Last news in Fakti

14 Декември, 2023 07:30 1 476 4

“Магьосниците” за терапия в седнало положение издадоха 3-та книга

  • актив ситинг-
  • терапия-
  • упражнения-
  • книга-
  • коко ковачев

“Книгата дава яснота откъде идва болката и проблемите със ставите, автоимунните заболявания други. И съответно - как да започват да ги решават”, разкрива Коко Ковачев

Станалите популярни с уникалния си метод “актив ситинг” или “активно седне” - Коко и Ива Ковачеви, издадоха трето заглавие - “Опознай и балансирай тялото си!”. Буквалните магии, с които кинезитерапевтът и неговата съпруга бързо решават всякакви проблеми от физически и емоционален характер, са пренесени с нов заряд и още много полезни допълнения, в току-що излязлата от печат книга.

Четивото предлага цели девет нови глави, чрез които читателите могат да овладеят още по-добре революционния метод за справяне с физически и емоционални проблеми в седнало положение. Пред компютъра в офиса или пред телевизора вкъщи, хората лесно могат да усвоят и практикуват метода, благодарение на подробните описания и визуализации в “Опознай и балансирай тялото си!”.

Всеки читател може да открие комплекс от над 100 терапевтични упражнения. За улеснение на практикуващите, в книгата са включени QR кодове, които ще изпратят читателя към ексклузивно видео съдържание, предоставящо подробна информация за специфичните техники от системата.

За новата си книга Коко споделя: “В нея хората ще открият съдържание от първата, но с девет нови глави - базирани на запитванията на практикуващите “актив ситинг”, с които ние поддържаме контакт в социалните мрежи, на живо или са ни клиенти. Книгата е с над 100 терапевтични упражнения, в сравнение с първата, която имаше около 60. Съдържа тематични комплекси от практики за различни проблеми и болки по тялото. Има глава за гръбначните изкривявания, например, за крампи, за болки в рамото, китките, болки в кръста. Включени са допълнително упражнения за ставане от сън - т.нар. събуждане на тялото, които подобряват гъвкавостта и намаляват проблемите в гърба. Има и упражнения за очите”.

Благодарение на приложната кинезиология, чрез метода “актив ситинг”, Коко Ковачев успява да намери практично решение не само за моментите на физическа болка, но също така за депресия, безсъние, ниски нива на енергия, стрес и подобряване на стойката, терапия на артрит и болки в ставите.

“Книгата дава яснота откъде идва болката и проблемите със ставите, автоимунните заболявания други. И съответно - как да започват да ги решават”, разкрива Коко Ковачев.

На този етап книгата “Актив ситинг - Опознай и балансирай тялото си!” може да бъде закупена от сайта на Коко Ковачев.

“Актив ситинг” представлява комплекс от упражнения, които всеки може да изпълнява в седнало положение - дори в моментите, в които е в офиса на работното си място. Техниките са сравнително лесни за изпълнение, но изключително ефективни, което е плод на богатия опит, който Коко Ковачев притежава в сферата на кинезитерапията. Той се занимава активно с кинезитерапия от вече 20 години, а от 2015 специализира и в приложната кинезиология. Именно тя е в основата на първата за България цялостна програма за физическа и емоционална трансформация (ФЕТ), разработена именно от Коко Ковачев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хари Потър

    6 1 Отговор
    Книгата сигурно е с кожена подвързия, метален обков и катинар, а заклинанията и мантрите вътре трябва да се четат на глас, нощно време в обезопасена среда (кръг с пентаграм).
  • 2 Ясно

    4 0 Отговор
    Тия лекуват всичко. Масово факултети в Медицинска академия затварят. Лекарите отиват ба бачкат по строежите.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бачо Киро

    2 1 Отговор
    Егати индианската територия .... 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️