Last news in Fakti

23 Януари, 2022 09:53 20 780 126

Здравният министър с новина за зелените сертификати

  • зелени сертификати-
  • асена сербезова-
  • коронавирус

Към този момент ограничения на национално ниво не се налагат

Здравният министър с новина за зелените сертификати - 1
Снимка: БГНЕС

„Валидността на зелените сертификати ще бъде в рамките на 270 дни от 1 февруари, каквито са препоръките на ЕК. На този етап удостоверението за антитела не отпада. Така валидността на документа за хората със завършен ваксинационен курс ще важи 9 месеца. В момента се обсъжда и подобен срок за хората, които са преболедували и за тези с антитела. Това обаче зависи от здравните експерти”, Това заяви в студиото на „Събуди се” по "Нова телевизия" министърът на здравеопазването професор Асена Сербезова.

"14-дневната заболеваемост варира в различните области на страната. От 265 на 100 хиляди души – до 2369 души на 100 хиляди души в Благоевград. Тези големи разлики се обуславя от различни фактори. Затова всеки Областен щаб в зависимост от обстановката взема мерки на регионално ниво. При тази голяма разлика на регионално ниво – ограничения на национално ниво за момента не са необходими”.

По думите ѝ благодарение на модела на МЗ за управление на кризата с COVID-19, се отчита и броят на заболелия медицински персонал. „Броят на леглата може да се увеличи, но много е важно кой ще ни лекува. Заболеваемостта на медицинския персонал се следи ежедневно”, категоричен е министърът. По думите ѝ най-проблемен от гледна точка на заболеваемостта в момента е София-град.

„Мерките, които ще се вземат в районите с по-голяма заболеваемост, предстоят да се вземат след 5 дни. Това са областите София-град, Благоевград, Перник, Стара Загора, Бургас. Тези мерки ще бъдат взето на областно ниво. Максимално сме отразили желанието на Образователното министерство да бъде запазено присъственото обучение на децата от 1 до 4 клас”, подчерта професор Сербезова. И допълни: ”Към настоящият етап се запазва присъственият учебен процес, който се следи много отблизо. Ваканцията, обявена от академик Николай Денков, ще даде възможност за една почивка, без това да навреди на учебния процес”.

Тя изрази несъгласие с критиците на включването на критерия за следене на заетостта на интензивните легла. „Те вероятно пропускат, че това не е единственият фактор който се отчита. Вземаме предвид как протича вируса, кои възрастови групи се разболяват, как се натоварва системата и как се лекуват хората в извънболнични условия. Отчитат се и спешните обаждания”.

„Над 90%, които стигат до прием в интензивно отделение, не са ваксинирани. Искам да отправя апел – да се повиши ваксинационният обхват. Ваксините не ни пазят на 100 процента и никой не го е твърдял, но ни пазят от тежко протичане на заболяването”, подчерта министър Сербезова.

Тя коментира и темата за зелените сертификати. „На този етап удостоверението за антитела не отпада”, заяви тя.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 93 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атлантик

    69 409 Отговор
    Да си антиваксър значи да си престъпник, а лекар-антиваксър направо терорист.
    Мангърката скоро ще бъде лишен от лекарски права, човек без етика и морал, неслучайно се води разследване от БЛС, етичната комисия и прокуратурата.

    Коментиран от #5, #8, #10, #11, #14, #15, #20, #21, #41, #43, #47, #58, #61, #70, #81, #85, #94, #106, #118, #121, #124

  • 2 гадно

    226 44 Отговор
    Преди малко в един коментар Нане рече, че на "мома" дека е водила четирима балъка до ОлтарО не вЕрва, аз лично съм съгласен с него.
  • 3 Рошко

    99 40 Отговор
    Значи шушумингата днес писа че умрелите са 38 като ги сведете до нула на ден, ги премахнете, аман
  • 4 Пич

    295 43 Отговор
    Госпожо , учете се , от напреднали в тази щуротия нации , като Англия и Израел !!! Мислите ли , че вашите компетенции са по високи...!!!??? Щом най набодените достигнаха до извода , че зеленият сертификат е безпредметен , значи наистина е така !!!

    Коментиран от #114

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пустослов Празноприказнишки

    220 37 Отговор
    Много обичам да чета "интервюта" от "големи" специалисти ( в случая - таз набедена за Министър кр@ва) . в които ни съобщават едни бомбастични разкрития (от типа - водата е мокра). Празно мелеща воденица - това е г-жа Министърката (май , май - и главицата и е празна). Абе - Промяна (продължаваща) отвсЕкъде.
  • 7 60047

    203 26 Отговор
    До кога ще търпим тези недоразумения на природата които не знаят защо са на този свят освен да крадат и да се пъчат с рзни "марови" прцалки! Ало простата отговори защо сме на второ място в света по смъртност, защото вие сте крадливи некадърници и за нищо не ставате, а за ваксините когато държавата поеме гаранция че всеки починал вследствие силово наложената му ваксинация му се полага обещетение в размер 7 - цифрена сума тогава мога да повярвам в полезноста наваксините или там експерименталните ви течности с които сте решили да ни боцкате и да прибирате едни милиони от разни фармацефтични компании! Сербезова може да говориш тези небивалици единствено когато носиш персонална отговорност за действията или бездействията си, да те няма простата!
  • 8 сила

    124 20 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    НЕНОРМАЛНИК
  • 9 Истината

    122 16 Отговор
    „Над 90%, които стигат до прием в интензивно отделение, не са ваксинирани. " защо статистиката не показва колко от хората в интензивно отделение са преболедували , а гледат само не ваксинираните ???
  • 10 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    169 14 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Първо си изясни какво е това ВАКСИНА ‼️‼️‼️

    Коментиран от #38

  • 11 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    162 12 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Аз имам пълен курс на ваксинация със всички необходими и ИЗПИТАНИ ВАКСИНИ ‼️‼️‼️ И не съм боледувал от НИЩО срещу което СЪМ ВАКСИНИРАН ‼️‼️‼️

    Коментиран от #36

  • 12 Joro

    121 5 Отговор
    Подлоги и у.бийци.
  • 13 идва

    137 8 Отговор
    война и правилата тогава ще са други и ще отговаряте пред народа за тея две години на страх, гонене и геноцид...
  • 14 Абе

    144 6 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Много си зле.Ходи се боди на всеки 6 месеца и се чувствай човек.
  • 15 Док Алекс

    122 7 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Ако знаеш колко терористи работим в Александровска??.Ненормалник, въобще наясно ли си за какво става дума?
  • 16 Аз съм Сербез

    150 6 Отговор
    Ваксинационен КУРс !Сербеза Спокойнова ви апелира да се боцкате за да не се разболеете тежко.Лекичко ще ви боцкат и лекичко ще изкарвате ковида и лекичко ще умрете!
  • 17 незнайко

    159 4 Отговор
    ( каквито са препоръките на ЕК.) ПРЕПОРЪКИ ИЛИ ЗАПОВЕДИ ??? Ние нямаме ли си собственно МНЕНИЕ ???
  • 18 Мамул

    72 16 Отговор
    Всички ще влезете в новата икономическа система. Всеки трябва да има цифрова идентификация за новата цифрова икономическа система.
  • 19 тъпо

    127 2 Отговор
    Що я питата тази за каквото и да било - ми тя нищо не каза , просто прочете едни статистически данни от преди два дни , които всички (които се интересуват) вече бяхме прочели??? Професор + министър да ми чете данните??? Не е необходимо , колкото и да сме затъпели все още можем да четем.
  • 20 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    181 6 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Разследването срещу Мангъров наистина не е случайно ! Но то е защото не пее в хора на фарМАФИЯТА‼️ С кое излъга и заплаши хората ? С това , че парцалчето на устата НЕ предпазва ли ❓ С това , че препаратите НЕ са тествани необходимия срок ли ❓ С това, че хора умират наскоро след поставяне на защитната доза ли ❓ Прочети какво са казвали за Джордано Бруно и Галилео Галилей!
  • 21 Joro

    168 5 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Ако имате близък лекар в интензивно ,питайте го кои са в интензивното. Нека да ви кажа истината - почти всички са с 1,2,3 ваксини. Неваксинирани в болница почти няма. А защо казват неваксинирани ли? Защото смениха дефиницията за "ваксиниран" и хора с 1 или дори 2 дози не се видят минали "пълния ваксинационен курс". Тоест лъжат. Мислете малко и проучете нещата. Почти всички починали в интензивното са "ваксинирани". Умират заразени и от ковид,което е безспорно, но данните са брутално фалшифицирани.
  • 22 hahaha

    22 42 Отговор
    пазят ни от смърт, само 8 до 10% умират ваксинирани....
  • 23 Хх77

    147 1 Отговор
    Ключовото в изкаването е "както са разпоредбите на ЕС". Сега стана ли ви ясно
  • 24 Геро

    148 0 Отговор
    Няма медицинска и човешка логика в натрапването на т.нар. зелен сертификат! Логиката е политическа и търговска, затова свирепо се рекламират ваксините! Фактите говорят, че зеления парцал скапва икономиката и вкарва държавата в дългова криза! Кой има полза ли?! Отговорете си сами!

    Коментиран от #73

  • 25 Пипи Чорапчето

    144 3 Отговор
    Сербезова, виж какви ги приказва колегата ти политк от Острова:

    „Задължителната ваксинация на персонала на службата по здравеопазване и социалните грижи не е оправдана от доказателствата – две дози осигуряват слаба или никаква защита срещу инфекция от варианта Omicron и дори след бустер тя бързо намалява след 10 седмици", заяви консерваторът Марк Харпър.
    Ти обаче "ваксинацията та ваксинацията"! За чий ни е, след като и в България вече доминаращ е Омикрон?!
    А на англичаните не искаш да се довериш - що бе, моме, те са много напред с материала - както по набождането, така и по оценянето на екефта от него;))
  • 26 радио СЗО

    123 1 Отговор
    Сербезова, глуха ли си и ли се правиш на ковидарка сербез?
  • 27 зевзек

    120 1 Отговор
    ще му дадете ли 30 дни бонус на човека, ако си сложи буустер, и като изтекат тези 270 дни, какво следва ??? да си играем на котки и мишки до безкрай, оставете Мангъров на мира, човека си казва неговото лично, професионално мнение, съдете и глобявайте медиите дето го канят, щом ви пречи присъствието му в тях, старите тоталитарни навици, не са напуснали българина, остава си вътрешно несвободен човек с изкривено мислене, много атлантици, много натовци, много западняци, с комунистическо мислене
  • 28 Зелен сегрегат

    96 2 Отговор
    Подмяната, махайте сегрегата !
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ей нагляри

    106 2 Отговор
    ако скоро не разкарате всички ограничения ще ядете дървото
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Зелена в главата

    92 2 Отговор
    Продавачката на отрови упорства с нейната простотия.
  • 34 Noname

    93 1 Отговор
    Много ми е интересно защо слагат хора на длъжности за които не стават и нямат и бегла представа защо са там( и не е само тази), но явно по важното е да върви далаверата.А въпросния сертификат може да го навие на руло и да ...........гони мухи примерно.

    Коментиран от #46

  • 35 Готино парче

    63 2 Отговор
    3-4 брака ,различни инджексии

    Коментиран от #67

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 коча

    55 1 Отговор
    ох кога е имала мама късмет , четири пъти се жени и се с малки чу......
  • 38 Рошко

    43 2 Отговор

    До коментар #10 от "🇧🇬БАЙ Х@Й‼":

    Според моето разбиране в днешно време, това е да си смениш билета за отвъдното с експрес от обикновен влак
  • 39 Анонимен

    88 0 Отговор
    Спрете дискриминацията! Управляващите са рекламни агенти за ваксините.
  • 40 Трезвомислещ българин

    99 1 Отговор
    "На Острова се разколебаха за задължителното ваксиниране на медиците".
    Е , госпожо Сербезова , нещо не се връзва с вашият апел.

    Коментиран от #76

  • 41 Фен

    31 1 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Ща гнясам като такова! Ща пора кат риба.Ща пълна кат агне!
  • 42 искате

    15 0 Отговор
    базов доход за коментаращите глупости ..
  • 43 СМЪРТНОСТТА от ковид под 50г. е НИСКА

    44 1 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Смъртността при ДЕЦАТА и МЛАДИТЕ клони към 0.

    ОФИЦИАЛНА СТАТИСТИКА:

    За България статистиката за СМЪРТНОСТ от КОВИД по възрастови групи е:

    Възрастова група ◼ Починали ◼ Оздравели

    0 - 19 год. ◼ 0.04 % ◼ 99.96 %

    20 - 29 год. ◼ 0.10 % ◼ 99.90 %

    30 - 39 год. ◼ 0.25 % ◼ 99.75 %

    40 - 49 год. ◼ 0.72 % ◼ 99.28 %

    50 - 59 год. ◼ 1.93 % ◼ 98.07 %

    60 - 69 год. ◼ 5.59 % ◼ 94.41 %

    70 - 79 год. ◼ 12.17 % ◼ 87.83 %

    80 - 89 год. ◼ 20.70 % ◼ 79.30 %

    Над 90 год. ◼ 25.67 % ◼ 74.33 %

    Както се вижда, за хора до 49 години смъртността от корончо в България е ПОД 1.00%. Същевременно инжекциите НЕ спират заразяването и разпространението на вируса. Тогава каква е ползата от тях при МЛАДИТЕ и ДЕЦАТА? И за кого?
  • 44 Веселинъ ЕГН 7112136860

    56 1 Отговор
    ОСТАВКА
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 КОВИД ГЕНОЦИД 💀

    66 1 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Могат ли да ми покажат каква е НАУКАТА зад този съкратен срок на инжекциите? Искам да видя от какви данни и формули получиха 270 дни.

    Коментиран от #80, #92

  • 48 Анонимен

    79 1 Отговор
    Ехо, Промяната, чуваме ли се? Не издевателствайте над българския народ! Колко пъти да ви се повтаря, че липсват медицински аргументи за налагане на зеления сертификат! Натиск и принуда, това правите. Докога?
  • 49 Бръснаря

    37 0 Отговор
    ще я обръсна безплатно 🌶️
  • 50 Вие

    69 0 Отговор
    Вие явно само за набождане на хората мислите. Вече и на децата им стана ясно, че бяхте сложени на власт, за да изпълните чужда поръчка! Оставка!
  • 51 Българин

    69 0 Отговор
    "Ваксините не ни пазят на 100 процента и никой не го е твърдял, но ни пазят от тежко протичане на заболяването”, подчерта министър Сербезова."...всички ваксини предпазват на 100% и то от заразяване, затова Сербезова никога не е боледувала от дифтерия, морбили, паралич, туберкулоза и т.н., препаратите "срещу" Ковид обаче са съвсем друго нещо с 0% ефективност!

    Коментиран от #96

  • 52 Христо

    58 0 Отговор
    Иска да каже: "На вярващите в науката за ковид препаратите (новата медицина), Честито! И продължавайте да вярвате от бустер до бустер, докато организма ви се предаде на науката."
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Noname

    20 0 Отговор

    До коментар #46 от "Четец":

    О не никой никой самоуважащ се сертификат не би желал да сторят това с него, освен ако не е насила:)
  • 55 Без коментар

    44 1 Отговор
    21.01.2022г. нови случаи в 90% ваксинирана Нидерландия 57 471, на същата дата общо в цяла Африка при средно ниво на ваксиниране 1.5% има 36 028 случая.
    21.01.2022г. смъртни случаи в 75% ваксинирана Германия 178, на същата дата общо в цяла Африка починалите с ковид са 124.

    Коментиран от #57

  • 56 Хахаха

    36 0 Отговор
    В такъв случай от 1 февруари Сербезова и Кунчев остават без сертификати:) Кунчев поне ще ползва този за тримесечното си леко боледуване:)
  • 57 Уточнение

    36 1 Отговор

    До коментар #55 от "Без коментар":

    Африка е с население 1.216 милиарда, Нидерландия - 17 милиона, Германия - 83 милиона.
  • 58 А ве

    35 0 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Ходи си прасни една бустерка че нещо си се бъгнал
  • 59 А ма

    33 0 Отговор
    Дофторке никога нема да се факсинирам
  • 60 Криси

    44 0 Отговор
    Най добре е нашият здравен министър да се учи от Англия.Премахнаха маски,сертификати. Свободно ще си ходят на заведения,дискотеки,кина,театри,спортни състезания и.т.н.Ще живеят като бели хора.

    Коментиран от #66

  • 61 Ходи глътни

    51 1 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Малко вода в Атлантика и стига драска глупости.Долу ръцете от Мангърката
  • 62 Анонимен

    47 0 Отговор
    Ако искате да не сте еднодневки в политиката, ще премахнете зеления сертификат и ще помислите за подобряване на здравеопазването. Не е проблем сертификата, проблемите са многобройни и наслоени през годините. Не гледайте само в посока на изпълняване на заповеди отвън.
  • 63 Абе

    45 0 Отговор
    Аз отдавна ви го казах....конците ги дърпат от ЕС. Каквото заповядат това става.
  • 64 Диков

    3 48 Отговор
    Мангъров е лъжец а аз съм факсиниран

    Коментиран от #98

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Сербезова

    45 2 Отговор

    До коментар #60 от "Криси":

    Няма как, изпълнявам нарежданията на Брюксел, нали затова ме направиха министър!
  • 67 Оскар

    37 0 Отговор

    До коментар #35 от "Готино парче":

    От всякъде разпломбирана, от всякъде ваксинирана, за всичко става само за министър не става.
  • 68 Аз съм

    44 2 Отговор
    20ОТГОВОР
    Искат да надупчат всички, включително децата, защото само така могат да наложат новата финансова система. Цифрова валута. Кредит за подчинение и послушание. Пълен и тотален контрол над нас, обикновените хора. За тях ние сме роби, дори и в момента работим за шарена хартия. Призовавам Ви , хора, не се подчинявайте на тези шепа психопати, които се изживяват като богове!
  • 69 ЗНАЧИ ПАК

    39 0 Отговор
    СЛУШАМЕ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ... Л.А..Й.Н..ЕН.... САТАНАТА!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ГОРЕЩА Е.....🍲

    13 1 Отговор
    ТдУХАЙ СУПАТА. ДА НЕ СЕ ОПАРИШ 🤣
  • 72 Учуден

    33 1 Отговор
    Тоя Омикрон е страшна работа, вече месец търся заразен за да се заразя и аз за да си взема сертификатче и намерих само един и то с бустер, но пък е в болница???
  • 73 Тра-ла-ла

    7 0 Отговор

    До коментар #24 от "Геро":

    То това е ясно! Въпроса е след като го знаем какво правим?
  • 74 Ние от

    31 0 Отговор
    ПП "ЗЕЛЕН ХАЙВЕР" начело с нашия вожд Кире Петковски ще ви изведем до ВАШЕТО светло бъдеще.
  • 75 свободен

    29 1 Отговор
    Тази, да си взима мерките и да си ги завре, там дето слънце не огрява!
  • 76 От друга страна

    24 1 Отговор

    До коментар #40 от "Трезвомислещ българин":

    А ми те излязоха от Европейския съюз и вече не изпълняват нарежданията му.

    Коментиран от #109

  • 77 Ами ...

    31 0 Отговор
    А, ясно. Поздравления за неваксинираните. Явно разбраха, че до 30% няма да докараме ваксинацията. Сега да притиснат ваксинираните да се бустерират. Щото дозичките не вървят. А от ЕК явно напират. 😀 Там също ще ударят на камък, обаче. Само Кацаров не се огънати пред ЕК. Въведе зелен сертификат, вярно но го направи безсрочно и въведе и такъв за антитела. А яко го натискаха за локдаун. Щото как стават тези работи - хем неваксани, хем без локдаун. И не щат да мрат. 😀 Кирчо, връщайки Стойчо, че не 100, а и 40 дни няма да изкарате.
  • 78 9337

    31 1 Отговор
    Честито на фъкцинираните камилчета. От 1 Февруари отново сте Г-н Никой или ще трябва да се набодете за кефа на фармафията.
  • 79 miro

    15 0 Отговор
    и на вас да ви е.. ......а лъжци такива.
  • 80 Ами ...

    24 0 Отговор

    До коментар #47 от "КОВИД ГЕНОЦИД 💀":

    ЕК я съветвал някакви учЕни. Но имената им не казват. 😀
  • 81 Ами ...

    21 0 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Като гледам коментарите ... кофти, товарищ Атлатиков, много кофти. 😀
  • 82 Тра-ла-ла

    29 1 Отговор
    Ваксините ви пазят от тежко протичане на заболяването! Има, няма три месеца и сте на крак! 😂😂😂
  • 83 авото

    30 1 Отговор
    Аптекар- здравен министър! Нонсенс!

    Коментиран от #84

  • 84 Ами ...

    10 1 Отговор

    До коментар #83 от "авото":

    Що?! Счетоводител по-добре ли беше? 😀

    Коментиран от #103

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 1111111

    37 1 Отговор
    Не се ядосвайте на тези от правителството. Проявете разбиране - тези хора са покорни слуги на запада и се включват покорно в пропагандата - затова са министри, няма друга видима причина. Просто не се ваксинирайте, ако нещо ви притеснява или смятате, че няма полза от участието ви този експеримент. Скоро цирка на запад ще свърши и тук изведнъж рязко ще се редуцират коментарите по темата.
  • 87 Наблюдател

    21 1 Отговор
    Упорито , никой от управляващите ги, управляващи, се правят ,че не забелязват, какво се случва в света на ваксините! Скоро трябва да забележат и да усетят резултата от тази си разсеяност! При условие, че до 02.02. 2022 не "погледнат"...
  • 88 КозаНостра

    28 0 Отговор
    Откъде накъде ще рекетира - при еди колко си процента ваксинирани, махаме сертифакат. ЗС е дискриминационен и коя е тя да разделя хората, които имаме равни права предконситуцията? Къде са научните данни за ползите от ЗС? Виждаме какво става във високо набодените страни - и колко работи ЗС. И в тези страни го видяха. Освен това -ТЕПЪРВА ще се изпитват ваксините за странични ефекти. И на фона на това се повтаря като развалена плоча - вакса та вакса.
  • 89 Боцко

    19 0 Отговор
    Хей ваксинка,хей ги две .Трета даже най-добре.Едната води другата а пък трета ,четвърта.тъй до края на света.Амин.
  • 90 тоест

    22 0 Отговор
    Ваксинираните ще станат не повече от 10-15% след 1 февруари. Бухахахаха
  • 91 Язък

    26 0 Отговор
    Тъкмо с 300% зора стигнахме 25% набодени и от 01.02 ще спаднем на 10%:) Още на втори февруари Кирчо ще бъде привикан в Брюксел да му дърпат ушите:)
  • 92 МНОГО ПРОСТО

    16 0 Отговор

    До коментар #47 от "КОВИД ГЕНОЦИД 💀":

    Бустерите ви абонират до живот за ваксиниране и колкото по-често повечепечашна
  • 93 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    12 0 Отговор
    скоро ще изпълните препоръката на българския народ,, да вървите на пловдив,,!!!
  • 94 Селяк

    27 1 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Е по твоята логика означава, че над 90% от лекарите и мед сестрите трябва да им бъдат отнети правата щот се отказват от ваксинация! Браво бе, много си умен! И какво стана, лекари които не са ваксинирани - лекуват ваксинирани!
  • 95 Селяк

    29 2 Отговор
    Абе тая министърка такава злобна, нагла и ехидна физиономия има, че като я гледам май скоро ще има и 5 сватба… то тя един мъж не може да задържи до себе си с тая злоба! Само повтаря като папагал каквото са й казали да говори! Разбира се, че е наясно за всичко което се случва с “ваксините”, какво влияние имат и каква смъртност причиняват - но парите са от по-голямо значение за нея и турските ваксини за децата бяха пример за това! Държавата трябва да бъде осъдена в Страсбург от народа и да се предизвика един голям шум около ваксините и практиките в България! Трябва цяла Европа да разбере как постъпват хора с проблеми в болниците а се отписват с ковид! Хайде някой да създаде подписка и да се задвижат нещата! Това заслужават нашите управници които ги е “грижа” за народа!
  • 96 А бе Сербезова,

    25 0 Отговор

    До коментар #51 от "Българин":

    ти знаеш ли какво е лекарство и какво е ваксина? Кой ти даде диплома и титла. Че ти си по-зле
    и от санитарка. Май че те бива САМО да се МЪЖИШ.
  • 97 Класика

    24 2 Отговор
    Време е за Възраждане!!!!!!!..... Не само у нас,а и по цял свят! Мангъров го каза:- когато медицината е безсилна и не знаят какво правят,прибягват до силови действия !!!!-за да не отидат в затвора след като са забъркали кашата,докрай ще ни притискат по цял свят да се ходене с дявол знае какво ,защото ги тресе страх и не признават,че са сбъркали! Това ще премине през всички! Ако бяхме го оставили да сме забравили! А сега се крием,бодем се,и то мутира за да ни докопа!!! Докато от бяс не измират нещо " наистина" смъртоносно!!! И тогава ще настане " бръснарница"за управляващите по цял свят и бай Ставри ще ги гони за ваксинация с гнили винкели!

    Коментиран от #101

  • 98 ТИ май

    5 1 Отговор

    До коментар #64 от "Диков":

    че си ФЪКСИНИРАН.
  • 99 Трезвомислещ българин

    25 0 Отговор
    9 000 души участваха в шествие по улиците на столицата Стокхлом и скандираха "Не на сертификатите, да на свободата".
    Както се казва: " без коментар".

    Коментиран от #104

  • 100 Кумец

    20 0 Отговор
    Мадам Гюлчен пЕре на метода "проба-грешка". Като с 4-те си (засега) сватби. Не е глупава, но прави грешката да счита себе си за капацитет спрямо другите.
  • 101 Съдник

    19 2 Отговор

    До коментар #97 от "Класика":

    Не са "сбъркали". Напълно съзнателно и умишлено са го направили. Утежняващи вината обстоятелства пред съда или, не-дай-боже, ако се стигне до саморазправа. На зла круша - зъл прът.
  • 102 Смех

    5 1 Отговор
    Ако не е да ги махате не ме интересува АМА НИЩО ЗА ТЯХ...
  • 103 авото

    6 0 Отговор

    До коментар #84 от "Ами ...":

    Същият боклук!
  • 104 Редактор

    18 0 Отговор

    До коментар #99 от "Трезвомислещ българин":

    Изтриха я. Свобода на словото му се казва...
    Наистина имаше дублиране със статията от сутринта. Но оставиха тази, дето не пише броя.

    Швеция: "Не на сертификатите, да на свободата"
    Хиляди излязоха на протести в двата най-големи града в Швеция срещу ваксинационните сертификати. 9 000 души участваха в шествие по улиците на столи ...

    Страницата, която търсехте, не съществува или е временно недостъпна.

    Коментиран от #110

  • 105 БРЦК

    8 0 Отговор
    Кихането хремата главоболието запека сюргюна е ковид
  • 106 БРЦК

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Ти си сляп идиот. Вероотстъпник и продажник на БЪЛГАРИТЕ. Свобода или смърт . Война и клане на предателите -лъжци . По устава на БРЦК. БЕНКОВСКИ ИДВАЙ
  • 107 9876

    39 0 Отговор
    Сърбигъзева е поредната подлога на г-н канадеца от "Продължаваме Пландемията" !! Помислете си: за тези 2 години някои от тия марионетки - заплюли Хипократовата клетва, защити ли персонално народа ни ?! Мангъров и още 1-2 ма ги изкараха "психично болни", защото казваха ИСТИНАТА !! Обществото ни е жертва на здравен геноцид, на крива и подла политика, зад която стоят користните цели и на докторския, и на властовия елит !! Има ли бяла мафия в България?! Някой води ли статистика на убитите от лекарски грешки и докторска небрежност? Има ли пациенти паднали жертва на лекарски рекет?! Болестите като бизнес, a страданието - като машина за доене на пари от хората...Направи се така, че всички болници да са с COVID случаи, никъде другаде да не се лекуват други заболявания, да нямаме достъп до лечение, хората да си умират по къщите. И още по-лошо: точно, защото не са с COVID !! Лекарски грешки ?!! Цената на живота в лева и евро от българските медици !! В момента съдят лидер на германска партия, за получаване на 1500 евро на месец подкуп за разпространяване на неверни данни и информация за Пландемията !!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Трезвомислещ българин

    10 0 Отговор

    До коментар #76 от "От друга страна":

    Тези да, ами в Швеция.
    Швеция: "Не на сертификатите, да на свободата"
  • 110 Трезвомислещ българин

    5 0 Отговор

    До коментар #104 от "Редактор":

    Вярно, че вече я няма.!Ами доста хора явно не ги устройва .
  • 111 2121

    10 0 Отговор
    Въпрос:Журналистката Силвия Великова/БНР-Хоризонт, предаване в неделя от 9ч. до12ч./ ,която е от гр Левски/ако е град/от цигански произход ли е?

    Коментиран от #115

  • 112 1100

    8 0 Отговор
    Въпрос:Сербезова,дъщеря ли е на един полковник от Военна Болница,беше вирусолог ,полковник Сербезов /а може би внучка/Напишете ,ако знаете.
  • 113 ivan

    10 0 Отговор
    нормално,скоро сертификата 6те трае 3месеца,вие продължавайте да се ваксинирайте,о6те малко и 6те кажат,4е е полезно 4овек да си влива изкуствено ИРНК,и една новина от 4ервения кръст обявиха,4е ваксинираните сре6то Ковид не могат да даряват кръв,особено за плазама за6тото кръвта им не е ефективна,това са факти
  • 114 ivan

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    зеления сертификат бе6е измислен да бъде пред6ественик на QR кода който да смени обикновенаната ли4на карта или паспорт на вси4ки граждани на ЕС,не слу4айно искат да пременхат майка и ба6та и да слагат родител1 и 2,за6тото с QR паспорта вси4ки 6те бъдат просто едни 4исла,няма ни6то нау4но в зеления сертификат,нито грижа за хората ахахахахах
  • 115 яяй

    10 0 Отговор

    До коментар #111 от "2121":

    Противна е като патладжаните, поне това е сигурно. Бърка, а-ка, пелтечи - но винаги в ефир. Истерясала лелка.
  • 116 Хnх

    9 0 Отговор
    Когато говорят професионалистите нещата горе долу звучат нормално и логично. Но за какво професионалистите говорят друго? От страх? За политическа кариера? Или за пари!?
    Още несъздадени ваксините и започна да се тръби, набива в главите на хората 70-80-90% ваксинирани!!!???
    Защо?? Преболедувалите отпадат!! Логично хора с антитела, Деца до 18г отпадат(поне на първо и второ четене) Хора с автоимунни заболяване. Колко професионалисти се обадиха и получиха подкрепа - Малко! и без подкрепа...
    На първа линя ваксинирани трябваше да са старчески и социални домове, хора с хронични заболявания за които след създаването на ваксините вече се знаеше, ча карат тежко инфесцията. Но пък ваксината беше изпробвана само върху здрави хора!!!!! Малко професионалисти застъпиха тезата за такава задължителна препоръчителна ваксинация. Създадохме ли надеждна система за регистрация на ефектите от ваксината??? НЕ!!!
    Сега какво очаквате да ваксинирате хората за заболяване, което се кара от леко по леко - Няма да стане.
    И още по-лошо: Излизаме от кризата толкова неподготвени за следваща, колкото влезнахме. Даже по-!!!!

    Булка: Кажи Колко преболедували повторно са положителни, колко за влезнали в болница и колко са починали???
    Колко процента от влезналите в болница, колко са стигнали до интензивно отделение, в България, колко в Германия?
    Колко са изведени в България В Германия? Колко процента ваксинирани в болница в България в Германия?
    Как се финасира здравеопазването в Бълга
  • 117 Хnх

    5 0 Отговор
    Колко процента ваксинирани са положителни, влезнали в болница, в интензивно оживели??
    Как се финасира здравеопазването в България в Германия?
    Колко пари са налети в Университетските болници, каква работа е свършена срещу парите? След като държавата налива пари трябва социално слаби и бездомни да се лекуват там безплатно!!! Да изпълняват програми, квалификаци курсове. Колко професори има в България и колко в Германия? Как се извършва следипломното обучение на лекари в Германия? В България хич го няма...
    Мога да продължа но няма смисъл. Дамаджанов изчагъртва. Ти какво правиш?
  • 118 КОВИД ГЕНОЦИД 💀

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Ананиев, Ангелов, Кацаров, Сербезова - НАРОДЪТ ПОМНИ!
  • 119 Читател на факти

    13 1 Отговор
    Тая е същата като Стойчо Кацаров преди да ги направят министри говореха и вършиха 1 след като го направиха министри точно на обратното.Кажете това не е ли предателство към хората доверили им се.Абе веднага за 1 нощ и стават слуги на дълбоката държава.
  • 120 Ентропа 2009

    7 0 Отговор
    И госпожа министерша Сербеза Асенова клекна със старата тайфа от съветници около себе си.
    И стига сте се доверявали на препоръките от Брюксел. Вие на място какво решавате за хората си ?
    Уж сме в Европа , ама пак сме и най бедните им ратаи и с политици ибрикчии.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 васик атанасова

    8 1 Отговор
    МНОГО МИ Е ДОБРЕ БЕЗ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ
    ЗА КВО ДА ИМ ДАВАМ ПАРИ НА ТЕЗИ ЛАБОРАТОРИИ
    СТНАХА ТЕЖКИ МИЛИОНЕРИ
    ТАКА МИ Е ПО ДОБРЕ НЕ ХОДЯ ДА СИ ХАРЧА ПАРИТЕ В РАЗНИ МАГАЗИНИ
    САМИТЕ МАГАЗИНЕРИ ГУБЯТ ОТ ХОРАТА
  • 124 Анти-Атлантик

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантик":

    Нека уточним, кое наричаме ваксина.
    Съмнителната течност, която отчаено се опитват да приложат на всики - ваксина ли е !?
    Нека който пие хапчета, да си ги пие редовно, за да не се налага, други които не трябва да пият, да пият за да Ви изтърпят глупостите.
  • 125 4321

    17 0 Отговор
    Предлагам публично, всички министри (начело с канадеца Петков), депутати, шефове на болници, ръководството на БЛС и на двата щаба (НОЩ и Ваксинационния) и членовете на семействата им, вкл. деца и внуци - ПУБЛИЧНО, пред камерите да се ваксинират с ваксини подбрани също ПУБЛИЧНО на случаен принцип от пристигналите (както е при тотото). Защо ли? Много сте ценни и трябва да ви опазим !! Стига с техните PR-и пред ТВ камерите с невалидни инжекции от коктейли с витамини и минерали за усилване на имунната с-ма на "величията"!! Веднага ваксинирайте дебилите и троловете на "Продължаваме Пандемията" + техните протежета !! ПП=ВАКСИНА=УВРЕЖДАНИЯ И СМЪРТ=ГЕНОЦИД !! Петков, извади си канадския паспорт изпод дюшека и си върви обратно в твоята си Канада !!!
  • 126 qwerty

    17 0 Отговор
    Джордж Оруел написа: "Революционно действие е да казваш истината във времена на всеобща измама." Това са мрачни времена, в които пропагандата на измамата засяга живота на всички нас. Сякаш политическата реалност е приватизирана, а илюзията узаконена. Информационната ера е ера на медиите. Налице са медийна политика, медийна цензура, медийна война, медийно надмощие, медийно отвличане на
    вниманието !! Отпада изискването за “писмено информирано съгласие“ за "ваксина»та срещу СОVID-19". Не пускайте децата си на училище !! Способни са да ги набодат без ваше знание и съгласие !! Не си правете никакви илюзии това е разчистване на пътя от управляваната измет за узаконяването на задължителната СОVID-"ваксина"ция в България !! Между другото Австрия вече я въведе и става задължителна от 1 февруари 2022 г !! 7-годишно дете умира 11 дни след инжекцията на Рfizеr Само за година 9 778 души са убити в рамките на 24 часа след експерименталните инжекционни течности?!! ДОКЛАДВАТ СЕ ПО-МАЛКО ОТ 1% А КОЛКО НЕ СЕ ДОКЛАДВАТ ?!! Г-н "Атлантик" - вдявате ли какво съм написал