Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 09:29 25 998 97

Шефът на здравната комисия каза кога ще премахнат зеления сертификат

  • зелен сертификат-
  • здравна комисия-
  • премахване

„При всички наложени мерки ние губим човешки животи всеки ден. Представете си, ако нямаше мерки колко щяха да са”, коментира Антон Тонев

Шефът на здравната комисия каза кога ще премахнат зеления сертификат - 1
Снимка: Нова телевизия

„Да има или да няма зелен сертификат е функция на резултатите, които постигаме и на животите, които губим всеки ден. Когато бройките покажат, че проблемът отшумява, първото, което ще направим е да премахнем зеления сертификат”. Това заяви председателят на Комисията по здравеопазване в Народното събрание доц. Антон Тонев пред Нова телевизия.

„Всяка вълна е различна. При всички наложени мерки ние губим човешки животи всеки ден. Представете си, ако нямаше мерки колко щяха да са”, коментира той.

„Личното ми мнение е, че трябва да има мерки, към които обществото трябва да се стреми, защото това ще бъде стимул то да се ваксинира”, добави Тонев.

Той коментира и трагичния случай в Спешното отделение във Враца, при който жена загуби живота си на рецепцията на болницата в града, пред очите на детето си, докато чака да ѝ бъде оказана лекарска помощ.

„Наредбите са разписани правила, които трябва да бъдат спазвани. Необходимо е да имаме достатъчно кадрово обезпечение на подготвени кадри. Едно от първите неща, което излезе е, че медицинската сестра, която е излязла, е с много малък опит”, каза председателят на Комисията по здравеопазване в Народното събрание.

„Трябва да поставим реално въпросите и проблемите на дневен ред. Необходима е да намерим причините защо в София има кадри, които работят на ръба, а в по-малките населени места какво не достига – дали са условия на труд, дали е недостатъчно заплащане и т.н.”, посочи той.

Според него стандартът за спешен триаж е много добре разписан, но кадрите трябва да бъдат обучени и той трябва да се спазва.

„Има назначени и допълнителни изследвания, които да покажат дали самото състояние на жената е можело да бъде предотвратено”, заяви още Антон Тонев.

Той коментира и дали ще има компенсации за болниците заради високите цени на тока.

„Има решение на Министерския съвет за това да се поеме до 75% от разликата между цената на борсата за „ден напред” и цената, която е била миналия юни, като тази помощ не надвишава 250 лв. При цена около 400 лв., ако извадим 250 лв. цените слизат под 200 лв. на мегаватчас като тази помощ ще бъде получена автоматично в сметките за януари”, посочи Тонев.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 96 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сух

    202 9 Отговор
    Кой води биологична война? интервю с Биляна Гайтанджиева". YouTube - Това във българските медии го няма никъде изнесено. Защо се крие, че ще започват да се правят биологични експерименти с наши военни?

    Коментиран от #58, #59, #94

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бг история

    234 5 Отговор
    Още един зомбиран ваксър
  • 5 Емор

    230 3 Отговор
    Шефее цял свят маха мерките,Ни ко правим

    Коментиран от #14, #33

  • 6 Убийци

    267 6 Отговор
    Коло още млади хора искате да убиете с тази ваксина? Не виждате ли че умират от сърдечни удари благодарение на тази отрова?

    Коментиран от #92, #95

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 гадно

    280 2 Отговор
    Сертификатите са политика , а не медицина и нямат никаква ефективност от медицинска гледна точка.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 провинциалист

    158 4 Отговор
    Т.е. ша махнем сертификата, ама друг път.
  • 11 Българка

    240 1 Отговор
    Зелемият сертификат НЕ Е МЯРКА ПРОТИВ ЕАЗНАСЯНЕ НА ЗАРАЗАТА. По- скоро тая дискриминационна хартийка оказва съпорт притежателите й безпрепятствено и привилегировано да разнасят зараза. Отменете веднага тоя скандален сертификат
  • 12 Как се нарича

    241 3 Отговор
    Как се нарича “налагане за ваксинация от държавата, а отговорността да се носи индивидуално от ваксинирания”. Махайте и зелен сертификат и извънредно положение! Фашисти такива!
  • 13 Реалист

    157 2 Отговор

    До коментар #9 от "Сух":

    Защото са слуги на световното задкулисие. Най-малкото е - Ниско платени
  • 14 Тази пионка ако е шеф

    125 0 Отговор

    До коментар #5 от "Емор":

    Аз съм компот!
  • 15 Def

    210 1 Отговор
    До сега нито мерки, нито сертификати ви помогнаха. Премахнете ги и ще видиш, че ще е същото. Не предизвиквайте народа срещу вас.
  • 16 мислещ

    165 0 Отговор
    Това като с оня от вица за пръскащия срещу крокодили насред София (Примерно). Като го питали луд ли е и какви ги върши, като тук няма крокодили, той отговорил: Ами нали затова пръскам.
  • 17 Псевдоним

    139 0 Отговор
    Като видите върбите по реката с окачени въжета, ще го махнете без да се обяснявате.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    149 0 Отговор
    СМИШНИЦИ , СЪР ‼️ ТЕ щели да решат кога , АМА ТО НЕ ЗАВИСИ ОТ ТЯХ ‼️
  • 20 гот

    158 2 Отговор
    Зеленият сертификат се налага, за да може да бъдат заразени колкото се може повече хора, а след това да ги "излекуват" летално в т. н. болници. Медиците са за съд. Как ще обясните, че на ваксинираните, които РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА, не ИМ СЕ ПРАВЯТ ТЕСТОВЕ, както на всички останали, които са здрави? Как ще обясните, че тези с фалшивите сертификати НАЙ-СПОКОЙНО РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА, необезпокоявани от никого - НИКОЙ НЕ ГИ ТЕСТВА! Отговорете на народа, защо толерирате заразените от вас, а дискриминирате здравите - единствената цел е заразените с ваксините да заразят останалите! Това е целта на зеленият сертификат. И после кажете, че не сте у....ци на народа! Сертифицираните трябва задължително да бъдат карантирани поне за 14 дни!!! Това трябва да направите.

    Коментиран от #42

  • 21 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    157 1 Отговор
    Народ който изпраща ПЕТАТА вълна с маските от ПЪРВАТА , няма да го стреснете с Торбалан‼️
  • 22 БОРУНА ЛОМ

    39 1 Отговор
    СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СА ПО МАЛКО
  • 23 Зелен сегрегат

    159 0 Отговор
    Поредният фашизиран папагал повтарящ една и съща мантра, как трябва да принудят населението чрез ограничаване на свободата и правата да участва в медицински експеримент за да получат ТЕ едни пари и потупване по рамото от фармафията! Долу Зеления сегрегат!
  • 24 Баш софиянец

    140 0 Отговор
    И да нямаше никакви мерки щяхме да загубим същия брой човешки животи. Колко трябва да си загубил здравия си разум, за да не виждаш, че т.нар. "здравна система" е причина за загубените човешки животи не само от Ковид. От години сме първи по смъртност в ЕС и на едно от челните места м света. Който се е сблъскал с тежкия Ковид знае, че големия проблем идва от липса на адекватна грижа. Много хора умират защото късно получават лечение. А го получават късно, защото са изоставени, докато не приумират. Това го знаят всички, минали по пътя.
  • 25 Ники

    112 0 Отговор
    никой няма да се ваксинира...
  • 26 ivaniv

    132 0 Отговор
    Абе вие ни убивате всеки ден с цените на ток , парно , храни и др. , а сте се загрижили за 70 човека .........стига фалш
  • 27 Касаматис

    148 0 Отговор
    Ако нямаше пср тестове нямаше да има пЛандемия.Щяхме да си караме грипа и толкоЗ

    Коментиран от #32

  • 28 Касаматис

    76 0 Отговор
    Всяка година си сменям маската.Извод:не я нося просто.
  • 29 Математико

    134 1 Отговор
    Защо не се вземат предвид обстоятелствата, че броят на починалите с к0вид се завишава изкуствено, като хора които умират от обичайни болести им се приписва и к0вида, сещайте се защо.
  • 30 Лудото Ленче

    122 0 Отговор
    Този няма визионерско в него за да каже човек , че е ръководител! Като го погледнеш виждаш послушна,изпълнителна душица, готова да крещи и хапе за поста. В българия 99% са от този калибър. Те вземали решения! Алооу ,кой от ЕС ще ви остави да вземате решения, освен да озаконите нещо наредено? Това вече е ясно и на малките деца....
  • 31 Добър

    138 0 Отговор
    Д-р Джордан Питърсън: Мерките против пaндeмиятa причиниха повече cмъpт и нещастие от самата пaндeмия

    Коментиран от #36

  • 32 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    108 0 Отговор

    До коментар #27 от "Касаматис":

    Да, ама сега 40 000 теста дневно , по 150 лв = 6 000 000 лв , по левче на човек ‼️ Не забравяй и поне двойно повече домашни тестове по 10 лв. = още милион ‼️

    Коментиран от #49

  • 33 Махат ограниченията там

    108 1 Отговор

    До коментар #5 от "Емор":

    където се бунтуват. А това е в почти цял свят. Тук за съжаление ще позакъснее малко. Тод Календър и Райнер Фюлмих им дишат във вратлетата. Сега онея са в дива паника как да замажат положението и да оттърват кожите от международният съд който следва. Присъди за всички ще има от сърце.

    Коментиран от #79

  • 34 Дидо

    82 1 Отговор
    Поредния цървул
  • 35 Гост

    74 0 Отговор
    На тоя изказването е дрън, дрън, ярина. Въздух под налягане.
  • 36 Баш софиянец

    104 1 Отговор

    До коментар #31 от "Добър":

    То това беше ясно от първия ден на тази луда истерия. Да затваряш здрави хора, паркове, планини, градове.... Да правиш всичко хората да живеят в страх и ужас и да губят разум до степен да скачат от прозорците. Нали затова затворът е наказание - защото не си свобоедн да излизаш и да правиш нещата, които искаш и да отидеш където искаш.
  • 37 SH BG

    97 0 Отговор
    Жертвите и загубата на човешки животи ще намалеят чак тогава, когато пратим такива наглеци като този на спешно лечение в травматологията...!!!

    Другите фарисеи дерибействащи в болниците ще си вземат поука от случилото се, и ще започнат да работят съобразявайки се с клетвата дадена от тях при дипломирането им...!!!

    Е те така...!!!

    А от мародерките с пландемията ще се отървем сами, и то скоро...!!!

    Дааа...!!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Тия мърль овци

    57 0 Отговор
    Дали се разхождат спокойно сред хората?
  • 42 Няма смисъл да

    63 0 Отговор

    До коментар #20 от "гот":

    ги карантинират за 14 дена защото инжектираните непрекъснато произвеждат спайк протеините, с които заразяват.
  • 43 Хала

    73 0 Отговор
    Бла-бла-бла... Какво означава думичката "триаж" - простете за незнанието... Тая особа ни казва, че зеленото ще продължи вечно поради високата смъртност, заради която ние от години размахваме палмата на първенството... "Дай на човека власт и ще видиш колко струва!"
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 И тонката е

    62 0 Отговор
    от поелите "ангажимент". За колко ли са ги купили? Дано доживеем да видим какви ще ги плещи пред съда. Дали ще гледа така "страшно" и нагло или ще скимти жално как го принудили и т. н. т.
  • 46 Откровено за целта

    80 0 Отговор
    "трябва да има мерки, към които обществото трябва да се стреми, защото това ще бъде стимул то да се ваксинира”
    Целта, с други думи, е ВАКСИНАЦИЯта - ако не сте разбрали за какво служат мерките
    ...
    Добре казано! Само че "проблемът НЕ отшумява" с ваксинацията! Това и идиотите го разбраха!

    Коментиран от #51

  • 47 5789

    61 3 Отговор
    Коментираме някакъв слуга, когото високопарно обявяват за "председател". Слугата не може да бъде председател, той е на хранилка там, бот.
  • 48 Абсурдистан

    65 1 Отговор
    Поредният некадърник, който ръси баналности, заобикаляйки факта, че здравната ни система е тотално сбъркана и се нуждае от основен ремонт. Защо никой не задава на управляващите простичкия въпрос: Защо сред заболелите от ковид в другите държави има толкова ниска смъртност, а у нас толкова висока??? Държавата ни е също сбъркана, като хората в нея!
  • 49 А за детска болница

    69 0 Отговор

    До коментар #32 от "🇧🇬БАЙ Х@Й‼":

    Няма пари..... Но тестове и ваксини до дупка....
  • 50 Т.е.

    12 31 Отговор
    зеленият сертификат няма да бъде премахнат никога.

    Коментиран от #65

  • 51 мислещ

    59 0 Отговор

    До коментар #46 от "Откровено за целта":

    А целта на "ваксинацията" нещо все не успяват да обяснят каква е точно, предвид видяното дотук. Но така или иначе балъците свършиха и набодените на дневна база трайно се задържаха 4-цифрено число, така че от тук нататък тепърва няма да изнудят повече от 1-2% (От които повечето ще си го купят, ама и купувачите намаляха като видяха колко временно решение е).
  • 52 ДиД

    67 0 Отговор
    Вече е глупаво да настояват за З. Сертификат и ограничения. За съжаление - откакто Англия, Швеция, Дания са без ограничения - новини от тези места - няма. Защо ли? Когато “пандемията е овладяна” - какво? Вече ще сме безсмъртни? Или тогава ще се мре от глад и студ защото бизнеса е умъртвен?

    Коментиран от #56

  • 53 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    37 1 Отговор
    Зимай оная с четирите брака и с двеста!
  • 54 no name no face no number

    30 1 Отговор
    Ама, че министър ужас значи оромяна в здравеопазването Няма да има. Само бла бла
  • 55 Noname

    60 0 Отговор
    Алоооо докторята.Нали ви виждаме грижата само пишете бройки кой мърда кой не.Хора измират и във и пред болници от вашата "компетентност".Няма ли кой да разследва как ги направихте тия частни клиники заредени с медикаменти и апаратура взета "на заем" от държавните болници.а сертификата е още една голяма крава подлежаща на яко доене.
  • 56 А може би...

    53 1 Отговор

    До коментар #52 от "ДиД":

    Целта на властта е да фалира бизнеса за да може след това да го изкупи?? Като цяло ме интересува кога ще премахнат “извънредното положение”! Колко години вече сме в такова???
  • 57 Факт

    44 0 Отговор
    Тъкмо бях решил да се ваксинирам и този ме отказа!
  • 58 Дедо

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сух":

    Не е Биляна а Диляна - dilyana точка bg
  • 59 Чети

    11 24 Отговор

    До коментар #1 от "Сух":

    Нищо не се крие, това което цитираш са фалшиви новини. Експерименти няма да има, има предложения за доброволци, както се изпитват и лекарства.. Направо е жалко колко не може да мислите
  • 60 искания

    53 0 Отговор
    Да го махат този зелен сертификат! Стига сте разделяли обществото на две и сте го противопоставяли! Стига ограничения на свободите! Стига истерии!

    Коментиран от #68

  • 61 нннн

    40 0 Отговор
    Махайте ЗС бе, caдиcти!
  • 62 Поредният

    41 0 Отговор
    Този скоро ще се чуди, къде да се скрие.
  • 63 Фарс

    28 0 Отговор
    "Представете си.." казва човекът зад бюрото. В представите си ли да живеем? Т. нар. наука на представи ли се основава или на наблюдения? Да наблюдаваш означава да използваш сетивност. Да си представяш означава да блуждаеш в мислите си, да си мислиш че знаеш, т.е. да се заблуждаваш вместо да използваш сетивата си.
  • 64 Въпрос?

    27 0 Отговор
    Защо не се смятат само хората, които са в тежко положение от коронавируса?
  • 65 Предвид

    23 1 Отговор

    До коментар #50 от "Т.е.":

    неизпълнимите условия, които поставят за премахването му.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ФАКТ

    3 44 Отговор
    ,,Леле "ШЕФЕ"..за какви мерки говориш....аз ли нещо не виждам....ти ли нещо не знаеш какво говориш.."при всички мерки които сме наложили"....И ТЕ СА..?????.....всъщност по конкретния въпрос е..има ли мярка която да сте въвели..и тя да се спазва..??..ама то всичко е разпуснато като овце на поляна..ти за мерки говориш..по ИНТЕРЕСНОТО ТУК Е ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА АДСКИ МНОГО ХОРА..КОИТО СА НЕДОВОЛНИ ОТ ТЕЗИ "МЕРКИ"..КОИТО РЕАЛНО НЕ СЪЩЕСТВУВАТ..ПРОСТО СЕ ЧУДЯ ИМАЛИ ЧОВЕК НА ТАЗИ ПЛАНЕТА..КОЙТО МОЖЕ ДА УГОДИ НА БЪЛГАРИТЕ....БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ ДА ИМА ЗАКОНИ И ДА СЕ СПАЗВАТ..НО СЪЩЕВРЕМЕННО С ТОВА..ИСКАТ И ДА НЯМА НИКАКВА ЗАКОНИ И ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ..:)..КАЗАНО НАКРАТКО.ХОДИ УГОДИ НА ЛУДИ ХОРА..:)
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Иван

    33 0 Отговор
    Ей колко надъхано и злобно е лицето на снимката.
  • 70 КОГАТО ИЗЛЯЗАТ КАМИОНИТЕ,

    43 0 Отговор
    ТОГАВА ЩЕ ПАДНЕ ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ. Много ваксинираните израелци взеха да мрат повече от нас.
  • 71 Карък

    36 0 Отговор
    Хорааааааа време е за Тояга парти.
  • 72 Klasika

    26 0 Отговор
    В затвора да ходи при бай Ставри за буферни дози!!!!
  • 73 Рад

    30 0 Отговор
    Пълен идиот
  • 74 Аз Проклетникът

    35 0 Отговор
    Вие сте шепа убийци.и трябва скоро да ви изметем.марш гноми сатанински
  • 75 Венци

    30 1 Отговор
    Тъпанар
  • 76 Боримечката

    37 1 Отговор
    ПРИ ВСИЧКИ НАЛОЖЕНИ МЕРКИ СМЕ ГУБИЛИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ...ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ МЕРКИТЕ ВИ НЕ СТРУВАТ УРУУУУНГЕЛ...
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 незнайко

    28 0 Отговор
    (( Представете си, ако нямаше мерки колко щяха да са”, коментира Антон Тонев )) Щяха да бъдат точно толкова а може и по малко !!! Мерките са МИЖЕМ ДА ТЕ ЛАЖЕМ !!! Преведено МЪЧЕМ СЕ ДА ТЕ ЛЪЖЕМ !!!
  • 79 А дано

    5 0 Отговор

    До коментар #33 от "Махат ограниченията там":

    Амин!
  • 80 Nnnnn

    28 0 Отговор
    От 17 февруари в Чехия отпада зеления сертификат
  • 81 Име

    18 0 Отговор
    Доц. Антон Тонев папка, яко папка. Такива продажници прецакаха държавата, след гнусния социализъм/комунизъм. Ако го проверим този мушмурок, ще се окаже наследник на някой от висшия етаж на БКП.
  • 82 хихи

    13 0 Отговор
    Не се знае кой, кого ще премахне?
  • 83 Пълен лумпен

    15 0 Отговор
    Само, като му видиш физиономията и може да разбереш , що за стока е.
  • 84 Просветен илюминат

    23 0 Отговор
    Зеленият сертификат има за цел да се ваксинират хората принудително,а не задължително.
    Познати преди Нова година си правят тест за да отидат в заведение на банкет.Теста им е отрицателен.На ваксинираните ме им се прави тест.
    След банкета ваксинираните са с положителен тест и под карантина.Други ваксинирани познати около Коледа и сега са под карантина.
    Отдавна се коментира по този повод,че зелените сертификати са безсмислени и не предпазват от нищо.
    Всичко вече е ясно,че вирус няма и всичко е грип и в резултат от мерките психически народа получи повече усложнения и здравословни проблеми отколкото от самия грип.
    Стана ясно и тестовете колко са достоверни,както и,че протокола за лечение от СЗО по скоро убива хората отколкото да ги лекува.
    Масово хората усетили се,че няма нужда от тестове предпочитат да си карат грипа за няколко дена и се лекуват стандартно,отколкото да си правят тестове и да влизат в системата.
    Момиче ученичка от познати знам,че за тестовете в училище е плюла вода и теста и е бил положителен.
    Пълен цирк е тази Ковид ПЛАНденмия.
    След март месец всичко приключва.
  • 85 СВОБОДА ЗА БГ

    10 1 Отговор
    ЩЯХА ДА СА СЪС СИГУРНОСТ ЕДНА ПО МАЛКО ,НА ЖЕНАТА ОТ ВРАЦА !
    ТАКОВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ КАТО ТЕБ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ !
  • 86 БРЦК

    7 0 Отговор
    Зелени ла..на за тоя
  • 87 СЛАВЕНА

    19 1 Отговор
    ЧИЧКО ПРАВЕТЕ ИМ АУТОПСИИ И ТОГАВА КАЗВАЙТЕ КОЛКО И ОТ КАКВО СА УМРЕЛИ ! ВИЕ СТЕ БЕЗСМЪРТНИ СЪС ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ НА ЧЕЛО ! ЕВАЛЛА ПРОСТАЦИ , ЕВАЛЛА ! СТИГНАХТЕ ДЪНОТО ! БРАВО !
  • 88 Хехе

    10 0 Отговор
    Какви мерки сънува тоя, в момента контактните лица няма кои да ги карантинира нито ги има в списъците за проверки, системата е сбъркана
  • 89 ИСТИНАТА

    9 1 Отговор
    ЩЕ ПРЕМАХНАТ СЕРТИФИКАТА КАТО ЗАБОГАТЕЯТ СТО ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД
  • 90 Брей,хора,

    13 0 Отговор
    само малоумници ли сме избрали в този парламент?

    Коментиран от #91

  • 91 Явно,

    7 1 Отговор

    До коментар #90 от "Брей,хора,":

    скоро гражданите ще премахнат и този парламент и това правителство.
  • 92 Дидо

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Убийци":

    Това е отрова И всеки нормално мислещ човек го знае
  • 93 Радо

    3 1 Отговор
    Когато господарите наредят!
  • 94 Шарлатанов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сух":

    Групости
  • 95 Шаренкова

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "Убийци":

    Много са си хубави ваксините
  • 96 Ивян Шарлатанов

    3 0 Отговор
    Групости
  • 97 Сливен

    0 0 Отговор
    Имало още фашисти в БГ! Лицемерието на някои се пука по шевовете и на този също. Не можахме да се отъвем от комунягите - жалко! За съжаление, те ще ни определят мрачното бъдеще.