Last news in Fakti

21 Март, 2023 14:52 6 559

"Махалото на здравето" с доктор Линда Ланкастър

  • махалото на здравето-
  • семинар-
  • линда ланкастър

Съветникът по здравословни въпроси на Робърт Редфорд, Аманда Сейфрид и Миранда Кер с първа визита в България

"Махалото на здравето" с доктор Линда Ланкастър - 1

Здравословният семинар „Махалото на здравето“, с гостуващ лектор и водещ на практиките – доктор Линда Ланкастър, ще се проведе в периода 1-2 април в столичния хотел „Милениум“.

Съветникът по здравословни въпроси на Робърт Редфорд, Аманда Сейфрид и топмоделът Миранда Кер – доктор Линда Ланкастър е редовен автор и в лайфстайл платформата на актрисата Гуинет Полтроу – Goop, която следва стриктно предписанията ѝ по отношение на хранене и емоционален баланс, съобразен с енергията на организма.

Още с основаването на центъра си по енергийна медицина Light Harmonics Institute, доктор Ланкастър практикува онова, в което вярва най-силно, а именно, че като лекар-хомеопат и последовател на природната медицина, предпочита неинвазивни лечения, които свеждат до минимум рисковете от вредни странични ефекти. Според нея здравето или болестта са резултат от сложно взаимодействие на физическо, емоционално, умствено, диетично, генетично състояние на организма, както и се повлияват от околната среда и начина на живот. Всяко заболяване е проявление на взаимодействие с околната среда, диетата или начина на живот на пациента.

Като лекар по енергийна медицина, доктор Ланкастър е обучена да открива основната причина за заболяването и да поддържа вродената способност на тялото да се лекува. Тя припомня, че първоначалното значение на думата доктор е учител и затова винаги подчертава, че основната ѝ цел е да образова пациента и да го запознае с неговата собствена позиция и отговорност по отношение на личното му здраве. Лекарите натуропати и хомеопати стъпват върху силната база на връзката между лекар и пациент.

Създаденият от доктор Ланкастър – Light Harmonics Institute е на водещи позиции в тенденцията, която се очертава все по-силно в САЩ, за използване на всички ресурси на организма в справянето му със здравословните предизвикателства и все по-малко използване на лекарства. В опит да осъществи баланса между фармацевтичната индустрия и алтернативните методи на лечение, доктор Линда Ланкастър основа Глобалната фондация за интегративни лекарства (GFIM) и е настоящият президент на GFIM.

Основни акценти в програмата на двудневния семинар:

  • – как и защо електромагнитната енергия е „Ключът към Вселената“
  • – как можем да използваме махало за измерване на енергия
  • – дали храната, витамините и минералите, които приемате, са подходящи за Вашият организъм
  • – как да измерите енергията на Вашата храна, дали е органична и дали е замърсена с пестициди
  • – що е е радиацията и какво въздействието ѝ върху Вас и Вашето семейство

Специалистът

Доктор Линда Ланкастър е сертифициран лекар-натуропат и хомеопат, практикуващ от 1981г. Основава института за светлинна хармония – Light Harmonics Institute – клиника за лекуване на енергия в Санта Фе, Ню Мексико, и поддържа още една клиника в Ню Йорк. Работи и следва неутлъчно собствената си медицинска система, която се основава на класическа хомеопатия, медицинска радиестезия, аюрведа, йога, антропософия, билколечение, традиционна китайска медицина, детоксикационни методи и натуропатия. В първата си книга Harmonic Healing (която е препоръчителна литература за семинара) формулира и синтезира факторите, които водят до дисбаланси в здравето.

По време на семинара основен фокус ще бъде Радиестезията като практика за здравословен баланс и как можем да приложим методите ѝ в ежедневието си.

Методът Ланкастър и известните пациенти

“Harmonic Healing е лесен за следване, сигурен път към естественото изцеление. Ще се наслаждавате на повече енергия и по-добро здраве.”

Робърт Редфорд, актьор и режисьор, носител на “Оскар”

“По един напълно естествен начин, д-р Линда Ланкастър ми помага да бъда осъзната за това от какво се нуждае тялото ми и защо. Консултирам се първо с нея за абсолютно всичко – от диетата си, до билките и хомеопатичните средства. По всякакви въпроси, свързани с нужда от лечение.”

Аманда Сейфрид, актриса, носител на награди “Еми” и “Златен глобус”

“Harmonic Healing ми помогна да внеса повече баланс в живота си. Правилата са лесни за следване. Препоръчвам ги!”

Миранда Кер, топмодел и предприемач

От първо лице

Доктор Ланкастър и нейният съпруг Кенет Диъл, който също ще се включи в семинара, пристигат в България, благодарение на поканата и организацията на събитието на Елина Нушева. Тя разказва от първо лице за своята среща с доктор Ланкастър и благоприятния ефект от системата ѝ за лечение върху здравословното ѝ състояние.

„Познавам доктор Линда Ланкастър от 2018 г., когато бях диагностицирана със сериозен проблем на щитовидната жлеза. Диагнозата беше поставена в България, след което потвърдена в Ню Йорк, където живея в момента, и решението, което ми даваха специалистите там бе операция и премахване на жлезата, което автоматично води до поддържане на организма до живот с хормонално лечение. Благодарение на моята интуиция и вярата ми в различните видове холистични методи за лечение, както и на непрестанното ми търсене на отговори в духовното, и не на последно място, благодарение на моята много близка приятелка Боби, която вече беше пациент на д-р Линда, разбрах за нея и Harmony Healing Институт. За да си запазя час се наложи да почакам около 7-8 месеца, но си заслужаваше. С помощта на Д-р Линда и нейните натурални, холистични и енергийно-балансиращи методи на лечение (вкл. Радиестезия с махало), аз запазих своята щитовидна жлеза и нейните функции. Нейната основна 6-седмична програма, която включва паразитно млечно прочистване, детокс на черният дроб и балансиран режим на хранене, заедно с всички останали лечебни билки и методи, ми помогнаха да повярвам в силите си сама да се грижа за моето тяло и неговият баланс по един съвсем натурален и безболезнен начин. Щастлива съм, че миналата година успях и лично да посетя нейният Институт в Санта Фе, Ню Мексико, където успях да се докосна до извора на тази специална енергия и хармония.

Горещо препоръчвам на всички, които търсят алтернативните методи на лечение, този семинар, който акцентира върху потенциала на организма да се справи със здравословните предизвикателства по пътя.

Повече за семинара на :

https://www.radiesthesiaseminar.com/

https://www.facebook.com/radiesthesiaseminar/

Линк за билети :

https://checkout.stripe.com/c/pay/cs_live_b1TbmvcdR3kw2H99OoyTCvAKxxFizxlkkmJ3C54BhSJilAerqrSopuzfjf#fidkdWxOYHwnPyd1blppbHNgWjA0SGZVcEpGNnZVY0dRUHQ1TlNCNHVUX2Frb1xLMkxLTm5qQVA1bW1KQmtIUE9Hc1FyVDNMTjd0YkhdfTZRZjNhZmNTfG9HUFFQQXB0SnIxQXdXN2RHRlAyNTVgXzNwTEZTbycpJ3VpbGtuQH11anZgYUxhJz8nNDFuNmNkZGJ2PFVvMkNoMWJiJyknd2BjYHd3YHdKd2xibGsnPydtcXF1dj8qKmZtYGZuanBxK3Zxd2x1YCtmamgqJ3gl