Last news in Fakti

20 Август, 2021 14:45 1 547 1

Коронавирусът удари звезди на Арсенал

  • пиер-емерик обамеянг-
  • александър лаказет-
  • арсенал-
  • коронавирус

Други с положителни тестове са вратарят Алекс Рунарсон и крилото Вилиан, които обаче най-вероятно ще играят в лондонското дерби на "Емиратс"

Коронавирусът удари звезди на Арсенал - 1

Пиер-Емерик Обамеянг и Александър Лаказет са пропуснали поражението на Арсенал срещу Брентфорд през миналата седмица заради положителни тестове за коронавирус.

Оба е с поредни отрицателни тестове след първия положителен и все още е опция за мениджъра Микел Артета за срещата с Челси в неделя, но Лаказет продължава да лекува заболяването.

Други с положителни тестове са вратарят Алекс Рунарсон и крилото Вилиан, които обаче най-вероятно ще играят в лондонското дерби на "Емиратс".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hshdgd

    1 0 Отговор
    и как така ще играят довечера след положителни тестове?!?!? къде отидоха мерките!??!