израел има свръх секретна лаборатория за разработка на биологични оръжия, които разпространяват из цял свят. Ние също бяхме цел: заразите по селскостопанските животни, които бяха избити за да може евреите животновъди да доминират над българските животновъди. Просто да го имате прдвид!
  • 39 сорри

    0 0 Отговор
    Медиите, били то телевизии, радиа или интернет са двигателя за пландемиите! За да има резултат, трябва да бъдат спрени завинаги, тогава и само тогава няма да има такива лъжи и манипулации с цел евтаназия и евгеника, сащо така и поробване на населението от шепа ненормалници и техните лакеи - медии!