Last news in Fakti

10 Февруари, 2022 12:04 1 584 5

Жалба след смърт на 70-годишна в пловдивска болница

  • жалба-
  • смърт-
  • пловдивска болница

Възрастната жена и роднините ѝ са разкарвани около час между различни кабинети и регистратурата за попълване на документи

Жалба след смърт на 70-годишна в пловдивска болница - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

За случай с починал пациент в пловдивска болница съобщава bTV. Според сигнал до медията 70-годишна жена с бъбречна криза била настанена в урологично вместо в интензивно отделение. "Майка ми беше докарана с линейка на Бърза помощ на 6 януари в болница "Каспела". Беше приета в спешен кабинет, откъдето беше пренасочена към Отделението по урология за преглед. Тя беше с много ниско кръвно, със силни болки в левия бъбрек и световъртеж", разказа дъщерята на починалата.
С ехограф е установено запушване на левия бъбрек и като следствие, което е причинило инфекция. Възрастната жена и роднините ѝ са разкарвани около час между различни кабинети и регистратурата за попълване на документи, допълват от news.bg. По думите на дъщерята през нощта в болницата лекар не е имало. Към 3 ч. изпратили ортопед, но малко по-късно майка ѝ е починала. Тя ще подаде жалба до ръководството на болницата, до НЗОК и до прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вмирисана глава

    20 0 Отговор
    каквато е главата на рибата,такова става и тялото
  • 2 Кирилче Петковски

    10 6 Отговор
    Не ме интересува, министърката ще проведе разследване. На мен по ми е важна македонията. Не съм дошъл да ви намалявам цени, да ви вдигам доходи, да ви оправям, здравна, правосъдна и образователна истема.
  • 3 Така

    33 3 Отговор
    Си работят нашите доктори.Дайте им само ковид и нищо друго.Хората измряха от безхаберието на здравната ни система.
  • 4 Да кажете нещо

    23 1 Отговор
    за високата смъртност - и НЕ от кобит!
    Да престанете да всявате излушна паника и хаос - заради който измеяха толкова хора - по стълби по коридори, "лекувани" по телефон, изгорели заключени в стая през нощта! СРАМ! СРАМ! СРАМ!
  • 5 този,онзи

    13 1 Отговор
    Ами за това е високата смъртност според здравните власти,а не от Грипа...Ама не е толкова важно,трябва да се ваксате...